-
215????? For god shake
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
215????? For god shake -
όντως.
ΑΛΛΑ να πάρει 215 ρε. Να γίνει τάφος το κλιο. Μου ήθελε και 2.0 και τα κοιτούσε. Εκεί 0-100 σε 15 να έχει...
-
-
Ο Κυριαζης μου είπε ότι δεν πολυχρησιμοποιουν γκουτγιαρ γιατι είχε πολλούς δυσαρεστημένους πελάτες...
Μεταξύ μπριτζε και πιρελι ποια είναι πιο άνετα -
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
Να μαι κι εγώωωω
Λοιπόν για την Κλιούμπα: Χρειαζόμαστε ελαστικά...αυτά που χει είναι κατασκευής 2007, είναι και (ήδη σκληρά) Pirelli P7 και πρέπει να αλλαχτούν. Από φθορά δεν είναι σε κακή κατάσταση, αλλά τα νιώθω ξύλινα.
Αυτή τη στιγμή το αυτοκίνητο φοράει (προφανώς λόγω κόστους) την ηλίθια διάσταση 205/55/16, ενώ εργοστασιακά έχει 195/50/16. Αυτό σημαίνει 3 εκ μεγαλύτερη διάμετρο!
Η εργοστασιακή διάσταση είναι αρκετά...'περίεργη' , με λίγες επιλογές και ακόμη λιγότερες σε ελαστικά με λίγο σπορ χαρακτήρα. Σκέφτομαι λοιπόν να κινηθώ για 205/50/16, που θα έχει μόλις 1 εκ. μεγαλύτερη διάμετρο. Νομίζω οτι αξίζει τον κόπο, μιας και επιλογές έχω πολύ περισσότερες...
Σκέφτομαι τα Pilot Sport 3 ως πρώτη επιλογή λοιπόν. Τι λέτε; Υπάρχουν και τα R002, αλλά τα βρίσκω μόνο σε δείκτη W και είναι σίγουρα υπερβολικός. Υπάρχουν και τα R050, όπως και τα Dunlop SP Sport Fast Response και τα Sport BluResponse. Τέλος βλέπω και τα Goodyear Efficient Grip Performance.
Θέλω ένα σπορτίφ ελάστικό, αλλά σε λογικά όρια, όχι τίποτα ακραίο. Θα ήθελα να ναι και στοιχειωδώς άνετο.
Θα ήθελα τις απόψεις σας. Ευχαριστώ
ΥΓ: 'Χρωστάω' σχόλια για τα Conti Premium Contact 2 που είχα τοποθετήσει στο 306. Τα ελαστικά στην αρχή ήταν εξαιρετικά, είχαν άψογη αίσθηση στις στροφές, με μαλακό πέλμα αλλά ενισχυμένα πλαϊνά, πραγματικά πολύ καλά για απλά καθημερινά ελαστικά. Στην αρχή τα απόλαυσα πραγματικά. Δυστυχώς αυτή η αίσθηση δεν κράτησε πάνω από ~10.000 χλμ. Γρήγορα έδειξαν πολύ μεγάλη φθορά και πολύ σημαντική πτώση στην απόδοσή τους. Μεγαλύτερη πτώση απόδοσης παρατήρησα στο βρεγμένο: πολύ χαμηλά όρια πρόσφυσης και καθόλου φρενάρισμα. Μάλιστα λίγο πριν τις 40.000 χλμ αλλάχτηκαν κακήν κακώς, αφού σε αυτοκινητόδρομο και με ταχύτητα περίπου 160 χλμ/ώρα ο αριστερός εμπρός τροχός σχίστηκε 'κατακόρυφα' στα δύο σχεδόν στο 1/3 της περιμέτρου του! Φτάνοντας στο βουλκανιζατέρ, ανακάλυψα οτι και ο άλλος εμπρός τροχός είχε ήδη σκιστεί ελάχιστα και ετοιμαζόταν...
Αρνητικό σχόλιο λοιπόν, κυρίως για την κατακόρυφη πτώση της απόδοσής τους.andrenalin 002. μονοδρομος. κρατας φυσικα το 195αρι.
εδιτ, σκατα δεν υπαρχουν.
Ευχαριστώ!
Δυστυχώς σε 195/50 οι επιλογές είναι ελάχιστες. Θα αναγκαστώ να πάω σε 205/50. Δεν είμαι φαν του φαρδύτερου ελαστικού, αλλά σε 205/50 βρίσκεις περισσότερους τύπους. Οι τιμές δεν έχουν σημαντική διαφορά.
-
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
όντως.ΑΛΛΑ να πάρει 215 ρε. Να γίνει τάφος το κλιο. Μου ήθελε και 2.0 και τα κοιτούσε. Εκεί 0-100 σε 15 να έχει...
Από τοτε που τα κοιτούσα τα 2.0 το εισόδημα έχει πέσει σχεδόν στο μισό φίλε...οπότε το 1.6...κούκλα!!!
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
πωπω με αφορμη τις παραπανω φωτο ζηλεψα...διαβασα περι 25 και 35κ χιλιομετρα με δρομισια λαστιχα και απορω πως καταφερνετε και τα κρατατε τοσο πολυ. Μεχρι το 2008 που ασχολιομουνα με δρομισια (εκτοτε αποκλειστικα R888) δεν καταφερνα να κανω πανω απο 11-12 χιλιαδες χιλιομετρα πριν τα λιωσω παραπανω απο οτι φαινονται στις φωτο...πολλα λεφτα σε λαστιχα...
μονο με το σμαρτ εχω καταφερει να κρατησω λαστιχα περι των 50Κ χμ.Και βγάζουν τα R888περισσότερα; ;;;;;;;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
......
Πως και δεν κοιτάς 205/45/16 που ειναι σχεδόν ιδια διάμετρος με 195/50/16 που φοράς + παρόμοιες τιμές με 205/50/16?
Απο ποικιλία ελαστικών πανω κάτω στα ιδια ειναι νομιζωΟρέστη και οι δύο προτάσεις σε 205 έχουν 1 εκ διαφορά απ τα 195/50 . Τα 205/50 είναι +1εκ σε διάμετρο, τα 205/45 είναι -1εκ σε σύγκριση πάντα με τα εργοστασιακά. Προτιμώ λοιπόν στους ελληνικούς δρόμους να μην καταλήξω σε 45άρι προφίλ, ειδικά οταν από θέμα επιδόσεων δεν το χρειάζομαι...
205/45-16 τα έχει βάλει στο κλιό του ,και μετανοιώσει ,ο λαστιχάς που είναι δίπλα μου.
Σε 215/45-16 υπάρχει κάτι?
http://www.miata.net/garage/tirecalc.htmlΑν εχει 550 ευρω να δωσει...
Αυτη ειναι η διασταση μου. Μονο τα PS3 αξιζουν απο κει. -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
πωπω με αφορμη τις παραπανω φωτο ζηλεψα...διαβασα περι 25 και 35κ χιλιομετρα με δρομισια λαστιχα και απορω πως καταφερνετε και τα κρατατε τοσο πολυ. Μεχρι το 2008 που ασχολιομουνα με δρομισια (εκτοτε αποκλειστικα R888) δεν καταφερνα να κανω πανω απο 11-12 χιλιαδες χιλιομετρα πριν τα λιωσω παραπανω απο οτι φαινονται στις φωτο...πολλα λεφτα σε λαστιχα...
μονο με το σμαρτ εχω καταφερει να κρατησω λαστιχα περι των 50Κ χμ.Και βγάζουν τα R888περισσότερα; ;;;;;;;
-
888 πανω απο 7-8κ χλμ δεν εχω δει,και μιλαω για δρομο αποκλειστικα.
-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
Ευχαριστώ!Δυστυχώς σε 195/50 οι επιλογές είναι ελάχιστες. Θα αναγκαστώ να πάω σε 205/50. Δεν είμαι φαν του φαρδύτερου ελαστικού, αλλά σε 205/50 βρίσκεις περισσότερους τύπους. Οι τιμές δεν έχουν σημαντική διαφορά.
θα συνουσιασεις (σικ) το αμαξι σου. ειναι κριμα.
μεινε στο 195 και βαλε ξανα τα prenium 2 ή ξερω γω τι αλλο, επιλογες υπαρχουν . http://camskill.co.uk/m62b0s298p0/Car_T ... _195_50R16
-
Παιδια τα brisgestrone EP150 Ecopia τα έχει βαλει κανεις; Ειναι τα 'οικολογικα' της Bridge. Εντυπωσεις; ειναι σκληρα σαν τα κλασικα bridgestone;
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
είδα εχτές ενα πουντο να φοράει goodyear eficient grip και δυσαρεστηθηκα απο τα μαλάκα πλαϊνά παιδιά φαίνονται πάρα πολύ μαλάκα τα πλαϊνά του βεβαία το είδα σε 55 η 60 προφίλ.
Να φανταστώ άμα δεις γυναίκα στο απέναντι πεζοδρόμιο καταλαβαίνεις άμα έχει ωορρηξία, έτσι;
Την ειρωνια δεν μπορώ να καταλάβω! αν έχεις τα συγκεκριμένα λάστιχα η' αν τρως απ το πιάτο της goodyear η΄' αν είσαι λαστιχας !...πραγματικά αν έχεις κάτι να πεις πες το με επιχειρήματα! εγώ πάντως σκεφτόμουν σαν μελλοντική αλλαγή τα συγκεκριμένα γιατί τα είχα συγκρίνει με τα goodyear f1-gs3 ,nct5 ,exellence.
τα πλαϊνά τους είναι πιο μαλάκα και απ του f1-gs3 το οποίο πετραδάκι να είχε το οδόστρωμα η' να έβρισκες σε κρασπεδο το καρούμπαλο το είχες στο τσεπάκι (παρόλα αυτά το λάστιχο ήταν βεντούζα!) σαφώς και θα ήθελα να έχει το πλαϊνό του exellence.και κάτι άλλο. Εγώ μπορεί να μην καταλαβαίνω αν η γυναικά απ το απέναντι πεζοδρόμιο έχει περίοδο,το σκυλάκι όμως τις φώτο τρελαίνεται!
-
Ο χρήστης iROC έγραψε:
είδα εχτές ενα πουντο να φοράει goodyear eficient grip και δυσαρεστηθηκα απο τα μαλάκα πλαϊνά παιδιά φαίνονται πάρα πολύ μαλάκα τα πλαϊνά του βεβαία το είδα σε 55 η 60 προφίλ.
Να φανταστώ άμα δεις γυναίκα στο απέναντι πεζοδρόμιο καταλαβαίνεις άμα έχει ωορρηξία, έτσι;
Την ειρωνια δεν μπορώ να καταλάβω! αν έχεις τα συγκεκριμένα λάστιχα η' αν τρως απ το πιάτο της goodyear η΄' αν είσαι λαστιχας !...πραγματικά αν έχεις κάτι να πεις πες το με επιχειρήματα! εγώ πάντως σκεφτόμουν σαν μελλοντική αλλαγή τα συγκεκριμένα γιατί τα είχα συγκρίνει με τα goodyear f1-gs3 ,nct5 ,exellence.
τα πλαϊνά τους είναι πιο μαλάκα και απ του f1-gs3 το οποίο πετραδάκι να είχε το οδόστρωμα η' να έβρισκες σε κρασπεδο το καρούμπαλο το είχες στο τσεπάκι (παρόλα αυτά το λάστιχο ήταν βεντούζα!) σαφώς και θα ήθελα να έχει το πλαϊνό του exellence.και κάτι άλλο. Εγώ μπορεί να μην καταλαβαίνω αν η γυναικά απ το απέναντι πεζοδρόμιο έχει περίοδο,το σκυλάκι όμως τις φώτο τρελαίνεται!
Πες του ότι κόβει το μάτι σου και τελείωσε!!! Ότι είσαι φυσιογνωμιστής
Έκανες και το αλάνθαστο τέστ με το πόδι; -
βρε bill με παρεξιγισες! στο αρχικό ποστ μου είπα οτι μου 'φανηκαν' αρα πάει να πει οτι έτσι όπως τα είδα τα πλαϊνά τους ήταν το ίδιο μαλάκα με το πέλμα δλδ μου έδιναν την αίσθηση ότι ήταν συνεχεία του πέλματος.-
-
iRoc απολυτη αποτυχία ειναι σα λαστιχο το Efficient grip.Το φοράω απο μαμά στο Renault.Μετριότατο λάστιχο με πολύ φτωχή απόδοσή είτε σε στεγνό είτε σε βρεγμένο.Αν έχεις προταιρεότητα την ανεση βεβαια ειναι ησυχο και καλο στην αποσβεση αλλα αλλο ανετο κι αλλο λάστιχο με απλά ελλειπή πρόσφυση στην πλειοψηφια των περιπτώσεων
-
iROC ........ο τονος στη ληγουσα!
-
Ο χρήστης ohristou έγραψε:
Παιδια τα brisgestrone EP150 Ecopia τα έχει βαλει κανεις; Ειναι τα 'οικολογικα' της Bridge. Εντυπωσεις; ειναι σκληρα σαν τα κλασικα bridgestone;Aυτα τα λαστιχα δεν τα εχει βαλει κανενας;
-
Ο χρήστης ohristou έγραψε:
Παιδια τα brisgestrone EP150 Ecopia τα έχει βαλει κανεις; Ειναι τα 'οικολογικα' της Bridge. Εντυπωσεις; ειναι σκληρα σαν τα κλασικα bridgestone;
Aυτα τα λαστιχα δεν τα εχει βαλει κανενας;
καλό θα ήταν να μην βάλεις ούτε εσυ λοιπόν οικολογικά λάστιχα.......
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]