-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Τα verdestein ειναι σαν το μυθικό πλαςμα. Όλοι λένε καλα λόγια η ενδιαφέρονται να τα αγοράσουν, εγώ παντως δεν τα εχω δει σε κανένα λαστιχαδικο και ούτε καν τυχαία σε παρκαρισμένο αυτοκίνητο.Παρκαρισμένα τα βλεπω τελευταια αλλα ντρεπομαι να παω και να τα ζουλαω με το χερι Ισχυει ότι πολλοι ενδιαφέρονται αλλα δυσκολα τα βαζουν.
-
Ο χρήστης W202 AMG έγραψε:
Τα verdestein ειναι σαν το μυθικό πλαςμα. Όλοι λένε καλα λόγια η ενδιαφέρονται να τα αγοράσουν, εγώ παντως δεν τα εχω δει σε κανένα λαστιχαδικο και ούτε καν τυχαία σε παρκαρισμένο αυτοκίνητο.
Παρκαρισμένα τα βλεπω τελευταια αλλα ντρεπομαι να παω και να τα ζουλαω με το χερι Ισχυει ότι πολλοι ενδιαφέρονται αλλα δυσκολα τα βαζουν.
Τα έβαλε πρόσφατα ο πεθερός μου στο bora που έχει. Αν και ΔΕΙΝΟΣ υποστηρικτής των continetal(της φιλοσοφιίας γερμανικό και καλό) τον έπεισε τελικά ο λαστιχάς να βάλει vredestein γιατί έχει μεγαλύτερο τακούνι και θα κρατήσουν πολύ παραπάνω χλμ. Θεέ μου τι ακούω ο χριστιανός.
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Τα verdestein ειναι σαν το μυθικό πλαςμα. Όλοι λένε καλα λόγια η ενδιαφέρονται να τα αγοράσουν, εγώ παντως δεν τα εχω δει σε κανένα λαστιχαδικο και ούτε καν τυχαία σε παρκαρισμένο αυτοκίνητο.Παντως εδω στη Λαρισα τα 'φορανε' αρκετα αυτοκινητα.
-
Ο χρήστης W202 AMG έγραψε:
Τα verdestein ειναι σαν το μυθικό πλαςμα. Όλοι λένε καλα λόγια η ενδιαφέρονται να τα αγοράσουν, εγώ παντως δεν τα εχω δει σε κανένα λαστιχαδικο και ούτε καν τυχαία σε παρκαρισμένο αυτοκίνητο.
Παρκαρισμένα τα βλεπω τελευταια αλλα ντρεπομαι να παω και να τα ζουλαω με το χερι Ισχυει ότι πολλοι ενδιαφέρονται αλλα δυσκολα τα βαζουν.
συνήθως με κλωτσιά βγάζεις ασφαλέστερα αποτελέσματα!!!!
στην χώρα μας είναι δυσεύρετα και τα άκουσα,διάβασα,μου είπανε προέρχονται απο δοκιμές και reviews απο τη μακρινή δύση...... -
fulda sportcontrol 205/55r16 W εχοντας κανει 12000χλμ με τα λαστιχα εχω να πω οτι κρατανε ακομα οπως στην αρχη!. μαλακο πελμα που ζεστενετε ευκολα και πλαινο με σκληρο πλαινο. ακομα και χωρις αβς που το ειχα για λιγο καιρο το αμαξι μονο με κανιβαλισμο μπλοκαρε το 'κακο' ειναι οτι ειναι σπορ ελαστικο με αποτελεσμα να κοβει το αμαξι κατα το ρολαρισμα...για εμενα δεν με απασχολει καθως υγραεριοκινητος..
-
Ο χρήστης stergiosbik έγραψε:
Παντως εδω στη Λαρισα τα 'φορανε' αρκετα αυτοκινητα.
Σωστά, από Λάρισα και επάνω ''φοριούνται'' πολύ, μάλλον λόγω αντιπροσωπείας:
http://www.tsiantoulis.gr/index.php?route=common/home -
Πηγα σημερα και ρωτησα για λαστιχα και o τυπας μου προτεινε τα Hankook Ventus Prime 2 K115 205/50 R17 93V XL (500€) και τα Goodyear EfficientGrip Performance 205/50 R17 93W XL (550€)...το αμαξι ειναι suzuki s-cross all grip...αλλα εγω σκεφτομαι και τα Dunlop Sport BluResponse 205/50 R17 93W XL και Michelin Primacy 3 205/50 R17 93V XL και Continental SportContact 5 205/50 R17 93W XL και Pirelli Cinturato P7 Blue 205/50 R17 93W XL ECOIMPACT.Ακουω αποψεις και εμπειριες....
-
Ο χρήστης iROC έγραψε:
fulda sportcontrol 205/55r16 W εχοντας κανει 12000χλμ με τα λαστιχα εχω να πω οτι κρατανε ακομα οπως στην αρχη!. μαλακο πελμα που ζεστενετε ευκολα και πλαινο με σκληρο πλαινο. ακομα και χωρις αβς που το ειχα για λιγο καιρο το αμαξι μονο με κανιβαλισμο μπλοκαρε το 'κακο' ειναι οτι ειναι σπορ ελαστικο με αποτελεσμα να κοβει το αμαξι κατα το ρολαρισμα...για εμενα δεν με απασχολει καθως υγραεριοκινητος..Γατζωνει τοσο καλα στην Ελληνικη ασφαλτο;
-
Ο χρήστης lemouz75 έγραψε:
Πηγα σημερα και ρωτησα για λαστιχα και o τυπας μου προτεινε τα Hankook Ventus Prime 2 K115 205/50 R17 93V XL (500€) και τα Goodyear EfficientGrip Performance 205/50 R17 93W XL (550€)...το αμαξι ειναι suzuki s-cross all grip...αλλα εγω σκεφτομαι και τα Dunlop Sport BluResponse 205/50 R17 93W XL και Michelin Primacy 3 205/50 R17 93V XL και Continental SportContact 5 205/50 R17 93W XL και Pirelli Cinturato P7 Blue 205/50 R17 93W XL ECOIMPACT.Ακουω αποψεις και εμπειριες....Αν πας σε διασταση 225/45/17 θα εισαι στα 400 ευρω περιπου αρα μειον 100-150ε.Βεβαια εξαρτάται και από το φαρδος της ζαντας σου.7.5 είναι ή 7?
-
Φιλε μου δεν σκεφτομαι αλλαγη διαστασης αν και το νεο vitara φοραει 215/55R17 (η suzuki λεει οτι μπορω να βαλω τα ιδια) απλα προτεραιοτητα μου ειναι ασφαλεια(σε βροχη ) και γενικα ενα αξιοπιστο ελαστικο....Τωρα φοραει τα conti eco 5 και λεω να βαλω κατι αλλο.....
-
Ο χρήστης shopoyk έγραψε:
Lemouz, βάλε τα toyo proxes cf2 205/50 r17 89V, γιαπωνέζικα, 360 ευρώ και άσε τις 500-αρες+.
Τα αλλαζεις αν θέλεις και πιο γρήγορα από τα αντίστοιχα 500+.+1000000 Και δεν θα χρειαστει να τα αλλαξει πιο νωρις.......
-
Δεν νομίζω να τα βρίσκεις με 360 αλλα και με 400-420 πάλι εξαιρετική περιπτωςη μου φαίνεται.
-
Νομιζω οτι η διαφορα τους σε τιμη με αντιστοιχα ελαστικα dunlop,goodyear Pirelli ειναι στο συνολο 40€...Αλλα και τα χαρακτηριστικα τους ειναι λιγο χειροτερα απο αυτα που φοραω τα eco contact 5..Δεν ξερω ειμαι μπερδεμενος απλα δεν νομιζω να αξιζει να η διαφορα των 40€ στο συνολο ωστε να παω σε κατωτερο ελαστικο.....
-
lemouz75 ολα τα ελαστικα που ανεφερες ειναι καλα. Πρόσεξε μόνο εάν κάνεις off road διαδρομές και θεωρώ ότι καλύτερο για σενα ειναι ενα touring ελαστικό και οχι sport. Εάν δεν σε περιοριζει το οικονομικό διάλεξε από τις premium μαρκες.
-
Ο χρήστης lemouz75 έγραψε:
Νομιζω οτι η διαφορα τους σε τιμη με αντιστοιχα ελαστικα dunlop,goodyear Pirelli ειναι στο συνολο 40€...Αλλα και τα χαρακτηριστικα τους ειναι λιγο χειροτερα απο αυτα που φοραω τα eco contact 5..Δεν ξερω ειμαι μπερδεμενος απλα δεν νομιζω να αξιζει να η διαφορα των 40€ στο συνολο ωστε να παω σε κατωτερο ελαστικο.....Με τις τιμές που είχες αναφέρει πριν η διαφορα δεν ειναι 40 ευρώ.
-
Επισης και η πρόταση του φίλου AMG στην προηγούμενη σελίδα για αλλαγη διάστασης σε 225/45/17 ειναι συμφέρουσα ειδικά αν κανεις και αρκετά χλμ και αλλάζεις συχνά λαστιχα.
-
Οντως αν παω σε αλλη διασταση η διαφορα παιζει στο συνολο 80€ δεν ειναι ασχημα αλλα δεν θελω να αλλαξω διασταση γιατι μπλεκεις σε αλλα.....Μαλλον θα δοκιμασω για 1η φορα τα Michelin Primacy 3 και θελω γνωμες αν τα εχει βαλει κανεις...Φιλε pko δεν κανω off road διαδρομες,καθημερινα 50χλμ σπιτι δουλεια (περιφερειακος Θεσ/νικης) κανενα ταξιδακι και σπανιως μεσα στην πολη....
-
Για focus st170 μου πρότειναν τα toyo drb
Έχει κάποιος φίλος άποψη;
Διάσταση 215/45/17 -
Παιδιά, μια ερώτηση. Πρώτα ευθυγράμμιση και μετά ζυγοστάθμιση, ή το αντίθετο, ή δεν υπάρχει σημασία;! Θα γίνουν ή την ίδια μέρα, ή με διαφορά δυο ημερών. Ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης sgiorgos έγραψε:
Για focus st170 μου πρότειναν τα toyo drb
Έχει κάποιος φίλος άποψη;
Διάσταση 215/45/17Ειναι η ενδιαμεση προταση της ΤΟΥΟ για καποιον που δεν θελει λαστιχα σπορ(t1r),αλλα ουτε και τουρισμου(cf2)
Για μενα παντως κλεινει περισσοτερο προς την σπορ μερια......
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]