-
Kαλησπερα στη παρεα...........θα΄θελα τη γνωμη σας για το CINT. P7 ή P1 της PIRELLI σε 205/55/16 για FOCUS 1.6, λογο που υπαρχει μια προσφορα στα 300e ( 330e μειον 30e απο smart club shell ).........τωρα εχω τα rosso και προσανατολιζωμουν κατα Dunlop maxx rt στα 340e αλλα η προσφορα απ΄τη μια και η χρηση του αυτοκινητου απ΄την αλλη (οικογενειακες μετακινησεις, οι ταρζανιες σπανια) μ΄εχουν βαλει σε σκεψεις..........ευχαριστω.....
-
Αβλεπή...!!!!!Τα Cint P7 τα φοράω για 20Κ,άνετα,αθόρυβα με το καλύτερο φρένο στο στεγνό!Βροχή μια χαρά!!!...Πιο σκληρό από Conti Pre cont 2
υγ...ψάξε στις πιο πίσω σελίδες..γράφω(και όχι μόνο εγώ)αναλυτικά!! -
Ο χρήστης touring the m3 1.6 έγραψε:
Αβλεπή...!!!!!Τα Cint P7 τα φοράω για 20Κ,άνετα,αθόρυβα με το καλύτερο φρένο στο στεγνό!Βροχή μια χαρά!!!...Πιο σκληρό από Conti Pre cont 2
υγ...ψάξε στις πιο πίσω σελίδες..γράφω(και όχι μόνο εγώ)αναλυτικά!!+1 για τα Cint P7
-
Ο χρήστης touring the m3 1.6 έγραψε:
υγ...ψάξε στις πιο πίσω σελίδες..γράφω(και όχι μόνο εγώ)αναλυτικά!!+2... Τι να τα κανεις τα Sport Maxx RT σε αμαξι για οικογενειακη χρηση?
-
OK...........οποτε παω για Ρ7, ευχαριστω για τις απαντησεις.......
-
παιδια μια συμβουλη..εχω toyota corolla '05 hatcpack οδηγαω ηρεμα γενικα αντε κανα δυο μερες το μηνα να το παταω για χαβαλε..το οδηγαει και η μανα μου υποψιν..θαθελα να κανω μια επιλογη που θα μου βγαλει και χιλιομετρα αρκετα,προοριζομαι για καποιο σκληρο της bridgestone αλλα δεν ξερω τι..καμια συμβουλη?και αλλη μαρκα δεν εχω προβλημα (σε ενα primera που εχουμε φοραω τα pirelli τα p1 αλλα δεν ειμαι ευχαριστημενος απο το φρεναρισμα τους ουτε απο το γενικοτερο κρατημα)
-
Ο χρήστης bilcosbill έγραψε:
παιδια μια συμβουλη..εχω toyota corolla '05 hatcpack οδηγαω ηρεμα γενικα αντε κανα δυο μερες το μηνα να το παταω για χαβαλε..το οδηγαει και η μανα μου υποψιν..θαθελα να κανω μια επιλογη που θα μου βγαλει και χιλιομετρα αρκετα,προοριζομαι για καποιο σκληρο της bridgestone αλλα δεν ξερω τι..καμια συμβουλη?και αλλη μαρκα δεν εχω προβλημα (σε ενα primera που εχουμε φοραω τα pirelli τα p1 αλλα δεν ειμαι ευχαριστημενος απο το φρεναρισμα τους ουτε απο το γενικοτερο κρατημα)Tι διασταση? Σε πολη μενεις ή επαρχια?
-
196/60/15 το αμαξι ειναι 6 μηνες αθηνα και 6 ναξο..αλλα και ναξο μην φανταστεις ο μονος χωματοδρομος που κανει ειναι ενα δρομακι γυρω στα 150 μετρα!
-
Ο χρήστης Orestis.D έγραψε:
παιδια μια συμβουλη..εχω toyota corolla '05 hatcpack οδηγαω ηρεμα γενικα αντε κανα δυο μερες το μηνα να το παταω για χαβαλε..το οδηγαει και η μανα μου υποψιν..θαθελα να κανω μια επιλογη που θα μου βγαλει και χιλιομετρα αρκετα,προοριζομαι για καποιο σκληρο της bridgestone αλλα δεν ξερω τι..καμια συμβουλη?και αλλη μαρκα δεν εχω προβλημα (σε ενα primera που εχουμε φοραω τα pirelli τα p1 αλλα δεν ειμαι ευχαριστημενος απο το φρεναρισμα τους ουτε απο το γενικοτερο κρατημα)
Tι διασταση? Σε πολη μενεις ή επαρχια?
Σε πόλη της επαρχίας.
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Σε πόλη της επαρχίας.
Εννοω σε χωριο ή σε μεγαλη πολη.
-
Τελικα παιδια δεν μου απαντησατε τα bridgestone EP150 δεν τα εχει βάλει κανενας;
-
Ο χρήστης ohristou έγραψε:
Τελικα παιδια δεν μου απαντησατε τα bridgestone EP150 δεν τα εχει βάλει κανενας;Μπα και δε νομιζω να υπαρχει λογος να τα βαλεις και συ.. Υπαρχουν πολυ καλυτερα οικολογικα.
-
αφού δεν τα έχετε βάλει πως ξέρετε ότι δεν είναι καλά;
-
there is a hunch...
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
ποια ειναι η διαδικασια για να αλλαξουμε ζάντες στο αυτοκίνητο?
σηκώνουμε το αμάξι στη ράμπα, βάζουμε νεκρά κ αφήνουμε το χειρόφρενο ελεύθερο/χαλαρό?Αν λύνεις και δένεις με αερόκλειδο δέν έχει σημασία αν θα είναι ελεύθερα. Παρόλα αυτά, δεμένο χειρόφρενο και ταχύτητα βοηθάει μετά το λαστιχά να τα ξαναβάλει στη θέση τους, γιατι αν σου γυρίζει η πλύμνη όπως πάς να βάλεις τη ζάντα είναι δύσκολο να κεντράρεις τις τρύπες και να περάσεις το μπουζόνι.
Σε μερικά αυτοκίνητα μάλιστα μόλις βγούν τα μπουζόνια το δισκόφρενο γυρνάει ελέυθερα. Οπότε μετά πρέπει να ευθυγραμμίσεις τις τρύπες του δισκόφρενου με τις τρύπες της πλύμνης και τις τρύπες της ζάντας. Δοκίμασε να το κάνεις αυτό με κανα λάστιχο κτήνος, με χαμηλό φωτισμό και κρύο
-
για πειτε την γνωμη σας ρε μπαλικαρια μου BRIDGESTONE RE002 adrenalin 195/60-15 η τα t001 η αμα εχετε τιποτα αλλο κοντα σε αυτη τη τιμη προτειενετε μου..οπως σας ειπα οδηγαω σχετικα ηρεμα και θελω να μου βγαλει χιλιομετρα το λαστιχο!
-
Ο χρήστης bilcosbill έγραψε:
για πειτε την γνωμη σας ρε μπαλικαρια μου BRIDGESTONE RE002 adrenalin 195/60-15 η τα t001 η αμα εχετε τιποτα αλλο κοντα σε αυτη τη τιμη προτειενετε μου..οπως σας ειπα οδηγαω σχετικα ηρεμα και θελω να μου βγαλει χιλιομετρα το λαστιχο!Παληκαρι πλακα μας κανεις?
Χρειαζεται να απαντησουμε σε αυτη την ερωτηση?
Την απαντηση την εδωσες μονος σου -
S3 αν θυμαμαι σε καποιο αμαξι σου είχες βαλει Κορμοραν Impulser.
Μερικά λόγια αμα θες για απόδοση σε βρεγμένο στεγνό και διαρκεια ζωής (όχι πελματος αλλα κατα ποσο αντεχουν σαν απόδοση) αν θες και μπορείς γιατι θέλει να τα βάλει ένας φίλος σε Toyota Starlet του 94 -
Ο χρήστης gakost έγραψε:
αφού δεν τα έχετε βάλει πως ξέρετε ότι δεν είναι καλά;Δεν ειπαμε οτι δεν ειναι καλα, ειπαμε οτι υπαρχουν και καλυτερα...
-
Ο χρήστης S3 έγραψε:
για πειτε την γνωμη σας ρε μπαλικαρια μου BRIDGESTONE RE002 adrenalin 195/60-15 η τα t001 η αμα εχετε τιποτα αλλο κοντα σε αυτη τη τιμη προτειενετε μου..οπως σας ειπα οδηγαω σχετικα ηρεμα και θελω να μου βγαλει χιλιομετρα το λαστιχο!
Παληκαρι πλακα μας κανεις?
Χρειαζεται να απαντησουμε σε αυτη την ερωτηση?
Την απαντηση την εδωσες μονος σουδηλαδη ποια προτεινεις?τα t001? εχεις εμπειρια απο αυτα?
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]