-
Xρονια πολλα Highfidelity
-
HF πολύχρονος και ότι επιθυμείς!
-
χρονια πολλα γρηγορη
-
Tiς ευχες μου και απο μενα...
-
Χρόνια πολλά Γρηγόρη και ότι επιθυμείς με υγεία πρωτίστως
-
Ευχαριστώ πολύ , όλους σας! 35 , μεγαλώνουμε, καιρός να σοβαρευτούμε: να πάρω κάνα σωστό αμάξι, Avensis πχ, ή μια 3 άρα μπέμπα έστω, να παντρευτώ, να κάνω κάνα παιδάκι, όχι για μένα, για την φουκαριάρα την μάνα μου!
Να είστε καλά ρε παιδιά! -
Χρονια πολλα!!!
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Ευχαριστώ πολύ , όλους σας! 35 , μεγαλώνουμε, καιρός να σοβαρευτούμε: να πάρω κάνα σωστό αμάξι, Avensis πχ, ή μια 3 άρα μπέμπα έστω, να παντρευτώ, να κάνω κάνα παιδάκι, όχι για μένα, για την φουκαριάρα την μάνα μου!
Να είστε καλά ρε παιδιά!320d!
-
Ο χρήστης blinkys έγραψε:
Χρόνια πολλά κι από μένα HF.Btw με βάση κάτι που είδα σε άλλο θέμα έχεις καμμιά σχέση με το Μαθηματικό Ιωαννίνων ;
Όχι, δεν έχω καμία σχέση , είχα κάποτε κοπέλα που σπούδαζε σ' αυτό βέβαια, αλλά ο ίδιος μόνον απέξω έχω περάσει!
Να είστε καλά ρε παιδιά!320d!
Εννοείται!
-
Χρονια πολλα στους Αλεξανδρους του φορουμ μας!
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Χρονια πολλα στους Αλεξανδρους του φορουμ μας!Δεν γιορτάζουν οι Αλέξανδροι, οι Αλέξιοι γιορτάζουν.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Χρονια πολλα στους Αλεξανδρους του φορουμ μας!
Δεν γιορτάζουν οι Αλέξανδροι, οι Αλέξιοι γιορτάζουν.
Σοζ νομιζα πως Αλεξανδροι Αλεξιοι ειναι το ιδιο πραγμα!
-
**cruzakias **, πολύχρονος με υγεία και οικογενειακή ευτυχία!
-
Σ'ευχαριστώ πολύ, φίλε Κωνσταντίνε.
-
Χρονια πολλα φιλε!!! Με υγεια κι ο,τι αλλο επιθυμεις!!!
-
Χρόνια πολλά Νίκο να είσαι πάντα καλά υγιής,δυνατός κι ευτυχισμένος
-
Ευθύμη και Ορέστη ,σας ευχαριστώ πολύ
-
Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες του forum
-
Χρόνια πολλά και καλά στους Βαγγέλιδες και στις Ευαγγελίες μας.
-
Χρονια Πολλα στους εορταζοντες του φορουμ! Να ειναι παντα καλα! Χρονια Πολλα σε ολους!
ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΙ! [#5]