-
Ο χρήστης mike117 έγραψε:
Bebes Ευχαριστώ για τις πληροφορίες ! Στο στεγνό πώς σου συμπεριφέρεται ; Γενικότερα πέραν του θορύβου, από αντοχή φρένα κρατηματα κλπ ? Η τιμή πάντως για τετράδα είναι σχεδόν ίδια πλέον με τα energy.Δεν εμπνέουν ανασφάλεια, αλλά πιστεύω οτι θα πήγαινα καλύτερα με ενα 'καλό' καλοκαιρινό λάστιχο.
Προσανατολίζομαι σ'αυτη τη λύση οταν παραδώσουν πνεύμα. Ενα σετ 'καλά' τουριστικα λάστιχα κι ενα σετ χειμερινα.Τα εχω τρία καλοκαιρια και δυο χειμώνες και δεν φαίνεται να εχουν φθαρεί πολύ. Τα εβαλα σαν μεση λύση λόγω εκδρομων στα χιονοδρομικά, αλλά πλεον ελαττώθηκαν κι αυτές
Ισως σε ενα ελαφυ αυτοκίνητο σαν το δικό σου κρατησουν ακόμα περισσότερο.
Αν δεν υπάρχει διαφορα στην τιμή σε σχεση με την άλλη σου επιλογη, βάλτα για να εχεις μια καλυτερη συμπεριφορα αν πας σε κανα βουνο το χειμωνα.
Παντως για μεσα στην πολη και ειδικα Αθηνα που λες οτι κινείσαι, δε νομιζω να σου ειναι απαραίτητα.
Στη Βόρεια Ελλάδα τα φορανε αρκετα, τα εχω δει σε πολλά μικρα αυτοκίνητα.Αν τα βάλεις, φροντισε να τα αλλάζεις τακτικα μπροστα πισω για να φθείρονται ομοιόμορφα
-
Ανάμεσα σε FALKEN 914 και TOYO DRB, προτιμάμε τα FALKEN πιστεύω ε; Έχω ήδη τα FALKEN και ήταν μια χαρά αλλά αν υπήρχε κάτι καλύτερο σε αυτή την κατηγορία χωρις να ξεφευγει απο θεμα τιμης θα το σκέφτομουν. Διάσταση 205/50/15 που πλέον εξαφανίζεται από τους καταλόγους των εταιριών...
-
Ο χρήστης andreasp έγραψε:
Ανάμεσα σε FALKEN 914 και TOYO DRB, προτιμάμε τα FALKEN πιστεύω ε; Έχω ήδη τα FALKEN και ήταν μια χαρά αλλά αν υπήρχε κάτι καλύτερο σε αυτή την κατηγορία χωρις να ξεφευγει απο θεμα τιμης θα το σκέφτομουν. Διάσταση 205/50/15 που πλέον εξαφανίζεται από τους καταλόγους των εταιριών...Όπως τα λες,μια χαρά επιλογή!
Γιατί ψάχνεις κάτι καλύτερο;;;;που δεν σε ικανοποίησαν;;; -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Ανάμεσα σε FALKEN 914 και TOYO DRB, προτιμάμε τα FALKEN πιστεύω ε; Έχω ήδη τα FALKEN και ήταν μια χαρά αλλά αν υπήρχε κάτι καλύτερο σε αυτή την κατηγορία χωρις να ξεφευγει απο θεμα τιμης θα το σκέφτομουν. Διάσταση 205/50/15 που πλέον εξαφανίζεται από τους καταλόγους των εταιριών...
Όπως τα λες,μια χαρά επιλογή!
Γιατί ψάχνεις κάτι καλύτερο;;;;που δεν σε ικανοποίησαν;;;Αν υπάρχει κάτι καλύτερο, γιατί όχι; Ειδικά αν υπάρχει και κάτι πιο νέο. πχ. και τα ΤΟΥΟ T1R μια χαρά ήταν, αλλά παλιό μοντέλο πλέον. Τα FALKEN μου κράτησαν πολύ παραπάνω από τα TOYO επίσης.
-
Καλησπέρα στη παρέα!θα ήθελα τα φώτα σας για αγορά ελαστικών διάστασης 205/55 R16 91W
Για τετρακίνητο Α3 δίλιτρο TDI.
Κινούμαι σε επαρχιακούς δρόμους με αρκετή υγρασία το χειμώνα ψιλό χάλια ποιότητα οδοστρώματος κ με αρκετές στροφές.
Το αμάξι είναι δεύτερο χέρι κ φοράει pirelli αλλα είναι σε σημείο αλλαγής. -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Γιατί ψάχνεις κάτι καλύτερο;;;;που δεν σε ικανοποίησαν;;;Αποφάσισα να βάλω στο Mazda τα Falken 914 σε 205/55/16 εκμεταλλευόμενος και μία προσφορά-έκπτωση 20ευρώ έως 31/12/2018
Εντυπώσεις σύντομα -
Ο χρήστης bathan έγραψε:
Γιατί ψάχνεις κάτι καλύτερο;;;;που δεν σε ικανοποίησαν;;;Αποφάσισα να βάλω στο Mazda τα Falken 914 σε 205/55/16 εκμεταλλευόμενος και μία προσφορά-έκπτωση 20ευρώ έως 31/12/2018
Εντυπώσεις σύντομαΤα φοράω στο αουρις, πολύ καλό λάστιχο.
Βάζε 38 με 40psi, δουλεύουν καλύτερα.Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Ο χρήστης bathan έγραψε:
Εντυπώσεις σύντομαΔεν θα μετανιώσεις για την επιλογή σου. Να ξέρεις μόνο ότι λόγω των ενισχυμένων πλαϊνών,θα διαβάζει περισσότερο τον δρόμο.
-
Ο χρήστης andreashadji έγραψε:
Καλησπέρα στη παρέα!θα ήθελα τα φώτα σας για αγορά ελαστικών διάστασης 205/55 R16 91W
Κινούμαι σε επαρχιακούς δρόμους με αρκετή υγρασία το χειμώνα ψιλό χάλια ποιότητα οδοστρώματος κ με αρκετές στροφές.
Το αμάξι είναι δεύτερο χέρι κ φοράει pirelli αλλα είναι σε σημείο αλλαγής.Μεταξυ CONTINENTAL PREMIUM CONTACT 5 - 205/55 R16 (91V) και Falken ZE914 τι θα προτεινατε?
-
Αν σου αρέσει να στρίβεις και κινείσαι σε δρόμους με λακούβες τα falken είναι μονόδρομος.
Το έγραψα και παραπάνω, έχω τα ίδια στην ίδια διάσταση εδώ και 9 μήνες. Τα έχω τρέξει, τα έχω στρίψει, σε στεγνό, σε βρεγμένο, είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.
Μια παρατήρηση θέλουν μεγαλύτερη πίεση για να δουλέψουν καλύτερα. 38-40 psiSent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Ο χρήστης nickthetrib έγραψε:
Μια παρατήρηση θέλουν μεγαλύτερη πίεση για να δουλέψουν καλύτερα. 38-40 psiΕγώ όταν τους βάζω παραπάνω, πχ 36 αντι για 32-34, τα νιώθω σαν μπαλόνια πάντως! χαχα!
-
Το αμάξι είναι δεύτερο χέρι κ φοράει pirelli αλλα είναι σε σημείο αλλαγής.Μεταξυ CONTINENTAL PREMIUM CONTACT 5 - 205/55 R16 (91V) και Falken ZE914 τι θα προτεινατε?
Αν θες άνεση βάζεις τα μπαλόνια conti. Αν θες τιμόνι που να σου λέει τα πάντα βάζεις τα 914. Αμφότερα πολύ καλά στα φρένα.
-
Μεταξυ CONTINENTAL PREMIUM CONTACT 5 - 205/55 R16 (91V) και Falken ZE914 τι θα προτεινατε?
Εγώ προσωπικά δεν θα έβαζα τα Conti. Τα Falken τα έβαλα χτές
Δεν θα μετανιώσεις για την επιλογή σου. Να ξέρεις μόνο ότι λόγω των ενισχυμένων πλαϊνών,θα διαβάζει περισσότερο τον δρόμο.
Γιώργο τί εννοείς με το 'θα διαβάζει περισσότερο τον δρόμο' ότι δίνουν περισσότερη πληροφόρηση ;
-
Ο χρήστης bathan έγραψε:
Μεταξυ CONTINENTAL PREMIUM CONTACT 5 - 205/55 R16 (91V) και Falken ZE914 τι θα προτεινατε?
Εγώ προσωπικά δεν θα έβαζα τα Conti. Τα Falken τα έβαλα χτές
Δεν θα μετανιώσεις για την επιλογή σου. Να ξέρεις μόνο ότι λόγω των ενισχυμένων πλαϊνών,θα διαβάζει περισσότερο τον δρόμο.
Γιώργο τί εννοείς με το 'θα διαβάζει περισσότερο τον δρόμο' ότι δίνουν περισσότερη πληροφόρηση ;
Αυτό ακριβώς! Μέσα στην πληροφόρηση βέβαια είναι κάποιοι κραδασμοί από τις κακοτεχνίες των δρόμων
Περιμένω εντυπώσεις σου από τα νέα πατουμενα σου....... -
Σας Ευχαριστω όλους για τις γνώμες.παμε για τιμές τωρα γιατι λόγω νησιού είναι κ λίγο περίεργα τα πράγματα σ αυτό το κομμάτι...
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Για τα Falken 510 τι γνωμη εχετε;
Θελω ενα ελαστικο που να ειναι καλο και στο στεγνο και στο βρεγμενο και να ειναι σχετικα σκληρο χωρις ομως να ειναι μπετολαστιχο. Ερχομαι απο RE002 και θα ηθελα κατι παραπλησιο με αυτα.
-
Ο χρήστης Ελα Αλεκο έγραψε:
Για τα Falken 510 τι γνωμη εχετε;Θελω ενα ελαστικο που να ειναι καλο και στο στεγνο και στο βρεγμενο και να ειναι σχετικα σκληρο χωρις ομως να ειναι μπετολαστιχο. Ερχομαι απο RE002 και θα ηθελα κατι παραπλησιο με αυτα.
Είναι της σειράς Azenis fk οπότε μιλάμε για UHP λάστιχο,με ότι συνεπάγεται από σκληρά πλαϊνά και σχετικά μαλακή γόμα.Με βάζεις σε σκέψεις!!!
Μια κριτική που διάβασα λέει τα καλύτερα πάντως και σε επίπεδο θορύβου. -
Σκεφτεσαι να τα φορεσεις GGAB; Ο θορυβος δεν με απασχολει καθολου. Εκει που δινω βαση ειναι στο στεγνο - βρεγμενο και να εχει σκληρο πλαϊνο χωρις να ειναι τουβλο.
-
Ο χρήστης Ελα Αλεκο έγραψε:
Για τα Falken 510 τι γνωμη εχετε;Θελω ενα ελαστικο που να ειναι καλο και στο στεγνο και στο βρεγμενο και να ειναι σχετικα σκληρο χωρις ομως να ειναι μπετολαστιχο. Ερχομαι απο RE002 και θα ηθελα κατι παραπλησιο με αυτα.
Άσχετο, αλλά η απώλεια των 002 είναι μεγάλο χτύπημα για όσους θέλουν σπορ λάστιχο σε μικρές διαστάσεις.
-
Οντως και εγω τωρα που ψαχνομαι για ελαστικα τωρα παρατηρησα οτι τα 002 δεν προσφερονται πλεον.Η ΕΛΑΣΡΤΑΚ στα π@@@@ρια της μας γραφει;
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]