-
Γκρέγκορι, αν τα βρίσκεις αρκετά φθηνότερα από καμσκιλλ (και έχεις συνεννοηθεί για ημερομηνία παραγωγής) τσίμπα τα άφοβα, τα παιδιά από το psclub έχουν πάρει πολλές φορές από κει.
-
Αν η διαφορά είναι μικρή, στηρίξτε τα καταστήματα εδώ.
-
Γιαυτό είπα αρκετά. Προσωπικά, για κάτω από 50 ευρώ δεν θα έμπαινα στην διαδικασία...
-
Τα SC3 έρχονται σπίτι μου με 550€ περίπου. Βάλε και άλλα 40€ τοποθέτηση και πολλά λέω μάλλον...
Αν τα βρω κοντά στα 600 και όχι...κοντά στα 700 εδώ, θα προτιμήσω τους ντόπιους. Αλλά οφείλουν και αυτοί να με...βοηθήσουν να τους προτιμήσω!Αυτό για την ημερομηνία παραγωγής το έχω ξανακούσει για το camskill, πως δεν το ελέγχουν και επίσης δεν ξέρω κατά πόσον δέχονται να το τσεκάρουν αν ζητηθεί...
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Βάλε ένα καλό επώνυμο λάστιχο και άσε τις μ@λακίες ρε...
Επώνυμο θα βάλω ρε, τα Falken λίγο τα σκέφτηκα και μου πέρασε!
Τα Falken ειναι γνωστα αλλα οχι στην Ελλαδα,φιλος τα εβαλε σε 2,0 mx-5 και ειναι πολυ ευχαριστημενος εδω κι ενα χρονο περιπου,η αληθεια ειναι κι εγω τον κοροϊδευα οταν τα ειδα...
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Τα SC3 έρχονται σπίτι μου με 550€ περίπου. Βάλε και άλλα 40€ τοποθέτηση και πολλά λέω μάλλον...
Αν τα βρω κοντά στα 600 και όχι...κοντά στα 700 εδώ, θα προτιμήσω τους ντόπιους. Αλλά οφείλουν και αυτοί να με...βοηθήσουν να τους προτιμήσω!Αυτό για την ημερομηνία παραγωγής το έχω ξανακούσει για το camskill, πως δεν το ελέγχουν και επίσης δεν ξέρω κατά πόσον δέχονται να το τσεκάρουν αν ζητηθεί...
40-50 για τοποθέτηση, βαλβίδες και ζυγοστάθμιση.
Στείλε τους μέιλ και ρώτα για το DOT.
-
Ο χρήστης vaggman έγραψε:
Βάλε ένα καλό επώνυμο λάστιχο και άσε τις μ@λακίες ρε...
Επώνυμο θα βάλω ρε, τα Falken λίγο τα σκέφτηκα και μου πέρασε!
Τα Falken ειναι γνωστα αλλα οχι στην Ελλαδα,φιλος τα εβαλε σε 2,0 mx-5 και ειναι πολυ ευχαριστημενος εδω κι ενα χρονο περιπου,η αληθεια ειναι κι εγω τον κοροϊδευα οταν τα ειδα...
Και στο εξωτερικό budget λάστιχο θεωρείται.
Απλώς διάβασα κάποια reviews για απότομη συμπεριφορά στο βρεγμένο μετά από την απώλεια της πρόσφυσης, ό,τι χειρότερο δηλαδή!Γενικά, τις budget μάρκες τις φοβάμαι πολύ σε κάτι τέτοια: εμένα με ενδιαφέρει η προοδευτική συμπεριφορά κάτω απ' όλες τις συνθήκες και η ησυχία στο ταξίδι. Κάτι τέτοια γενικά τα βρίσκεις στις κλασικές και ακριβές επιλογές...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
40-50 για τοποθέτηση, βαλβίδες και ζυγοστάθμιση.
Στείλε τους μέιλ και ρώτα για το DOT.
Θα το κάνω κι αυτό.
-
τραβα σε ενα βουλκανιζατερ και βαλε λαστιχα να κανεις την δουλεια σου
-
Εδώ κι ένα μήνα έβαλα Fulda Carat Progresso 185/60R-14 δείκτη H. Αντικατέστησαν Energy 2,5 χρόνων ίδιων προδιαγραφών. Παρατηρήσεις:
- Εξίσου ή και ακόμα πιο αθορυβα
- Περισσότερο μαγούλιασμα, πιθανότατα λόγω 'καινουργιότητας'.
- Λίγο μεγαλύτερη αντίσταση στην κύλιση (το κατάλαβα γιατί είμαι μανιακός με το θέμα)
- Ανάλογη ή και λίγο χειρότερη πρόσφυση απ' ότι είχαν τα Energy καινούργια.
- Αναλογικά, αποδίδουν καλύτερα στο βρεγμένο απ' ό,τι στο στεγνό.
Σημειωτέον ότι τα Energy τα άλλαξα με λίγα χιλιόμετρα (ούτε 20.000 δεν πρέπει να είχαν) με αφορμή το ότι 1-2 φορές κρύα και σε γλίτσα γλιστρούσαν απρόσμενα πολύ. Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις κρατούσαν σχεδόν όπως όταν τα είχα πρωτοβάλει...
-
Έχεις τέτοια εξαλτοδιάσταση και τυραννιέσαι με Ένερτζυ και Φούλντα?
Μα γιατί?
edit: Σε τι αυτοκίνητο τα έβαλες και πόσα πλήρωσες για αυτά?
-
σε εξι μηνες τα Fulda θα εχουν ξεραθει
-
Πούντο 1,2 ΜΚ1.
Τιμή 220. Τα Saver είχαν 250. Για Exalto δε ρώτησα γιατί για κάποιο λόγο τα έχω δει στραβά. Τα Φλούδα τα επέλεξα σε μια στιγμή που είχα κορεστεί από τις συζητήσεις για όλες τις άλλες μάρκες και ηθελα κάτι... διαφορετικό! Μην παρεξηγηθώ, δεν τα θεωρώ κακά λάστιχα. Αλλά με το θάψιμο των Energy που διάβαζα εδώ μέσα, περίμενα καλύτερη πρόσφυση στο στεγνό ειδικά τώρα που είναι και καινούργια. -
Ο χρήστης italakias έγραψε:
σε εξι μηνες τα Fulda θα εχουν ξεραθειΑντέ ρε γρουσούζαρε από δω!!!!
-
Ο χρήστης harlek έγραψε:
... Για Exalto δε ρώτησα γιατί για κάποιο λόγο τα έχω δει στραβά. ... -
Βλάσφημος!!!
-
Αφού δεν κάνεις πολλά χιλιόμετρα (σαν κάποιους άλλους)
γιατί δεν έβαλες ένα λάστιχο που φθείρεται γρήγορα;
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Αφού δεν κάνεις πολλά χιλιόμετρα (σαν κάποιους άλλους)γιατί δεν έβαλες ένα λάστιχο που φθείρεται γρήγορα;
Το εχεις ξαναπει αυτο αλλα δεν το 'πιανω'...
-
πχ τα energy (saver κλπ) βγάζουν πολύ περισσότερα χιλιόμετρα από τα exalto.
Αν αλλάζεις λάστιχα στα 4 χρόνια με 40.000 χλμ, τα energy θα έχουν ελάχιστη φθορά. Φθείρονται λίγο αλλά (γενικεύοντας) γλιστράνε περισσότερο από ένα λάστιχο που φθείρεται γρήγορα. -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
πχ τα energy (saver κλπ) βγάζουν πολύ περισσότερα χιλιόμετρα από τα exalto.
Αν αλλάζεις λάστιχα στα 4 χρόνια με 40.000 χλμ, τα energy θα έχουν ελάχιστη φθορά. Φθείρονται λίγο αλλά (γενικεύοντας) γλιστράνε περισσότερο από ένα λάστιχο που φθείρεται γρήγορα.Είναι όλα θέμα συμβιβασμού! Δεν έχει το μαγικό ραβδάκι η MIchelin ή οποιαδήποτε άλλη εταιρεία να σου δίνει πολλά χιλιόμετρα + εξαιρετική πρόσφυση και αυτό φαίνεται κυρίως στο βρεγμένο.
To PE2 νομίζω έχει tread-wear 240 στον δείκτη V και το energy E3A 400. Αλλά είναι το PE2 τόσο καλό στην βροχή?
Nokian V με tread-wear 300 που έρχεται με επισμαλτωμένα αυλάκια και προσφέρει καλή πρόσφυση και στον κρύο καιρό! (Βάζουν κάτι canola oil στο μίγμα οι Φινλανδοί που είναι για αυτό το σκοπό λέει..)
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]