-
Ο χρήστης nass έγραψε:
.... πολυ βατράχι ρε παίδες ... ποιος φταίει ? .... εμείς ή ο imageshack ?
Σε ποιά χώρα βρίσκεσαι ? Εντός Ελλάδας μου εμφανίζονται όλα κανονικά, όταν είμαι στο Ντουμπάι μου βγάζει βατράχια.
Εγω είμαι στην .............................
................. Πτολεμαιδα !!!!
( είπαμε θέλει διαβατήριο από τα Τεμπη και πάνω αλλά όχι έτσι ... )
όταν παω στο imageshack και κάνω login ( έχω λογαριασμό ) τότε πάνε όλα καλά . Το θέμα είναι ότι δεν μπορώ καθε φορά που ανοίγω τον υπολογιστή να κάνω login στο imageshack ( γιατί παραδόξως δεν μου κρατά τους κωδικούς και θέλει ξανα τα ίδια )
-
Τι έχω κάνει και δεν με δείχνει στους 'Συνδεδεμένους' στην αρχική σελίδα?
-
Σου κρατάει μούτρα
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Τι έχω κάνει και δεν με δείχνει στους 'Συνδεδεμένους' στην αρχική σελίδα?Σου κρατάει μούτρα
Μαλλον εχεις ενεργοποιήσει την ** Απόκρυψη των στοιχείων μου κατά την διάρκεια της σύνδεσης **
Θα κλικαρεις στο ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ και μετα στο συνδεση και θα ξετσεκαρεις την αποκρυψη στοιχειων
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Τι έχω κάνει και δεν με δείχνει στους 'Συνδεδεμένους' στην αρχική σελίδα?Πινακας ελέγχου -> Ρυθμίσεις κοινότητας -> Απόκρυψη των στοιχείων μου κατά την διάρκεια της σύνδεσης: ΝΑΙ ( κάνε το ΟΧΙ )
-
Τελικά ξεθύμωσε και με εμφανίζει!
Ευχαριστώ!
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
.... πολυ βατράχι ρε παίδες ... ποιος φταίει ? .... εμείς ή ο imageshack ?
Σε ποιά χώρα βρίσκεσαι ? Εντός Ελλάδας μου εμφανίζονται όλα κανονικά, όταν είμαι στο Ντουμπάι μου βγάζει βατράχια.
Εγω είμαι στην .............................
................. Πτολεμαιδα !!!!
( είπαμε θέλει διαβατήριο από τα Τεμπη και πάνω αλλά όχι έτσι ... )
όταν παω στο imageshack και κάνω login ( έχω λογαριασμό ) τότε πάνε όλα καλά . Το θέμα είναι ότι δεν μπορώ καθε φορά που ανοίγω τον υπολογιστή να κάνω login στο imageshack ( γιατί παραδόξως δεν μου κρατά τους κωδικούς και θέλει ξανα τα ίδια )
Κοιτα πως με εμφανιζει
-
Απορία:
επιτρέπεται να γράφουμε με χρώματα κλπ όπως πχ εδώ: viewtopic.php?f=10&t=38231
ελπίζω πως όχι. Αν ναι να εμπλουτίσω και εγω αισθητικά τις δημοσιεύσεις μου
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Απορία:επιτρέπεται να γράφουμε με χρώματα κλπ όπως πχ εδώ: viewtopic.php?f=10&t=38231
ελπίζω πως όχι. Αν ναι να εμπλουτίσω και εγω αισθητικά τις δημοσιεύσεις μου
Γιατι να μην επιτρεπετε ? αν απαγορευόταν θα το εγραφε στους ορους και δεν θα υπηρχε εξαρχης η δυνατοτητα των έγχρωμων γραμματων
-
Σίγουρα ΟΧΙ το κόκκινο που χρησιμοποιούν οι υπευθυνοι του forum στις προειδοποιήσεις/παρατηρήσεις/μηνύματα κλπ.
Δεν έχω δει πάντως πουθενά χρωματικούς περιορισμούς.Θα συγκαταλέγεται μάλλον σε κάποιον γενικό νόμο, πχ. Τα posts αποτελούν κομμάτια και συνθέτουν μια 'πολυκατοικία'. Και σε μια πολυκατοικία δεν μπορείς να βάψεις σε άλλο χρώμα τον εξωτερικό τοίχο του διαμερίσματος σου, ούτε να βάλεις άλλου χρώματος τέντα.
-
Εξαρτάται από το πόσο στραβόξυλα είναι οι ένοικοι και το πόσο βρισίδι πέφτει στις συνελεύσεις!
Και μένα άκομψο θα μου φαίνεται να έχει κάθε ποστ διαφορετικό χρώμα, ήδη φαίνεται περίεργο όταν κάποιος γράφει παραπάνω από μια σειρά με χρώμα για να τονίσει κάτι.
-
γλυκοκοιταει #FF00BF ο ΙΚΕ, προσπερναει απλες κατοικιες
-
Δεν αποθαρρύνεται (Εκτός του κόκκινου που χρησιμοποιούν οι moderators) αλλά μάλλον δεν είναι τόσο καλή ιδέα επειδή δεν είναι τόσο ευανάγνωστα τα χρωματιστά γράμματα.
-
Καλό είναι να γράφουμε όλοι με το ίδιο χρώμα, το κοινό μαύρο δηλαδή. ως επί το πλείστον άλλα χρώματα χρησιμοποιούν οι moderators πχ κόκκινο, μπλε, ροζ και όταν βλέπεις ποστ με ξεχωριστό χρώμα (πριν το διαβάσεις) νομίζεις ότι το χει γράψει mod. γι'αυτό ας κρατήσουμε τις ισορροπίες ως έχει
-
Έχω δύο ερωτήσεις:
-
Υπάρχει κάποιος τρόπος να περάσω πίνακες σε ένα post; Η λειτουργία [table] δε λειτουργεί όπως είδα, οπότε μάλλον πρέπει να τα περάσω σε φωτογραφία μάλλον.
-
Υπάρχει η λειτουργία της οριζόντιας γραμμής [hr] ή κάτι αντίστοιχο; Ούτε αυτή λειτούργησε χτες που το δοκίμασα.
Αν υπάρχει κάποια λύση, ας τη γράψει κάποιος γιατί αύριο θέλω να ανεβάσω ένα post που έχει πίνακα και μερικά παραδείγματα και θέλω να τα διαχωρίσω.
Ευχαριστώ.
-
-
τι συμβαίνει και τώρα τελευταία ενώ είμαι μέσα και προσπαθώ να γράψω μου ζητά σύνδεση,σήμερα μου το έκανε 3 φορές.
-
Χρηστες που δεν θυμουνται το password τους ή για καποιο λογο δεν μπορουν να συνδεθουν, οταν ζητησουν να αποσταλει e-mail για την ανακτηση/αλλαγη του password τους, το e-mail δεν φτανει ποτε..
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
Χρηστες που δεν θυμουνται το password τους ή για καποιο λογο δεν μπορουν να συνδεθουν, οταν ζητησουν να αποσταλει e-mail για την ανακτηση/αλλαγη του password τους, το e-mail δεν φτανει ποτε..Να το πει στους Mods και ο admin Θα στείλει ένα προσωρινό pass.
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
Χρηστες που δεν θυμουνται το password τους ή για καποιο λογο δεν μπορουν να συνδεθουν, οταν ζητησουν να αποσταλει e-mail για την ανακτηση/αλλαγη του password τους, το e-mail δεν φτανει ποτε..Εγώ θα έλεγα να προσπαθήσεις μια φορά ακόμα, κάτι μου λέει οτι τώρα θα έρθει το email.
Trust me -
Ο χρήστης pipinos1976 έγραψε:
Έχω δύο ερωτήσεις:-
Υπάρχει κάποιος τρόπος να περάσω πίνακες σε ένα post; Η λειτουργία [table] δε λειτουργεί όπως είδα, οπότε μάλλον πρέπει να τα περάσω σε φωτογραφία μάλλον.
-
Υπάρχει η λειτουργία της οριζόντιας γραμμής [hr] ή κάτι αντίστοιχο; Ούτε αυτή λειτούργησε χτες που το δοκίμασα.
Αν υπάρχει κάποια λύση, ας τη γράψει κάποιος γιατί αύριο θέλω να ανεβάσω ένα post που έχει πίνακα και μερικά παραδείγματα και θέλω να τα διαχωρίσω.
Ευχαριστώ.
Μπορείς να τα ανεβάσεις σε google docs και να βαλεις λινκ
-
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#2]