-
Φιλε Gth σου εστειλα PM....
-
Ο χρήστης lemouz75 έγραψε:
Φιλε Gth σου εστειλα PM....Γιατί δεν τα γράφεις και στο σχετικό τοπικό ώστε να τα διαβάσουμε και οι υπόλοιποι;;;και πιθανόν άλλοι ενδιαφερόμενοι;;;
-
Aδερφε οποιος θελει μπορει να διαβασει το σχετικο topic οπου υπαρχουν γνωμες και οτι αλλο θελει καποιος να μαθει σχετικα με το SCROSS....
-
Μια ερωτηση.
Ο κατασκευαστης δινει απο την μανα του 155/80/13.
Αμα πας σε 165/70/13 ή και 175/70/13 τι διαφορες πρακτικες θα δει κανεις? -
Ο χρήστης cson έγραψε:
Μια ερωτηση.
Αμα πας σε 165/70/13 ή και 175/70/13 τι διαφορες πρακτικες θα δει κανεις?Οι εμφανεις διαφορες που θα δεις αμεσως θα ειναι
- χειροτερες επιταχυνσεις
- καλυτερο κρατημα στις στροφες λογω φαρδυτερου ελαστικου
- καλυτερο φρεναρισμα
- λιγοτερη ανεση λογω μικροτερου προφιλ (στις γουρνες, σαμαρακια, κ.α)
- ελαφρως αυξημενη καταναλωση
Αυτα προς το παρον μου ερχονται στο μυαλο.. αν υπαρχουν και αλλα προσθεστε τα.
-
Ο χρήστης petran17 έγραψε:
Μια ερωτηση.
Αμα πας σε 165/70/13 ή και 175/70/13 τι διαφορες πρακτικες θα δει κανεις?Οι εμφανεις διαφορες που θα δεις αμεσως θα ειναι
- καλυτερο φρεναρισμα
- To 155/80/13 εχει προφιλ 12,4cm
- Το 165/70/13 εχει προφιλ 11,55cm
- To 175/70/13 εχει προφιλ 12,25cm
Επομενως την μεγαλυτερη διαφορα με ποιο μεγεθος θα την δω?
-
Ο χρήστης cson έγραψε:
Μια ερωτηση.
- καλυτερο φρεναρισμα
- To 155/80/13 εχει προφιλ 12,4cm
- Το 165/70/13 εχει προφιλ 11,55cm
- To 175/70/13 εχει προφιλ 12,25cm
Επομενως την μεγαλυτερη διαφορα με ποιο μεγεθος θα την δω?
Οσο μεγαλυτερο το νουμερο των εκατοστων που αναφερεις τοσο μεγαλυτερη ανεση προσφερει το συγκεκριμενο ελαστικο..
Οποτε πρωτα σε ανεση θα ερθει το 155/80 μετα το 175/70 και επειτα το 165/70 με την διαφορα των 2 πρωτων να ειναι ελαχιστη και αρα μπορει να μην την αισθανθεις στη πραξη -
Ο χρήστης cson έγραψε:
Μια ερωτηση.
Αμα πας σε 165/70/13 ή και 175/70/13 τι διαφορες πρακτικες θα δει κανεις?Προσεχε γιατι το 175 μπορει να μην χωραει καλα στην ζαντα που ειναι για 155
Εκτος αν ειναι τοσο φαρδια, που δεν το νομιζω (ειδικα αν ειναι εργοστασιακη) -
Σήμερα έβαλα τα ΤΟΥΟ CF2 σε 225/45/17 94V XL
πρώτη εντύπωση η καλύτερη ποιότητα κύλισης και το ακόμη καλύτερο τιμόνι,λόγο του φαρδύτερου πέλματος....
μετά τις γιορτές θα έχω καλύτερη γενικότερη άποψη. -
Καλοτάξιδα.
Να υποθέσω ότι τα έβαλες στο Atos;;;;
Πάλι αστείο έγραψα...
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Σήμερα έβαλα τα ΤΟΥΟ CF2 σε 225/45/17 94V XL
πρώτη εντύπωση η καλύτερη ποιότητα κύλισης και το ακόμη καλύτερο τιμόνι,λόγο του φαρδύτερου πέλματος....
μετά τις γιορτές θα έχω καλύτερη γενικότερη άποψη.Γιώργο καλοφόρετα και πάντα ασφαλείς διαδρομές
-
Σας ευχαριστω πολυ παιδια
Storm....και βεβαια στο γατο! το 6 φοραει 155/70/13 -
Σε hundai atos εβαλες 17αρα ζαντα; Και πως πηγαινει ρε θηριο;
-
Ο χρήστης ohristou έγραψε:
Σε hundai atos εβαλες 17αρα ζαντα; Και πως πηγαινει ρε θηριο;Πλακα κανω!!!ουτε σε φεστιβαλ καγκουραμαξων δεν το βλεπεις αυτο
-
Και το 6 με 13αρες θα έδειχνε κάπως....
-
Πες εντυπωσεις απο τα toyo γιατι του χρονου πρωτα ο θεος σκεφτομαο να τα βαλω.
-
Σε καμια εβδομαδα,που θα εχω κανει και ενα ταξιδακι!
-
Καλησπέρα σε όλους και Χρόνια Πολλά !
Επειδή θέλω να αλλάξω λάστιχα μπορείτε να προτείνετε κάποιο κατάστημα ιδανικά κοντά στα Βριλήσσια ή γενικά στα βόρεια προάστια; με ενδιαφέρει να είναι σωστοί επαγγελματίες και να γνωρίζουν το αντικείμενο.
Ευχαριστώ -
Καλησπερα παιδια και απο εμενα! Ψαχνω και εγω το καλυτερο ελαστικο για το Auris μου (μοντελο 2010 195/65/15 91Η) και θα ήθελα να ακούσω αποψεις... Το αυτοκινητο δεν κανει τρελα χιλιομετρα και τα λαστιχα τα αλλάζω λογω φθορας απο τον ηλιο και τη ζεστη μιας και ζω στην Κρητη. Εχω ακουσει καλα λογια για τα Vredestein Sportrac 5.. Μπορει καποιος να δωσει τα φωτα του?
-
Χθές γύρισα απο μια 3ημερη εξώρμηση (Αθήνα-Καρδίτσα-Τρίκαλα-Ελάτη-Κεραμαριό-Πεζούλα-Αθήνα)και μπορώ να πω πλέον για τα CF2 οτι είναι κυριολεκτικά ΒΕΝΤΟΥΖΕΣ,καθώς τα ζόρισα σε στεγνό-βρεγμένο και με θερμοκρασίες υπο του 0 και δεν έκαναν κιχ σε κανένα σημείο.Ειδικά όταν κατέβαινα απο την Λίμνη Πλαστήρα με φούλ βροχή,σε πολλές στροφές μπήκα όπως ήμουν με τη φόρα και είχαν το στρήψιμο και την αίσθηση του στεγνού!Εντυπωσιακά αθόρυβη και βελούδινη ποιότητα κύλισης κάτι που το καταλαβαίνεις και απο τον τρόπο που αποροφά τις μικρές ανωμαλίες στο δρόμο. Πρέπει όμως να πω εδω οτι έκανα τελικά μακακία που άλλαξα διάσταση και πήγα στην 225 αφού ανέβηκε η κατανάλωση κατά μισό λίτρο/100χλμ και πλέον έχω απόκλιση στο κοντέρ με το gps 6χλμ
Υ.Γ πώς ανεβάζω βίντεο και φώτο;;;
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]