-
Κι εμενα το ιδιο.
Κατι ακομα: παταω σ'ενα θεμα να δω τις τελευταιες δημοσιευσεις και με βγαζει στην πρωτη του σελιδα. Προσπαθησα 'χειροκινητα' να παω στην τελευταια σελιδα, αλλα κι εκει μου δειχνει την τελευταια διαβασμενη δημοσιευση. Σα να εχουν εξαφανιστει οι νεες... μπορω να κανω κατι???
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Κι εμενα το ιδιο.Κατι ακομα: παταω σ'ενα θεμα να δω τις τελευταιες δημοσιευσεις και με βγαζει στην πρωτη του σελιδα. Προσπαθησα 'χειροκινητα' να παω στην τελευταια σελιδα, αλλα κι εκει μου δειχνει την τελευταια διαβασμενη δημοσιευση. Σα να εχουν εξαφανιστει οι νεες... μπορω να κανω κατι???
Μηπως εσβησε ο συγγραφεας την δημοσιευση του μεχρι να 'μεταφερθεις' εσυ εκει και για αυτο δεν την βλεπεις πλεον;
-
Δεν ξερω, παντως εχω μπει πολλες φορες στην ενοτητα και παντα το ιδιο.. Το θεμα του πολο GTi ειναι και μου δειχνει τελευταια δημοσιευση -φαντασμα- στις 16:32
-
Μουλάρι ο Αστραχάν.....
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Δεν ξερω, παντως εχω μπει πολλες φορες στην ενοτητα και παντα το ιδιο.. Το θεμα του πολο GTi ειναι και μου δειχνει τελευταια δημοσιευση -φαντασμα- στις 16:32Τωρα πρεπει να ξεκολλησε.
-
Ναι! Thanks!!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Τωρα πρεπει να ξεκολλησε.
WD-40 ?
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Τωρα πρεπει να ξεκολλησε.
WD-40 ?
Ποσα ξερεις...
-
Η ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ στο φόρουμ μάλλον δεν λειτουργεί...
*Γενικό Λάθος
SQL ERROR [ mysql4 ]Can't open file: 'phpbb_search_wordmatch.MYI'. (errno: 145) [1016]
Ένα λάθος στην βάση δεδομένων εμφανίστηκε κατά την δημιουργία αυτής της σελίδας. Παρακαλώ ενημερώστε τους Διαχειριστές της Δ. Συζήτησης εάν το πρόβλημα επαναληφθεί.*
-
Ημαρτον σημερα..
-
να κανουμε ρεφενε να το παμε σε αλλο σερβερ ??? εγω ειμαι μεσα !
παντως τωρα παει σφαιρα -
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
να κανουμε ρεφενε να το παμε σε αλλο σερβερ ??? εγω ειμαι μεσα !Δεν είναι απαραίτητο να φταίει ο σέρβερας. Μπορεί να φταίει το οτιδήποτε, κακό scripting κακό indexing της βάσης κλπ
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Δεν είναι απαραίτητο να φταίει ο σέρβερας. Μπορεί να φταίει το οτιδήποτε, κακό scripting κακό indexing της βάσης κλπ
Εχει και πανσέληνο
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
παντως τωρα παει σφαιρα+1
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Η ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ στο φόρουμ μάλλον δεν λειτουργεί...*Γενικό Λάθος
SQL ERROR [ mysql4 ]Can't open file: 'phpbb_search_wordmatch.MYI'. (errno: 145) [1016]
Ένα λάθος στην βάση δεδομένων εμφανίστηκε κατά την δημιουργία αυτής της σελίδας. Παρακαλώ ενημερώστε τους Διαχειριστές της Δ. Συζήτησης εάν το πρόβλημα επαναληφθεί.*
+1
Αναζήτηση γιοκ! -
Και σε μένα αναζήτηση γιοκ. Το ίδιο μύνημα μου βγάζει. Και ο σέρβερ γενικά τον τελευταίο καιρό πάει πολύ αργά, σέρνεται και καμιά φορά κάνει και 2 λεπτά για να ανοίξει
-
-
Για αναζήτηση χρησιμοποιείτε το google. Σε δυο περιπτώσεις που έψαχνα κάτι το βρήκα απ' ευθείας!
-
Ο χρήστης ikarus260 έγραψε:
Και σε μένα αναζήτηση γιοκ. Το ίδιο μύνημα μου βγάζει. Και ο σέρβερ γενικά τον τελευταίο καιρό πάει πολύ αργά, σέρνεται και καμιά φορά κάνει και 2 λεπτά για να ανοίξειπροφανώς, θα την έκοψε ο administrator, για να ρίξει το utilization στον server ...
-
General Error
SQL ERROR [ mysql4 ]
Lost connection to MySQL server during query [2013]Γενικό Λάθος
SQL ERROR [ mysql4 ]
Can't open file: 'phpbb_search_wordmatch.MYI'. (errno: 145) [1016]
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#2]