-
Την κανονικου μεγεθους ρεζερβα σε τι πιεση την φουσκωνουμε;Οπως και τα αλλα λαστιχα ή παραπανω;
-
Αρκετά παραπάνω, με τη λογική πως δεν την ελέγχεις συχνά, οπότε δεν θες να μείνεις και να τη βρεις ξεφούσκωτη.
Εγώ της βάζω γύρω στο 40, ώστε σε δυο χρόνια που θα την ξαελέγξω να μην έχει πέσει κάτω από...25! -
Ετσι το σκεφτηκα και εγω και της εβαλα ~38 .
-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
Thanks για την ενημέρωση......είμαι λιγάκι παρεξηγημένος μαζι σου όμως διότι μου 'έφαγες' αρκετή ροπή (35.6Kgm / 1750σαλ)
Με το μπαρδόν μίστερ δηλαδής... Ε 3 κιλά πάνω, 3 κάτω, τι διαφορά κάνει;;
και έτσι θα το σκεφτώ να σε κάνω βόλτα....
Πλίιιιιιιιιιιζ !!!! Θα είμαι καλό παιδί!
Στο θέμα μας. Χθες έβαλα λάστιχα στο 206 (Premium Contact 2 195/50/15) και σε κουβέντα με το λαστιχά (που τον εμπιστεύομαι και τον θεωρώ αξιόπιστο σε γενικές γραμμές), μου είπε καλά λόγια για τα dunlop fast response (ή κάπως έτσι). Έχει κανείς εμπειρία από αυτά;
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Thanks για την ενημέρωση......είμαι λιγάκι παρεξηγημένος μαζι σου όμως διότι μου 'έφαγες' αρκετή ροπή (35.6Kgm / 1750σαλ)
και έτσι θα το σκεφτώ να σε κάνω βόλτα....
Πλίιιιιιιιιιιζ !!!! Θα είμαι καλό παιδί!
Στο θέμα μας. Χθες έβαλα λάστιχα στο 206 (Premium Contact 2 195/50/15) και σε κουβέντα με το λαστιχά (που τον εμπιστεύομαι και τον θεωρώ αξιόπιστο σε γενικές γραμμές), μου είπε καλά λόγια για τα dunlop fast response (ή κάπως έτσι). Έχει κανείς εμπειρία από αυτά;
Ξέρεις πόση διαφορά κάνουν 3 πόντοι....εμ, 3 κιλά ροπής εννοώ??
Για βόλτα στείλε Pm
Για τα λάστιχα, είναι τα Dunlop SP Sport Fast Response και έχουν πάρα πολύ καλή βαθμολογία εδώ....έπρεπε να τα βάλεις...
-
μια ερώτηση:
το rim size πως επιρεάζει το λάστιχο και κατ'επέκταση την συμπεριφορά του αυτοκινήτου?
π.χ. στο δικό μου που φοράει λάστιχα 225 40 R 18 με ζάντες 18' και 7,5 rim size άμα του βάλω ζάντες με 8,0 ή και 8,5 rim size τι θα γίνει?
θα στρίβει καλύτερα? χειρότερα? το λάστιχο θα διπλώνει πιο έυκολα ή πιο δύσκολα?
-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
- 3=
Λοιπόν οι πρώτες εντυπώσεις είναι αρκετά καλές απο τα GY eagle dsg3 .
Δείχουν να ειναι καλύτερα απο τα Contisportcontact.
Στις 8 του Μήνα θα ανέβω Σαλόνικα . Αρα θα έχω +500 για καλύτερη άποψη. -
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
μια ερώτηση:το rim size πως επιρεάζει το λάστιχο και κατ'επέκταση την συμπεριφορά του αυτοκινήτου?
π.χ. στο δικό μου που φοράει λάστιχα 225 40 R 18 με ζάντες 18' και 7,5 rim size άμα του βάλω ζάντες με 8,0 ή και 8,5 rim size τι θα γίνει?
θα στρίβει καλύτερα? χειρότερα? το λάστιχο θα διπλώνει πιο έυκολα ή πιο δύσκολα?
Με το ίδιο λάστιχο σε πιό στενή ζάντα γίνεται πιό μαλακό το πλαινό. Σε πιό φαρδιά ζάντα γίνεται πιό σκληρό. Τα αυτοκίνητα απο το εργοστάσιο έχουν συνήθως 5-10% πιό φαρδύ λάστιχο απο τη ζάντα. Σε driftάμαξα βάζουν πολύ φαρδιά ζάντα και στενό λάστιχο, σε τέτοιο σημείο που να θέλει φωτιά για να ζανταριστεί http://www.youtube.com/watch?v=ld5h2LifTz4
-
Εχω 30000χλμ (σε ενα ετος)με τα hankook ventus prime και πλεον το αντισπιν δουλευει συνεχεια με τους δρομους που εχουμε. Αξιζει να κανω το μπροστα-πισω; Το χειμωνα λεω να τα αλλαξω.
-
Τι δεν τα εχεις κανει ακομα?Επρεπε να τα ειχες κανει περιπου στα 20.000χλμ ενα μπρος πισω.Στα 35 λεω εγω να τα κανεις μια αλλαγη....
-
185/65/R14T Michelin Energy saver με 250 ευρώ.
Να τα βάλω ή έχετε κάτι άλλο να προτείνετε στην διάσταση αυτή? -
Για τι χρηση??Αμα θες δες μια και τα dunlop sp sport fast responce.
-
Τα λάστιχα θα κάνουν χιλιόμετρα σε Εθνικές και επαρχιακές οδούς ανα τας Ευρώπας. Με ενδιαφέρει η αντοχή στην φθορά κυριώς, η οποία είναι υπαρκτή και σημαντική εδώ που είμαι. Επίσης θέλω να είναι κατα το δυνατόν αθόρυβα και άνετα και γιατί όχι και με χαμηλή τριβή κύλισης για οικονομία στην κατανάλωση. Πρόσφυση υπάρχει αρκετή εδώ πάνω ας είναι καλά η καλή άσφαλτος. Λάστιχα με σπόρ προσανατολισμό δεν απορρίπτονται αλλά μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα γιατί δεν τα βλέπω να βγάζουν αρκετά χιλιόμετρα, και είμαι ικανοποιημένος από τα επίπεδα πρόσφυσης που μου προσφέρουν και τα απλά λάστιχα, αυτός είναι και ο λόγος που δεν πάω σε 60αρι προφίλ και Exalto
-
Βαλε αυτα και θα δεις.Η εταιρια λεει πως με νορμαλ χρηση για 60.000χλμ.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
185/65/R14T Michelin Energy saver με 250 ευρώ.
Να τα βάλω ή έχετε κάτι άλλο να προτείνετε στην διάσταση αυτή?βαλτα, μισλεν ισον κορυφη.
-
Καλα ειναι τα μισελεν δεν αντιλεγω αλλα αμα τα εχει ξαναβαλει μπορει να δοκιμασει και κατι αλλο.
-
Ο χρήστης nrg_polini έγραψε:
Εχω 30000χλμ (σε ενα ετος)με τα hankook ventus prime και πλεον το αντισπιν δουλευει συνεχεια με τους δρομους που εχουμε. Αξιζει να κανω το μπροστα-πισω; Το χειμωνα λεω να τα αλλαξω.οχι
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Για τι χρηση??Αμα θες δες μια και τα dunlop sp sport fast responce.Λαστιχάς είσαι;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Λαστιχάς είσαι;Τα έφθειρες κιόλας τα conti;
Γιατί δεν παραδειγματίζεσαι με την συμπεριφορά του Βορειοευρωπαίου και να βάλεις κάτι σε SUPER HIGH MILEAGE.
-
Μπα, ούτε αυτά φθείρονται τόσο... Αλλά έχουν πέσει αρκετά σε απόδοση (2 χρόνια, περίπου 40k χλμ), πρέπει να πάρουν πόδι σε λίγο.
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]