-
μια ωρα δεν με αφηνε να μπω.
εχει αρχισει και με κουραζει αυτη η κατασταση
-
απελπιστική η κατάσταση μετά τις 18.00
δεν μπορεί να γίνει κάτι. -
προς τους MOD
αυτοί οι δυο που έχουν γενέθλια σήμερα ο ένας είναι τσόντα και ο άλλος χάπια.
κάθε μέρα κάνουν εγγραφή δυο-τρεις από δαύτους και μας τα έχουν πρήξει, δεν μπορεί να γίνει κάτι να σταματήσει αυτό. -
Προς mod τον τσοντα αφηστε τον τον αλλον σβηστε
-
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
προς τους MOD
αυτοί οι δυο που έχουν γενέθλια σήμερα ο ένας είναι τσόντα και ο άλλος χάπια.
κάθε μέρα κάνουν εγγραφή δυο-τρεις από δαύτους και μας τα έχουν πρήξει, δεν μπορεί να γίνει κάτι να σταματήσει αυτό.Οι mods δεν μπορούν (-με) να κάνουμε τίποτα.
-
δεν μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον διαχειριστή ώστε αν δε μπορεί ο ίδιος να ασχολείται τουλάχιστον να ορίσει έναν άλλον?
-
Kαμιά χακεριά δε μπορούμε να κάνουμε για να γειώσουμε τις τεχνικές εκδόσεις
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
δεν μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον διαχειριστή ώστε αν δε μπορεί ο ίδιος να ασχολείται τουλάχιστον να ορίσει έναν άλλον?Όλα τα τεχνικά θέματα έχουν περάσει στους υπευθυνους της τεχνικής υποστήριξης. Από εκεί και μετά δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα.
-
Κοιταξτε στα γενεθλεια 5 στους 6 ειναι διαφημιστες αυτοι καποια στιγμη θα γεμισουν το φορουμ και απο οτι μου εχουν πει δεν ειναι φυσικα ατομα ειναι μηχανημα που ειναι προγραμματισμενο να μπαινει σε φορουμ και να βαζει διαφημισεις γιαυτο ποτε δεν εχουμε δει καποιον να απανταει στις βλακειες που γραφουμε απο κατω
-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
Κοιταξτε στα γενεθλεια 5 στους 6 ειναι διαφημιστες αυτοι καποια στιγμη θα γεμισουν το φορουμ και απο οτι μου εχουν πει δεν ειναι φυσικα ατομα ειναι μηχανημα που ειναι προγραμματισμενο να μπαινει σε φορουμ και να βαζει διαφημισεις γιαυτο ποτε δεν εχουμε δει καποιον να απανταει στις βλακειες που γραφουμε απο κατωΚαι οι moderators περνούν το μισό τους χρόνο στο Forum κάνοντας ban τους spammers (ΟΚ δεν εξαφανίζονται και γιαυτό τους βλέπετε στα γενέθλια αλλά δεν είναι ενεργοί χρήστες) και σβήνοντας τσοντοθέματα και viagro-θέματα. Από εκεί και πέρα δεν είναι στην αρμοδιότητά μας αλλά του administrator.
-
Νass δεν μπορούμε να πιέσουμε να γίνει κάτι με το administration?
-
το θέμα Νάσο και Κώστα δεν είναι τα bots αλλά γενικώς η έλλειψη διαχείρισης. Για κάποιους λόγους οι διαχειριστές δεν ασχολούνται με το forum. Υπάρχει κάποιος εκ των έσω στις Τ.Ε. που να μπορεί ν'αλλάξει κάτι και να βάλει αν όχι sys admin, έναν διαχειριστή κάποιον ενεργό global moderator, με διαφανείς διαδικασίες φυσικά
-
Παρακολουθώ (και έχω γράψει σε) τουλάχιστον 20 θέματα. Καθημερινά είχα τουλάχιστον 12-15 mail-ειδοποιήσεις για τα θέματα που παρακολουθώ.
Το τελευταίο 20ήμερο παίρνω μια ειδοποίηση κάθε 3-4 μέρες. Γνωρίζει κάποιος το λόγο; -
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Παρακολουθώ (και έχω γράψει σε) τουλάχιστον 20 θέματα. Καθημερινά είχα τουλάχιστον 12-15 mail-ειδοποιήσεις για τα θέματα που παρακολουθώ.
Το τελευταίο 20ήμερο παίρνω μια ειδοποίηση κάθε 3-4 μέρες. Γνωρίζει κάποιος το λόγο;Οι ειδοποιήσεις σου γυρνούν πίσω στο σύστημα Τάκη! Κάτι παίζει με το μέιλ σου;
-
α εδώ είσαι ?
φαντάζομαι σ'έφαγε η δουλειά ε ? -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Το τελευταίο 20ήμερο παίρνω μια ειδοποίηση κάθε 3-4 μέρες. Γνωρίζει κάποιος το λόγο;Οι ειδοποιήσεις σου γυρνούν πίσω στο σύστημα Τάκη! Κάτι παίζει με το μέιλ σου;
Γειά σου Σπύρο!
To mail μου δεν έχει αλλάξει εδώ και 3 χρόνια.
Από Thunderbird 2.κάτι πήγα σε 3.0 αλλά δεν βλέπω κάποιο φίλτρο ή κάτι άλλο παράξενο.
Σήμερα (χθες βράδυ μάλλον) έλαβα 6 ειδοποιήσεις. Θα το ξαναδώ... -
-
Aν και εμενα δεν το βγαζει 'φταιει' η φωτο υπογραφη του memberlist.php?mode=viewprofile&u=12329 που ειναι στην διευθυνση που σου γραφει στην φωτο.(Για καπoιο λογο εχουν το http://djpap.linuxfreaks.gr στα επικινδυνα sites)
Δεν νομιζω προσωπικα οτι υπαρχει καποιο προβλημα
-
αυτές τις μέρες φτου-φτου-φτου μη το ματιάσω σκόρδα στα ματια μου το φόρουμ πάει με χίλια
αλήθεια τι ποιότητας ΚΑΡΒΟΥΝΟ καίει ο σερβερ.
μας έχει ΓΚΑΣΤΡΏΣΕΙ με τις συνεχείς καταρρεύσεις. -
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
αυτές τις μέρες φτου-φτου-φτου μη το ματιάσω σκόρδα στα ματια μου το φόρουμ πάει με χίλιααλήθεια τι ποιότητας ΚΑΡΒΟΥΝΟ καίει ο σερβερ.
μας έχει ΓΚΑΣΤΡΏΣΕΙ με τις συνεχείς καταρρεύσεις.Πλακα πλακα το προσεξα και εγω και νομιζα πως εφταιγε ο browser Που αλλαξα. μαλλον επεσαν σε νοθευμενη παρτιδα
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#2]