-
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
'Εκλασε κανείς?ΑΝ ενοισ εμενα εχεις δικιο εχω πολλα καυσαερια που κεω πολους κομλεξικουσ
-
Ναι εσένα εννοούσα, επειδή δεν αγνοούσα την ύπαρξή σου εντελώς (not)
-
χαρικα που παραδεχτικες την κομπλεξικοτιτα σου .Συγνομη για το βιντεο ισως βιαστικα λιγω ..
το καταλαβα αλα δεν καταφερα να το διαγραψω ....
γραφτικα εδω για να αλαζουμε αποψης και να μαθενω νεα απο διαφορα εβερτΑς προσπαθήσουμε να τελειώσουμε εδώ με τα off topic [mod]
-
Ο χρήστης tasosrs500 έγραψε:
..να μαθενω νεα απο διαφορα εβερτ
-
Ο χρήστης tasosrs500 έγραψε:
και να μαθενω νεα απο διαφορα εβερτΑσε εχει πεσει νεκρα απο Φεβρουαριο του 11.
-
ΧΘές είχα κλείσει προσωρινά το Ad Block του firefox για κάτι δοκιμές και μπήκα στο φόρουμ. Μου έβγαλε μια ειδοποίηση για κάποιο java applet που ήθελε να τρέξει και το έκοψα. Μετά απο λίγο μου κατέβασε ένα αρχείο με όνομα flash_player_update.exe ή κατι τέτοιο. Το έσωσα στο desktop και στις ιδιότητες του αρχείου έγραφε κάτι ρώσικα. Το έκανα scan με το security essentials αλλα δέν βρήκε τίποτα. Μετά προσπάθησα να το τρέξω μέσω sandboxie αλλα εκεί επενέβη το security essentials και μου το έκοψε. Δέν ασχολήθηκα παραπάνω.
Έχει συμβεί σε κανέναν άλλο αυτό?
-
[Προς mods]
έχω κάνει κάποια ποστ που δεν σβήστηκαν, μήπως έγινε λάθος?
Να τα κάνεις report και θα τα εξετάσουμε [Mod]
-
-
Ο χρήστης ΧρηστοςΣ8 έγραψε:
:yawn:
-
Σύσσωμο το Επίσημο Συνεργείο Υπερτρολαρίας Μνι-τσατ (γνωστό και ως ΕΣΥΜ, απαρτιζόμενο από εκλεκτά παρτάλια όπως Κων/νος, Σινανάης, vespas, εμού του ιδίου) παρακαλεί τη γερουσία των 'επι-παντός σκέτο', blackpug, IKE, Roman_K όπως επιστρέψουν ποστάροντας ακόμα και χιόνια σε gif, κτλ , γιατί πλακώσανε τα τσικό από κάθε γωνιά της Ελλάδας, Fatal, διπλοματ, Gandalf the grey,και δε μπορούμε να συννενοηθούμε. Έχουν αλλάξει και τα φώτα των cabala10 και βιβενδουμ και τους χάνουμε κ αυτούς.
-
Μια παράκληση προς τους διαχειριστές, κάντε το forum να δουλεύει και χωρίς το www μπροστά, δέν είμαστε στο 1998
-
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
Σύσσωμο το Επίσημο Συνεργείο Υπερτρολαρίας Μνι-τσατ (γνωστό και ως ΕΣΥΜ, απαρτιζόμενο από εκλεκτά παρτάλια όπως Κων/νος, Σινανάης, vespas, εμού του ιδίου) παρακαλεί τη γερουσία των 'επι-παντός σκέτο', blackpug, IKE, Roman_K όπως επιστρέψουν ποστάροντας ακόμα και χιόνια σε gif, κτλ , γιατί πλακώσανε τα τσικό από κάθε γωνιά της Ελλάδας, Fatal, διπλοματ, Gandalf the grey,και δε μπορούμε να συννενοηθούμε. Έχουν αλλάξει και τα φώτα των cabala10 και βιβενδουμ και τους χάνουμε κ αυτούς.ε το μλκ
-
-
Καλά θα σας κουφάνω όλους τώρα, κοιτάχτε τι βρήκα, (παίζει να είμαι ο πρώτος που το διαβάζει λέει)
rules.html
*Υποχρεώσεις των εποπτών είναι:
Η, κατά το δυνατόν, φροντίδα της εύρυθμης και σύμφωνης με τον παρόντα κανονισμό λειτουργίας και χρήσης του 4T-Forum
Η ισότιμη και αντικειμενική αντιμετώπιση όλων των χρηστών και θεμάτων
Η παρέμβασή τους μόνο στις περιπτώσεις όπου αυτό είναι επιβεβλημένο, όπως ορίστηκε παραπάνω
Σε κάθε περίπτωση επέμβασής τους, η σαφής επισήμανση των επεμβάσεών τους και η αιτιολόγηση όλων των ενεργειών στις οποίες προβαίνουν, όπως οι τελευταίες απορρέουν από τα δικαιώματά τους ως επόπτες
Η βοήθεια νέων χρηστών
Η εν γένει συμμόρφωσή τους με τον κανονισμό χρήσης, ώστε να αποτελούν παράδειγμα προς τα λοιπά μέλη*Αυτό ισχύει ή είναι διακοσμητικό?
πχ ρωτάω επειδή παλαιότερα είχα φάει warning επειδή ρώτησα (με πμ) γιατί έφαγα warning
warningception δηλαδή.
ΥΓ. Προλάβετε όσοι το είδατε γιατί τα ποστ μου έχουν μέσο όρο ζωής 10'
-
-
-
Λευτερια στον ΙΚΕ
-
Τον τελευταίο καιρό μου βαράγε κάτι το αντιβάιρους όταν έμπαινα στο 4τφ και τώρα διαπίστωσα ότι βαράει και από άλλο υπολογιστή πάλι μόνο για το 4τφ. Τώρα τι και πως μην με πολυρωτάτε απλά μου κάνει εντύπωση...
-
σου βάραγε για js/blacole.gb ?
και μένα μου βάρεσε την περασμένη βδομάδα σε 2 υπολογιστές αλλά δεν ήξερα από πού προήλθε γιατί είχα πολλές καρτέλες ανοιχτές, εκ των οποίων κοινές και στα 2 το 4τφ
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#2]