-
Τα ερωτηματικά ως τιτλος του email για τις νεες απαντησεις στα θεματα που παρακολουθούμε επιστρεψανε
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Τα ερωτηματικά ως τιτλος του email για τις νεες απαντησεις στα θεματα που παρακολουθούμε επιστρεψανε+1
-
Καθώς παρα πολλά θέματα στο 'κατασκευαστές & μοντέλα ' είναι ως επί το πλείστον συγκριτικά για το ποιο είναι το καλύτερο ή ποιο να πάρω κτλ, μήπως αυτά τα θέματα να πανε σε μια νέα δική τους ενότητα με όνομα πχ συγκριτικά ;Η έστω να μείνουν εκει που είναι αλλά σε μια υποενότητα.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Τα ερωτηματικά ως τιτλος του email για τις νεες απαντησεις στα θεματα που παρακολουθούμε επιστρεψανε
+1
λυθηκε εδω και λιγες ωρες
-
Δεν ξερω αν κολλαει εδω, αλλα σαν προταση θα ηθελα να κανω την εξης:
Γινεται να υπαρχει profile tag στο forum;
Πιστευω θα βοηθουσε σε καποιες συζητησεις να μπορεις να γραψεις: Το εχει ο ταδε αυτο κλπ κλπ,
κι ο ταδε να ειναι σε λινκ και επισης να ενημερωνεται για την υπαρξη του ονοματος του σε αυτο το θρεντ. -
Υπάρχουν εγραφές νέων μελλών αλλά και αρκετών παλιών, που έχουν ημερομηνία εγγραφής 1/1/1970....
Τι έγινε; Προλάβαμε το ΜΙΤ στην ανακάλυψη του internet;
-
Για τα νέα, δεν ξέρω, αλλά γενικά:
The 01/01/1970 paradox at 4tforum explained -
Ο Bill33 και ο IKE έγιναν σιαμαία;
-
Εχεις προβλημα;
Εχει αναφερθει και πιο παλιο αυτο το bug οταν υπαρχει spoiler .
-
Από το πρωί σήμερα έχω συνεχείς αποσύνδεσεις από το φόρουμ την ώρα που πάω να κάνω υποβολή ένα post. Και παρόλο που αποσυνδέομαι, με βλέπω online. Θέμα δικτύου είναι; Επίσης βλέπω στο query string του url ένα sid (session id) που δεν θυμάμαι να το είχα δει παλιότερα.
-
Τελικά μάλλον το έλυσα το πρόβλημα επιλέγοντας 'αυτόματη σύνδεση σε κάθε επίσκεψη'. Θα το δω το απόγευμα και στο σπίτι.
-
Από εχθές σέρνεται το φόρουμ.
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Από το πρωί σήμερα έχω συνεχείς αποσύνδεσεις από το φόρουμ την ώρα που πάω να κάνω υποβολή ένα post. Και παρόλο που αποσυνδέομαι, με βλέπω online. Θέμα δικτύου είναι; Επίσης βλέπω στο query string του url ένα sid (session id) που δεν θυμάμαι να το είχα δει παλιότερα.False alarm τελικά. Στο σπίτι δεν έχω πρόβλημα.
Κάτι έχουν κάνει στο δίκτυο τα παλικάρια στην εταιρία γιατί και από υπολογιστή συναδέλφου που δοκίμασα να μπω, είχα τα ίδια προβλήματα.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Εχεις προβλημα;Εχει αναφερθει και πιο παλιο αυτο το bug οταν υπαρχει spoiler .
Θυμάμαι το είχα αναφέρει και εγώ αλλά παρατήρησα το εξής περίεργο. Όσα post με spoiler κάνει ο mjacob το avatar του μένει στην θέση του . Τον φοβάται το σύστημα?
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Ο Bill33 και ο IKE έγιναν σιαμαία;θα κλείνει κάποιο tag πιο πριν, αν το δείτε πουθενά ένα link να το δούμε
-
Η σωστή απάντηση είναι: ΝΑΙ, έγιναν σιαμαία
Μία άλλη ερώτηση προς mods: για την υπογραφή υπάρχει κάποιος περιορισμός? Είδα μόλις σε κάποιο μέλος υπογραφή ύψους ~300pixel (!)
-
Καλό ε?
-
Νομίζω άνοιξα τρελή κερκόπορτα στο trolling, η θα φάω ban ή θα μπούν περιορισμοί στις υπογραφές
Έως τότε απολαύστε λίγο lady gaga μετά από κάθε ποστ μου
Μπα ο κανονισμός είναι σαφής τώρα ρουφιάνεψε στον mod -
flashblock
-
Μετά την υπογραφή με βίντεο όλες φαίνονται μικρές
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#2]