-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Adriver ευχαριστώ!
Όντως η διαφορά μεταξύ 205/50 και 205/55 είναι σημαντική...
Νέα από το μέτωπο:
RE002 PS3 κτλ δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή διαθέσιμα. Αναμονή τουλάχιστον 15 μέρες και μεσολαβούν και γιορτές, επομένως...Πάω αύριο να κλείσω τα MAXX RT να τελειώνει η υπόθεση!
Σε 205/50/16 τελικά; Σε τι τιμή;
Τα 205/55/16, από ό,τι είδα, είναι 100€ φθηνότερα!Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Η τιμή που βρήκα (για να μαι ειλικρινής δίχως να ψάξω ιδιαίτερα) είναι 480 σε 205/50 και η ίδια σε 205/45. Και οι δύο διαστάσεις έχουν +/- 1εκ διαφορά απ την αρχική 195/50, γι αυτό εξακολουθώ να είμαι σε δίλημμα ποιά να επιλέξω.
Μεγαλύτερο πέλμα συν μεγαλύτερη διάμετρο; Χμμμ...απ την άλλη το 45άρι για τους κωλόδρομους στην Κορινθία...Εδιτ: Σε 205/55 οι τιμές είναι σημαντικά χαμηλότερες, όπως λες. Προφανώς αυτό οδήγησε τον προηγούμενο ιδιοκτήτη να τα επιλέξει και να κάνει το Κλιάκι...τρακτέρ! (+3εκ!)
-
Κάνεις ταξίδια σε εθνική; Τότε το 50. Αν κινείσαι σε επαρχιακό, τότε το 45.
Εγώ για τον αδερφό θα πάω στο 50, γιατί δεν τρέχει ποτέ και είναι ήρεμος οδηγός σαν συνταξιούχος που πήρε το εφάπαξ (αλλά σιγά μην είχε πάρει Clio...).Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
-
Α, εννοείται πως τα RT είναι εξαιρετική επιλογή! Εγώ θα πάω σε κάτι φθηνότερο, δεν υπάρχει λόγος στην περίπτωση του!
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Κάνεις ταξίδια σε εθνική; Τότε το 50. Αν κινείσαι σε επαρχιακό, τότε το 45.
Εγώ για τον αδερφό θα πάω στο 50, γιατί δεν τρέχει ποτέ και είναι ήρεμος οδηγός σαν συνταξιούχος που πήρε το εφάπαξ (αλλά σιγά μην είχε πάρει Clio...).Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Κάνω εντελώς μικτές διαδρομές, αλλά το μεγαλύτερο μέρος τους είναι στο τοπικό ή σε δευτερεύον εθνικό/επαρχιακό δίκτυο. κάνω και αρκετά αυτοκινητόδρομο όμως. Το μόνο που φοβάμαι στο 45άρι είναι οτι θα κοπανάει αρκετά και σε κανένα ήπιο χωματόδρομο ή στις άπειρες λακούβες θα βασανίζεται.
Στο στρίψιμο το 45άρι θα ναι καλύτερο, αλλά μήπως με τον πεζαίο και τα 185/60 δε το διασκέδαζα;;
-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
Στο στρίψιμο το 45άρι θα ναι καλύτερο, αλλά μήπως με τον πεζαίο και τα 185/60 δε το διασκέδαζα;;
Aυτο ξαναπες το... εχουμε λιγο καλομαθει τα τελευταια χρονια!!!
-
δε το βλεπω κ ιδιαιτερα οικονομικο..
φανταζομαι στα 15ρια δε μπορεις να παιξεις πολυ με τις τιμες -
Ο χρήστης blade_ έγραψε:
φανταζομαι στα 15ρια δε μπορεις να παιξεις πολυ με τις τιμεςΜουφα ειναι απο τιμες.........απλα βλεπεις μαζεμενες σχεδον ολες τις επιλογες σου!
-
ωραια!αρα καλυτερα σε καποιον τοπικο?
κριμα παντως το camskill παλαιοτερα εσκιζε..τωρα..
-
Ο χρήστης blade_ έγραψε:
ωραια!αρα καλυτερα σε καποιον τοπικο? -
Ο χρήστης blade_ έγραψε:
φανταζομαι στα 15ρια δε μπορεις να παιξεις πολυ με τις τιμες..με τα έξοδα αποστολής,όλα μέσα είναι!!
-
Ο χρήστης touring the m3 1.6 έγραψε:
φανταζομαι στα 15ρια δε μπορεις να παιξεις πολυ με τις τιμες..με τα έξοδα αποστολής,όλα μέσα είναι!!
θες και ''περαστικα''.......
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
θες και ''περαστικα''.......
+ζυγοστάθμιση
-
οπότε να πούμε χοντρικά επιλπέον 40ευρά...........;;;;
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
οπότε να πούμε χοντρικά επιλπέον 40ευρά...........;;;;Εκεί το υπολογίζω εγώ .
-
έχει οδηγήσει κανείς μικρό με 14αρες με το Toyo Proxes? είναι πολύ χάλια ή απλά χάλια;
-
Και τα περαστικά και η ζυγοστάθμιση είναι μέσα.....συνεργάζονται με αρκετούς λαστιχάδες!!! Αφού έκο πάρη εγκο ντίο φορές....ξέρει σε λέω!!!
-
Για να ερθει κανεις απο κεντρική ευρώπη χειμώνα ενω φοράει χειμερινά ελαστικά, στην Αθήνα που ποτε δεν εχουμε χειμωνα και μπορει να πετυχεις και Ιανουραιο 20αρια τι κανει? τα αλλάζει και βάζει ξανά τα καλοκαιρινά ή ερχεται ετσι; Θα τα πάρει στο χέρι?
(εχω ακούσει οτι κάνουνε για οδήγηση μεχρι +7C max) -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
έχει οδηγήσει κανείς μικρό με 14αρες με το Toyo Proxes? είναι πολύ χάλια ή απλά χάλια;Σαφεστατος! !!!!
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Για να ερθει κανεις απο κεντρική ευρώπη χειμώνα ενω φοράει χειμερινά ελαστικά, στην Αθήνα που ποτε δεν εχουμε χειμωνα και μπορει να πετυχεις και Ιανουραιο 20αρια τι κανει? τα αλλάζει και βάζει ξανά τα καλοκαιρινά ή ερχεται ετσι; Θα τα πάρει στο χέρι?
(εχω ακούσει οτι κάνουνε για οδήγηση μεχρι +7C max)Το εχω κανει εγω.Δεν ειχα προβλημα αλλα τέλος Μαρτίου τα αλλαζεις γιατι τοτε θα τα πάρεις στο χερι...
Το+7 δεν είναι τοσο απόλυτο. -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
έχει οδηγήσει κανείς μικρό με 14αρες με το Toyo Proxes? είναι πολύ χάλια ή απλά χάλια;
Σαφεστατος! !!!!
εγώ ΤΟΥΟ PROXES CF1 σε 185-60-14. Δεν τα πάνε καλά με το βρεγμένο και στο στεγνό μέτρια!
Τράβα βάλε VREDESTEIN SPORTRAC 5.
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]