-
Ορέστη λογικά τα Efficient Grip που έχει το Fluence πρέπει να είναι της προηγούμενης γενιάς εκτός αν κάνω λάθος.
Έχει βγάλει νέα γενιά πλέον την οποία θέλω να δοκιμάσω είναι η αλήθεια.
Για τα Εcopia 150 δεν έχω άποψη να εκφέρω,αλλά έχει και καλύτερα λάστιχα η Bridgestone από όσο ξέρω.
Στο C3 πάντως είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με τα Pirelli P1 τα οποία έχουν ήδη 43000 χλμ αλλά παρόλα αυτά είναι σε σχετικά καλή κατάσταση και το αυτοκίνητο μόνο στις υψηλές ταχύτητες πια δεν το αισθάνομαι τόσο σίγουρο... -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Παιδια τα brisgestrone EP150 Ecopia τα έχει βαλει κανεις; Ειναι τα 'οικολογικα' της Bridge. Εντυπωσεις; ειναι σκληρα σαν τα κλασικα bridgestone;
Aυτα τα λαστιχα δεν τα εχει βαλει κανενας;
καλό θα ήταν να μην βάλεις ούτε εσυ λοιπόν οικολογικά λάστιχα.......
Σε διασταση 185/55/15Η μόνο σε οικολογικα λαστιχα μπορω να κοιταξω.
-
Ο χρήστης ohristou έγραψε:
Παιδια τα brisgestrone EP150 Ecopia τα έχει βαλει κανεις; Ειναι τα 'οικολογικα' της Bridge. Εντυπωσεις; ειναι σκληρα σαν τα κλασικα bridgestone;
Aυτα τα λαστιχα δεν τα εχει βαλει κανενας;
καλό θα ήταν να μην βάλεις ούτε εσυ λοιπόν οικολογικά λάστιχα.......
Σε διασταση 185/55/15Η μόνο σε οικολογικα λαστιχα μπορω να κοιταξω.
Σε μια σύντομη ματιά είδα οτι στη διάσταση σου έχεις απεριοριστες επιλογές σε μάρκες και χρήματα
-
Και εγώ αυτό ξέρω ότι αυτή διάσταση έχει πολλές επιλογές!!
-
Ο χρήστης vartan έγραψε:
Και εγώ αυτό ξέρω ότι αυτή διάσταση έχει πολλές επιλογές!!Να υποθεσω οτι ο λαστιχας του, τον ''καθοδηγεί '';;;;;;;;
-
Για σκληρα ελαστικα λοιπόν τι προτεινετε; Στην περιοχη εχω χαλια δρομους οντας αναγκασμενος να παω και σε χωμα καποιες φορες. Με τα κοντινεταλ μεσα σε ενα χρονο ειναι το δευτερο λαστιχο που μου σκαει επομενως αν και ειμαι ευχαριστημενος με την αποδοση του δεν μπορω να συνεχισω. Τωρα φοραγα continetal premium contact 5. Συνάμα θελω και οικονομια καυσιμου και αντοχη γιατι κινουμαι καθημερινα σε εθνικη οδο.
-
δες bringestone ER300,toyo CF2.......
-
Pirelli P1 Cinturato τι λεει. To Bridgestone ER300 ειναι αρκετα παλιο και στα τελευταια του οποτε δεν το βλεπω. Και εχει και αυξημενη καταναλωση σε σχεση με τα νεας γενιας ελαστικα.
-
νομίζω ότι το TURANZA T001 http://www.bridgestone.gr/elastika/epibatika-4x4-and-emiphortega/therina-elastika/epibatika/tourismos/turanza-t001# είναι η συνέχεια του ER300. Ας με διορθώσουν οι ειδικοί.
-
Όντως είναι η συνέχεια του ER300,αλλά...καμμία σχέση μεταξύ τους!!!!!πιο μαλακή γόμα(βγάζει αρκετά λιγότερα χλμ.)και το πλαινό του έχει μαλακώσει...εν ολίγοις,δεν έχει το'τιμόνι' του 300!!
-
Ο χρήστης touring the m3 1.6 έγραψε:
Όντως είναι η συνέχεια του ER300,αλλά...καμμία σχέση μεταξύ τους!!!!!πιο μαλακή γόμα(βγάζει αρκετά λιγότερα χλμ.)και το πλαινό του έχει μαλακώσει...εν ολίγοις,δεν έχει το'τιμόνι' του 300!!Από την άλλη σαφώς λιγότερα χαζό σπινιαρίσματα και επέμβαση του ABS σε συνθήκες πολης (λίγα χμλ/ώρα) και πολύ πιο ήσυχο στο ταξίδι. Μια χαρά και στη βροχή επίσης! Για αντοχή στο χρόνο & χλμ δεν έχω άποψη μιας και στο αμάξι που φορέθηκαν δεν κάνει πάνω από 4.000/έτος.
-
Aν δεν εχει προβλημα απο καροδρομους, δε νομιζω να θελει κανεις να φοραει το ER300 στο αυτοκινητο του. Υπαρχουν και καλυτερα λαστιχα. (απο λαστιχο, κι οχι απο πετρα! )
-
ποια ειναι η διαδικασια για να αλλαξουμε ζάντες στο αυτοκίνητο?
σηκώνουμε το αμάξι στη ράμπα, βάζουμε νεκρά κ αφήνουμε το χειρόφρενο ελεύθερο/χαλαρό? -
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
ποια ειναι η διαδικασια για να αλλαξουμε ζάντες στο αυτοκίνητο?
σηκώνουμε το αμάξι στη ράμπα, βάζουμε νεκρά κ αφήνουμε το χειρόφρενο ελεύθερο/χαλαρό?Και ταχύτητα και/ή χειρόφρενο να έχεις βάλει δεν αλλάζει κάτι αν το έχεις σηκώσει όλο,αλλωστε πισωκίνητο έχεις και το χειρόφρενο πισω πιάνει.Αν το σηκώσεις ρόδα -ρόδα βάλε και τα δύο για να μην εχεις φόβο ότι θα φύγει απο το γρύλο.
Βάλε και λίγο γρασο εκει που η ζάντα ακουμπάει στο άκρο καθώς και στο σπείρωμα των μπουλωνιών για να μην κολλήσουν απο τα αλάτια.
-
Βεβαια λασκαρεις μπουλωνια απο πριν.
Sent from my MT27i using Tapatalk 2
-
Το ρωτάω γιατί πέρυσι θυμάμαι πως ένας Γερμανός μου είχε πει να τσιτώσω το χειρόφρενο κ μετά τις έσφιξε...
Σήμερα άλλαξα τις ζάντες σε έναν Έλληνα κ απλώς το σήκωσε στη ράμπα κ τις πέρασε. Αλλά νομίζω πως κάτι σαν να φρενάρει ελάχιστα το αμάξι, κ πως όταν κατέβηκα μύρισε από τον πίσω άξονα κάτι σαν ταλαιπωρημένο τακάκι ή λάστιχο-καοτσούκ...
Και αναρωτιέμαι μήπως έγινε κάτι κ κάτι βρίσκει κανένα χειρόφρενο...
-
Το ρωτάω γιατί πέρυσι θυμάμαι πως ένας Γερμανός μου είχε πει να τσιτώσω το χειρόφρενο κ μετά τις έσφιξε...Σήμερα άλλαξα τις ζάντες σε έναν Έλληνα κ απλώς το σήκωσε στη ράμπα κ τις πέρασε. Αλλά νομίζω πως κάτι σαν να φρενάρει ελάχιστα το αμάξι, κ πως όταν κατέβηκα μύρισε από τον πίσω άξονα κάτι σαν ταλαιπωρημένο τακάκι ή λάστιχο-καοτσούκ...
αν το χεοροφρενο πιανει με σιαγωνες σε ταμπουρο ή στο εσωτερικο μερος της δισκοπλακας καλο θα ειναι οταν σφιγγουμε τους τροχους να εχουμε λυμενο το χειροφρενο.
-
Το ρωτάω γιατί πέρυσι θυμάμαι πως ένας Γερμανός μου είχε πει να τσιτώσω το χειρόφρενο κ μετά τις έσφιξε...Σήμερα άλλαξα τις ζάντες σε έναν Έλληνα κ απλώς το σήκωσε στη ράμπα κ τις πέρασε. Αλλά νομίζω πως κάτι σαν να φρενάρει ελάχιστα το αμάξι, κ πως όταν κατέβηκα μύρισε από τον πίσω άξονα κάτι σαν ταλαιπωρημένο τακάκι ή λάστιχο-καοτσούκ...
για να καταφέρει να μυρίσει......θα πρέπει να φέρνει γύρες το αεροπίστολο μαζί με το λαστιχά
-
Για κοίτα μήπως τα λάστιχα βρίσκουν στους θόλους ή στην ανάρτηση.Είναι στις σωστές διαστάσεις;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Το ρωτάω γιατί πέρυσι θυμάμαι πως ένας Γερμανός μου είχε πει να τσιτώσω το χειρόφρενο κ μετά τις έσφιξε...
Σήμερα άλλαξα τις ζάντες σε έναν Έλληνα κ απλώς το σήκωσε στη ράμπα κ τις πέρασε. Αλλά νομίζω πως κάτι σαν να φρενάρει ελάχιστα το αμάξι, κ πως όταν κατέβηκα μύρισε από τον πίσω άξονα κάτι σαν ταλαιπωρημένο τακάκι ή λάστιχο-καοτσούκ...
Για κοίτα μήπως τα λάστιχα βρίσκουν στους θόλους ή στην ανάρτηση.Είναι στις σωστές διαστάσεις;
…πιθανό και τα αυτοκόλλητα της ζυγοστάθμισης να βρίσκουν στο δισκόφρενο;
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]