-
Τα Dunlop SPORTresponse βγαίνουν σε 13αρα;
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Τα Dunlop SPORTresponse βγαίνουν σε 13αρα;Φυσικά όχι!
Τι STREETResponse, τι SPORT -Response...ότι νάναι -
Ναι, πες το και έτσι και μάθε μπαλιτσα.χεχε.
-
Ο χρήστης vasvo έγραψε:
Φυσικά όχι!
Τι STREETResponse, τι SPORT -Response...ότι νάναιΤο ένα με το άλλο τι διαφορά έχει; Είναι το επόμενο ή έχει και στην συμπεριφορά διάφορα;
Dunlop SP Streetresponse 175/70 R13 82T
vs
Dunlop SP StreetResponse 2 175/70 R13 82T -
@ iant
Το επόμενο είναι, δες και το παρακάτω για διαθεσιμότητα και τιμές:
http://www.mytyres.gr/search_results.asp?platos=175&height=70&diameter=13&mcatid=1 -
Ο χρήστης vasvo έγραψε:
Φυσικά όχι!
Τι STREETResponse, τι SPORT -Response...ότι νάναιουπςςςς
λαθος
'ST' ειναι και παρασυρομενος απο την ερευνα που εκανα για το Σουμπαρου, 'παρανόησα'Street responce ειναι τα λαστιχα που φοραει το WagonR και τωρα που κοιταξα τα πηρα πριν 2,5 χρονια περιπου και εχουν 43000 χιλιομετρα
Νομιζω τωρα εχουν βγει τα Street responce2 -
Και πανε ακόμη;γιατι αν και όχι για αυτό το λάστιχο (για το Dunlop sport blue response) το είχα στα υπόψιν για τοποθέτηση μέχρι που διάβασα τα χειρότερα για το ποσά χλμ αντέχει.
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Και πανε ακόμη;γιατι αν και όχι για αυτό το λάστιχο (για το Dunlop sport blue response) το είχα στα υπόψιν για τοποθέτηση μέχρι που διάβασα τα χειρότερα για το ποσά χλμ αντέχει.Αν τα πηγαίνεις τρένο θα τα βγάλουν. Αν όμως τα πλακώσεις στα στροφιλίκια και στο ανέβα-κατέβα, σε ένα καλοκαίρι πάπαλα!
-
Πρόταση για 205/55/16 σε avensis 1.8 2007; τώρα φοράει pilot sport 3 αλλά δεν έμεινα ικανοποιημενος εξ αρχής γλιστραγε παντού.
Τα adrenalin re002 αξίζουν; -
Με τα προηγούμενα λαστιχα δεν γλυστραγε δηλαδή;
-
Γλυστραει εδώ και τρία χρόνια, αυτό λέω. Δεν έμεινα ικανοποιημενος από τα ps3 και τώρα θέλω προτάσεις να αλλάξω.
-
Το 002 είναι λαστιχάρα, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο ταιριάζουν στον τουριστικό χαρακτήρα του Αβενσις.
Nokia 730 & Tapatalk
-
Ο χρήστης christosjr1 έγραψε:
Γλυστραει εδώ και τρία χρόνια, αυτό λέω. Δεν έμεινα ικανοποιημενος από τα ps3 και τώρα θέλω προτάσεις να αλλάξω.Αν δεν γλυστραγε με τα προηγούμενα λαστιχα γιατι δεν τα ξαναβαζεις;
-
Ο χρήστης christosjr1 έγραψε:
Γλυστραει εδώ και τρία χρόνια, αυτό λέω. Δεν έμεινα ικανοποιημενος από τα ps3 και τώρα θέλω προτάσεις να αλλάξω.βάλε TOYO CF2 να το ευχαριστηθείς...
-
Φορούσε Dunlop ποιο μοντέλο δεν θυμάμαι το 2007 αλλά έκαναν αρκετό θόρυβο.
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Γλυστραει εδώ και τρία χρόνια, αυτό λέω. Δεν έμεινα ικανοποιημενος από τα ps3 και τώρα θέλω προτάσεις να αλλάξω.
βάλε TOYO CF2 να το ευχαριστηθείς...
Χλωμό το βλέπω πάντως με τα ps3 να μην έχει καλό κράτημα και να έχει με τα cf2
-
Exω μια απορια. Εσεις που προτεινεται τα toyo proxes cf2 τα εχετε φορεσει; Γιατι εγω μεχρι στιγμης δεν τα εχω δει ουτε σε ενα αμάξι φορεμενα. Αν δεν τα φορατε πως εχετε αποψη; Αν τα φορατε πειτε μας αναλυτικες εντυπωσεις.
-
Καλημέρα , βλέπω στο forum πολλοί έχετε κλίση προς τα CF2 , σε σχέση με τα GoodYear efficient grip performance τι να προτιμήσω ? Στο εξωτερικό σε test η σε review βλέπω οι κριτικές ειναι πολύ χειρότερες στα CF2 οπως και τα test ... Σνομπάρουν τα Toyo ?
-
αβυσσος η επιλογη του ελαστικου.
Τα goodyear παιρνουν υψηλες θεσεις σε ολα τα τεστ ενω τα toyo μετριες αλλα οσο αφορα τις κριτικες των καταναλωτων συμβαινει το αναποδο. Κατα την αντιληψη μου αυτο συμβαινει γιατι τα toyo κρατανε περισσοτερα χλμ κατι που δεν μπορει να φανει στα τεστ ενω τα goodyear τα θαβει ο κοσμος γιατι κρατανε λιγα χλμ.
ps εγω δεν εχω βαλει ουτε το ενα ουτε το αλλο για να εχω προσωπικη αποψη. -
Σήμερα έβαλα τα Dunlop StreetResponse 2.
Τα Yokohama A.Drive (στη φώτο) έχουν ακριβός 4 χρόνια (δηλαδή φάγανε 4 καλοκαιριά) και 58.000 χλμ.
Δεν φαγώθηκαν αλλά ξεράθηκαν! Για αυτό προτίμησα μαλακό λάστιχο.
Πάλι ευχαριστώ ΟΛΟΥΣ για τις συμβουλές!Μπροστινό λάστιχο
Πίσω
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]