-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Εντάξει κάτι θα κάνουν σωστά και η Michelin,Pirelli,continental και σια για να ειναι premium.σωστα.....μερικές δεκάδες/εκατοντάδες ευρώ πάνω η τιμή και είσαι premium!!!!!
ειδικά τα conti,προσωπικά τα θεωρώ επικίνδυνα.....οχι γιατί δεν φρενάρουν/στρίβουν αλλά γιατί με το παραμικρό διαλύονται. -
Για την ιστορια παντως δεν εχουν μεγαλη διαφορα στις τιμες που βρισκω. Toyo 410 Pirelli και Dunlop 450. Σωστη η διασταση δεν εκανα τυπογραφικο.
-
Συμφωνώ μαζί σου για τα conti αλλα δεν ειναι όλα τα οδικά δίκτυα σαν το ελληνικό. Επισης σε πολλές περιπτώσεις μιλάμε για την ίδια τιμη για premium και μη. Στο μαγαζί που αγόρασα τα Pirelli cinturato p7 280 ευρώ τα toyo έκαναν 300.
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Εντάξει κάτι θα κάνουν σωστά και η Michelin,Pirelli,continental και σια για να ειναι premium.
σωστα.....μερικές δεκάδες/εκατοντάδες ευρώ πάνω η τιμή και είσαι premium!!!!!
ειδικά τα conti,προσωπικά τα θεωρώ επικίνδυνα.....οχι γιατί δεν φρενάρουν/στρίβουν αλλά γιατί με το παραμικρό διαλύονται.Αυτό δεν τα κανει επικινδυνα.Αν και τα συχαινομαι για τα μαλακα πλαινα τους...σε στρίψιμο και φρεναρισμα στεγνο και ειδικα βρεγμενο δεν τα φτανει κανενα λαστιχο....Και το αξιοσημειωτο είναι ότι διατηρουν τα χαρακτηριστικα τους ακομη και όταν γινουν σλικ
-
Ο χρήστης αλε έγραψε:
Για την ιστορια παντως δεν εχουν μεγαλη διαφορα στις τιμες που βρισκω. Toyo 410 Pirelli και Dunlop 450. Σωστη η διασταση δεν εκανα τυπογραφικο.Θα σκεφτόμουν τα falken στα 350 ευρώ στο d-elastika.gr αν η περιοχή σε βολεύει.
-
Θα το τσεκαρω, θενκς
-
Συμφωνώ μαζί σου για τα conti αλλα δεν ειναι όλα τα οδικά δίκτυα σαν το ελληνικό. Επισης σε πολλές περιπτώσεις μιλάμε για την ίδια τιμη για premium και μη. Στο μαγαζί που αγόρασα τα Pirelli cinturato p7 280 ευρώ τα toyo έκαναν 300.ναι αλλά εμείς μιλάμε για Ελλάδα και οχι γενικά και αόριστα....
-
Καλα τότε και η Ferrari ειναι κωλοαυτοκινητο. Τεράστιες καταναλωσεις, δεν στρίβουν στα στενά της Αθήνας με τίποτα, βρίσκουν κατω στο παραμικρό σαμαρακι και οι αναρτήσεις εχουν μηδενική άνεση.
-
Καλα τότε και η Ferrari ειναι κωλοαυτοκινητο. Τεράστιες καταναλωσεις, δεν στρίβουν στα στενά της Αθήνας με τίποτα, βρίσκουν κατω στο παραμικρό σαμαρακι και οι αναρτήσεις εχουν μηδενική άνεση.Σηκωσε το δεξι χερακι και φωναξε''ειπα μ@λ@κια''........πανατυχες το παραδειγμα σου!
-
Ο χρήστης αλε έγραψε:
τα p1 verde ως οικολογικά θεωρούνται πιο μαλάκα από τα Nero π.χ.Σε σκελετό. Σε γόμα τα σπορ είναι πιο μαλακά.
σε στρίψιμο και φρεναρισμα στεγνο και ειδικα βρεγμενο δεν τα φτανει κανενα λαστιχο
Υπάρχουν πολλά καλύτερα λάστιχα, ειδικά σε στεγνό.
-
Ο χρήστης johnkaran έγραψε:
Καλησπέρα στο forum. Τα φώτα σας παρακαλώ. Τι προτάσεις έχουμε για ελαστικά 205/50/17 93W ? Το αυτοκίνητο είναι ένα volvo c30 diesel drive start/stop. Τώρα φοράει από όταν το παρέλαβα (04/12) τα Continental Sport Contact 2 και έχω 46.000 περίπου. Αξίζει να κοιτάξω μόνο στην premium κατηγορία (που από ότι κατάλαβα είναι τουλάχιστον 500 euros και άνω) ή και να δω τίποτα πιο οικονομικό; Δώστε απόψεις/προτάσεις και για τα δύο παρακαλώ! Ευχαριστώ προκαταβολικά.Τελικά έγινε αλλαγή στα λάστιχα μετά από 51.000 χλμ με αυτά
http://kumhotyre.co.uk/kumho-news/all-new-ecsta-hs51/
Θεωρώ ότι είναι η χρυσή τομή τιμής/απόδοσης. Θα επανέλθω με κριτική σε λίγο καιρό!
-
Φίλε GGAB , το αποφάσισα τελικά να πάω σε τοyo cf2 θέλω να σε ρωτήσω γιατί πολλά ακούγονται, αν το cf2 είναι μαλακό σαν το energy saver+ της μισελέν 1ον και 2ον αν αργεί να μου ζεσταθεί γιατί ο δείκτης του είναι 'H' και 'οχι 'Τ' σαν τα προηγούμενά μου. Όσο για το άλλο που με ρώτησες γιατί να πάω σε 185 από 175 , λέω να το κάνω έτσι για αλλαγή χωρίς να συντρέχει κάποιος ιδιαίτερος λογος που και πάλι στη διάσταση δεν έχω κατασταλάξει ακόμα. ! αυτά ευχαριστώ
-
Ο χρήστης mike17 έγραψε:
Φίλε GGAB , το αποφάσισα τελικά να πάω σε τοyo cf2 θέλω να σε ρωτήσω γιατί πολλά ακούγονται, αν το cf2 είναι μαλακό σαν το energy saver+ της μισελέν 1ον και 2ον αν αργεί να μου ζεσταθεί γιατί ο δείκτης του είναι 'H' και 'οχι 'Τ' σαν τα προηγούμενά μου. Όσο για το άλλο που με ρώτησες γιατί να πάω σε 185 από 175 , λέω να το κάνω έτσι για αλλαγή χωρίς να συντρέχει κάποιος ιδιαίτερος λογος που και πάλι στη διάσταση δεν έχω κατασταλάξει ακόμα. ! αυτά ευχαριστώΒαση της εμπειριας μου με τα συγκεκριμενα λαστιχα,θα ελεγα οτι εχουν μετριας σκληροτητας γομα με σκληρα πλαινα,οποτε και χλμ βγαζουν και αντεχουν σε λακουβες/πεζοδρομια.
Δεν νομιζω να καταλαβεις κατι μεταξυ Τ και Η. Για μενα βαλε την μαμα διασταση -
Tα CF2 τα έβαλε φίλος πρόσφατα σε Avensis mk1 και τα πρώτα δείγματα είναι πολύ θετικά, προηγουμένως είχε το CF1.
Διάσταση 195/60/14 240€ τετράδα.Διαβάζω πολλούς να συγκρίνετε προφανώς με τι φορούσατε πριν και γκρινιάζετε για μαλακά πλαϊνά, μαλακές γόμες κλπ.
Δυστυχώς πλέον τα περισσότερα ''καθημερινά'' λάστιχα έχουν χαρακτήρα ECO, και τα ελαστικά με σπορ χαρακτηριστικά τα βρίσκεις πλέον σε διαστάσεις 16 ιντσών και βάλε.
Δεν έχει νόημα να κάνω ΠΧ σύγκριση το Pilot Exalto II που φορούσα όταν έβγαινε σε 15άρι με ένα Energy ή έστω Bluresponse ή EfficientGrip, που βρίσκω τώρα στη διάσταση μου.Όποιος έχει απαιτήσεις αλλάζει ζάντες για να έχει σπόρ επιλογές, ή αγοράζει μια 4άδα ημισλίκ για το ξεκ@υλωμα.
-
Λαστιχάκι ρεζέρβας 105/70/14 βρίσκω εύκολα στους εδω ζαντολαστιχάδες ή είναι τρέχα γύρευε αυτά;
-
Τρέχα γύρευε, παραγγελία απο ιντερνέτ καλύτερα.
-
Ο χρήστης TRiBaL81 έγραψε:
Λαστιχάκι ρεζέρβας 105/70/14 βρίσκω εύκολα στους εδω ζαντολαστιχάδες ή είναι τρέχα γύρευε αυτά;Αν δεν ρωτησεις........δεν θα μαθεις,εμεις οτι και να πουμε ειναι αερολογιες.
-
Εχω ρωτήσει.
-
Εγώ το παράγγειλα κανονικά και ήρθε από Cοntinental σε ένα μήνα διάσταση 135 90 17
-
Το παραγγειλες απο ιντερνέτ η απο μαγαζί;
Εγώ οταν ρώτησα σε μαγαζί παντως μου είπαν οτι δεν εχουν, μπορούν να παραγγείλουν αλλα θα αργήσει αρκετά και οτι ειναι ακριβά.
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]