-
@Dimik
Τσεκαρε παντως και τα Bridgestone RE070. Ειναι απιστευτο και street legal ημιχαραγμενο-ημισλικ ,αν θες το κατι παραπανω. Απλα προσφερεται μονο σε 225/45 για τις 17ιντσες.
Απο την αλλη για συνδυασμο ανεσης-αισθησης-διαρκειας και γρηγορου ζεσταματος θα κοιταζα τα pilot exalto (δευτερη φορα που τα επιλεγω σε 205/55/16, σε βαρους 1250κιλα αυτοκινητο και εχω μεινει ιδιαιτερα ευχαριστημενος ), και τα pzero rosso για τα οποια εχω ακουσει πολυ καλες κριτικες... -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
@Dimik
Τσεκαρε παντως και τα Bridgestone RE070. Ειναι απιστευτο και street legal ημιχαραγμενο-ημισλικ ,αν θες το κατι παραπανω. Απλα προσφερεται μονο σε 225/45 για τις 17ιντσες.
Απο την αλλη για συνδυασμο ανεσης-αισθησης-διαρκειας και γρηγορου ζεσταματος θα κοιταζα τα pilot exalto (δευτερη φορα που τα επιλεγω σε 205/55/16, σε βαρους 1250κιλα αυτοκινητο και εχω μεινει ιδιαιτερα ευχαριστημενος ), και τα pzero rosso για τα οποια εχω ακουσει πολυ καλες κριτικες...Λόγω συχνών ταξιδιών στην Δ. Μακεδονία όλο τον χρόνο τα semi-slick αποκλείονται...από την άλλη ψάχνω ακριβώς αυτό 'ανεσης-αισθησης-διαρκειας και γρηγορου ζεσταματος' για το οποίο δεν βρίσκω κάτι σε 235/45/17 γι αυτό και η σκέψη να αλλάξω διάσταση.
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
@Dimik
Απο την αλλη για συνδυασμο ανεσης-αισθησης-διαρκειας και γρηγορου ζεσταματος θα κοιταζα τα pilot exalto (δευτερη φορα που τα επιλεγω σε 205/55/16, σε βαρους 1250κιλα αυτοκινητο και εχω μεινει ιδιαιτερα ευχαριστημενος ), και τα pzero rosso για τα οποια εχω ακουσει πολυ καλες κριτικες...Λόγω συχνών ταξιδιών στην Δ. Μακεδονία όλο τον χρόνο τα semi-slick αποκλείονται...από την άλλη ψάχνω ακριβώς αυτό 'ανεσης-αισθησης-διαρκειας και γρηγορου ζεσταματος' για το οποίο δεν βρίσκω κάτι σε 235/45/17 γι αυτό και η σκέψη να αλλάξω διάσταση.
Vredestein Ultrac Cento?
Το πολυδιαφημίζουν για το θέμα άνεσης. Ουσιαστικά προορίζεται για Mercedes, BMW και τέτοια αυτοκίνητα.
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
@Dimik
Tα exalto2 προσφερουν αυτο τον συνδυασμο.
Δεν τα βρισκεις σε αυτη την διασταση? -
@Dimik
Απο την αλλη για συνδυασμο ανεσης-αισθησης-διαρκειας και γρηγορου ζεσταματος θα κοιταζα τα pilot exalto (δευτερη φορα που τα επιλεγω σε 205/55/16, σε βαρους 1250κιλα αυτοκινητο και εχω μεινει ιδιαιτερα ευχαριστημενος ), και τα pzero rosso για τα οποια εχω ακουσει πολυ καλες κριτικες...Γεια και απο μενα
Εχει αλλαξει καποιος διασταση σε golf tsi 205/55 /16 να πει εντυπωσεις οποιος δε βαργιετε απαντα ευχαριστω. -
Ο χρήστης strad έγραψε:
@Dimik
Απο την αλλη για συνδυασμο ανεσης-αισθησης-διαρκειας και γρηγορου ζεσταματος θα κοιταζα τα pilot exalto (δευτερη φορα που τα επιλεγω σε 205/55/16, σε βαρους 1250κιλα αυτοκινητο και εχω μεινει ιδιαιτερα ευχαριστημενος ), και τα pzero rosso για τα οποια εχω ακουσει πολυ καλες κριτικες...Γεια και απο μενα
Εχει αλλαξει καποιος διασταση σε golf tsi 205/55 /16 να πει εντυπωσεις οποιος δε βαργιετε απαντα ευχαριστω.Από τι διάσταση σε τι; Να έχει αλλάξει το 205/55 με κάτι άλλο;
-
Tα exalto2 προσφερουν αυτο τον συνδυασμο.
Δεν τα βρισκεις σε αυτη την διασταση?Σε αυτήν την διάσταση βρίσκω μόνο τα πολύ σπορ ( Michelin Pilot Sport 2-3, Sport Contact 2-3, Pzero Rosso, F1 Asymmetric κλπ κλπ).
Η γνώμη μου είναι ότι αυτά τα ελαστικά είναι για αυτοκίνητα πάνω από 200 άλογα κλπ για να ζεσταίνονται και να παραμένουν ζεστά.
Γι αυτό ψάχνω κάτι πιο 'πολιτικό' αλλά και επώνυμο, μικρές θυγατρικές των επωνύμων κατασκευαστών αποκλείονται για ψυχολογικούς κυρίως λόγους -
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
δείκτης ταχύτητας ? φορτίου ?
100€ το ένα ε91V μου λεει... αυτό είναι;
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Σε αυτήν την διάσταση βρίσκω μόνο τα πολύ σπορ ( Michelin Pilot Sport 2-3, Sport Contact 2-3, Pzero Rosso, F1 Asymmetric κλπ κλπ).
Η γνώμη μου είναι ότι αυτά τα ελαστικά είναι για αυτοκίνητα πάνω από 200 άλογα κλπ για να ζεσταίνονται και να παραμένουν ζεστά.
Γι αυτό ψάχνω κάτι πιο 'πολιτικό' αλλά και επώνυμο, μικρές θυγατρικές των επωνύμων κατασκευαστών αποκλείονται για ψυχολογικούς κυρίως λόγουςΑπό την στιγμή που έχουν νορμάλ δείκτη ταχύτητας/φορτίου, γιατί να μην ζεσταίνονται?
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Σε αυτήν την διάσταση βρίσκω μόνο τα πολύ σπορ ( Michelin Pilot Sport 2-3, Sport Contact 2-3, Pzero Rosso, F1 Asymmetric κλπ κλπ).
Γι αυτό ψάχνω κάτι πιο 'πολιτικό' αλλά και επώνυμο, μικρές θυγατρικές των επωνύμων κατασκευαστών αποκλείονται για ψυχολογικούς κυρίως λόγουςΑπό την στιγμή που έχουν νορμάλ δείκτη ταχύτητας/φορτίου, γιατί να μην ζεσταίνονται?
Έχουμε και λέμε αυτοκίνητο 1300-1400kg 160 ίππων και αυτή την στιγμή φοράει BRIDGESTONE POTENZA RE50 A 235/45/17 με δείκτη ταχύτητας Υ (300km/h ) και δείκτη φορτίου 94 (670 kg σε κάθε τροχό).
Εάν είχα καμμιά Πόρσε να τα κρατούσα ευχαρίστως....Συμπέρασμα μέσα στην πόλη δεν ζεσταίνονται σχεδόν ποτέ, σε φανάρι αν από βιασύνη πατήσω το γκάζι λίγο παραπάνω γίνεται χριστουγεννιάτικο δέντρο (antispin κλπ) και η μούρη ψαρεύει σαν τρελή δεξιά αριστερά, με κίνδυνο εαν βρίσκομαι σε στενό δρομάκι με παρκαρισμένα να φοβάμαι μην χτυπήσω κανέναν.
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
δείκτης ταχύτητας ? φορτίου ?
100€ το ένα ε91V μου λεει... αυτό είναι;
ναι ...
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Έχουμε και λέμε αυτοκίνητο 1300-1400kg 160 ίππων και αυτή την στιγμή φοράει BRIDGESTONE POTENZA RE50 A 235/45/17 με δείκτη ταχύτητας Υ (300km/h ) και δείκτη φορτίου 94 (670 kg σε κάθε τροχό).
Εάν είχα καμμιά Πόρσε να τα κρατούσα ευχαρίστως....Συμπέρασμα μέσα στην πόλη δεν ζεσταίνονται σχεδόν ποτέ, σε φανάρι αν από βιασύνη πατήσω το γκάζι λίγο παραπάνω γίνεται χριστουγεννιάτικο δέντρο (antispin κλπ) και η μούρη ψαρεύει σαν τρελή δεξιά αριστερά, με κίνδυνο εαν βρίσκομαι σε στενό δρομάκι με παρκαρισμένα να φοβάμαι μην χτυπήσω κανέναν.
τι δείκτη φθοράς έχουν ?
ο δείκτης ταχύτητας πάντως δεν έχει να κάνει με το πόσο εύκολα ή γρήγορα ζεσταίνονται, αλλά με την αντοχή του ελαστικού όταν αυτό περιστρέφεται με μεγάλη ταχύτητα, να μην αποκολληθεί από τον σκελετό η γόμα .... συνήθως τα λάστιχα που αντέχουν υψηλότερες ταχύτητες, έχουν και μεγαλύτερο δείκτη φορτίου είναι και πιο βαριά, έχουν πιο άμεσο τιμόνι, από κάποιο ίδιας διάστασης ίδιου κατασκευαστή - τύπου αλλά χαμηλότερου δείκτη ταχύτητας. Αν πχ το αυτοκίνητο σου απαιτεί δείκτη φορτίου 94+, τότε πολύ πιθανόν τα λάστιχα που μπορείς να βρεις να είναι από δείκτη ταχύτητας W και πάνω, άσχετα αυτό αυτοκίνητο σου δεν μπορεί να πάει πάνω από 200. Το ότι σου γλιστράνε, τουλάχιστον κατά την εκκίνηση, το πιθανότερο είναι να φταίει η Ελληνική άσφαλτος... -
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
Το ότι σου γλιστράνε, τουλάχιστον κατά την εκκίνηση, το πιθανότερο είναι να φταίει η Ελληνική άσφαλτος...Αυτό σίγουρα, ειδικά τον τελευταίο μήνα. Στην Αθήνα μετά το λασπόβροχο δεν έχει βρέξει κανονικά να καθαρίσουν οι δρόμοι, ενώ έχουμε και αρκετή γύρη. Εγγυημένα έχουν πρόβλημα οι δρόμοι αυτή την εποχή, μην κρίνετε τα λάστιχά σας! Δυο αυτοκίνητα και μια μηχανή με σχεδόν καινούργια λάστιχα το επιβεβαιώνουν με τρελά γλιστρίδια...
-
Tο πρόβλημα υπάρχει εδώ και ένα χρόνο που έχω το αυτοκίνητο, ακόμα και με καινούρια λάστιχα το ίδιο ήταν.
Τώρα βέβαια με 18500χλμ και μια αλλαγή μπρος πίσω το πρόβλημα παραμένει και στην Αττική δεν έχω έρθει ούτε μια φοράΑν δεν βρώ κάτι ποιο καθημερινό σε 235/45/17 θα πάω σε MIchelin PS3 που έχω ακούσει ότι είναι αρκετά μαλακά και ζεστένονται σχετικά γρήγορα
-
235 λαστιχο στο σιροκο?
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
235 λαστιχο στο σιροκο?Αυτό λέμε από χθές
Θέλω από 235/45/17 να πάω τουλάχιστον σε 225 γιατί το θεωρώ overkill το 235
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
235 λαστιχο στο σιροκο?
Αυτό λέμε από χθές
Θέλω από 235/45/17 να πάω τουλάχιστον σε 225 γιατί το θεωρώ overkill το 235Πάντως σε 225/45/17 πας άφοβα (η διάμετρός σου θα μειωθεί κατά μόλις 9mm). Δεν είναι και πολύ φθηνότερη διάσταση από τα 235/45, αλλά θα βρεις κάποια 'επώνυμα' (π.χ. τα Continental SportContact 3) ΚΑΙ με δείκτη V .
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
235 λαστιχο στο σιροκο?
Αυτό λέμε από χθές
και τι το σκεφτεσαι και το τυρανας και δεν το κανεις?
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
235 λαστιχο στο σιροκο?
Αυτό λέμε από χθές
Θέλω από 235/45/17 να πάω τουλάχιστον σε 225 γιατί το θεωρώ overkill το 235Πάντως σε 225/45/17 πας άφοβα (η διάμετρός σου θα μειωθεί κατά μόλις 9mm). Δεν είναι και πολύ φθηνότερη διάσταση από τα 235/45, αλλά θα βρεις κάποια 'επώνυμα' (π.χ. τα Continental SportContact 3) ΚΑΙ με δείκτη V .
235 λαστιχο στο σιροκο?
Αυτό λέμε από χθές
και τι το σκεφτεσαι και το τυρανας και δεν το κανεις?
Τα επόμενα ελαστικά μου βρέθηκαν http://www.camskill.co.uk/products.php? ... 0s16p54301
Thanks
-
θα βαλεις primacy HP στο σιροκο?
και νομιζεις οτι σε συμφέρει απο camskill να τα αγορασεις???
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]