-
Nooooope.
εδιτ ωστόσο πήγα στο tapatalk 4 και τα βρήκα όλα όπως έπρεπε να τα βρω.
-
-
Λογικα το συγκεκριμένο ειναι διαφυμηση της google Που υποτίθεται βγαζει σχετικά με τα ενδιαφέρων του καθενός!
Που σερφαρεις τελευταια φιλε lokatzis??
(περαν της πλάκας ομως βαλε ενα adblock κ δεν θα τις βλέπεις πουθενά της συγκεκριμενες)
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Η νέα διοίκηση έστρεψε το forum προς 'ποιοτικότερες' διαφημίσεις; Δε λέω, απαραίτητο το έσοδο, αλλά υπάρχουν και κάποια όρια νομίζω.
Μέσα σε ένα forum όχι συνδρομητικό, πρέπει να υπάρχουν για να επιζήσει. Δεν ενοχλούν, μα και από αυτές έμαθα πολλά και χρήσιμα. Πχ βρήκα καλύτερη ασφάλεια αυτοκινήτου για τα οχήματα μου. 3 αυτοκίνητα. 2 μοτοσικλέτες, 2 βεσποϊδη, 5 παπιά. Θα δω και τα φουσκωτά.
Α. -
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
Λογικα το συγκεκριμένο ειναι διαφυμηση της google Που υποτίθεται βγαζει σχετικά με τα ενδιαφέρων του καθενός!Που σερφαρεις τελευταια φιλε lokatzis??
(περαν της πλάκας ομως βαλε ενα adblock κ δεν θα τις βλέπεις πουθενά της συγκεκριμενες)
Ήμουν συνδεδεμένος από κοινόχρηστο υπολογιστή στη δουλειά, οπότε adblock δεν 'παίζει'
-
Παίδες γιατί όταν κάποιος (ο 21Quadra πχ) με βρίζει αντί να γίνεται η σχετική επίπληξη προς αυτόν τα ποστ (και τα τόπικ) εξαφανίζονται και κοπτοράπτονται (ενίοτε γίνεται edit και το ποστ μου με ανάστροφο νόημα).
Υπάρχει κάποιος ειδικός λόγος?
έχω και screenshots αν θέλετε
Αφαιρέθηκαν το πόστ σου που ήταν flame bait και η απάντηση του.[mod]
-
^
Πέρα απο τις γκρίνιες του Ιορδάνη θα το κάνετε καμιά αναβάθμιση το ρημάδι.
-
Θα πρέπει σε ένα ευνομούμενο forum, να δοθούν υπεύθυνες εξηγήσεις, σε υπεύθυνες καταγγελίες. Όταν μάλιστα ο ΙΚΕ, (που γνωρίζετε την κόντρες μας), μιλάει για «έχω και screenshots αν θέλετε» Προσωπικά περιμένω κάτι τέτοιο, όταν βλέπω την επισκεψιμότιτα να φθίνει. Το αντιλαμβάνομαι συνεχώς από τα τηλέφωνα που παίρνω ζητώντας διάφορες πληροφορίες. Τι τους εμποδίζει να της κάνουν εδώ μέσα?.
Α. -
Παίζει να γινει κατι με το tapatalk API στο iPad & iPhone?
Ξαφνικά κρασιά ρεί λόγω αυτού του θέματος και πρεπει να ξανά εγκαταστήσεις το forum απο την αρχή.
Sent from a mobile device
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Παίζει να γινει κατι με το tapatalk API στο iPad & iPhone?Ξαφνικά κρασιά ρεί λόγω αυτού του θέματος και πρεπει να ξανά εγκαταστήσεις το forum απο την αρχή.
+1
(Καλα εσυ εχεις χρονους για φορουμ?? )
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Παίζει να γινει κατι με το tapatalk API στο iPad & iPhone?
Ξαφνικά κρασιά ρεί λόγω αυτού του θέματος και πρεπει να ξανά εγκαταστήσεις το forum απο την αρχή.
+1
(Καλα εσυ εχεις χρονους για φορουμ?? )
Ναι ρε, μια χαρά.
-
Σημειώστε εκεί στη λίστα με τα to-do να μπει και ένα cron να ρυθμίζει αυτόματα τη θερινή ώρα Ένα απλό query είναι που θα τρέχει 2 φορές το χρόνο.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Παίζει να γινει κατι με το tapatalk API στο iPad & iPhone?Ξαφνικά κρασιά ρεί λόγω αυτού του θέματος και πρεπει να ξανά εγκαταστήσεις το forum απο την αρχή.
Προχθές δοκίμασα το tapatalk από το nexus 7 και πέρα από το μήνυμα που μου έβγαλε για το API έδειχνε θέματα που είχα διαβάσει μη αναγνωσμένα Εκτός αν είναι δικό μου λάθος και δεν έχω μάθει να το χειρίζομαι
-
Δεν είναι δικό σου θέμα. Θέλει update το API.
Σε όλους τα ίδια κάνει, ανεξαρτήτως αν τρέχεις iOS ή crapdroid. -
Εκλασε η DB σχόλασε το forumzzz
Φτιάξτε το ρε σωστά
-
Ποια DB, μπήκαν τα ΜΑΤ
-
Ο χρήστης glf έγραψε:
μήπως να εξετάζατε τη μετατροπή επιλεγμένων πινάκων σε innodb ;όχι τα Posts - κείμενα, αλλά όλους όσους πίνακες έχουν χρήση στα relations, τους χρήστες & sessions.
εγώ θα το ξαναπώ...................
-
Τους περιορισμούς στην αναζήτηση (ie. Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κλπ κλπ) μπορεί να τους ρυθμίσει κάποιος
-
με ένα refresh του περνάει
Επίσης αν δεν σε αρέσουν, να μη τη χρησιμοποιείς
-
Ρε παλουκάρια, εδώ και μερικές μέρες, από τη δουλειά δεν μπορώ να μπω στο φόρουμ. Με πετάει σε ένα site www.open κάτι. Από chrome μπάινω, κάποια αλλαγή δεν έχει γίνει. Από το σπίτι (τώρα) με ΙΕ μπαίνω μια χαρά. Τι συμβαινει;
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#2]