-
Γνωριζει κανεις εαν το ελαστικο εχει εκτεταμενη φθορα στο πλαι μπορει να γινει μεταφορα με την ιδια φορα απο την μια πλευρα στην αλλη, δηλαδη η εξωτερικη δεξια πλευρα που εχει φθαρει του δεξιου ελαστικου να μεταφερθει στην αριστερη πλευρα οποτε θα ειναι πλεον στο εσωτερικο.Επισης τα ΤΟΥΟ PROXES CF2 εχουν πιο σκληρα πλαινα απο τα HANKOOK OPTIMO K415,NOKIAN LINE, VREDESTEIN SPORTRACK 5.
-
Νομίζω ναι, αλλα μονο αν έχει ένδειξη rotation και όχι exterior side. Θα πρεπει όμως να ξαναμπεί αλλιώς στη ζάντα.
-
και γιατί να το κάνεις;; αν η φθορα ειναι στα όρια της ασφάλειας απλά κανεις σαν την στρουθοκάμηλο
-
Τρέχει γρήγορα με αλματάκια δηλαδή;....
-
Ο χρήστης kospapad έγραψε:
και γιατί να το κάνεις;; αν η φθορα ειναι στα όρια της ασφάλειας απλά κανεις σαν την στρουθοκάμηλοΗ φθορα ειναι μονο στο πλαινο εξωτερικο το υπολοιπο ειναι οκ, οποτε στην χειροτερη με την μεταφορα του ελαστικου απο την μια πλευρα στην αλλη με την ιδια φορα μονο το εσωτερικο του ελαστικου και μονο στο πλαι εσωτερικα πλεον θα ειναι το φθαρμενο το προβλημα ειναι τωρα που βρισκεται η φθορα εξωτερικα και μπορει να επηρεασει το στριψιμο.
-
Τουλάχιστον,εξωτερικά άμα σκιστεί-ανοίξει θα το δείς...ξέρεις τι είναι,να σου ανοίξει και να μη μπορείς να το καταλάβεις; όπως και νά'χει,άλλαξέ τα άμεσα!!!..δε παίζουν με αυτά τα πράγματα..
υγ.εκτός κι αν πρόκειται να το οδηγήσει η πεθερά σου..... -
έχει δίκιο ο touring, άλλαξέ τα το συντομότερο.
-
Ο χρήστης XENO έγραψε:
έχει δίκιο ο touring, άλλαξέ τα το συντομότερο,με καινουρια...... . -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
έχει δίκιο ο touring, άλλαξέ τα το συντομότερο,με καινουρια...... .
σωστή η προσθήκη.
-
Καμία άποψη για τα Nexen; Διαβάζω καλές κριτικές σε ξένα φόρουμς.
-
Ο χρήστης panosft έγραψε:
Καμία άποψη για τα Nexen; Διαβάζω καλές κριτικές σε ξένα φόρουμς.έχει φίλος σε primera εδω και 2χρονια τα Ν6000 και μου λέει τα καλύτερα .....τι να πω!
-
Υπάρχει περίπτωση να υπάρξει πρόβλημα πηγαίνωντας απλώς μπρος-πίσω τα λάστιχα (μαζί με τις ζάντες προφανώς) και να χρειαστεί ξανά πχ. ζυγοστάθμιση? Αν η ζυγοστάθμιση έχει γίνει σε κάθε ζάντα ξεχωριστά (και όχι πάνω στο αυτοκίνητο) γιατί να ξαναχρειαστεί ( δεδομένου ότι δεν υπάρχει ήδη πρόβλημα)?
-
καλη ερωτηση
οταν τα εκανα μπρος πισω μονος μου, ετρεμε το τιμονι και εκανα ζυγοσταθμιση( ειχα κανει την παραδοσιακη και την ιδια επανελαβα) -
Ο χρήστης thednick έγραψε:
Υπάρχει περίπτωση να υπάρξει πρόβλημα πηγαίνωντας απλώς μπρος-πίσω τα λάστιχα (μαζί με τις ζάντες προφανώς) και να χρειαστεί ξανά πχ. ζυγοστάθμιση? Αν η ζυγοστάθμιση έχει γίνει σε κάθε ζάντα ξεχωριστά (και όχι πάνω στο αυτοκίνητο) γιατί να ξαναχρειαστεί ( δεδομένου ότι δεν υπάρχει ήδη πρόβλημα)?συχνά θέλει πάλι,καθώς τα πίσω έχουν άλλα πατήματα+φθορα απο τα χλμ,λακούβες κτλ και το αντιλαμβάνεσαι όταν τα φέρεις στο τιμόνι.......
-
Διαφορετικές μοίρες(κάμπερ-κάστερ) εμπρός με πίσω.....
-
Διαφορετικές μοίρες(κάμπερ-κάστερ) εμπρός με πίσω.....
-
Ο χρήστης touring the m3 1.6 έγραψε:
Διαφορετικές μοίρες(κάμπερ-κάστερ) εμπρός με πίσω.....Πως σχετίζεται αυτό με την ζυγοστάθμιση που γίνεται εκτός αυτοκινήτου;
Αν θεωρητικά δεν έχεις πρόβλημα αντιληπτό (μεγάλο ΑΝ) τότε όλοι οι τροχόι είναι ζυγοσταθμισμένοι οπότε αν αλλάξεις λογικά δεν αλλάζει τίποτα
Το διαφορετικό πάτημα είναι απόλυτα συμμετρικό άρα δεν χάνεται η ζυγοσταθμία -
Δε χρειάζεται ανάλυση,άλλο πάτημα το εμπρός ελαστικό(λόγω διαφοράς κλίσεων) και άλλο το πίσω....
-
Ναι εχουν διαφορετικο πάτημα μπρος πίσω αλλα αμα χρειάζονται νεα ζυγοστάθμιση την χρειάζονται ούτως ή άλλως και οχι επειδη κανεις την τράμπα.
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Καμία άποψη για τα Nexen; Διαβάζω καλές κριτικές σε ξένα φόρουμς.
έχει φίλος σε primera εδω και 2χρονια τα Ν6000 και μου λέει τα καλύτερα .....τι να πω!
Και σε εμένα έχει βάλει γνωστός και έχει μείνει ευχαριστημένος
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]