- 

Και οι zztop είναι mods στο φόρουμ μας.
Sent from my Tab using a pigeon.
 - 

Ο χρήστης drdino έγραψε:
Και οι zztop είναι mods στο φόρουμ μας.Sent from my Tab using a pigeon.
 - 

Ο χρήστης leonp έγραψε:
Αγαπητέ Φανκοπαπά,
Όπως έχεις διαπιστώσει, υπάρχουν κλίκες και ομάδες μεταξύ της κοινότητας του φόρουμ που ανταλλάσσουν συνεχώς πμ με τους μοντ και δολοπλοκούν εναντίον ανυπεράσπιστων μελών του φόρουμ.
Έχω μάλιστα ανακαλύψει σχέση μεταξύ ορισμένων μοντ και νεφελίμ διότι οι εν λόγω μοντ έχουν το σημάδι των νεφελίμ και το κρύβουν επιμελώς αφήνοντας αξύριστα γένια και μούσια.
Πρόσεξε μόνο πόσοι από τους μοντ έχουν μούσια.Επιτέλους, μία σοβαρή τοποθέτηση.
ΥΓ μούσι δεν έχω...πλέον!!
 - 

Ούτε εγώ
leonp έλαβα το ΡΜ σου θα σου απαντήσω όταν κανονίσω αυτό που μου ζήτησες
 - 

Εγώ θεωρούμαι απλά αξύριστος. Όμως πιθανότατα θα έχω μούσι τον Ιούλιο....
Όπως και το φεγγάρι έτσι και τα μούσια κάνουν κύκλους! - 

και η περιοδος κυκλους κανει αλλα δεν νομιζω οτι εχει σχεση..
 - 

Από χθες το απόγευμα ο ΙΕ μου κάνει ούλες!
Δεν μου ανοίγει ολόκληρες τις σελίδες αλλά μόνο τις επικεφαλίδες τους και μου βγάζει 'σφαλμα' και τον κωδικό 800a03e8 (που απ' ότι είδα είναι ακριβώς αυτό, ότι δεν ανοίγει τις σελίδες).
Χθες το μεσημέρι φόρτωσα το antivirus AVG 2011 (είχα το προηγούμενο) και μάλλον συμβαίνει από εκείνη την στιγμή.
Εψαξα στα tools του μήπως αναφέρει κάτι σχετικό με το ανοιγμα σελίδας αλλά δεν βρήκα τίποτα.
Καμιά ιδέα? - 

Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Καμιά ιδέα?
 - 

Τι είναι αυτό? Μπήκα αλλα δεν το καταλαβαίνω. Καταργεί τον ΙΕ?
 - 

Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Από χθες το απόγευμα ο ΙΕ μου κάνει ούλες!Δεν μου ανοίγει ολόκληρες τις σελίδες αλλά μόνο τις επικεφαλίδες τους και μου βγάζει 'σφαλμα' και τον κωδικό 800a03e8 (που απ' ότι είδα είναι ακριβώς αυτό, ότι δεν ανοίγει τις σελίδες).
Χθες το μεσημέρι φόρτωσα το antivirus AVG 2011 (είχα το προηγούμενο) και μάλλον συμβαίνει από εκείνη την στιγμή.
Εψαξα στα tools του μήπως αναφέρει κάτι σχετικό με το ανοιγμα σελίδας αλλά δεν βρήκα τίποτα.
Καμιά ιδέα?εγω σου ειπα παντως να στο κανω ενα refreshment....
 - 

Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Τι είναι αυτό? Μπήκα αλλα δεν το καταλαβαίνω. Καταργεί τον ΙΕ?Ναι, βάζεις google chrome.
 - 

Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Τι είναι αυτό? Μπήκα αλλα δεν το καταλαβαίνω. Καταργεί τον ΙΕ?
Ναι, βάζεις google chrome.
Τον χρησιμοποιώ αλλά δεν με τρελαίνει κιόλας. Καλύτερα μια νεότερη έκδοση του ΙΕ. Ειδικά ο cosneo που έχει Vista, μπορεί να βάλει τον 9 νομίζω.
 - 

firefox???
 - 

Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
Από χθες το απόγευμα ο ΙΕ μου κάνει ούλες!
Δεν μου ανοίγει ολόκληρες τις σελίδες αλλά μόνο τις επικεφαλίδες τους και μου βγάζει 'σφαλμα' και τον κωδικό 800a03e8 (που απ' ότι είδα είναι ακριβώς αυτό, ότι δεν ανοίγει τις σελίδες).
Καμιά ιδέα?εγω σου ειπα παντως να στο κανω ενα refreshment....
Γιάννη έτοιμος είμαι να το κάνω και τωρα μόνος μου! Απο τον 3ο ... στην πισίνα!
Θα βγάλω το AVG να δω αν φταίει αυτό! Αν δεν ξανασυνδεθώ ... απο Τρίτη με το νέο μου μηχάνημα!
 - 

Υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο φόρουμ, ή έφαγα ban χωρίς να γνωρίζω το λόγο και χωρίς κάποια ανακοίνωση?

Nikos!
 - 

Kαι απ ότι βλέπω έχεις μόλις 1 δημοσίευση
 - 

Ο χρήστης Nikos ! έγραψε:
Υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο φόρουμ, ή έφαγα ban χωρίς να γνωρίζω το λόγο και χωρίς κάποια ανακοίνωση?Για να μάθεις να ισχυρίζεσαι διάφορα !!!
 - 

Ο χρήστης Nikos ! έγραψε:
Υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο φόρουμ, ή έφαγα ban χωρίς να γνωρίζω το λόγο και χωρίς κάποια ανακοίνωση?
Nikos!
Με την νέα εγγραφή -που προφανώς έκανες- επικοινώνησε με pm με κάποιον υπευθυνο που είναι συνδεδεμένος αυτή την στιγμή. Καποια απάντηση θα πάρεις.
EDIT: δεν είναι κανένας mod ... συνδεδεμένος!
 - 

Προφανώς έφτιαξε 2ο acoount για να πει το πρόβλημά του. Το κανονικό του username είναι από όσο θυμάμαι Nikos!
Sent from my phone using Οpera Mobile
 - 

Ο χρήστης blinkys έγραψε:
Kαι απ ότι βλέπω έχεις μόλις 1 δημοσίευσηΆλλο, καινούριο account είναι αυτό. Αν δεις το κανονικό μου είμαι banned:

Έχω επικοινωνήσει με email εδώ και μια ώρα.
Αναμένω...
Απλά θέλω να δω αν είναι κι άλλοι, ή μόνο εγώ.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM  [#2]