-
απο οταν το πηρα το αμαξι (μτχ) φορουσε κατι Τουρκικα λαστιχα της σειράς. προφανως θελω να παω σε κατι πολυ καλυτερο
-
Ο χρήστης W202 AMG έγραψε:
Ήρθε η ώρα να αλλάξω λάστιχα στο Ηundai i30 μου, με μέγεθος ζάντας 15αρα. πια η γνώμη σας?
Διασταση?
195/65 R15 91H
Τι φορας?Εισαι ικαοποιημενος?θα ηθελες κατι άλλο?Το θεμα ελαστικα είναι και αντικειμενικο.
Υποκειμενικο εννοείς.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ήρθε η ώρα να αλλάξω λάστιχα στο Ηundai i30 μου, με μέγεθος ζάντας 15αρα. πια η γνώμη σας?
Διασταση?
195/65 R15 91H
Τι φορας?Εισαι ικαοποιημενος?θα ηθελες κατι άλλο?Το θεμα ελαστικα είναι και αντικειμενικο.
Υποκειμενικο εννοείς.
Ναι υποκειμενικο!
-
Ο χρήστης ababapanos έγραψε:
απο οταν το πηρα το αμαξι (μτχ) φορουσε κατι Τουρκικα λαστιχα της σειράς. προφανως θελω να παω σε κατι πολυ καλυτεροMichelin energy μηπως φοραγες;;;;η' hankook kinergy eco;;;;;;
Απο εμενα δες toyo cf2 -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
απο οταν το πηρα το αμαξι (μτχ) φορουσε κατι Τουρκικα λαστιχα της σειράς. προφανως θελω να παω σε κατι πολυ καλυτερο
Michelin energy μηπως φοραγες;;;;η' hankook kinergy eco;;;;;;
Απο εμενα δες toyo cf2Τουρκικα=συνηθως lassa ....και περιέργως δεν είναι τοσο ασχημα.
-
Και petlas επισης. Μόνο εμείς δεν φτιάχνουμε τίποτα.
-
Τωρα δεν ξερω ποια να βάλω, πχ πήγα σε εναν και μου ειπε να μου βαλει τα Michelin Energy με 350 ευρω
-
Τωρα δεν ξερω ποια να βάλω, πχ πήγα σε εναν και μου ειπε να μου βαλει τα Michelin Energy με 350 ευρωστην διασταση 195 65 15 εισαι στα 240 ευρω+- ότι λαστιχο και να βαλεις....αντε για τα μισελιν +20
-
Τωρα δεν ξερω ποια να βάλω, πχ πήγα σε εναν και μου ειπε να μου βαλει τα Michelin Energy με 350 ευρωΒρες ζάντες απο Hyundai coupe 16' η kia ceed και μετα υπάρχουν άπειρες επιλογές... Η βελτίωση είναι κάτι παραπάνω από εμφανής..
-
Ο χρήστης nascar1 έγραψε:
Τωρα δεν ξερω ποια να βάλω, πχ πήγα σε εναν και μου ειπε να μου βαλει τα Michelin Energy με 350 ευρω
Βρες ζάντες απο Hyundai coupe 16' η kia ceed και μετα υπάρχουν άπειρες επιλογές... Η βελτίωση είναι κάτι παραπάνω από εμφανής..
Για ποιο λογο να το κανει αυτο;;;;;
-
Τωρα δεν ξερω ποια να βάλω, πχ πήγα σε εναν και μου ειπε να μου βαλει τα Michelin Energy με 350 ευρωΚλεφταρας
-
Η πιο νέα γόμα που υπάρχει σε αυτή την διάσταση είναι το hankook ventus prime 3 k125, αλλά δεν ξέρω εάν έχει έρθει ακόμη.Οι τιμές έως 250 ευρώ περίπου παίζουν στην αθήνα.
-
Ο χρήστης nascar1 έγραψε:
Βρες ζάντες απο Hyundai coupe 16' η kia ceed και μετα υπάρχουν άπειρες επιλογές... Η βελτίωση είναι κάτι παραπάνω από εμφανής..
Επειδη τωρα στο αμαξι δεν εχω ζαντες , μαζι με τα λάστιχα ειχα σκοπο να αγορασω και ζαντες αλουμινιου 15αρες, δηλαδη κατα την γνώμη σου αξιζει να παω σε 16? θα ηταν σοφή μια τέτοια κίνηση?
-
Αν είχες 15αρες ζαντες αλουμινίου και ήθελες να πας σε 16αρες θα έλεγα οτι δεν αξίζει τον κόπο. Απο την στιγμή όμως που έτσι και αλλιώς θα αγοράσεις ζαντες και οι 16αρες συνδυάζονται με ελαστικα 205/55 και όχι κάποια μυστήρια και πανάκριβη διάσταση εγώ στην θεςη σου θα το έκανα.
-
Τελικα ειμαι αναμεσα στα michelin energy saver στα 260 ευρω και στα Bridgeston T001 στα 230 ευρω.
Αλλοι μου λενε καλυτερα ειναι τα michelin και αλλοι τα Bridgeston , πια η γνωμη σας?
-
Τελικα ειμαι αναμεσα στα michelin energy saver στα 260 ευρω και στα Bridgeston T001 στα 230 ευρω.Αλλοι μου λενε καλυτερα ειναι τα michelin και αλλοι τα Bridgeston , πια η γνωμη σας?
Αναμεσα στα 2 τα δευτερα.Βεβαια αν δεν σε νοιαζουν τα πολύ σκληρα πλαινα θα κοιτουσα και σε αλλα ελαστικα όπως τα cf2 που προτεινε ο GGAB ή πιρελλι κτλ.
-
τα bridgeston λόγω τιμης? η γιατι τα θεωρείς καλυτερα?
-
τα bridgeston λόγω τιμης? η γιατι τα θεωρείς καλυτερα?Όχι λογω τιμης...Σαν γομα τα θεωρω καλυτερα από τα μπριτζ αλλα ηταν σαν φουσκωμένα μπαλονια....αυτοκινητο 1,500+κιλα ηταν λες και είναι βαρκα.....από αποψη πλαινων τραγικα λάστιχα εως και μη οδηγησιμα.
Πριν φθασεις Βολο ερχόμενος από Λαρισα και αφου βγεις από την εξοδο του πολύ ωραιου δρομου.....φθανεις σε έναν δρομο 2 και 2 λοριδες.....Δεν γνωρίζεις τιποτα και ξεκινάς να πατας 120-130χαω.....και ξαφνικα βρίσκεσαι να κανεις αλματα σαν WRC ........η αισθηση με τα energy????κανε τον σταυρο σου . -
Ο χρήστης W202 AMG έγραψε:
τα bridgeston λόγω τιμης? η γιατι τα θεωρείς καλυτερα?
Όχι λογω τιμης...Σαν γομα τα θεωρω καλυτερα από τα μπριτζ αλλα ηταν σαν φουσκωμένα μπαλονια....αυτοκινητο 1,500+κιλα ηταν λες και είναι βαρκα.....από αποψη πλαινων τραγικα λάστιχα εως και μη οδηγησιμα.
Πριν φθασεις Βολο ερχόμενος από Λαρισα και αφου βγεις από την εξοδο του πολύ ωραιου δρομου.....φθανεις σε έναν δρομο 2 και 2 λοριδες.....Δεν γνωρίζεις τιποτα και ξεκινάς να πατας 120-130χαω.....και ξαφνικα βρίσκεσαι να κανεις αλματα σαν WRC ........η αισθηση με τα energy????κανε τον σταυρο σου . -
Μην γελας καθολου να ναι καλα τα μπιλσταιν αλλιως ακομα θα μαζευα ποφυλακτηρες,καρτερ και οτιδήποτε άλλο!!!Πλεον παω σαν κοτα με 60χαω και αναβω και κανα αλαρμ να σωσω καναν καημενο !
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]