-
Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις.
Ναι Αλέξανδρε για το εξαρι είναι.
Έχω τα michelin primacy 3 και μου άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις εδώ και τέσσερα χρόνια με σαράντα χιλιάδες χλμ. δεν έχουν εμφανή σημάδια κόπωσης και κρατάνε καλά.
Αλλά ένα περιστατικό που έγινε σχεδόν πριν ένα χρόνο, (πάτησα σπασμένα γυαλιά από μολότοφ που είχε ο δρόμος από διαδήλωση ) φοβάμαι να ταξιδέψω κάτω από τέτοιες συνθήκες.
Θα βάλω τα ίδια, αν και σκέφτομαι και τα EfficientGrip Performance -
Αν σου άρεσαν Γιάννη μείνε στα ίδια. Βέβαια αν είσαι υπέρ της δοκιμής πες μου διάσταση και τρόπο οδήγησης και θα σου προτείνω 2-3 άλλα.
-
Ααα ωραία, λοιπόν.
Διαστάσεις 205 55 16
60% Εθνική οδό 35%Επαρχιακη και 5%Πόλη
Οδήγηση όχι επιθετική αλλά ούτε και νωχελικα. Θέλω να είναι άνετα και αθόρυβα.
Ποια είναι η γνώμη σου; -
Η γνώμη μου είναι ότι σύμφωνα με τις απαιτήσεις σου, τα Primacy είναι όντως πάρα πολύ καλά.
Από εκεί και πέρα τα Pirelli P7 είναι ένα κλικ πιο σπορτίφ και τα Bridgestone T001 ένα κλικ πιο ανθεκτικά σε φθορά.
-
Καλημέρα.
Είχα βάλει τα michelin pilot 3 και μετά από ένα μήνα τα άλλαξα γιατί μου φάνηκαν σκληρά και έβαλα pirelli Cinturato P7 τα κράτησα δέκα μήνες, μου φάνηκαν πολύ μαλακά.
Μετά έβαλα τα Primacy 3 και είδα ότι μου ταίριαζαν γάντι.
Για να μην έχω πάλι περιπέτειες θα βάλω τα ίδια.
Αλέξανδρε ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου. -
Δοκιμασμένες λύσεις, που δουλεύουν καλά, δεν τις αλλάζεις.
Αυτό ταιριάζει γάντι στην περίπτωση σου Γιάννη.Sent from my Coolpad 8675-A using Tapatalk
-
Έχεις δίκιο φίλε μου.
Μόλις τα πέρασα. Ο χρόνος τελικά έχει επιπτώσεις στο ελαστικό, αμέσως κατάλαβα διάφορα ως προς την άνεση και το θόρυβο.
Το μόνο που με χάλασε λίγο, ότι είναι Ρώσικα ενώ τα παλιά ήταν Γερμανίας, θα δείξει ο χρόνος. -
Οι προδιαγραφές είναι ίδιες, αν τηρήθηκαν σωστά (πλέον κατά 90% τηρούνται) οι διαφορές θα είναι από μηδαμινές εώς ελάχιστες.
Καλοφόρετα, πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα!Sent from my Coolpad 8675-A using Tapatalk
-
Ο χρήστης nickthetrib έγραψε:
Οι προδιαγραφές είναι ίδιες, αν τηρήθηκαν σωστά (πλέον κατά 90% τηρούνται) οι διαφορές θα είναι από μηδαμινές εώς ελάχιστες.
Καλοφόρετα, πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα!Sent from my Coolpad 8675-A using Tapatalk
Ευχαριστώ πολύ
-
Ο χρήστης nickthetrib έγραψε:
Το 10% που δεν τηρούνται ποιές είναι;
-
Δεν ξέρω, απλά αφήνω τυχαία ένα ποσοστό.
Γενικά όταν η παραγωγή δεν γίνεται σε μόνο ένα εργοστάσιο, υπάρχουν πιθανότητες να γίνει κάποια μ@λ@κια.
Πχ τα ουκρανικα swiftSent from my Coolpad 8675-A using Tapatalk
-
Το εργοστάσιο στην Ρωσία είναι νομίζω νεότερο και άρα πιο σύγχρονο.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Το εργοστάσιο στην Ρωσία είναι νομίζω νεότερο και άρα πιο σύγχρονο.Άλλωστε οι συντρόφισσες εχουν πιο πολύ work ethic απόρροια της κομμουνιστικής κολεκτιβοποίησης και θα γίνεται καλύτερη δουλειά [emoji14]
( σε πειράζω Αλέξανδρε )
-
Σε Peugeot 207 1.4 95hp της συζύγου,φοράει τώρα 195/60/15 Dunlop blue response τι προτείνετε;
Ευχαριστώ. -
τα ιδια να βαλεις ειναι εξαιρετικα.
Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα, εχω τα yokohama 205-60-R16 92H στο lancer και δεν τα εχω αλλάξει απο το 2013 που το πηρα καινουριο, μου ειπαν οτι τα dunlop ειναι καλα, τι λέτε να προτιμησω?
Οι βαθμιδες που εχουν για οικονομια καυσιμου και κράτημα στο βρεγμενο ειναι αξιοπιστες ή να μην δωσω πολυ σημασια, αυτο το λέω για να γλιτωσω 100€ στο συνολο αν δεν αξιζει η διαφορα, δλδ η Α με την C εχει μεγαλη διαφορα στην οικονομια καυσιμου? Εχω δει τα γραφηματα ανάμεσα σε A kai C στο κρατημα και στην οικονομια, αλλα ανταποκρινονται αυτα στο πραγματικοτητα ή ειναι μόνο για να δινεις 20-25€ παραπανω στο καθε λαστιχο? -
Ο χρήστης Giannik έγραψε:
Σε Peugeot 207 1.4 95hp της συζύγου,φοράει τώρα 195/60/15 Dunlop blue response τι προτείνετε;Εξαρτάται από τις προτεραιότητές σου. Το Blue Response είναι ένα οικολογικό λάστιχο, τίποτα το ιδιαίτερο.
Καλησπέρα, εχω τα yokohama 205-60-R16 92H στο lancer και δεν τα εχω αλλάξει απο το 2013 που το πηρα καινουριο, μου ειπαν οτι τα dunlop ειναι καλα, τι λέτε να προτιμησω?
Ποια Yokohama? Ποια Dunlop? Τι είδους οδήγηση κάνεις; Σε τι δρόμους; Τι ζητάς από ένα λάστιχο;
-
Δία ποιες θα ήταν οι προτάσεις σου αντί του blue response?Οδηγει η σύζυγος..
-
Για καθημερινή οδήγηση μια χαρά είναι το συγκεκριμένο λάστιχο, όπως και όλα σχεδόν του επώνυμου ανταγωνισμού.
Άλλες πολύ καλές επιλογές για καθημερινό:
Pirelli P1
Bridgestone T001Σε πιο οικονομικό:
Toyo CF2 -
υπάρχει κάποιος που να έχει δοκιμάσει pilot sport4 ..... ακόμα και σε 205/55/16 ?
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]