-
το pe2 γ@μάει και στη βροχή...
-
Από τη στιγμή, που δεν είσαι αρχικάφρος τρώγοντας τα ελαστικά με σπιναρίσματα και χειρόφρενα, όλα τα tradewear περνάνε (για μένα) σε δεύτερη μοίρα!
Ενδεικτικά με χρήση 80% σε Ε.Ο και στροφιλίκι σε μάλλον ζόρικο για τα ελαστικά terrain (Κρήτη), η πρώτη 4άδα PE2 μέσα σε 1μιση χρόνο διήρκησε ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΑ 39Κ χλμ και σίγουρα θα μπορούσα να τα κρατήσω άλλα 5Κ χλμ. Τα αντικατέστησα μόνο και μόνο για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Σε αυτά τα χιλιόμετρα έδειξαν απίστευτη ομοιογένεια, βαρετά (με την καλή έννοια) προβλέψιμο χαρακτήρα και για να σε πουλήσουν, χάνοντας πρόσφυση, θα έπρεπε να δοκιμάσω είτε διεστραμμένα γρήγορο ρυθμό ή να ...πατήσω λάδια.
Τέτοια σιγουριά.Το καλύτερο πολιτικό, συνυπολογίζοντας διάρκεια, προβλεψιμότητα, οδηγησιμότητα από το 1ο χιλιόμετρο της μέρας και στο ύψος των περιστάσεων στο στροφιλίκι. Bargain!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
το pe2 γ@μάει και στη βροχή...Στην βροχή το πατάω περισσότερο, αλλά πολύ ακριβό βρε drdinos
-
Ο χρήστης PiCo έγραψε:
το pe2 γ@μάει και στη βροχή...
Στην βροχή το πατάω περισσότερο, αλλά πολύ ακριβό βρε drdinos
Ακόμα πιο ακριβό είναι το αυτοκίνητο, που με κόπο, αγόρασες.
-
Πιο ακριβό σε σχέση με ποιό; Και για πόση διαφορά μιλάμε;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πιο ακριβό σε σχέση με ποιό; Και για πόση διαφορά μιλάμε;Nokian V ή Uniroyal rainsport 2, περι τα 20-25 ευρώ ανά τεμάχιο σε τιμή καταλόγου!
Άντε και sportrac 3 της Vredestein!
-
Εξαρτάται και πόσο καιρό τα κρατάς τα λάστιχα, αλλά ΙΜΗΟ αν επιμερίσεις τα 80-100 ευρώ παραπάνω σε 2-3 χρόνια η διαφορά φαντάζει μηδαμινή σε σχέση με την ασφάλεια και -γιατί όχι- την απόλαυση που παίρνεις.
-
Ο χρήστης harlek έγραψε:
σε εξι μηνες τα Fulda θα εχουν ξεραθει
Αντέ ρε γρουσούζαρε από δω!!!!
Σωστός harlek!!!!! Άκου λέει θα ξεραθούνε...
Τώρα για τα Fulda, εκείνο που χαλάει χειρότερα, πιστεύω είναι το φρανάρισμα σε στεγνό. Κατά τα άλλα μια χαρά είναι. -
Ε μα! Σε κάτι τεστ του εξωτερικού (νομίζω του ADAC) έχουν βγει πρώτα σ' αυτή τη διάσταση για το 2009, πάνω κι από PremiumContact 2! Δεν ξέρω αν το αξίζουν, αλλά δεν μπορεί να είναι και τόσο άθλια!
Ιταλάκια, κάνω κατάρα να σου κλωτσήσουν τα πασα του κάρτερ στην επόμενη αλλαγή λαδιών (απ' αυτές που συνηθίζεις να κάνεις μόνος σου στις αλάνες!)
-
δεν θα πιασει
-
Οδήγησα σήμερα σε στροφοδιαδρομη premium contact 2 σε άλλο αυτοκίνητο κα είναι πολύ καλά στο βρεγμένο. Να φανταστώ τα ΡΕ2 αντίστοιχα καλά? Από πλαινά τι λέει η σύγκριση μεταξύ των 2? (τα μισλέν θα βάλω αλλά να ξέρω. )
-
Αρκετα πιο σκληρο το πλαινο των pe2, εξισου καλα στο βρεγμενο.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Αρκετα πιο σκληρο το πλαινο των pe2, εξισου καλα στο βρεγμενο.Πεζοδρόμιο ανεβαίνει μήπως;
-
Και τα δυο κανένα πρόβλημα, ούτε σε κακοτράχαλο χωματόδρομο.
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Αρκετα πιο σκληρο το πλαινο των pe2, εξισου καλα στο βρεγμενο.
Πεζοδρόμιο ανεβαίνει μήπως;
Δεν ανεβαίνουμε εμείς πεζοδρόμια!
-
Νέο Michelin Pilot Sport 3 -> http://tyrereviews.co.uk/Article/Michelin-Launch-the-Michelin-Pilot-Sport-3.htm
Το ενδιαφέρον είναι:
Michelin Pilot Sport 3 sizes to be released between July 2010 and October 2010 are:
- 205/40 R17 84W XL
- 225/45 R17 94Y XL
- 205/45 R16 83V
- 205/45 R16 87W XL
- 195/45 R16 84V XL
*** 205/55 R16 91W** - 205/45 R17 88W XL
- 205/50 R17 93W XL
- 205/50 R16 87V
-
ω ρε μανουλααααα μ'
και χθες ελεγα στον φανκι ότι μλκια που sp.c.3 και pilot sport δεν έβγαιναν σε 16αρι
-
Λέτε να κάνουν κανα 500άρι ευρώ τα 16άρια;
-
380 τα εξαλτονια... Πιθανώς
-
Δεν θα το έλεγα, χοντρικά:
Pilot EXALTO PE2 225/45 ZR17 94W EL Προστασία Πλαισίου -> 152.30 euro
Pilot SPORT PS2 225/45 ZR17 91Y Προστασία Πλαισίου -> 140.60 euroΚαι το PS3 είναι ίδιο σε τιμή με το PS2 σε μια διάσταση που έβαλα στην τύχη. Με τις προσφορές δεν ξέρω τι θα παίζει..
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]