-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Καλως τ @@ μας τα δυο..
Για το morx λες;
yeah sure....
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Bayern οπου να ναι ερχεται και ο Πιπινος ρε.. -
Θα αρθεί ο αποκλεισμός ολων των παραβατικων;
-
Get out of jail free card
-
-
Κάπου εδώ νιώθω την ανάγκη να θυμίσω στη νέα ηγεσία του forum ότι είχα κρατήσει μετριοπαθή στάση στο θέμα της lyoness ενώ είχα στηλιτεύσει δριμύτατα όλον αυτόν τον κακό χαμό που είχαν δημιουργήσει κάποια μέλη (τσοπάνηδες) κατά της καινοτόμου αυτής μορφής επιχειρηματικότητας που εφαρμόζει η προαναφερθείσα εταιρία (ΕΤΑΙΡΙΑΡΑ) .
Εντάξει μπορεί εν τη ρύμη του λόγου να είχα χαρακτηρίσει αυτόν τον κολοσσό ως πυραμίδα, αλλά τότε ήμουν νέος και αφελής. Δεν ήξερα. Μετά έμαθα και πήρα και καρτούλα και απολαμβάνω όλα τα προνομία του δικτύου! -
οφειλω να παραδεχτω και 'γω οτι με τη μαγικη αυτη καρτουλα, απολαμβανω μασαζ στα αποκρυφα μου απο την Εμίλια ενω πληκτρολογει για παρτη μου η Σουζανα ΜΟΝΟ με 18,26€/ωρα !!!
με τους ποντους αυριο θα συμπληρωσω και 20€ 100αρα αμολυβδη για να παω βολτα με το νεοαποκτηθεν S350 στο Platamonas village! -
Ρε παιδιά σε εμένα το banner δε δείχνει lyoness
-
Ο χρήστης mikeerfol έγραψε:
Ρε παιδιά σε εμένα το banner δε δείχνει lyonessεγω εχω adblock καιδεν φαινεται τιποτε
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Ρε παιδιά σε εμένα το banner δε δείχνει lyoness
εγω εχω adblock καιδεν φαινεται τιποτε
... κι ομως γατακι !!!
-
Ο χρήστης mikeerfol έγραψε:
Ρε παιδιά σε εμένα το banner δε δείχνει lyonessμηπως εχεις λιγοτερους απο 100 απο κατω σου?
-
Καταγγέλω το ξεμπανάρισμα παλαιού μέλους με ταυτόχρονη αναβάθμισή του σε μοδ, ως άκομψο και άσχημο δείγμα γραφής. Πολλά, και σε ορισμένες περιπτώσεις για μένα βλακώδη μέλη, έχουν ξεμπαναριστεί κατά καιρούς, ουδείς αναβαθμίστηκε καταρρακώνοντας το προφίλ του μαγαζιού. Η διεύθυνση μπορεί ακόμη να επανορθώσει και να σώσει την παρτίδα από αυτό το αλά Πασχάλη στιγμιαίο λάθος.
Αναγνωρίζω φυσικά το δικαίωμά της να αλλάζει τους κανόνες του παιγνίου, να κάνει ότι γουστάρει, να έχει ότι αμάξι θέλει και να είναι μέλος σε όποια οργάνωση θέλει, όπως και στα μέλη να κρίνουν την περαιτέρω συμμετοχή τους, αυτό έλειπε δηλαδής. -
O tempora o mores...
Ω ρεβουαρ.
-
Τι μαικροσοφτ και μαλακίες! Λυονές+4τφ=λφε! Απόκτησε τώρα την κάρτα και κέρδισε εκπτώσεις σε μαγικά μαγνητάκια και συσκευές υδρογόνου, για να παράγει καύσιμο το αμάξι σου, ακόμη και σβηστό! Α! Και όσοι φεύγετε στο καλό! Δεν ήσασταν λυονές ματηριαλ έτσι κι αλλιώς!
Λετ δε χρηματοροές μπιγκιν! (γιαχου και τα σχετικά) -
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Εγω θελω να κανω μια ερωτηση λιγο ασχετη με τα τεκτενομενα αλλα την σκεφτομουν.ΕΙμαι (Ανενεργος πλεον-πολυ ενεργος παλιοτερα) σε καποια αλλα φορουμ μελος (Clubfiesta-clubford κλπ)
Στο 1ο μαλιστα ειχα περασει απο mod-super mod κλπ..
Υπηρχε ενα rotation στην οργανωτικη ομαδα (Ο.Α) αναλογα με τις αναγκες του φορουμ, αλλα και αν καποιο απο τα μελη της Ο.Α ειχε μεγαλο φορτο ή για δικους του λογους ζητουσε να αποχωρησει,'κατεβαινε' απο μοντ σε απλο μελος.Εδω περα δεν το ειδα να γινεται αυτο. Αντιθετα εβλεπα 'χρωματιστα μελη' που ειχαν να μπουν μηνες ή δεν εγραφαν ποτε.
Αφου λοιπον για τους δικους τους λογους δεν ηταν ενεργοι,γιατι διατηρουσαν τους τιτλους και δεν κατεβαιναν για να αναλαβουν μελη ενεργα στις συζητησεις και με ορεξη?Λιγο οφφ τοπικ αλλα ηθελα να το πω
Να επαναφέρω την υπογραφή γιατί απ'ότι βλέπω πεθύμησες το modιλίκι;
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Εγω θελω να κανω μια ερωτηση λιγο ασχετη με τα τεκτενομενα αλλα την σκεφτομουν.ΕΙμαι (Ανενεργος πλεον-πολυ ενεργος παλιοτερα) σε καποια αλλα φορουμ μελος (Clubfiesta-clubford κλπ)
Στο 1ο μαλιστα ειχα περασει απο mod-super mod κλπ..
Υπηρχε ενα rotation στην οργανωτικη ομαδα (Ο.Α) αναλογα με τις αναγκες του φορουμ, αλλα και αν καποιο απο τα μελη της Ο.Α ειχε μεγαλο φορτο ή για δικους του λογους ζητουσε να αποχωρησει,'κατεβαινε' απο μοντ σε απλο μελος.Εδω περα δεν το ειδα να γινεται αυτο. Αντιθετα εβλεπα 'χρωματιστα μελη' που ειχαν να μπουν μηνες ή δεν εγραφαν ποτε.
Αφου λοιπον για τους δικους τους λογους δεν ηταν ενεργοι,γιατι διατηρουσαν τους τιτλους και δεν κατεβαιναν για να αναλαβουν μελη ενεργα στις συζητησεις και με ορεξη?Λιγο οφφ τοπικ αλλα ηθελα να το πω
Δεν λειτουργούν όλα τα φόρουμ με τον ίδιο τρόπο.Άλλωστε δεν καταλαβαίνω τι ζόρι υπήρχε για τον κάποιος ήταν ενεργός μοντ ή όχι.
-
ποιος το σβήνε ωρε?
-
Ή κάτι γίνεται κ δεν φαίνεται, ή κάτι κάποιος πίνει (μόνος του, το λαμόγιο) ή εκείνο το εγκεφαλικό με χτύπησε νωρίτερα απ' όσο περίμενα:
Μπαίνω σ' ένα θέμα, διαβάζω ένα ποστ. Μπαίνω μετά από λίγο, το ποστ εξαφανισμένο. Όπως ακριβώς σας το λέω, λες κ δεν έγινε ποτέ. Σε άλλο θέμα επίσης, σε τρίτο ... τα αυτά.
Είμαι σοβαρά, άραγες; -
Η νέα τάξη πραγμάτων.
Sent from Corsair's brick
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Ή κάτι γίνεται κ δεν φαίνεται, ή κάτι κάποιος πίνει (μόνος του, το λαμόγιο) ή εκείνο το εγκεφαλικό με χτύπησε νωρίτερα απ' όσο περίμενα:
Μπαίνω σ' ένα θέμα, διαβάζω ένα ποστ. Μπαίνω μετά από λίγο, το ποστ εξαφανισμένο. Όπως ακριβώς σας το λέω, λες κ δεν έγινε ποτέ. Σε άλλο θέμα επίσης, σε τρίτο ... τα αυτά.
Είμαι σοβαρά, άραγες;
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#2]