-
primacy 3
-
Ευχαριστώ για την γρηγορα απάντηση . Απο κατανάλωση ομως απο οτι βλέπω στα Eu ratings εχει C , Εχει μεγάλη διαφορα απο αυτα με A σε l/100km ? Επίσης ξερουμε ποιο απο ολα κραταει περισσότερο ? ειμαι 17 και ειναι η πρωτη αλλαγη ....
-
Ο χρήστης Orestis.D έγραψε:
Γνωστός μου ενδιαφέρεται για τα Β250 της bridgestone. Κάνει κοντά στα 14.000χλμ το χρόνο, ταξίδια περισσότερο. Η διάσταση που φοράει αν θυμάμαι είναι 175/65/15. Για το προφίλ δεν είμαι σίγουρος.
Πες του να ψαξει και τιποτα αλλο, υπαρχουν και καλυτερα. Μαθε λεπτομεριες και πες μας!
Grande Punto diesel 1.3 οδηγάει με 175/65/15 και είδε εδώ http://www.bridgestone.gr/elastika/epibatika-4x4-and-emiphortega/therina-elastika/epibatika/genikes-chreses/b250 πως τα επιλέγει η fiat. Όπως έγραψα κάνει ταξίδια και θέλει ελαστικό που να μη φαγώνεται σχετικά γρήγορα. Να είναι λίγο σκληρό. Εναλλακτικές προτάσεις σε αυτήν τη διάσταση και για το συγκεκριμένο μοντέλο ποιες είναι; Κάποιος του είπε πως με αυτά τα λάστιχα έβγαινε το συγκεκριμένο μοντέλο από το εργοστάσιο. Το παιδί το πήρε μεταχειρισμένο το αμάξι με 140.000 χλμ οπότε δεν ξέρει ποια φορούσε από το εργοστάσιο.
175 πέλμα δεν είναι μικρό για 15άρα ζάντα; Το 185άρι/60/15 θα ήταν καλύτερο; -
Ο χρήστης vasvo έγραψε:
Μένω άφωνος.
…για να μην σου δημιουργήσω καμία ανεπανόρθωτη βλάβη
1)το σχόλιο μου αφορούσε τα Cinturato P7 και όχι τα P7 που ήταν μέτρια ελαστικά
2)η σύγκριση στο βίντεο είχε να κάνει με το μαλακό προφίλ των PS3 που για πολλούς είναι κουραστικό
3) σε εμένα έσκασε PC2 σε αυτοκινητόδρομο με 110 χλμ. και Primacy HP διαλύθηκε σε χωματόδρομο
4)και επιπλέον υπάρχουν εγγυήσεις εδώ και χρόνια για τα ελαστικάΓι'αυτο γράφουμε εδώ τις εμπειρίες μας ..........έτσι βγαζεις κάποια συμπεράσματα και προχωρας
Μαρτυρίες οτι το Ρ7 είναι ενα μετριο λαστιχο και συνάμα ευαίσθητο κάτι σημαίνει
Και εγω είχα γράψει για τα Pc2 και sc2 σε διαφορετικά αυτοκίνητα αλλά απο τον ίδιο κάτοχο, όπου 3 ελαστικά βγήκαν off και μάλιστα στην Α.Ο -
@GGAB
Δεν διαφωνώ με την κριτική και σέβομαι τις προσωπικές εμπειρίες του καθενός. Θα είμαι ο πρώτος που θα θάψω τα Cint P7 Ecoimpact αν βγάλουν πρόβλημα. Με τις γενικεύσεις διαφωνώ και τα χωσίματα. Σαν κορυφαία μετράω την σχέση ποιότητας-τιμής. -
Έβαλα πριν 6 ημέρες τα Dunlop Sport Blueresponse σε διάσταση 205/55/16 στο Volvo V50 μου. Αντικατέστησαν τα Continental PC2, τα οποία δεν μου άρεσαν σε κανέναν τομέα ιδιαίτερα, πλην άνεσης (μιλάμε για μπαλόνια!!)
Τιμή 320 ευρώ στον Μπιλίρη τοποθετημένα και ζυγοσταθμισμένα
Έκανα περί τα 900 χλμ σε Εθνικές, επαρχιακούς (Πήλιο) , αστικό και περιαστικό περιβάλλον και ευπειθώς αναφέρω τις πρώτες εντυπώσεις:- Λίγο καλύτερη ακρίβεια τιμονιού σε σχέση με τα Conti, όσο τελοσπάντων μπορεί να βελτιωθεί στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο
- Χειρότερη άνεση, αλλά το Volvo δεν έχει ανάγκη, καθώς έχει αναρτησάρα στον τομέα της απόσβεσης
- Πολύ πιο ήσυχα, μου έκανε εντύπωση...
- Τελικώς όντως μειώνουν την κατανάλωση, αφού δεν είχα ξαναδεί τέτοια νούμερα σε ανάλογα ταξίδια
- Πολύ καλή ισορροπία και αίσθηση των αξόνων. Ξέρεις πού βρίσκεται τί!
- Καλή ελκτική και πολύ καλή πλευρική πρόσφυση
Συνολικά πολύ καλό ελαστικό, αναμένω να δω φθορές και θα επανέλθω αν κάτι αλλάξει προς το χειρότερο την εντύπωσή μου
Για βρεγμένες επιφάνειες, αναμείνατε όταν... -
Απο οτι διάβασα η φθορά στα συγκεκριμένα dunlop ειναι τρελή ... Ας ελπισουμε να ειμαι ειναι ετσι ... Τα Goodyear efficientgrip τα εχει βαλει κανενας να μου πεί αποψεις ?
-
Τα απλα Efficient Grip ειναι τραγικα. Η εκδοση performance δεν ξερω.
Sent from my MT27i using Tapatalk 2
-
Εεεεμ μακριά. Αν ειναι τα περφόρμανς γενικά λένε καλύτερα πράγματα. Πάντως ok σε 205/55-16 πολλές πολυ αξιόλογες επιλογές έχεις απο όλες τις κατηγορίες ελαστικών
-
Για τα performance λαθος μου που δεν το συμπληρωσα ... Οτι λες αξιολογες μπορεις να γινεις πιο συγκεκριμένος ? Γενικά δεν θέλω να εχουν κατα απο B στην ταμπελα του ευρωπαικου τεστ στην κατανάλωση ...
-
Φίλε τσέκαρε εδώ http://www.tyres-pneus-online.co.uk/car ... 55-16.html
Βάλε ακριβως τα χαρακτηριστικα που θες και θα σου βγάλει την πλειονοτητα των επιλογών στη διασταση σου -
για Focus 1.6 θελω τον Οκτωβρη να βαλω σκληρα ελαστικα που να μου δινουν πληροφορηση και να μην πηγαινει το αμαξι σαν βαρκα στις στροφες .... ειδικα στις στροφες η ουρα χορευει με τα Michelin PS3 που φοραω τωρα ....
προσανατολιζομαι για Bridgestone 002 ... τι αλλο μου προτεινετε ??????
(δεν ειμαι ο οδηγος που χωνει το αμαξι σε στροφες σαν τρελος .... αλλα θελω ενα ελαστικο που να κανει το αμαξι μου απολυτο φτανοντας στο μεγιστο το ομολογουμενως κορυφαιο πατημα του Focus) ....
-
Ελα Αλέκο .......... απο αμορτισέρ πως πας;
-
ειναι ενα θεμα αυτο ..... της μανας του εχω .... να πω την αληθεια δεν ξερω τι ακριβως μαρκα ειναι (μην βαρατε) .... απο οτι ξερω ειναι κατι μεταξυ σκληρων και μαλακων αμορτισερ ...... εχω την Sport εκδοση (οχι St και Rs Focus προφανως... ενα ταπεινο πλην στριφτερο Focus) ...
απο οτι ξερω τα σκληρα ελαστικα θελουν και σκληρα αμορτισερ και αντιστροφα ..... με ειχε προβληματισει αν τα μαμα αμοτρισερ θα συνεργαστουν σωστα με τα 002 ....
-
Πόσα χιλιόμετρα έχουν τα αμορτισέρ;
-
64000 .... ψιλοκοντα για αλλαγη ή οχι ???? ....
-
Ο χρήστης Ελα Αλεκο έγραψε:
για Focus 1.6 θελω τον Οκτωβρη να βαλω σκληρα ελαστικα που να μου δινουν πληροφορηση και να μην πηγαινει το αμαξι σαν βαρκα στις στροφες .... ειδικα στις στροφες η ουρα χορευει με τα Michelin PS3 που φοραω τωρα .......για να μην έχεις την αίσθηση του Captain Sparrow πάνω στο κατάστρωμα εκτός απα τα Bridgestone Potenza RE002
1)Dunlop Sport Maxx RT
2)Pirelli Cinturato P7 -
Ο χρήστης Ελα Αλεκο έγραψε:
για Focus 1.6 θελω τον Οκτωβρη να βαλω σκληρα ελαστικα που να μου δινουν πληροφορηση και να μην πηγαινει το αμαξι σαν βαρκα στις στροφες .... ειδικα στις στροφες η ουρα χορευει με τα Michelin PS3 που φοραω τωρα ....προσανατολιζομαι για Bridgestone 002 ... τι αλλο μου προτεινετε ??????
(δεν ειμαι ο οδηγος που χωνει το αμαξι σε στροφες σαν τρελος .... αλλα θελω ενα ελαστικο που να κανει το αμαξι μου απολυτο φτανοντας στο μεγιστο το ομολογουμενως κορυφαιο πατημα του Focus) ....
Τα λαστιχα δε μπορουν να κανουν μια ουρα να 'χορευει'. Να ειναι κατα τι περισσοτερο υπερστροφικο ναι. Αλλα για το χορευτικο του θεματος μαλλον κατι αλλο φταιει!
-
Ισως φταινε εν μερει τα μαλακα πλαϊνα των Μισλεν, ισως και καποια λαθος τιμη στην πιεση του αερα.
-
Μιλάμε για PS3 και Φικο 1600 πάντα.
Sent from Corsair's brick
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]