-
Γεια σας παιδιά.
Για το picanto 1.1 2006 της συζύγου με διάσταση 165 60 14 θέλω καινούρια ελαστικά και τάσια.
Έχω πάνω κάτι michelen eco και δεν έμεινα ευχαριστημένος γιατί σφυράνε με το παραμικρό και τρομάζει η οδηγός...
Τέλος πάντων με ΑΜΕΣΗ προτεραιότητα την ασφάλεια του μπέμπη μας κάντε μου προτάσεις...
το αμάξι κινείται εντός πόλης αλλά θα κάνει και κάνα δυο ταξίδια το χρόνο ενώ βγαίνει και στην περιφερειακή της Θεσ/νικης.
Άρα ασφάλεια, κράτημα, επιδόσεις σε στεγνό βρεγμένο, αποστάσεις φρεναρίσματος, κατευθυντικότητα, φιλική συμπεριφορά...είναι οι προτεραιότητες.
από κει και πέρα δεν τίθεται θέμα τιμής ή οικονομίας, πρώτα η ασφάλεια.
Βασικά είμαι fan της continental...
ακούω γνώμες κι ευχαριστώ. -
Ο χρήστης Orestis.D έγραψε:
Συγκριτικα με τα conti sc3 τι υπερ και κατα εχουν?
Το μέν είναι'ελαστικάρα' και το....δέν... είναι σαπουνάρα!!!Για το τάπερ μιλάμε έτσι;Ειδικά τώρα καλοκαίρι,με τα 3άρια θα βλαστημάς...ειδικά στις στροφές!!!!!
Eνω τα Bridgestone βεντουζα το καλοκαιρι?
..δέ το λέω εγώ,τόσοι που τα φοράνε το λένε......και εδώ που τα λέμε,το στρofeeling(sic) που σου δίνει το bridge,μόνο(τηρουμένων των αναλογιών) semi το δίνουν!!
-
Ο χρήστης JOPAR έγραψε:
Γεια σας παιδιά.
Για το picanto 1.1 2006 της συζύγου με διάσταση 165 60 14 θέλω καινούρια ελαστικά και τάσια.
Έχω πάνω κάτι michelen eco και δεν έμεινα ευχαριστημένος γιατί σφυράνε με το παραμικρό και τρομάζει η οδηγός...
Τέλος πάντων με ΑΜΕΣΗ προτεραιότητα την ασφάλεια του μπέμπη μας κάντε μου προτάσεις...
το αμάξι κινείται εντός πόλης αλλά θα κάνει και κάνα δυο ταξίδια το χρόνο ενώ βγαίνει και στην περιφερειακή της Θεσ/νικης.
Άρα ασφάλεια, κράτημα, επιδόσεις σε στεγνό βρεγμένο, αποστάσεις φρεναρίσματος, κατευθυντικότητα, φιλική συμπεριφορά...είναι οι προτεραιότητες.
ακούω γνώμες κι ευχαριστώ.sorry,το είδα μετά.....
http://www.pirelli.com/tyre/gr/el/car/s ... n%3DSUMMER
βάλτα άφοβα!! -
Συγκριτικα με τα conti sc3 τι υπερ και κατα εχουν?
Το μέν είναι'ελαστικάρα' και το....δέν... είναι σαπουνάρα!!!Για το τάπερ μιλάμε έτσι;Ειδικά τώρα καλοκαίρι,με τα 3άρια θα βλαστημάς...ειδικά στις στροφές!!!!!
Eνω τα Bridgestone βεντουζα το καλοκαιρι?
Τα 050 ειναι βεντουζες αλλα προσωπικα προτιμω τα P Zero.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Οκ καταλαβα το 050 ειναι λαστιχαρα οταν ζεσταθει. Κρυο ομως κατανταει επικυνδυνο? Το αμαξι οπως ειπα χρησιμοποιειται και καθημερινα χωρις γκαζωματα. Μπορει να ανταπεξελθει το 050 εκει?
-
Ο χρήστης cson έγραψε:
Οκ καταλαβα το 050 ειναι λαστιχαρα οταν ζεσταθει. Κρυο ομως κατανταει επικυνδυνο? Το αμαξι οπως ειπα χρησιμοποιειται και καθημερινα χωρις γκαζωματα. Μπορει να ανταπεξελθει το 050 εκει?Κρυο ειναι κλασικο Bridgestone. Χαζογλιστραει παντου, οχι επικινδυνα προφανως!!! Απλα κανει μονο φασαρια και η αποσβεση του ειναι κακη. Με το TypeR θα τα ζεσταινεις οταν θελησεις, οποτε βαλτα αν αυτο ειναι που σε ενδιαφερει.
Εγω προσωπικα τα απεχθανομαι, αλλα δε παυει να ειναι ενα αρκετα προσανατολισμενο σπορ ελαστικο.
(Τωρα το ποσο καλο ή κακο ειναι, ειναι αλλη συζητηση, ειναι απο τα λαστιχα που ή τα μισεις ή τα αγαπας. Απο 3 χρηστες που ξερω οι 2 τα συμπαθουν και ο 3ος τα βριζει απο το πρωι μεχρι το βραδυ.)Υ.Γ. Δε βγαινουν τα Dunlop Sport Maxx RT για σενα?
-
Ο χρήστης cson έγραψε:
Οκ καταλαβα το 050 ειναι λαστιχαρα οταν ζεσταθει. Κρυο ομως κατανταει επικυνδυνο? Το αμαξι οπως ειπα χρησιμοποιειται και καθημερινα χωρις γκαζωματα. Μπορει να ανταπεξελθει το 050 εκει?ΟΧΙ.....
-
Ο χρήστης touring the m3 1.6 έγραψε:
Γεια σας παιδιά.
ακούω γνώμες κι ευχαριστώ.sorry,το είδα μετά.....
http://www.pirelli.com/tyre/gr/el/car/s ... n%3DSUMMER
βάλτα άφοβα!!Eννοείς το 'στρίγγλισμα' τις ζεστές μέρες με το παραμικρό φρενάρισμα ή σε στροφές; Αυτό το είχα και γω παλαιότερα αλλά όταν άλλαξα διάσταση και δείκτη ταχύτητας εξαφανίστηκε, παρότι χρησιμοποιούσα ίδια μάρκα και μοντέλο ελαστικών(Michelin Energy Saver 175/70 13 σε 185/60 14). Νομίζω έχει σχέση με το πόσο μαλάκη είναι η γόμα και πόσο ζεσταίνονται. Αν βάλεις κάποιο ελαστικό πιο σκληρό και δείκτη Η ίσως εξαλειφθει.
-
Οκ καταλαβα το 050 ειναι λαστιχαρα οταν ζεσταθει. Κρυο ομως κατανταει επικυνδυνο? Το αμαξι οπως ειπα χρησιμοποιειται και καθημερινα χωρις γκαζωματα. Μπορει να ανταπεξελθει το 050 εκει?
Κρυο ειναι κλασικο Bridgestone. Χαζογλιστραει παντου, οχι επικινδυνα προφανως!!! Απλα κανει μονο φασαρια και η αποσβεση του ειναι κακη. Με το TypeR θα τα ζεσταινεις οταν θελησεις, οποτε βαλτα αν αυτο ειναι που σε ενδιαφερει.
Εγω προσωπικα τα απεχθανομαι, αλλα δε παυει να ειναι ενα αρκετα προσανατολισμενο σπορ ελαστικο.
(Τωρα το ποσο καλο ή κακο ειναι, ειναι αλλη συζητηση, ειναι απο τα λαστιχα που ή τα μισεις ή τα αγαπας. Απο 3 χρηστες που ξερω οι 2 τα συμπαθουν και ο 3ος τα βριζει απο το πρωι μεχρι το βραδυ.)Υ.Γ. Δε βγαινουν τα Dunlop Sport Maxx RT για σενα?
Το αμαξι βασικα ειναι φιλου μου που οδηγαω και γω αρκετα συχνα. Θα βαλει τα sc3 γιατι με κρυο ελαστικο το hankook που ηδη φοραει χαζογλιστραει και ανετα προκαλει χαζο-ατυχημα. Θα μπουν σε μια βδομαδα και θα φυγει το αμαξι για Κρητη οπου προβλεπεται πολυ ξυλο. Θα σας πω εντυπωσεις.
-
Sc3 ενα λάστιχο προηγούμενης γενιάς; για ποιο λογο;
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
Sc3 ενα λάστιχο προηγούμενης γενιάς; για ποιο λογο;Δεν ξερω, αυτο προτεινανε διαφοροι γνωστοι ως πιο ισορροπημενο να μην υπαρχει αυτο το χασμα μεταξυ κρυου και ζεστου. Για αυτο και ρωταω εδω να παρω γνωμες. Δεν προκειται να μπει με αυτα τα ελαστικα σε πιστα.
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
Sc3 ενα λάστιχο προηγούμενης γενιάς; για ποιο λογο;Ενω το 050Α ολοφρεσκο?
-
Ενω το 050Α ολοφρεσκο?
τι καθεσαι και λες; ποιος το πρότεινε;
-
Ο χρήστης cson έγραψε:
Δεν ξερω, αυτο προτεινανε διαφοροι γνωστοι ως πιο ισορροπημενο να μην υπαρχει αυτο το χασμα μεταξυ κρυου και ζεστου. Για αυτο και ρωταω εδω να παρω γνωμες. Δεν προκειται να μπει με αυτα τα ελαστικα σε πιστα.
για ενα type R πρεπει να αγορασεις ενα λαστιχο με σκληρο πλαινο και οσο γινεται πιο οριζοντιο πελμα
αμα αρχιζει και σε νοιαζει και να, να αποδιδει απο κρυο και να αποδιδει σωστα και ζεστο, αστο, πουλα το.
-
225/40/18, όχι κάτι ιδιαίτερα θορυβώδες, συμπεριφορά στο βρεγμένο αρκετά σημαντική. Φθορά δεν με νοιάζει ιδιαίτερα. Σκεφτόμουν για ps3 σε πρώτη φάση. Τα pilot super sport βλέπω είναι χειρότερα στο βρεγμένο, αξίζουν όμως;
Advan Sport V105S;
-
Ο χρήστης cson έγραψε:
Σε 215/40/17 τι λαστιχα προτεινετε? Μιλαω για κατηγορια pirelli p zero nero, για καθημερινη χρηση και αρκετες φορες κηνυγημα σε στροφες. H τιμη να μην ληφθει υποψιν. To αυτοκινητο ειναι type-r ep3.δε ξέρω αν βγαίνουν σε 215/40/17 αλλά στο δικό μου στη μαμά 205/45/17 φοράω τα kumho ku 39 που μου βγήκαν τοποθετημένα 440 ευρώ. Γενικώς τίμια λάστιχα ειδικά για τη τιμή τους είναι σούπερ. Φορούσα πριν p zero nero προσωπικά δεν έχω παρατηρήσει διαφορές προς το χειρότερο σε σχέση με αυτά. ΟΚ ίσως να χαζογλιστράνε όταν είναι κρύα , αλλά γενικώς με ένα type-r δεν αργεί να ζεσταθεί κανένα λάστιχο...
-
Χαίρετε , σε όλους , θα ήθελα να σας αναφέρω κατα την αγορά ελαστικών από Internet
Όπως e-elastika.gr να επιλέγεται site me forum ώστε να φαίνονται τυχόν προβλήματα από πελάτες
Δεν είναι τυχαίο που γεμίσαμε on line shop και σχεδόν κανένα δεν έχει απόψεις πελατών .
Ως παθών προσοχή στους κεροσκοπους που σου πουλαν και τη μάνα τους για καλό ελαστικό
Ο τύπος πουλά και σπασμένα Λαστιχα για καλά μεταχειρισμένα και για να μην παρεξηγηθώ , είμαι ένας απλός Πολιτικος Μηχανικος , άσχετος με car parts . (Έπαθα λάστιχο και μου τ άλλαξαν με άλλο 30€ το λάστιχο 2009)
Τέλος πάντων το αναφέρω για να μην την πάθει ίσως κάποιος άλλος !
Μακρυά από Καυταντζόγλου (e-elastika.gr)
Είναι προτιμότερο να τα παραγγειλεται από τα site Γερμανία που αποδεδειγμένα είναι φερέγγυα .
Ευχαριστώ -
Ο χρήστης Theodoropap έγραψε:
Χαίρετε , σε όλους , θα ήθελα να σας αναφέρω κατα την αγορά ελαστικών από Internet
Όπως e-elastika.gr να επιλέγεται site me forum ώστε να φαίνονται τυχόν προβλήματα από πελάτες
Δεν είναι τυχαίο που γεμίσαμε on line shop και σχεδόν κανένα δεν έχει απόψεις πελατών .
Ως παθών προσοχή στους κεροσκοπους που σου πουλαν και τη μάνα τους για καλό ελαστικό
Ο τύπος πουλά και σπασμένα Λαστιχα για καλά μεταχειρισμένα και για να μην παρεξηγηθώ , είμαι ένας απλός Πολιτικος Μηχανικος , άσχετος με car parts . (Έπαθα λάστιχο και μου τ άλλαξαν με άλλο 30€ το λάστιχο 2009)
Τέλος πάντων το αναφέρω για να μην την πάθει ίσως κάποιος άλλος !
Μακρυά από Καυταντζόγλου (e-elastika.gr)
Είναι προτιμότερο να τα παραγγειλεται από τα site Γερμανία που αποδεδειγμένα είναι φερέγγυα .
Ευχαριστώναι οκ... αλλα εσενα το προβλημα σου τελικα ποιο ηταν/ειναι? Τι σε κανανε?
-
Οι διαφορες μεταξυ sc3 & sc5 ποιες ειναι?
-
Που μπορω να δω τις επιλογες σχετικα με τις διαστασεις των ελαστικων σε πιθανη αλλαγη διαστασης?
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]