-
Aμμμμπράβο! Αυτό ήταν το 'δικό μου' Ευχαριστώ και τους 2
-
Εχω προσφορα απο εναν λαστιχα τα sava intensa uhp σε 235/45/17 στα 400 ευρω, τα λαστιχα τι λενε γιατι απο τιμη λενε πολλα , αυτος ισχυριζεται οτι ειναι αθορυβα και πολυ καλα ...θυγατρικη της Goodyear κτλ.
Τα εχει βαλει κανεις? εχουμε καμια εμπειρια απο αυτα? -
Λάστιχο 8 μηνών μήπως είναι αρκετά παλιό (10/13) ;
-
OXI !!
-
Μια χαρά είναι το 8μηνο αρκεί φυσικά να μην ήταν στον ήλιο.
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Λάστιχο 8 μηνών μήπως είναι αρκετά παλιό (10/13) ;αν ξερεις οτι δεν ηταν στιβαγμενα οπου να'ναι......ειναι ας πουμε ενταξει!
εγω δεν θα τα εβαζα παντως.......εκτος και αν με δελεαζε με γεναια εκπτωση -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
αν ξερεις οτι δεν ηταν στιβαγμενα οπου να'ναι......ειναι ας πουμε ενταξει!
εγω δεν θα τα εβαζα παντως.......εκτος και αν με δελεαζε με γεναια εκπτωσημε σωστη αποθηκευση 8 μηνων λαστιχο δεν εχει κανενα προβλημα, μην γινομαστε υπερβολικοι.
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Λάστιχο 8 μηνών μήπως είναι αρκετά παλιό (10/13) ;Αν κάνεις λίγα χλμ και θες να τα κρατήσεις 4+ χρόνια μην τα πάρεις.
Λέω εγώ τώρα..... -
Ο χρήστης TheoSalas έγραψε:
Αν κάνεις λίγα χλμ και θες να τα κρατήσεις 4+ χρόνια μην τα πάρεις.
Λέω εγώ τώρα.....Γιατί;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Αν κάνεις λίγα χλμ και θες να τα κρατήσεις 4+ χρόνια μην τα πάρεις.
Λέω εγώ τώρα.....Γιατί;
Το σκεπτικό μου είναι ότι 8 μήνες δεν είναι λίγος καιρός δεδομένου του άγνωστου τρόπου-τόπου αποθήκευσης, ωστόσο αν κάνει αρκετά χλμ (εγώ σε 19 μήνες έκανα 32000χλμ) νομίζω ότι δε χρειάζεται να τον πολυνοιάζει...
Από την άλλη μεριά πολλοί άνθρωποι δε χρησιμοποιούν πλέον το αυτοκίνητό τους τόσο συχνά όπως παλιά, ταυτόχρονα το κόστος αλλαγής είναι δύσκολο να καλυφθεί άνετα οπότε σε αυτή την περίπτωση θα έχουμε σε 4 χρόνια λάστιχα με 20-25000 χλμ μεν αλλά αρκετά παλιά δε (σχεδόν 5 χρόνια).Σε αυτή την περίπτωση ίσως να έπρεπε να προτιμηθούν πιο 'φρέσκα'...
-
Οι 8 μημες ειναι κοντα στι ιδανικο 6μηνο. Τα πολυ καινουρια λαστιχα βγαζουν ακομα τα λαδια τους. Καλυτερα 8 μηνες παρα 2.
Sent from my MT27i using Tapatalk 2
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Οι 8 μημες ειναι κοντα στι ιδανικο 6μηνο. Τα πολυ καινουρια λαστιχα βγαζουν ακομα τα λαδια τους. Καλυτερα 8 μηνες παρα 2.Sent from my MT27i using Tapatalk 2
Καλώς!! Θα το έχω υπόψην....
-
Ρε με δουλευετε, ή παιζετε με τον πονο μου αθελα σας μου φαινεται... Εδω μου φερανε λαστιχα μεσα του '12 δηλαδη 12 μηνες+ και τα εστειλα πισω, αλλα σκεφτομουν σε καποια φαση να τα βαλω, τι ψυχη εχουν... Και ο αλλος ρωταει για 8μηνο...
Μια χαρα ειναι το 8μηνο!!! -
Τα Avon ZZ3 που είχα παλιότερα ήταν μέγκλα (made in England). Είναι αγγλική μάρκα δεν ξέρω αν φτιάχνει αλλού.
Και ναι είχαν σκληρό πλαινό και ναι το κατάλαβα όταν πήγα σε Fulda που είναι πιο μαλακά κι ας ήταν 60άρι (225/60-15).Η Daewoo σαν μέγεθος εταιρείας (αν μιλάμε για την γνωστή) είναι πολύ σοβαρή και μάλλον φτιάχνει και πράματα για τα οποία απαιτείται πολλή περισσότερη τεχνογνωσία από ότι για λάστιχα.
-
Από επίσημη ενημέρωση της MICHELIN τα ελαστικά μπορούν να αποθηκευτούν έως 3 έτη χωρίς να επηρεαστεί η απόδοσή τους, εφόσον οι συνθήκες αποθήκευσης είναι σωστές (θερμοκρασία κλπ).
Σε ένα καινούργιο ελαστικό η γόμα πρέπει να ωριμάσει. Αποφύγετε ελαστικά με ημερομηνία παραγωγής νεώτερη του 6μήνου!
-
γιατι οι εταιρειες τα βγαζουν αμεσως στην αγορα αφου τα λαστιχα πρεπει να ''ωριμασουν' ',διακυβευοντας ετσι την αποδοση τους και την αξιοπιστια τους;;;
-
για να γλυτωσουν την αποθηκευση τους?
για να παρουν αμεσως μετα την παραγωγη τους μετρητο? -
Ο χρήστης Ηλιας Α έγραψε:
για να γλυτωσουν την αποθηκευση τους?
για να παρουν αμεσως μετα την παραγωγη τους μετρητο?Σωστό αυτό,
αλλά από την άλλη τί είναι πιο σημαντικό για τη michelin και την κάθε michelin?
το κόστος αποθήκευσης ή το κύρος του brand name της που ενδέχεται να τρωθεί? -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
γιατι οι εταιρειες τα βγαζουν αμεσως στην αγορα αφου τα λαστιχα πρεπει να ''ωριμασουν' ',διακυβευοντας ετσι την αποδοση τους και την αξιοπιστια τους;;;Γιατί υπάρχουν κάποιοι που τα θέλουν αχνιστά σαν ψωμάκια
Δεν στοκάρουν πλέον οι εταιρίες ,ειδικά σε μη 'εμπορικές'' διαστάσεις .
-
αυτο περι ωριμανσης ειναι τεκμηριωμενο η' το ειπαν κανα δυο λαστιχαδες σαν δικαιολογια επειδη δεν ειχαν φρεσκο πραμα και μετα εγινε και τυφλοσουρτης
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]