-
Κωνσταντίνε, μετά το σκι πάντως η αλήθεια είναι ότι μια καλή πίπα επιβάλλεται.
-
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Ερωτηση κρισεως....τι ειναι πιο υγιεινο, να καπνιζεις 1-2 τσιγαρα καθε Σαββατο ή να σκας μια τριφυλουμπα ξεγυρισμενη?Η τριφυλουμπα ειναι πιο υγιεινη γιατι δεν εχει τα φυτοφαρμακα που εχει ο καπνος
ασε που σε βοηθαει να ελατωσεις και το καπνισμα ... σαν το ανεκδοτοΜανα 1 : εμενα ο γιωκας μου εκοψε το καπνισμα
Μανα 2 : Α μπραβο στο παιδι
και ο δικος μου το εχει περιορίσει εκει που ερχονταν οι φιλοι του για καφε και καπνιζανε απο ενα πακετο ο καθενας ,τωρα στριβουνε ενα τσιγαρο και το καπνιζουνε ολοι μαζι -
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Εμείς που ζούμε στη Θεσσαλονίκη (πόλη με πρωτεία στους ρύπους) δεν ενδιαφερόμαστε για μυρωδιές καπνού στα μαγαζιά. Αν υπάρχει εξαερισμός ώστε να μην δακρύζεις από τον καπνό, είναι ανεκτά. Τι θα πάθεις από λίγο καπνό που δεν το παθαίνεις από την κάπνα των πετρελαιοκίνητων;
φανταζωμαι το λες ειρωνικα ετσι?
Δεν πιστευω να το λεει ειρωνικα αλλα σε χωρους 'εξυπνους' που αεριζονται καλα και ειναι μεγαλοι δεν υπαρχει ιδιαιτερο προβλημα.Αλλα εδω γενικα σε επαρχιακες πολεις δεν υπαρχουν τετοια πραγματα.
-
Αυτος ο καπνος
Στην δουλεια (καφε) ολες οι κοπελιες και κυριες που δουλευουμε μαζι καπνιζουν.
Καθε φορα μου την λενε επειδη με ενοχλει ο καπνος . 'Πω τι κομπλεξ' .
Δεν ειναι οτι ειμαι υπερβολικος (πιστευω) αλλα οταν εισπνεω ειναι σαν να ...
δεν ξερω σαν τι.
Πολυ ενοχλητικο.Και ο κων5 απο πανω λεει για πιπες
-
Οι πίπες είναι ΜΑΚΡΑΝ καλύτερες από τα τσιγάρα (φαντάζομαι, δεν έχω καπνίσει ποτέ )...
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
πετάω το εξής: ''παιδιά σκεφτόμουν να το γυρίσω στην πίπα αλλά θαρρώ πως είναι κάπως νωρίς' .
Φαντάζεστε το τί ακολούθησε -
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
παιδιά σκεφτόμουν να το γυρίσω στην πίπα αλλά θαρρώ πως είναι κάπως νωρίς' .Καλυτερα οσο πιο νωρις γινεται γιατι για φαντασου καποιον που δεν εχει δοκιμασει και μια μερα απο περιεργεια την καπνιζει και του αρεσει και μετα λεει '' τι ηλιθιος που ειμαι και δεν την δοκιμασα πιο νωρις , τοσα χρονια πηγαν τσαμπα , τοσα χρονια δεν ηξερα τι εχανα
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Ερωτηση κρισεως....τι ειναι πιο υγιεινο, να καπνιζεις 1-2 τσιγαρα καθε Σαββατο ή να σκας μια τριφυλουμπα ξεγυρισμενη?
Η τριφυλουμπα ειναι πιο υγιεινη γιατι δεν εχει τα φυτοφαρμακα που εχει ο καπνος
ασε που σε βοηθαει να ελατωσεις και το καπνισμα ... σαν το ανεκδοτοΜανα 1 : εμενα ο γιωκας μου εκοψε το καπνισμα
Μανα 2 : Α μπραβο στο παιδι
και ο δικος μου το εχει περιορίσει εκει που ερχονταν οι φιλοι του για καφε και καπνιζανε απο ενα πακετο ο καθενας ,τωρα στριβουνε ενα τσιγαρο και το καπνιζουνε ολοι μαζιΔεν είναι μόνο ανέκδοτο, το έχει ακούσει φίλος από το στόμα ταβερνιάρη σε νησί που παραπονιότανε ότι 'ο τουρίστας σήμερα δεν ξοδεύει όπως παλιά'.
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
πετάω το εξής: ''παιδιά σκεφτόμουν να το γυρίσω στην πίπα αλλά θαρρώ πως είναι κάπως νωρίς' .
Φαντάζεστε το τί ακολούθησεΖορζ δεν φαίνεται τπτ
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Ζορζ δεν φαίνεται τπτanimated gif είναι με τον Clarkson να καπνίζει πίπα ανάποδα και να καίει τη γλώσσα του.
-
Ποσο μπουρδελο ειμαστε....
Στη Πατρα αυτος ο νομος δεν ισχυει πουθενα.
Ideal, Big Ben και ολα τα υπολοιπα.
Ειδικα το πρωτο εχει αναρτησει παντου σηματα μη καπνιζοντων και σε ολα τα τραπεζια εχει τασακια.Και οταν ερχεται καποιος ο οποιος περναει τη καπνοδοχο του τιτανικου στην εκπομπη καπνου και το ρωτας στο γκαρσονι αν ισχυει ο νομος εδω παιρνεις ποικιλες απαντησεις αναλογα με τη διαθεση του.
Διαλεγεις και παιρνεις.
α) Στην Ελλαδα δεν ισχυει.
β) Ποτε. (Συνοδευομενο με σαρδονιο χαμογελο)
γ) Εδω ειναι Ελλαδα.
δ) Ειναι σε δοκιμαστικη περιοδο, απο τον αλλο μηνα.
ε) Μπορειτε να πατε ποιο πισω που δε καπνιζουν.
ζ) Τι να σας πω γκαρσονι ειμαι.
ε) Ειμαστε καπνιζοντων. (Σε ενα χωρο τερας, ανω των 200 τ.μ. με δυο οροφους)
στ) Δεν εχουμε υπαχθει στο νομο ακομα, δεν εχει αποφασισει το αφεντικο. (που αν ηταν ετσι ειναι μη καπνιζοντων)
ζ) Αααα, εχουμε ανοιξει τον εξαερισμο, μην ανησυχειτε. (Τελεια, αναπνεω και το καπνο του δευτερου οροφου.Παιρνεις στο 1142 για καταγγελια και η τηλεφωνητρια ''θα το διαβιβασει στην αστυνομια'' οοοοποτε γινει αυτο.
Η οποια αστυνομια περιεργως τα εχει κανει πλακακια με ολους τους μεγαλους της νυχτας και τους καφετζιδες και ο ελεγχος ''αργει λιγο'' που σημαινει δεν ερχεται κανεις.
Μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι οταν με λενε μ@λ@κα στα μουτρα.
Στα διαλα. -
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Στη Πατρα αυτος ο νομος δεν ισχυει πουθενα.οχι κ πουθενα.. στα goodys ισχυει
πλακα πλακα τον πρωτο μηνα που αρχισε να ισχυει ο νομος περπαταγες στο πεζοδρομιο της γουναρη κ ειχαν βγει ολοι εξω απο τα μαγαζια για τσιγαρακι (απιστευτο ντουμανι το πεζοδρομιο με ολα τα πρεζακια εξω να παιρνουν τη δοση τους, χωρις μαλακιες )
τωρα βλεπεις πολλους απο αυτους πισω απο τις τζαμαριες, μεσα στα μαγαζια να καπνιζουν στα ψιλοκρυφα, σα 18χρονα που οι γονεις το ξερουν και δεν το ξερουν -
ο νομος δεν θα εφαρμοσθει ποτε στην ελλαδα.
δεν γινεται απο την μια να μου επιτρεπουν να αγοραζω και απο την αλλη να μου το απαγορευουν.
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Στη Πατρα αυτος ο νομος δεν ισχυει πουθενα.οχι κ πουθενα.. στα goodys ισχυει
πλακα πλακα τον πρωτο μηνα που αρχισε να ισχυει ο νομος περπαταγες στο πεζοδρομιο της γουναρη κ ειχαν βγει ολοι εξω απο τα μαγαζια για τσιγαρακι (απιστευτο ντουμανι το πεζοδρομιο με ολα τα πρεζακια εξω να παιρνουν τη δοση τους, χωρις μαλακιες )
τωρα βλεπεις πολλους απο αυτους πισω απο τις τζαμαριες, μεσα στα μαγαζια να καπνιζουν στα ψιλοκρυφα, σα 18χρονα που οι γονεις το ξερουν και δεν το ξερουνΑ σορυ δε το ηξερα για τα Goodys...
Παντως....στα ψιλοκρυφα δεν το βλεπω, ειλικρινα.
Με καμαρι μη σου πω.... Ειδικα τωρα που γυρισαν τα σχολιαροπαιδα και με υφος γαμαουα τυπου ''καπνιζω και σπαω το νομο ναουμ''.
Και τι να τους πεις, αν πιασεις συζητηση απλα θα χασεις τα μυαλια και τα μαλλια σου.
Αφου δε λειτουργει τιποτα γιατι να αισθανθουν υποχρεωση να υπακουσουν ενα νομο?
Να τους.ο νομος δεν θα εφαρμοσθει ποτε στην ελλαδα.
δεν γινεται απο την μια να μου επιτρεπουν να αγοραζω και απο την αλλη να μου το απαγορευουν.
Το'χεις, συνεχισε.
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
ο νομος δεν θα εφαρμοσθει ποτε στην ελλαδα.δεν γινεται απο την μια να μου επιτρεπουν να αγοραζω και απο την αλλη να μου το απαγορευουν.
Σωστόόόόόόόόόόόόόόςςςς
Όλα τα αυτοκίνητα μέχρι 120 χλμ/ω.
Επίσης αφου επιτρέπεται να αγοράζεις όπλο, ας σκοτώσουμε 5-6.
Επίσης άλλη μαλακία είναι το αλκοτέστ. Αφού πουλάνε αλκοόλ, τι απαγορεύουν την οδήγηση υπο καθεστώς μέθης....
Τέλος αφού το σεξ είναι ελεύθερο, γιατί είναι έγκλημα η παιδεραστία.....
-
κάθεσαι και απαντάς σοβαρά
-
και συνεχιζω.
τις πρωτες μερες πολλα μπαρ καφετεριες κανανε πραξη τον νομο αλλα στην συνεχεια σιγσ σιγα πηρα θαρρος και τωρα αποσα εχω δει στην αθηνα τουλαχιστον καπνιζουν .στην Συρο το καλοκαιρι πηγα σε ενα κλαμπακι και του ζηταω ενος τασακι και αυτος μου λεει στο ΠΑΤΩΜΑ.
Δεν ειχαν τασακια αλλα μπορουσες να καπνισεις.
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
και συνεχιζω.
τις πρωτες μερες πολλα μπαρ καφετεριες κανανε πραξη τον νομο αλλα στην συνεχεια σιγσ σιγα πηρα θαρρος και τωρα αποσα εχω δει στην αθηνα τουλαχιστον καπνιζουν .στην Συρο το καλοκαιρι πηγα σε ενα κλαμπακι και του ζηταω ενος τασακι και αυτος μου λεει στο ΠΑΤΩΜΑ.
Δεν ειχαν τασακια αλλα μπορουσες να καπνισεις.
Εγώ πήγα στη Πολιτεία δίπλα στο Best Friends και την έκανα.....
Τρελή βρώμα.. -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
κάθεσαι και απαντάς σοβαρά+Davidoff Slims.
ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ [#2]