-
-
Ο χρήστης Ηλιας Α έγραψε:
Μ'αρέσει που βάζετε ακριβά λάστιχα σε οχήματα που πάτε μόνο για βόλτα και καφέ.Εγώ στο scania R730 τι λάστιχα να βάλω?
εσυ αν θελεις και το βρησκεις συνετο μπορεις να κανεις συμβιβασμους στην ασφαλεια σου αλλα ποτε μην χλευαζεις αυτους που δεν κανουν.
το λαστιχο την μια φορα που θα το χρειαστεις δεν πρεπει να σε πουλησει γιαυτο πρεπει να ειναι καλο.
πολυ πιο ακριβη ειναι η ζωη της οικογενειας μου απο οποιαδηποτε λαστιχο, φρενο, αναρτηση, τιμονι.Δε χλευάζω, απλά ο έλληνας είναι της υπερβολής.Η οικογένειά σου θα φτάσει στον προορισμό της αν ακολουθείς τα όρια ταχύτητας.Όταν μια πινακίδα γράφει 20, πας με 20? Εγώ ταξιδεύω επί 25 με χρόνια με φορτηγό σε όλη την ευρώπη. Ότι έχω δει εδώ από σπινιαρίσματα,χειρόφρενα και μαγκιές, δεν τα έχω δει αυτά ποτέ στο εξωτερικό.
-
Μονο στην Ελλάδα αυτά παίδες
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
-
Να τα λέμε αυτά, όχι ότι στην Αγγλία πχ οι νεανιες σπέρνουν ράγες στα κυκλικά.
Sent from my Note 3 using smoke signals.
-
Ποιοι τα κάνουν αυτά; Τπτ Ελληνες θα είναι κομμουνισταί παραβατικοι
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
-
οδηγαρες οι φορτηγατζηδες, φορανε φουλ σλικ ελαστικα ολ γιαρ ραουντ και αμα λαχει, σπερνουν (οπως λεει και ο ντιριντινος) και καμμια αναγομωση στην ασφαλτο, ετσι για να γουσταρουμε!
-
Ο χρήστης tzo έγραψε:
Μ'αρέσει που βάζετε ακριβά λάστιχα σε οχήματα που πάτε μόνο για βόλτα και καφέ.Εγώ στο scania R730 τι λάστιχα να βάλω?
εσυ αν θελεις και το βρησκεις συνετο μπορεις να κανεις συμβιβασμους στην ασφαλεια σου αλλα ποτε μην χλευαζεις αυτους που δεν κανουν.
το λαστιχο την μια φορα που θα το χρειαστεις δεν πρεπει να σε πουλησει γιαυτο πρεπει να ειναι καλο.
πολυ πιο ακριβη ειναι η ζωη της οικογενειας μου απο οποιαδηποτε λαστιχο, φρενο, αναρτηση, τιμονι.Δε χλευάζω, απλά ο έλληνας είναι της υπερβολής.Η οικογένειά σου θα φτάσει στον προορισμό της αν ακολουθείς τα όρια ταχύτητας.Όταν μια πινακίδα γράφει 20, πας με 20? Εγώ ταξιδεύω επί 25 με χρόνια με φορτηγό σε όλη την ευρώπη. Ότι έχω δει εδώ από σπινιαρίσματα,χειρόφρενα και μαγκιές, δεν τα έχω δει αυτά ποτέ στο εξωτερικό.
να υπολογιζεις οτι το ανωτατο οριο ταχυτητας στην Ελλαδα ειναι τα 130 χιλιομετρα και σε αυτα τα χιλιομετρα οταν θα πρεπει να φρεναρω ή να κανω ελιγμο θα πρεπει να μην με πουλησει το λαστιχο.
σπινιαρίσματα,χειρόφρενα και μαγκιές υπαρχουν και στην Ελλαδα και σε ολες τις χωρες του κοσμου ειδικα στις νεαρες ηλικιες, μηπως θελεις να μου πεις οτι εσυ δεν εχει κανει και δεν συνεχιζεις να κανεις παραβασεις του Κ.Ο.Κ.? -
Γεια σας παιδια εχω την Α140 και θελω να βαλω λαστιχα με διασταση 195/50 Ρ15....ειμαι αναμεσα σε continental ecocontact 3 και σε michelin energy saver, τι να βαλω?
-
goodyear efficient grip compact
dunlop sp streetresponse
continental premium contact 2 και 5
uniroyal rainexpert
energy michelin
ολα κυμαινονται στα 230-240 στο λαστιχα που πηγα εκτος απο τα uniroyal 210 ... τι προτεινετε να βαλω για το αλμερα 175/65/14? -
Αν το τελευταίο είναι το Saver + θεωρώ πως όποιο και να βάλεις απ' αυτα που μας παρέθεσες θα είσαι μια χαρά
Πάντως τσέκαρε και άλλους λαστιχάδες γιατι τα βρίσκω οικονομικότερα από τις τιμές που σου έχουν δώσει -
ειμαι σε νησι και δεν εχω και πολλες επιλογες απο λαστιχαδες...
-
Ο χρήστης tolisaya έγραψε:
dunlop sp streetresponse
uniroyal rainexpert
energy michelin
ολα κυμαινονται στα 230-240 στο λαστιχα που πηγα εκτος απο τα uniroyal 210 ... τι προτεινετε να βαλω για το αλμερα 175/65/14?Να βάλεις οπωσδήποτε 185/60/14
-
Ο χρήστης SoKoFLiKo έγραψε:
dunlop sp streetresponse
uniroyal rainexpert
energy michelin
ολα κυμαινονται στα 230-240 στο λαστιχα που πηγα εκτος απο τα uniroyal 210 ... τι προτεινετε να βαλω για το αλμερα 175/65/14?Να βάλεις οπωσδήποτε 185/60/14
Οπωσδήποτε μάλιστα ε;
Κάποια επιχειρηματολογία γιατί να το κάνει αυτό αυξάνοντας τα κόστη του και σύμφωνα πάντα με το τι, που, πόσο και πως οδηγεί υπάρχει;
Η να τηρήσει τυφλά και πίστα το οπωσδήποτε ως επαρκές επιχείρημα, μοναδική κι απόλυτη αληθεια;Στάλθηκε από το LG 4X HD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
Ψάχνω κι εγώ σε 175/65-14 για Corolla 4dr (το στρογγυλοφάναρο). Πολύ ήρεμη οδηγός αλλά το πεζοδρόμιο και η λακούβα αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς της. Είναι το ακριβώς αντίθετο από εμένα, γι' αυτό και το Premium Contact 5 αποκλείεται. Τώρα φοράει Bridgestone (άγνωστο ποια) και πριν είχε Michelin Energy.
Τα 185/60-14 είναι overkill και τζάμπα θα πάει το εικοσάρικο που κοστίζουν παραπάνω, χώρια που στην original διάσταση βρίσκεις και με δείκτη Τ (ένα δεκάρικο πιο φτηνά) και με Η.
Να βάλουμε πάλι Bridgestone ή να δούμε κάτι ελαφρώς πιο μαλακό; Αποκλείονται οι budget μάρκες (εκτός της Apollo που διάβασα ότι βγάζει κορυφαία ελαστικά ).Επίσης, ψάχνω για Ibiza Formula με 115 ατίθασα κοπρόσκ... εεε... άλογα σε 205/45-16. Χρήση εντός, εκτός κι επί τα αυτά, προσεκτικός οδηγός σε σαμαράκια, κακοτεχνίες κλπ, έμφαση στην ομοιογενή συμπεριφορά, αδιάφοροι οι δείκτες άνεσης και κατανάλωσης (με άλλα λόγια, καλό είναι να αποφύγουμε τις οικολογικές αηδίες).
-
Κυριακο για την κοπελια 'energy saver plus' εφοσον ειχε παλαιοτερα μισλεν κ βγηκαν αλωβητα, προτιμησε τα απο τα κουτσουρα Για το ατιθασο ενα PC5 θα ειναι μια χαρα νομιζω
-
ειναι η ιδεα μου η ειναι εξαιρετικα δυσκολο να βρω ιδιο μοντελο ελαστικου για το S2000?
οι διαστασεις ειναι 215/45/R17 87W και 245/40R17 91W
-
Έχω ένα Saab 9.3 (2.0t 180hp) μοντέλο 2006 με διαστάσεις 215/55R16 και θέλω να αλλάξω λάστιχα.. Χρειάζομαι λάστιχα τα οποία να έχουν πολύ καλή συμπεριφορά στη σπορ οδήγηση αλλά και να μην φθείρονται πολύ σε οδήγηση στη πόλη. Υπάρχει κάποια πρόταση;
-
Michelin Primacy 3
Continental Sport Contact 5
Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2Tα continental δοκιμασμένα.
Για τα άλλα έχω ακούσει απλά πολύ καλά λόγια.. -
Ο χρήστης tm έγραψε:
ειναι η ιδεα μου η ειναι εξαιρετικα δυσκολο να βρω ιδιο μοντελο ελαστικου για το S2000?οι διαστασεις ειναι 215/45/R17 87W και 245/40R17 91W
http://www.ears.co.uk/p83/245/40-17-Yok ... _info.html
http://www.ears.co.uk/p1791/215/45-17-Y ... _info.html
καλοταξιδα
-
Τόσο τα Primacy όσο και τα SportContact5 δεν έχουν κύριο χαρακτηριστικό απόδοση σε σπορ οδήγηση που λες ότι σε ενδιαφέρει, marbela. Σε Michelin θα πρέπει να δεις Pilot Sport - δε θυμάμαι ποιο μοντέλο βγαίνει τώρα - και σε Conti τα SportContact3, αν θυμάμαι καλά. Το 5 είναι πιο touring. Δες επίσης Yokohama s.drive, Hankook Ventus S1 evo (K107) ή V12 evo (K110). Τέλος, θα 'χα μεγάλη περιέργεια να δοκιμάσω Bridgestone Potenza Adrenalin RE002. Σίγουρα υπάρχουν κι άλλες προτάσεις, π.χ. Dunlop, απλά δεν τα ξέρω τόσο.
Βέβαια εγώ από σε δέκατα μόνο σε πυρετό τα πάω καλά.
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]