-
Λεω κι εγω. Τοσες 4δες εβαλα και δεν ειδα αστοχια σε toyo .....Μη τρελαθουμε....
-
Ζυγοσταθμιση χθες θελεις φιλε μου και αυτα 30 & 50 χρονια λαστιχας ειναι παπαριες...
-
Δεν υπαρχει περιπτωση να φταιει το λαστιχο.
-
Οταν το φαινόμενο δεν είναι έντονο πας μετα απο 1000 χλμ να έχουν πατήσει λίγο και κανεις μια ζυγοστάθμιση. Ενημερώνεις τον λάστιχα απο την πρωτη στιγμη βέβαια να μην σου λέει μετα απο λίγο καιρό οτι τα στραβωσες εσύ σε καμια λακουβα.
-
Λοιπόν, αδέρφια μετα από 300 χλμ,έστρωσαν αλλά πάλι υπάρχει ενα πολύ μικρό τρέμουλο,οπότε αύριο ή μεθαύριο θα πεταχτώ να τα δουν.
Εντυπώσεις από toyo proxes σε σχέση με conti ecocontact 5:
Α) αθόρυβα εντελώς.Δεν ακούγονται καθόλου.
Β) Με 130-140 πορεία και με a/c ανοιχτό, 3 άτομα μέσα με βαλίτσες, για 100χλμ, κατανάλωση 4,4 λτ/100χλμ.!!!!!
Με τα conti εύκολα θα μου έβγαζε 6.Και λέγονται και eco τρομάρα τους.
Γ) το τιμόνι από νευρικό που ήταν,έστρωσε στην ευθεία.Σφαίρα,αφού δεν το πίστευα.
Δ) Στα πλάγια, δείχνουν προφίλ πως δε μαγουλιαζουν οπως τα conti. Νιώθω μεγαλύτερη άνεση στις στροφές.
Ε) αθόρυβα,το είπα μηπως παλι;
Στ) σε βροχη δεν τα ειδα ακόμη.Επιφυλάσσομαι.Τα continental για μένα dead απο σήμερα,τους έκανα και κηδεία.
-
Ο χρήστης japanese1 έγραψε:
Λοιπόν, αδέρφια μετα από 300 χλμ,έστρωσαν αλλά πάλι υπάρχει ενα πολύ μικρό τρέμουλο,οπότε αύριο ή μεθαύριο θα πεταχτώ να τα δουν.
Β) Με 130-140 πορεία και με a/c ανοιχτό, 3 άτομα μέσα με βαλίτσες, για 100χλμ, κατανάλωση 4,4 λτ/100χλμ.!!!!!
Γ) το τιμόνι από νευρικό που ήταν,έστρωσε στην ευθεία.Σφαίρα,αφού δεν το πίστευα.
Δ) Στα πλάγια, δείχνουν προφίλ πως δε μαγουλιαζουν οπως τα conti. Νιώθω μεγαλύτερη άνεση στις στροφές.
Στ) σε βροχη δεν τα ειδα ακόμη.Επιφυλάσσομαι.Τα continental για μένα dead απο σήμερα,τους έκανα και κηδεία.
Σορρυ αλλα 4,4 λιτρα με 130-140χαω δν ειναι καταναλωση αυτοκινητου.Δν λεω πως ψευδεσαι αλλα ειτε ειχες ουριο ανεμο,κλιση ο δρομος,τσιτωμενα απο πιεση λαστιχα κ.α.
- φυσικα η αντλια λεει παντα την αληθεια...ο μετρητης του αυτοκινητου ειναι οτι να ναι
-
Συμφωνω w202!
Δεν ξερω τι έγινε,πραγματικά.
Τα λάστιχα τα εχω στο 240 όλα...έτσι γράφει η πόρτα του οδηγού.
Το σίγουρο είναι πως τον τελευταίο καιρό τα conti είχαν μεγάλη κατανάλωση και ας είχαν πέλμα.
Αδερφέ,χειρότερα απο τα energy saver που είχα στο corolla αποδείχτηκαν. -
Νομίζω και εγώ ότι το 4,4 είναι λίγο υπερβολικό Ηρακλή!!
Δεν νομίζω ότι τόσο μεγάλη διαφορά οφείλεται στα ελαστικά....
Τσέκαρε το πάλι ίσως σε κάποια άλλη διαδρομή -
Ο χρήστης japanese1 έγραψε:
-
χαιρετω το φορουμ.
Σε fiat 500 που φοραει ηδη λαστιχα αγνωστης ταυτοτητας, το ενα εκ των τεσσαρων (μπροστα αριστερο) εχω φαγωθει αρκετα πολυ απο τη μεσα πλευρα λογο προβληματικης κρεμαγιερας. Για να μην τα πολυλογούμε. αλλαχθηκε η κρεμαγιερα αλλα το κουκουρουκου λαστιχο παραμενει.
Σε αυτη τη περιπτωση τι προτεινετε? Αλλαγη πχ των 2 μπροστινων?Η διασταση ειναι 185/55/15. Εχετε να προτεινετε τιποτα οικονομικο σε αυτη τη περιεργη διασταση?
Δεδομενου πως δεν ειναι δικο μου το 500αρακι, εαν ηταν στο χερι μου θα επαιρνα μια 4αδα νεα λαστιχα με διασταση 195/50/15 που βγαινουν dead cheap.
-
Αν τα δυο πισω λαστιχα εχουν ακόμα πελμα όχι λιγότερο των 5 χιλιοστων ο φίλος σου μπορεί να τα βάλει μπροστα και να βάλει δυο καινούργια πισω. Αλλιώς 4 καινούργια.
Λόγω ακριβής διάστασης, οικονομικά αλλα όχι φτηνιάρικα, που εχουν προταθεί πολλάκις στο φόρουμ ειναι τα falken ze914 και τα toyo proxes cf2. -
Εφτασε η ωρα για αλλαγη ελαστικων στο C4 1.4.
Η διασταση ειναι 205/55/16.
Τι θα προτεινατε;
Hankook k125 ventus prime 3 στα 250€
Michelin primacy 3 στα 300€
Goodyear efficient grip performance στα 280€
Pirelli P7 blue στα 290€
Η χρηση ειναι κυριως αστικη ~10.000χλμ τον χρονο και κανενα ταξιδι το τριμηνο.
Με ενδιαφερει κυριως το κρατημα σε στεγνο/βρεγμενο και ο θορυβος(με τα vredestein sportrac 5 αγανακτησα στο κομματι αυτο και στο κρατημα σε βρεγμενο).
Υ.Γ
Τα Continental απορριπτονται -
Θα ηθελα μια αποψη για τα Bridgestone Blizzak LM001....στεγνο,βρεγμενο,χιονι+παγο
+μαλακα-σκληρα πλαινα -
Καλησπερα παιδια.
Νεο μελος εδω
Λοιπον ο πατερας μου εχει ενα Daewoo lanos '97 (175/60R13) και χρειαζεται αλλαγη ελαστικων.Φοραει τα Hankook Optimo K715 αυτη τη στιγμη.
Θελει να ειναι αθορυβα και να εχουν καλη κρατηση στο δρομο.
Σκεφτεται για τα Toyo Cf2 .Εχετε να προτεινετε καποια αλλα ? Ή ειναι καλα τα Toyo?
Επισης ειναι και σε πολυ καλη τιμη πιστευω (220 η τετραδα). -
Ο χρήστης AmixJDM έγραψε:
Καλησπερα παιδια.
Νεο μελος εδω
Λοιπον ο πατερας μου εχει ενα Daewoo lanos '97 (175/60R13) και χρειαζεται αλλαγη ελαστικων.Φοραει τα Hankook Optimo K715 αυτη τη στιγμη.
Σκεφτεται για τα Toyo Cf2 .Εχετε να προτεινετε καποια αλλα ? Ή ειναι καλα τα Toyo?
Επισης ειναι και σε πολυ καλη τιμη πιστευω (220 η τετραδα).Νομιζω φοραει 175/70/13 και τα εξαιρετικα cf2 δεν βγαινουν σε αυτη τη διασταση.......
-
Ο χρήστης AmixJDM έγραψε:
Καλησπερα παιδια.
Νεο μελος εδω
Επισης ειναι και σε πολυ καλη τιμη πιστευω (220 η τετραδα).Επειδή συζητήθηκε πρόσφατα, στην σωστή διάσταση 175/70R13, δες & τα FALKEN
-
Falken sincera sn832. Απο τα κορυφαία.
-
Επισης αν υπαρχει καποιος με continental wintercontact TS850 ή ΤS860 ας γραψει καποια πραγματα.
-
Ο χρήστης cson έγραψε:
Falken sincera sn832. Απο τα κορυφαία.Τα εβαλες;;;;
-
Εγώ και ταυτόχρονα 3 φιλοι μου μέχρι 15 αρα ζάντα. Τα δοκιμαζουμε τώρα με τα πρωτοβροχια , δεν δείχνουν κανένα αρνητικό στοιχειο. Θα γράψω ολοκληρωμένη άποψη σε λιγες μέρες.
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]