-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Εκεί θα πάω σίγουρα να πάρω προσφορά για το Panda...Αυτη την περιοδο εχει στα €190 τα dunlop (αυτα θα βαλω) και στα €160 Barum & Sava. Michelin & Conti ειναι απο €235 και €210 αντιστοιχα.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Εκεί θα πάω σίγουρα να πάρω προσφορά για το Panda...Τώρα βλέπω ότι φέρνει κάτι ελαστικά **Infinity **που ο εισαγωγέας είναι ο Σαρακάκης...
Ουτε για πλακα τα κινεζικα!!!!!
Τα kumho που προταθηκαν ανωτερα ολων των 'χαμηλων τιμων' -
Το πρόβλημα είναι ότι κάθε βουλκανιζατέρ φέρνει τις 'δικές του' μάρκες. Κάποιοι δεν ξέρουν καν τα Kumho.
Τέλος πάντων. Εγώ στο Panda μάλλον θα βάλω Dunlop Streetresponse και στο Cordoba ας αποφασίσει το 'μεγάλο αφεντικό' που είναι και δικό του και βάζει και τα φράγκα.
Τα Infinity εννοείται ότι δεν πρόκειται να τα πλησιάσω. Απλά τα πρόσεξα στο site. >Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Εκεί θα πάω σίγουρα να πάρω προσφορά για το Panda...
Αυτη την περιοδο εχει στα €190 τα dunlop (αυτα θα βαλω) και στα €160 Barum & Sava. Michelin & Conti ειναι απο €235 και €210 αντιστοιχα.
Για ποια Dunlop λες και για ποια διάσταση;
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Για ποια Dunlop λες και για ποια διάσταση;
Για τα streetresponse 2 σε 155/80/13. Σήμερα τα έβαλα στο Panda.
-
Στο Panda;
Ποιο Panda;
Πήρες Panda; -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Στο Panda;
Ποιο Panda;
Πήρες Panda;Ναι!
Μεταχειρισμένο εννοείται (όπως είχα γράψει, για 'εργάτη' σπίτι-μετρό-σπίτι και σούπερ μάρκετ κλπ.), 2009 μοντέλο με 85.000 χλμ.
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Στο Panda;
Ποιο Panda;
Πήρες Panda;Ναι!
Μεταχειρισμένο εννοείται (όπως είχα γράψει, για 'εργάτη' σπίτι-μετρό-σπίτι και σούπερ μάρκετ κλπ.), 2009 μοντέλο με 85.000 χλμ.
Καλοτάξιδο Φανη. Χρήσιμο εργαλείο για τις καθημερινές δουλειές!
-
Ευχαριστώ Στέφανε!
Μετά την πώληση του Mini, χρειαζόμασταν ένα 2ο αυτοκίνητο (κυρίως για εμένα), οπότε η επιλογή ήταν ανάμεσα σε Panda & Clio. Τελικά προτίμησα το Panda (ρόλο έπαιξε και το τι αυτοκίνητα έβρισκα), το οποίο είναι εξαιρετικό αυτοκίνητο πόλης...είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος.
-
Ο ορισμός του εργάτη για την κατηγορία του το panda, καλοτάξιδο Φάνη
nickthetrib from tapatalk
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Στο Panda;
Ποιο Panda;
Πήρες Panda;Ναι!
Μπράβο ρε φίλε! Καλοτάξιδο. Την καλύτερη δουλειά έκανες.
Θα το ευχαριστηθείς!Καλώς ήλθες στο Panda Team!...
α! και καλορίζικα και τα λάστιχα! Περιμένουμε εντύπωσεις!!!!...
-
Βλέπω ότι τα SAVA είναι Goodyear-Dunlop Group.
Λένε τίποτα ή είναι για πέταμα;Το σκέφτομαι για το Panda, αφού το κινώ ελάχιστα...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Λένε τίποτα ή είναι για πέταμα;Το σκέφτομαι για το Panda, αφού το κινώ ελάχιστα...
Ευχαριστώ για τις ευχές!!
Είναι τίμια λάστιχα, αλλά για €30 διαφορά (δλδ. €8/χρόνο στην 4ετία) προσωπικά προτίμησα τα Dunlop που είναι αρκετά καλύτερα και με καλύτερη απόδοση σε οικονομία και στο βρεγμένο.
-
Δεν είχα προσέξει ότι τελικά η διαφορά είναι 30euro...
Κοιτούσα τις τιμές στο site που έχει και έβγαινε η 4αδα DUNLOP 196euro και τα SAVA 150euro.
Πάντως για μένα διαφορά 46euro είναι σημαντική γιατί είναι η βενζίνη 6 μηνών για το Panda...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
απο τα θυγατρικά ίσως τα χειρότερα!
-
thank you!
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Δεν είχα προσέξει ότι τελικά η διαφορά είναι 30euro...Κοιτούσα τις τιμές στο site που έχει και έβγαινε η 4αδα DUNLOP 196euro και τα SAVA 150euro.
Πάντως για μένα διαφορά 46euro είναι σημαντική γιατί είναι η βενζίνη 6 μηνών για το Panda...
Στο site όντως αυτές είναι οι τιμές, αλλά στο τηλέφωνο μου είπε:
- Dunlop: €190
- Sava & Barum: €160
- Continental: €210
- Michelin: €235
-
Μου κάνει εντύπωση που δεν σου είπε και για Goodyear... Περίεργο.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Μου κάνει εντύπωση που δεν σου είπε και για Goodyear... Περίεργο.Καθόλου περίεργο...ΔΕΝ βγάζει η Goodyear στην διάστασή μας!
ΥΓ: Αλλά και να έβγαζε θα έβγαζε τα EfficientGrip Compact τα οποία είχα βάλει στο Mini και ήταν μέτρια, σαφώς χειρότερα από τα StreetResponse 2.
-
δεν το είχα πάρει πρέφα ότι δεν βγάζει!...
-
εχω βαλει sava intensa 185/60/14 σε κορολλα το νοεμβριο και ολος ο χειμωνας βγηκε πολυ καλα, ουτε γλιστρηματα, καλο στα φρενα κλπ.
Οποτε για τα χρηματα που κοστισαν ειναι πολυ καλα.
Δε ξερω τι διαρκεια θα εχουν και πως θα συμπεριφερθουν στη διετια και τριετια.
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]