-
δηλαδη τα λαστιχα που εχουν αποθηκευτει σωστα στο 18μηνο ας πουμε εχουν προβλημα?
-
και πως μπορεις να εισαι σιγουρος οτι εχει αποθηκευθει σωστα συν της αλλης?
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
και πως μπορεις να εισαι σιγουρος οτι εχει αποθηκευθει σωστα συν της αλλης?με μια βολτα στο παταρι ή την αποθηκη του ειναι ευκολοτερο απο το να απαξιουμε στο μυαλο μας και να προτρεπουμε και αλλους σε πραγματα που δεν ισχυουν.
-
δεν ξερω αν ισχυει η οχι αλλα ελαστικο πανω απο χρονο δεν βαζω (και δεν νομιζω να ειμαι ο μονος)
-
δηλαδη αν παω να βαλω τωρα ελαστικα να κοιταξω να ειναι φτιαγμενα την 21-22 εβδομαδα του 14 και μετα?
-
Ο χρήστης Ηλιας Α έγραψε:
με μια βολτα στο παταρι ή την αποθηκη του ειναι ευκολοτερο απο το να απαξιουμε στο μυαλο μας και να προτρεπουμε και αλλους σε πραγματα που δεν ισχυουν.
+1
-
λαστιχας?
-
Ο χρήστης Ηλιας Α έγραψε:
με μια βολτα στο παταρι ή την αποθηκη του ειναι ευκολοτερο απο το να απαξιουμε στο μυαλο μας και να προτρεπουμε και αλλους σε πραγματα που δεν ισχυουν.
να φωνάζουμε και τίποτα ΣΔΟΕ,Ασφαλίτες κτλ;;;
-
λαστιχας?αν ρωτας εμενα οχι, μηχανικος ειμαι, το θεμα ειναι οτι εσυ στο δικο σου αυτοκινητο εχεις καθε δικαιωμα να ζητας ακομα και λαστιχα του μηνα, το να προτεινεις ομως και σε αλλους αυτη την τακτικη αν μη τι αλλο θα πρεπει καπου να την στηριζεις τεχνικα και οχι με 'πιστευω' ή ' νομιζω'
-
και πως μπορεις να εισαι σιγουρος οτι εχει αποθηκευθει σωστα συν της αλλης?Εδώ την στηρίζω.
Επισης το να ψάχνω την αποθήκη ειναι γιατι
1 δεν έχω χρόνο για χάσιμο
2 σιγά να μην ζητήσω και τιμολόγιο για να δώ ποτέ του ήρθε και να δώ που φυλασοταν και πριν φτάσει στο μαγαζί του
3 το ελαστικό φθείρεται εκτός και λόγο χρήσης και λόγο χρόνου. Αν κάνω που κάνω λίγα χλμ τον χρόνο και σκοπεύω να κρατήσω το λάστιχο 4 η 5 χρόνια, τα 1 η 2 χρόνια σε αποθήκη ειναι σημαντικά.
Αυτά -
γενικα καλες μαρκες ελαστικων ποιες ειναι για να ξερω προς τα που να κοιταξω
-
Εδώ την στηρίζω.
Επισης το να ψάχνω την αποθήκη ειναι γιατι
1 δεν έχω χρόνο για χάσιμο
2 σιγά να μην ζητήσω και τιμολόγιο για να δώ ποτέ του ήρθε και να δώ που φυλασοταν και πριν φτάσει στο μαγαζί του
3 το ελαστικό φθείρεται εκτός και λόγο χρήσης και λόγο χρόνου. Αν κάνω που κάνω λίγα χλμ τον χρόνο και σκοπεύω να κρατήσω το λάστιχο 4 η 5 χρόνια, τα 1 η 2 χρόνια σε αποθήκη ειναι σημαντικά.
Αυτάοχι περισσοτερο σημαντικα απο τα 5 χρονια στο δρομο, ειδικα με το κλιμα της χωρας μας.
-
Φυσικά όχι περισσότερο σημαντικά, αλλα σαφέστατα σημαντικά.
-
Γεια Σας. Επανέρχομαι με τα λάστιχα για το GETZ (1.1 κυβικά) και θέλω την γνώμη σας.
Φοράει τα Yokohama A.Drive 175/70 R13, αλλά έχουν ξεραθεί πια. Πάμε για καινούργια και θέλω την γνώμη σας.
Έχουμε (προς τα παρόν) οι εξής επιλογές (τυχαία σειρά):- Yokohama W.drive (Χειμερινά ελαστικά γράφει, αλλά λένε πως είναι χειμώνα - καλοκαίρι)
- Yokohama BluEarth
- Goodyear Vector 4 Seasons
- Goodyear DuraGrip
- Toyo NanoEnergy 3
- Toyo Vario-V2 (όλων των εποχών, λένε πως έχει θόρυβο σε σχέση με αλλά)
- Continental EcoContact 3
- Dunlop SP
Michelin ENERGY ΔΕΝ βάζω - από προσωπική εμπειρία, μετά από το δεύτερο καλοκαίρι ξεραίνουν!
Τιμές έχω πάρει σχεδόν για όλα τα παραπάνω. Κοντά είναι, +- 30 ευρώ διαφορά στην τετράδα.
Το βασικό είναι να μην γλιστράνε μετά από το δεύτερο καλοκαίρι!!!
Αυτοκίνητο κινείται και στην πόλη και έξω.Ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης iant έγραψε:
Γεια Σας. Επανέρχομαι με τα λάστιχα για το GETZ (1.1 κυβικά) και θέλω την γνώμη σας.
Φοράει τα Yokohama A.Drive 175/70 R13, αλλά έχουν ξεραθεί πια. Πάμε για καινούργια και θέλω την γνώμη σας.
Έχουμε (προς τα παρόν) οι εξής επιλογές (τυχαία σειρά):- Yokohama W.drive (Χειμερινά ελαστικά γράφει, αλλά λένε πως είναι χειμώνα - καλοκαίρι)
- Yokohama BluEarth
- Goodyear DuraGrip
- Toyo NanoEnergy 3
- Dunlop SP
Michelin ENERGY ΔΕΝ βάζω - από προσωπική εμπειρία, μετά από το δεύτερο καλοκαίρι ξεραίνουν!
Τιμές έχω πάρει σχεδόν για όλα τα παραπάνω. Κοντά είναι, +- 30 ευρώ διαφορά στην τετράδα.
καλα πως βάζεις στην ίδια λίστα all season με θερινά λαστιχα;
-
Ηρακλή Pirelli P1, Yokohama BluEarth ή Bridgestone T001.
-
@iant
Δες και τα Vredestein T-TRAC 2
http://www.koukoufinos-tyres.gr/products.php?back=1&page=0 -
επισης για τετοια μικρη διασταση, εγω ειμαι ευχαριστημενος απο τα Dunlop SportRespont, 'τρωγονται' σχετικα γρηγορα, αλλα εξακολουθουν να κρατανε καλα.
(το WagonR einai ' δυστροπο' αυτοκινητο, οποτε προσπαθω να βαζω οσο πιο μαλακα λαστιχα γινεται... -
- Yokohama BluEarth
- Goodyear DuraGrip
- Toyo NanoEnergy 3
- Dunlop SP
καλα πως βάζεις στην ίδια λίστα all season με θερινά λαστιχα;
Γιατί όχι; all season δεν είναι; Σε ένα GETZ 1.1 που σπάνια πιάνει τα 120-130 χλμ/ωρα νομίζω πάνε...
Ηρακλή Pirelli P1, Yokohama BluEarth ή Bridgestone T001.
Ευχαριστώ, Δια! Θα κοιτάξω περί Pirelli. Bridgestone λίγο σκληρό πέλμα δεν έχουν;
@iant
Δες και τα Vredestein T-TRAC 2
http://www.koukoufinos-tyres.gr/products.php?back=1&page=0Σουηδικά είναι; Με τα Nokian την πάτησα - σαν λάστιχα καλά, αλλά όταν σκίστηκε το ένα άρχισαν τα προβλήματα.
Νομίζω δεν τα φέρνουν πια εδώ!επισης για τετοια μικρη διασταση, εγω ειμαι ευχαριστημενος απο τα Dunlop SportRespont, 'τρωγονται' σχετικα γρηγορα, αλλα εξακολουθουν να κρατανε καλα.
(το WagonR einai ' δυστροπο' αυτοκινητο, οποτε προσπαθω να βαζω οσο πιο μαλακα λαστιχα γινεται...Είναι στην λίστα τα Dunlop, δεν ξέρω αν για τα SportRespont μου έδωσαν την προσφορά.
Τα το ψάξω, ήθελα να δοκιμάσω τα Dunlop!Ένα μεγάλο Ευχαριστώ σε ΟΛΟΥΣ!
-
Τα P1 & τα T001 δεν βγαίνουν για 13αρα ζάντα! Τα Vredestein είναι Ολλανδικά και υπάρχουν στην αγορά εδώ και 30 χρόνια.
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]