-
Χρόνια πολλά drdino, taurus, sinanai, kon5, cosneo, volvozeus, neos, kacey, vellerefontis, helenkor, cmarin, kyan, go for pole, και σίγουρα ξεχνάω άλλους τόσους που τα λέμε κατά καιρούς εντός ή εκτός 4ΤF...
Υγεία, αγάπη & επιτυχίες σε όλους
-
Χρόνια καλά Κωστή (sinanai) και για σήμερα και για αύριο προκαταβολικά!
-
Πολλές ευχές στους Κωνσταντίνος, Volvozeus, cosneo, drdino, kon5, vellerefontis, taurus.
Υγεία, ευτυχία, προκοπή! -
Τις ευχαριστίες μου προς όλους για τις ευχές σας.
Με τη σειρά μου να ευχηθώ σε όλους τους εορτάζοντες (αλλά και στην εορτάζουσα) Χρόνια Πολλά , να χαίρονται τους δικούς τους ανθρωπους με υγεία και δύναμη.
Άντε και του χρόνου. -
Χρόνια Πολλά σε όλους τους Κωστήδες του φόρουμ. Να είστε όλοι πάντα καλά!!!!
-
Στην εκπνοή της μέρας να ευχαριστήσω για τις ευχές και να ξαναντευχηθώ σε εορτάζοντες/-ουσες και μη κάθε καλό!
-
Ξανά - μανά πολύχρονος ωρέ Sinanai!
-
Πολύχρονος Κωστή
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Στην εκπνοή της μέρας να ευχαριστήσω για τις ευχές και να ξαναντευχηθώ σε εορτάζοντες/-ουσες και μη κάθε καλό!Και σήμερα γενέθλια? Πολύχρονος για χθες και πολύχρονος για σήμερα!
Ότι επιθυμείς Κωστή! -
Ξανά λοιπόν χρόνια πολλά Sinanai!!! Σαν τους γάμους... 2 μέρες γλέντι!
-
Διπλό κέρασμα απο τον Sinanai
Χρόνια Πολλά και Πάλι!
Παίρνω το πρώτο αεροπλάνο για αθήνα -
Mε τον Κωστή ισχύει το εξής παράδοξο. Ξεκινάς να πιείς ένα ποτηράκι στην υγειά του, ξημερώνει η επόμενη μέρα και συνεχίζεις να πίνεις για τον ίδιο σκοπό!
Χρόνια πολλά Κωστή, κάθε καλό να έχεις .
-
Xρόνια πολλά Sinanai!
-
Χρόνια πολλα ωρε Sinanai
-
Χρονια πολλα Κωστηδες!!
-
Χρονια πολλα σε οσους γιορταζαμε μαζι χθες!
Ευχαριστω για τις ευχες του υπολοιπους! -
Να ευχαριστήσω άπαντες για τις ευχές και να ευχηθώ με τη σειρά μου υγεία και ευτυχία σε όλους τους συνεορτάζοντες!
Α! και καλά γκάζια βεβαίως! -
Κωστή πολύχρονος και ότι επιθυμείς
-
Ευχαριστώ με τη σειρά που παρουσιάστηκαν (aka ευχήθηκαν) Κωνσταντίνο, mikeerfol, cosneo, REALZEUS, Thomas_C200K, diplomat, the_sigman, Kollimenosren & vespas για τις γενεθλιακές ευχές! Ό,τι καλύτερο σε όλους, ευτυχία και υγεία κυρίως!
diplomat, αυτό με 'μένα γίνεται και χωρίς να υπάρχει γιορτή.
-
Πολύχρονος, ευτυχής και πάντα με επιτυχίες να ευχηθώ για τα γενέθλιά σου Κωστή! Να τα εκατοστήσεις!
ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΙ! [#5]