-
Φόρεσα τα 16ρια 205-50 potenza 050. Σε μια εβδομάδα θα πάω Σέρρες, και τα φόρεσα νωρίτερα για να τα συνιθίσω λίγο.... Άλλαξε το αμάξι σε σχέση με τα 17ρια. Μαλακό-άνετο αλλά με περισσότερο θόρυβο σε σχέση με τα SC3. Δεν ξέρω αν έχει μαλακά πλαϊνά, αλλά μαγουλιάζει λίγο περισσότερο. Μάλλον λόγο προφίλ.
Τώρα ξεγελάω και για 1800άρης... Θα βγω να παίξω με ανυποψίαστους
-
Ο χρήστης stred έγραψε:
τα εβαλα μπροστα καθως μετρησε για μενα αυτο που ειπε ο ιταλακιας.. καλυτερα ενα φρεναρισμα πανικου στη πολη να με κρατησει παρα κατι αλλο.. αλλωστε γενικα στις στροφες μπαίνω φυλαγμενα και δίνω γκαζι στην εξοδο οπότε δε το φοβάμαι και τοσο απο θεμα κρατηματος.
σε καταλαβαίνω! μεχρι και γω απόρησα με τον εαυτό μου..
παντα μετραει η αποψη του ιταλακια
πανω απολλα η ασφαλεια και οχι ασφαλεια μονο για εμας αλλα και για τους πεζους.
εσυ τρανσπορτο j.marr μην γελας
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
εσυ τρανσπορτο j.marr μην γελαςτσου ρε italakias
-
Εγώ πάλι λέω αλλαγή και στα 4 και ας πονέσει λίγο η τσέπη... είναι έξοδο που αξίζει!!!
-
Italakias, proffeseur εχουν δικιο!
Εφοσον αυτα που περισσευουν ειναι σε καλη κατασταση, πανε πισω, και τα καινουργια
(σε προσθιοκινητο) πανε μπροστα. Αν ειναι αρκετα φθαρμενα, εφοσον δεν ειναι πολυ σκληρα
και ζεσταινονται σχετικα γρηγορα, ανεβαζουμε πχ απο 28psi σε 30psi τα πισω για να μην
γλυστρανε. Προσωπικα, εχω κανει τρεις φορες τα μπρος πισω καθε 20κ περιπου και εχω κρατησει τα λαστιχα 4.5χρονια , (καταπληκτικα!, τα ιδια θα ξαναπαρω συντομα) κι ομως εχουν ακομα γομα και δεν εχουν ξυλινη αισθηση.
(σε παρκινγκ βεβαια μενει σχεδον συνεχεια) -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Εγώ πάλι λέω αλλαγή και στα 4 και ας πονέσει λίγο η τσέπη... είναι έξοδο που αξίζει!!!+1. Τον προηγούμενο μήνα έσκασε το ένα λάστιχο του αυτοκινήτου και ούτε που μου πέρασε από το μυαλό να αλλάξω μόνο τα δύο. Προσωπικά πάντα και τα 4. Λάστιχα-φρένα-ανάρτηση είναι που μας κρατούν στον ίσιο δρόμο
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Εγώ πάλι λέω αλλαγή και στα 4 και ας πονέσει λίγο η τσέπη... είναι έξοδο που αξίζει!!!
+1. Τον προηγούμενο μήνα έσκασε το ένα λάστιχο του αυτοκινήτου και ούτε που μου πέρασε από το μυαλό να αλλάξω μόνο τα δύο. Προσωπικά πάντα και τα 4. Λάστιχα-φρένα-ανάρτηση είναι που μας κρατούν στον **ίσιο **δρόμο
Δε θέλουμε ίσια... Με το πλάι και όσο πάει
-
Βάζεις τα καινούρια μπροστά αν έχουν μικρή διαφορά στη φθορά με τα πίσω. Έτσι θα έχεις ομοιόμορφη φθορά στα ελαστικά.
Αν έχουν μεγάλη διαφορά στη φθορά, τότε βάζεις τα καινούρια πίσω και προγραμματίζεις για αλλαγή των φθαρμένων μπροστινών ελαστικών.
Είτε έχεις φθαρμένα ελαστικά πίσω, είτε διαφορετικού τύπου μπροστά-πίσω, όταν σβουρίξει το αμάξι στη στροφή και πέσεις πάνω στον απέναντι, να του εξηγείς ότι έβαλες τα καλά λάστιχα μπροστά για να έχεις καλό φρένο.
-
Η έννοια του πίσω μπρος των ελαστικών είναι να γίνεται προτού εμφανιστούν σαφείς διαφορές σε φθορά ανάμεσα στους άξονες. Ίσως δηλαδή να είναι καλό να γίνονται κάθε 10.000χλμ στα προσθιοκίνητα (άντε 15000 σε πισωκίνητα) και όχι σπανιότερα/αργότερα....
Αν υπάρχει σαφής διαφορά τότε είναι που έχεις το δίλημμα.... 2 καινούργια μπροστά γιατί τα άλλα είναι χάλια και θέλω να στρίβω και να φρενάρω, 2 καινούργια πίσω γιατί έτσι προστάζουν εδώ και πολλά χρόνια οι δοκιμές ή 4 καινούργια και να θυμάμαι τα γυρνάω πίσω μπρος πιο συχνά...;;Το μαλακό πέλμα με χαμηλό δείκτη φθοράς δεν συνεπάγεται απαραίτητα και μαλακά πλαϊνά. Άλλο το πέλμα και άλλο ο σκελετός του ελαστικού. Γενικά σε ένα σπορ ελαστικό το μαλακό πέλμα συνδυάζεται με σκληρό σκελετό.
-
Ο πιο σοβαρός λόγος που πρέπει να έχεις τα πιο φθαρμένα μπροστά είναι εξαιτίας της υδρολίσθησης σε μια στροφή, όπου ανάλογα μπορεί να υποστρέψεις προοδευτικά ή να σε προσπεράσει ο κώλος σου. Γιατί εκεί παίζει ρόλο το προφίλ του πέλματος.
Στο στεγνό πάνω κάτω εφόσον δεν είσαι με τα λινά, δεν τρέχεις στην πίστα και το λάστιχο είναι καλό (διατηρεί το κρατημά του δλδ παρά την φθορά) δεν θα δεις τρομερές διαφορές.
-
σημερα εβαλα δυο λαστιχα μεταχειρα μπροστα,δωρεαν εννοειται.
-
Για αυτο εχει παγωσει η αγορα!!!
-
σημερα εβαλα δυο λαστιχα μεταχειρα μπροστα,δωρεαν εννοειται.αν είναι ίδια μάρκα και τύπος θα με ξενερώσεις άγρια
-
σημερα εβαλα δυο λαστιχα μεταχειρα μπροστα,δωρεαν εννοειται.Tώρα τι να σε πω,και μετά περιμένεις το θεό να σε σώσει με τέτοιες λαμακίες
-
ακριβως ιδια ειναι
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Tώρα τι να σε πω,και μετά περιμένεις το θεό να σε σώσει με τέτοιες λαμακίες
In God we trust!!!$$$
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
καλα δε σε λεω
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
In God we trust!!!$$$
Τα $$$ πάνω απ όλα
-
ακριβως ιδια ειναικριμα
-
καλα δε σε λεω
Μη με λες ρε,αλλά χρωστάς ρετσίνα......εγώ πάλι σ αγαπάω
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]