-
Ο χρήστης kpetsas έγραψε:
ψαχνω λαστιχο 205/55-16.Μ ενδιαφερει η ανεση και η οικονομια και με βαση αυτα η οσο το δυνατο καλυτερη αισθηση. Μιλαμε γενικα για χαλαρη οδηγηση με leon tsi 1.8. Λογω χαλαρης οδηγησης εχω σχετικα ασχημη εντυπωση απο ελαστικο με σκληρη γομα (πρακτικα εντος πολης δε ζεσταινοταν και γλιστραγε παντου). επισης θα ηθελα να αποφυγω τις υπερβολικα μαλακες γομες.
ποια εταιρια εχει γομες μεσαιας σκληροτητας? σκοπευω να δωσω γυρω στα 300 ευρω. καμια προταση? εχει καποιος γνωμη για τα hankook?
fulda sportcontrol...(στην πραγματικοτητα ειναι πολυ πιο οικονομικα σε καταναλωση απ οτι λεει η ταμπελα τους.)
καλα ειναι και τα
hankook evo 2 αλλα δεν τα εχω δοκιμασει. -
Τι γνώμη έχετε για τα λάστιχα Continental EcoContact 3?Αξίζουν τα λεφτά τους ή όχι?
Μιλάμε πάντα για διάσταση 175/65/14 ή 185/60/14.Παρόμοιες επιλογές στα ίδια(ή και με λιγότερα)χρήματα? -
ψαχνω λαστιχο 205/55-16.Μ ενδιαφερει η ανεση και η οικονομια και με βαση αυτα η οσο το δυνατο καλυτερη αισθηση. Μιλαμε γενικα για χαλαρη οδηγηση με leon tsi 1.8. Λογω χαλαρης οδηγησης εχω σχετικα ασχημη εντυπωση απο ελαστικο με σκληρη γομα (πρακτικα εντος πολης δε ζεσταινοταν και γλιστραγε παντου). επισης θα ηθελα να αποφυγω τις υπερβολικα μαλακες γομες.
ποια εταιρια εχει γομες μεσαιας σκληροτητας? σκοπευω να δωσω γυρω στα 300 ευρω. καμια προταση? εχει καποιος γνωμη για τα hankook?
Η διάσταση αυτή είναι η πιό εμπορική, κάνε μια αναζήτηση σε αυτό το thread και θα βρεις ότι έχουμε ποστάρει ως τώρα
-
Έχε υπ' όψιν και τα Goodyear Efficient Grip Performance, αθόρυβα και οικονομικά, τα βρίσκεις και με λιγότερα από 300 ευρώ
-
Τα hankook ειναι εξαιρετικα αλλα με μαλακη γομα........τουλαχιστον στην διασταση σου,που ειναι τουρισμου.
Εγω θα σου ελεγα να δεις τα toyo cf2 που ειναι στα κριτηρια σου...... -
Ο χρήστης NoLimit14 έγραψε:
Τι γνώμη έχετε για τα λάστιχα Continental EcoContact 3?Αξίζουν τα λεφτά τους ή όχι?
Μιλάμε πάντα για διάσταση 175/65/14 ή 185/60/14.Παρόμοιες επιλογές στα ίδια(ή και με λιγότερα)χρήματα?αξιζουν τα χρηματα τους πολυ καλη αντισταση κυλισης και φρεναρισμα σε υγρο οδοστρωμα, τα barum ειναι θυγατρικη της continental με χαμηλοτερο κοστος αλλα εχουν μεγαλυτερη αντισταση κυλισης ταμπελακι
οτι πληρωνεις παιρνεις -
Ο χρήστης r200 έγραψε:
Μιλάμε πάντα για διάσταση 175/65/14 ή 185/60/14.Παρόμοιες επιλογές στα ίδια(ή και με λιγότερα)χρήματα?αξιζουν τα χρηματα τους πολυ καλη αντισταση κυλισης και φρεναρισμα σε υγρο οδοστρωμα, τα barum ειναι θυγατρικη της continental με χαμηλοτερο κοστος αλλα εχουν μεγαλυτερη αντισταση κυλισης ταμπελακι
οτι πληρωνεις παιρνειςΕυχαριστώ πολύ!Τώρα έχω τα Yokohama BluEarth 175/65/14 αλλά αργότερα ίσως χρειαστώ κάτι καλύτερο γιατί δεν ξέρω κατά πόσο καλά είναι τα Yokohama (αν θα αντέξουν δηλαδή) διότι τα έβαλα σαν οικονομική επιλογή (παλιότερα το αμάξι είχε Michelin Energy Saver 175/65/14 αλλά είχαν τα χρονάκια τους και έπρεπε να τα αλλάξω).
Υ.Γ.Εγώ Continental η Bridgestone ήθελα να βάλω αλλά ήταν πολλά τα λεφτά και γι αυτό έβαλα Yokohama. -
Μην υποτιμάς την Yokohama, είναι πολύ καλή εταιρεία.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Μην υποτιμάς την Yokohama, είναι πολύ καλή εταιρεία.Το γνωρίζω απλά είναι η πρώτη φορά που επιλέγω Yokohama,οπότε έχω κάποιες ενστάσεις.
Απλά ίσως η Yokohama δεν είναι πολυδιαφημισμένη γι'αυτό δεν πουλάει όσο η Michelin η Pirelli η Continental η Dunlop κλπ κλπ κλπ... -
kalispera pedia.. thelw na valw lastixa sto autokinito mou.. exw 185/60/14 kleber k eimai arketa euxaristimenos alla einai poli malaka kai magouliasan.. egw lew na valw turanza i uniroyal.. i kati kalitero k se kali timi.. euxaristw
-
Ο χρήστης boonaros έγραψε:
kalispera pedia.. thelw na valw lastixa sto autokinito mou.. exw 185/60/14 kleber k eimai arketa euxaristimenos alla einai poli malaka kai magouliasan.. egw lew na valw turanza i uniroyal.. i kati kalitero k se kali timi.. euxaristwεδώ Ελλάδα...........Ελληνικά;;;;
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
kalispera pedia.. thelw na valw lastixa sto autokinito mou.. exw 185/60/14 kleber k eimai arketa euxaristimenos alla einai poli malaka kai magouliasan.. egw lew na valw turanza i uniroyal.. i kati kalitero k se kali timi.. euxaristw
εδώ Ελλάδα...........Ελληνικά;;;;
Τι ψάχνεις να βρεις!
-
iROC, bathan, Leonidasg, GGAB ευχαριστω για την αμεση απαντηση.
-
Καλημέρα στη παρέα.Είμαι νέος στο φόρουμ, έφτασε η ώρα για αλλαγή ελαστικών και θα ήθελα τη βοήθειά σας.
Έχω ένα toyta corolla του 05 και η διάσταση που φοράει είναι 195/60/r15, οδηγώ σε επαρχιακό(όχι χώμα) και εθνικό οδικό δίκτυο και κάνω πάνω από 25,000χλμ το χρόνο με νορμάλ οδήγηση,άντε να μπω σε καμιά στροφή λίγο πιο γρήγορα.
Πριν μπω στο φόρουμ σκεφτόμουν για conti premium contact 5 ή dunlop blue response, διάβασα όμως ότι είναι πολύ μαλακά(γόμα-πλαινά) και φθείρονται γρήγορα.
Επειδή με ενδιαφέρει πιο πολύ η χιλιομετρική απόδοση και όχι η χρονική,να κρατάει όμως και λίγο μην είναι και κούτσουρα, διαβάζοντας εδώ είδα ότι ίσως θα ήταν καλύτερα να στραφώ στα pirelli cinturato p1 verde ή στα vredestein sportack 5(αν τα βρω).Να πω ότι τώρα φοράω τα conti eco contact 5 από τα οποία δεν έμεινα ευχαριστημένος,γρήγορη φθορά και γρήγορη πτώση απόδοσης.
Θα ήθελα τη βοήθειά σας και την εμπειρία σας.Ευχαριστώ για το χρόνο σας. -
Αν θες μεγαλη χιλιομετρικη αποδοση κοιτα τα Bridgestone T001 η τα Yokohana c.Drive 2. Για τα Pirelli P1 δεν εχω αποψη, αλλα την σεβομαι πολυ ως εταιρεια καθως απο αλλα μοντελα της εμεινα εντυπωσιασμενος.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
ναι αλλα για τα bridzestone εχω ακουσει παρα πολλυ ασχημα λογια για το πελμα τουσ και τα φοβηθηκα να τα βαλω μην το μετανιωσω εγω προσωπικά. μαλλον για uniroyal θα παω εγω
-
ναι αλλα για τα bridzestone εχω ακουσει παρα πολλυ ασχημα λογια για το πελμα τουσ και τα φοβηθηκα να τα βαλω μην το μετανιωσω εγω προσωπικά. μαλλον για uniroyal θα παω εγωΠολύ μαλακά επίσης Yokohama C.Drive 2 ή Pirelli P1 Verde κ τιμές περίπου:
http://www.kyriazis-elastika.gr/eshop/item_search/list/ -
ναι αλλα για τα bridzestone εχω ακουσει παρα πολλυ ασχημα λογια για το πελμα τουσ και τα φοβηθηκα να τα βαλω μην το μετανιωσω εγω προσωπικά. μαλλον για uniroyal θα παω εγωΤι άκουσες δηλαδή;
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
ναι αλλα για τα bridzestone εχω ακουσει παρα πολλυ ασχημα λογια για το πελμα τουσ και τα φοβηθηκα να τα βαλω μην το μετανιωσω εγω προσωπικά. μαλλον για uniroyal θα παω εγωΥπερβολές του 'κίτρινου' τύπου....Θα ακούς πάντα κάποιον που τα έχει δοκιμάσει(και ακόμη καλύτερα σε ίδιο αμάξι),όχι 'γνωστός'...'ξάδερφος'...'του φίλου μου'...κλπ..!!
-
Για το συγκεκριμένο Corolla, αλλά & για Leon I & Megane II, επειδή υπάρχουν στην οικογένεια (αλλά & σε Volvo S40 D2 καλού φίλου), τα Bridgestone T001 έχουν αποδειχθεί έως τώρα απροβλημάτιστα. Πολύ καλή ποιότητα κύλισης, σωστές αντιδράσεις σε στεγνό-βρεγμένο & θετική αίσθηση σε τιμόνι-φρένα. Στα 3 πρώτα οχήματα έχουν σχεδόν 10.000 χλμ, οπότε είναι νωρίς για συμπεράσματα, αλλά στο βαρύ Volvo, έως τα 40.000 χλμ, οπότε & αλλάχθηκαν, απεδείχθηκαν ανθεκτικά & έμπιστα, με μια ελαφρά τάση για ολίσθηση προς το τέλος. Πάντως, δε φοβούνται κακοτεχνίες-λακούβες-πεζοδρόμια, αν & είναι εμφανώς πιο μαλακά & πολιτισμένα από τον προκάτοχό τους (ER300), ενώ ζεσταίνονται & γρήγορα.
Και από τιμές, δε θα τα χαρακτήριζα ακριβά (τα έβαλα με 240€ στα 195/65/15 H & 300€ στα 205/55/16 V).
Τίμιο & αξιόπιστο, all-around επώνυμο ελαστικό.
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]