-
Έχει κανείς άποψη από πρώτο χέρι για τα Potenza Adrenalin RE002?
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Έχει κανείς άποψη από πρώτο χέρι για τα Potenza Adrenalin RE002?Στειλε ενα πμ στον Volvozeus.
-
Έχει κανείς άποψη από πρώτο χέρι για τα Potenza Adrenalin RE002?ακούστηκε ότι οδεύουν προς κατάργηση γιατί δεν περπάτησε εμπορικά το μοντέλο... με επιφύλαξη.
-
λαστιχαρες
-
@sokofliko....
ακούστηκε ότι οδεύουν προς κατάργηση γιατί δεν περπάτησε εμπορικά το μοντέλο... με επιφύλαξη....τί μ@λ@κίες είναι αυτές που πετάτε;ποιά είναι η πηγή σου ρε φίλε;...και αφού'ακούστηκε',γιατί η'επιφύλαξη';
υγ.διάβασε την υπογραφή μου...καλό θα σου κάνει..Πάμε στα σοβαρά.....το λάστιχο,γ@μεί και δέρνει....κυριολεκτικά! σε 225/50/16 στο 3άρι,εδώ και έξι εβδομάδες(περίπου1200χλμ)είμαι πολύ ευχαριστημένος!!Τόσο από την ακριβέστατη πληροφόρηση,το όχι πολύ σκληρό πλαινό του(πχ το er 300 έχει πιό σκληρό πλαινό)που'ταίριαξε' άψογα με την Kw v2,αλλά κυρίως(και σε αυτό βοήθησε ο καιρός)στη βροχή!!!!!Κάτι,που μπορεί στην αρχή κάποιος να 'κολλήσει'την αγορά του,λόγω χάραξης πέλματος!!!!Overall....9.5/10
-
225/50/16 στο 3αρι.... bloody hell!!!
-
Ο χρήστης SoKoFLiKo έγραψε:
έχει οδηγήσει κανείς μικρό με 14αρες με το Toyo Proxes? είναι πολύ χάλια ή απλά χάλια;
Σαφεστατος! !!!!
εγώ ΤΟΥΟ PROXES CF1 σε 185-60-14. Δεν τα πάνε καλά με το βρεγμένο και στο στεγνό μέτρια!
Τράβα βάλε VREDESTEIN SPORTRAC 5.ok thank you!
-
Έχει κανείς άποψη από πρώτο χέρι για τα Potenza Adrenalin RE002?Απιστευτο λαστιχο στο στεγνο. Εχω μεινει παρα πολυ ευχαριστημενος απο την αποδοση και τη φθορα τους.
Στα αρνητικα στο βρεγμενο ισως οχι τοσο καλα οσο τα PS3 και ο θορυβος κιλησης παλι σε σχεση με τα PS3.Auris 1.6 205/55/16 91W
-
Ο χρήστης touring the m3 1.6 έγραψε:
Πάμε στα σοβαρά.....το λάστιχο,γ@μεί και δέρνει....κυριολεκτικά! σε 225/50/16 στο 3άρι,εδώ και έξι εβδομάδες (περίπου1200χλμ) είμαι πολύ ευχαριστημένος!! Τόσο από την ακριβέστατη πληροφόρηση,το όχι πολύ σκληρό πλαινό του(πχ το er 300 έχει πιό σκληρό πλαινό)που'ταίριαξε' άψογα με την Kw v2,αλλά κυρίως(και σε αυτό βοήθησε ο καιρός)στη βροχή!!!!!Κάτι,που μπορεί στην αρχή κάποιος να 'κολλήσει'την αγορά του,λόγω χάραξης πέλματος!!!!Overall....9.5/10
Tο ER300 το βάλαμε στο Κλιό της αδερφής μου το καλοκαίρι που μας πέρασε, καλό λαστιχάκι, τα πλαϊνά τους είναι αρκετά πιο βούτηρο σε σχέση με των Yokohama S-Drive που φοράει το δικό μου (τα οποία και ακούγονται αρκετά τώρα που έχουν παλιώσει και έχουν ξεραθεί αρκετά και τα σινεμπλοκ μου)...
@ nippon
Θυμάσαι/μπορείς να δεις τι UTQG rating έχουν? 220 AΑ A ή δε θυμάμαι καλά? -
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
225/50/16 στο 3αρι.... bloody hell!!!Γιατί ρε σύ;μια χαρά........φαίνεται!!! Πέρα απ'τη πλάκα,άν εξαιρέσεις το 24,7 στο 0-100,κατά τ'άλλα είναι μια χαρά...και είναι και κούκλα στο μάτι!!
-
225/50/16 στο 3αρι.... bloody hell!!!
Γιατί ρε σύ;μια χαρά........φαίνεται!!! Πέρα απ'τη πλάκα,άν εξαιρέσεις το 24,7 στο 0-100,κατά τ'άλλα είναι μια χαρά...και είναι και κούκλα στο μάτι!!
αν εξαιρέσεις τις επιταχύνσεις κλπ του οχήματος που είναι λίγο χειρότερες από επιταφίου όλα καλά
-
άν εξαιρέσεις το 24,7 στο 0-100,κατά τ'άλλα είναι μια χαρά...και είναι και κούκλα στο μάτι!!Και το NERO 'κούκλα' είναι 'στο μάτι' (...βασικό κριτήριο για κάποιους που τους ενδιαφέρει υπερβολικά το 'φαίνεσθε' και δε θα έβαζαν το πιο γ@μάτο ελαστικό αν δεν 'έδειχνε ζόρικο' με κάποια δικά τους 'στάνταρ' ) αλλά προσωπικά δε με πείθει ότι η χάραξη του πέλματος του (με τις 'φλόγες') έχει προέλθει από τους νόμους της φυσικής αφού ακόμα και με την αναβαθμισμένη γόμα (=νέο NERO 'GT') δεν εντυπωσιάζει πουθενά...
-
Με μια κορδελίτσα και λίγο Old Spice, κλέβει τις εντυπώσεις και μαγεύει τα πλήθη
-
@sokofliko....
ακούστηκε ότι οδεύουν προς κατάργηση γιατί δεν περπάτησε εμπορικά το μοντέλο... με επιφύλαξη....τί μ@λ@κίες είναι αυτές που πετάτε;ποιά είναι η πηγή σου ρε φίλε;...και αφού'ακούστηκε',γιατί η'επιφύλαξη';
υγ.διάβασε την υπογραφή μου...καλό θα σου κάνει..Τάδε έφη έμπορος ελαστικών (από τους μεγάλους). Η (αυτονόητη) 'επιφύλαξη' είναι ακριβώς γιατί 'ακούστηκε' και δη από αυτόν!
Σου συνιστώ φιλικά αφού πρώτα να μάθεις ελληνικά, να μιλάς σωστά σε ανθρώπους που ούτε γνωρίζεις, ούτε καταδέχονται να πέσουν στο επίπεδό σου, πρωτίστως για να μην εκτίθεσαι ο ίδιος με τις βαθυστόχαστες 'υπογραφές'...
-
άν εξαιρέσεις το 24,7 στο 0-100,κατά τ'άλλα είναι μια χαρά...και είναι και κούκλα στο μάτι!!
Και το NERO 'κούκλα' είναι 'στο μάτι' (...βασικό κριτήριο για κάποιους που τους ενδιαφέρει υπερβολικά το 'φαίνεσθε' και δε θα έβαζαν το πιο γ@μάτο ελαστικό αν δεν 'έδειχνε ζόρικο' με κάποια δικά τους 'στάνταρ' ) αλλά προσωπικά δε με πείθει ότι η χάραξη του πέλματος του (με τις 'φλόγες') έχει προέλθει από τους νόμους της φυσικής αφού ακόμα και με την αναβαθμισμένη γόμα (=νέο NERO 'GT') δεν εντυπωσιάζει πουθενά...
Παντως παρομοιο σχεδιο με φλογιτσες, σε λιγοτερο ποζερια, παρουσιαζουν και αλλα ελαστικα.
Αν δουλευουν μια χαρα οντως, και ειναι και ομορφα, εσενα τι σε νοιαζει απο που εχει προελθει το σχεδιακι? -
Το 'όμορφα' με τι κριτήρια το κρίνεις?
Τα ελαστικά που δουλεύουν 'μια χαρά' σήμερα είναι πάρα πολλά.
Και τη φάτσα του Μίκι Μάους μπορεί να έχει χαραγμένη το πέλμα επάνω και να δουλεύει 'μια χαρά' χάρη στη γόμα του, δε σημαίνει ότι ο Μίκι αποτελεί 'ιδανική' χάραξη για π.χ. αποχέτευση του νερού, λιγότερο θόρυβο κύλισης, κλπ. -
Τα πιο περίεργα σχέδια στο πέλμα τα είχε κάποτε η γιοκοχαμα.
-
εχθές στο Πέραμα..........καθώς περίμενα ενα φίλο,πέφτει το βλέμα μου στα λάστιχα ενός punto που ήταν παρκαρισμένο μπροστα μου,τί μου θυμίζουν,τί μου θυμίζουν.............ήταν τα bringestone re720 τα οποία αν δεν κάνω λάθος έχουν σταματήσει να παράγονται περι τα 15 χρονια;;;;;;;
φυσικά ήταν γεμάτα σχισμές στο προφίλ και στο ελάχιστο πέλμα τους...........το ωραίο είναι οτι πριν 2 χρόνια είχε περάσει ΚΤΕΟ!!!!!!! -
Mια και είπα για 'Μίκι Μάους' πιο πάνω....
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
εχθές στο Πέραμα..........καθώς περίμενα ενα φίλο,πέφτει το βλέμα μου στα λάστιχα ενός punto που ήταν παρκαρισμένο μπροστα μου,τί μου θυμίζουν,τί μου θυμίζουν.............ήταν τα bringestone re720 τα οποία αν δεν κάνω λάθος έχουν σταματήσει να παράγονται περι τα 15 χρονια;;;;;;;
φυσικά ήταν γεμάτα σχισμές στο προφίλ και στο ελάχιστο πέλμα τους...........το ωραίο είναι οτι πριν 2 χρόνια είχε περάσει ΚΤΕΟ!!!!!!!15 χρόνια όχι,7 με 8 ναι.
Πριν 2 χρόνια μπορεί να πέρασε με άλλα λάστιχα κτέο .
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]