-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
το παθητικο καπνισμα κανει ισως κακο αλλα οχι οσο το κανονικο .Το πόσο βλάπτει το ενεργητικό κάπνισμα είναι παντελώς αδιάφορο από την στιγμή που είναι προσωπική επιλογή. Το ερώτημα είναι κατά πόσο το κάπνισμα κάνει κακό σε όσους δεν επέλεξαν να καπνίσουν. Και η συντριπτική πλειοψηφία των επιστημονικών μελετών και στατιστικών δείχνουν ότι είναι ιδιαίτερα επιβλαβές σε υγιή άτομα, αλλά και ότι λειτουργεί επιβαρυντικά στην υγεία όσων ήδη αντιμετωπίζουν προβλήματα.
-
Επειδή γράφτηκε κάτι για γονίδια και άκουγα κάτι σχετικό στο ράδιο πριν μερικές μέρες, έχετε υπόψη σας πώς ακριβώς 'αλλάζει' ένας ανθρώπινος οργανισμός ώστε να συνηθίσει κάποιος να 'κατεβάζει' τον καπνό χωρίς να 'πνίγεται' απ' όλες αυτές τις ουσίες που περιέχει το τσιγάρο?
-
με τον ίδιο τρόπο που συνηθίζει να ζει σε μια μεγαλούπολη χωρίς να μυρίζει το καυσαέριο
με τον ίδιο τρόπο που συνηθίζει να φοράει γυαλιά χωρίς να πονάει το κεφάλι του
με τον ίδιο τρόπο που συνηθίζει να πίνει ουίσκι χωρίς να καίγεται κ.ο.κ.καμία σχέση με γονίδια.
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
με τον ίδιο τρόπο που συνηθίζει να φοράει γυαλιά χωρίς να πονάει το κεφάλι τουε?
Ποτέ δεν είχα πρόβλημα -
οι περισσότεροι νομίζω πως την πρώτη φορά που φοράνε γυαλιά μυωπίας στη ζωή τους, για 1-2 μέρες τους ενοχλούν.
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Επειδή γράφτηκε κάτι για γονίδια και άκουγα κάτι σχετικό στο ράδιο πριν μερικές μέρες, έχετε υπόψη σας πώς ακριβώς 'αλλάζει' ένας ανθρώπινος οργανισμός ώστε να συνηθίσει κάποιος να 'κατεβάζει' τον καπνό χωρίς να 'πνίγεται' απ' όλες αυτές τις ουσίες που περιέχει το τσιγάρο?Τον καπνό τον κατέβασα 'κάτω' άνετα στο 3ο-4ο τσιγάρο. Ούτε πυρηνικό τσιγάρο να κάπνιζα δεν θα μπορούσε να αλλάξει τα γονίδια μέσα σε '3 τσιγάρα'..
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Επειδή γράφτηκε κάτι για γονίδια και άκουγα κάτι σχετικό στο ράδιο πριν μερικές μέρες, έχετε υπόψη σας πώς ακριβώς 'αλλάζει' ένας ανθρώπινος οργανισμός ώστε να συνηθίσει κάποιος να 'κατεβάζει' τον καπνό χωρίς να 'πνίγεται' απ' όλες αυτές τις ουσίες που περιέχει το τσιγάρο?
Τον καπνό τον κατέβασα 'κάτω' άνετα στο 3ο-4ο τσιγάρο. Ούτε πυρηνικό τσιγάρο να κάπνιζα δεν θα μπορούσε να αλλάξει τα γονίδια μέσα σε '3 τσιγάρα'..
Αν κάπνιζες 'πυρηνικό' θα αρκούσε 1 τζούρα, trust me.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
το παθητικο καπνισμα κανει ισως κακο αλλα οχι οσο το κανονικο .
Το πόσο βλάπτει το ενεργητικό κάπνισμα είναι παντελώς αδιάφορο από την στιγμή που είναι προσωπική επιλογή. Το ερώτημα είναι κατά πόσο το κάπνισμα κάνει κακό σε όσους δεν επέλεξαν να καπνίσουν. Και η συντριπτική πλειοψηφία των επιστημονικών μελετών και στατιστικών δείχνουν ότι είναι ιδιαίτερα επιβλαβές σε υγιή άτομα, αλλά και ότι λειτουργεί επιβαρυντικά στην υγεία όσων ήδη αντιμετωπίζουν προβλήματα.
τοτε και το ποσο βλαπτει το παθητικο καπνισμα μου ειναι παντελως αδιαφορο.
τα παραπονα σας στο κρατος που δεν απαγορευει εντελως την πωληση καπνου.
αμα σας ενοχλει ο καπνος απομακρυνθητε απο αυτους που καπνιζουν.
αμα στο μαγαζι που πατε καπνιζουν, μην ξαναπατε.
μπορειτε να πατε σε μαγαζια μη καπνιστων.δεν διαφωνω αλλα ουτε και συμφωνω με τις μελετες των επιστημονων.
μια ζωη μας ελεγαν οτι το αυγο ανεβαζει την χολιστερινη και τωρα λενε οτι δεν την ανεβαζει.
το παθητικο καπνισμα μπορει να βλαπτει αλλα οχι στον βαθμο που νομιζεις.
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
το παθητικο καπνισμα κανει ισως κακο αλλα οχι οσο το κανονικο .
Το πόσο βλάπτει το ενεργητικό κάπνισμα είναι παντελώς αδιάφορο από την στιγμή που είναι προσωπική επιλογή. Το ερώτημα είναι κατά πόσο το κάπνισμα κάνει κακό σε όσους δεν επέλεξαν να καπνίσουν. Και η συντριπτική πλειοψηφία των επιστημονικών μελετών και στατιστικών δείχνουν ότι είναι ιδιαίτερα επιβλαβές σε υγιή άτομα, αλλά και ότι λειτουργεί επιβαρυντικά στην υγεία όσων ήδη αντιμετωπίζουν προβλήματα.
τοτε και το ποσο βλαπτει το παθητικο καπνισμα μου ειναι παντελως αδιαφορο.
τα παραπονα σας στο κρατος που δεν απαγορευει εντελως την πωληση καπνου.
αμα σας ενοχλει ο καπνος απομακρυνθητε απο αυτους που καπνιζουν.
αμα στο μαγαζι που πατε καπνιζουν, μην ξαναπατε.
μπορειτε να πατε σε μαγαζια μη καπνιστων.δεν διαφωνω αλλα ουτε και συμφωνω με τις μελετες των επιστημονων.
μια ζωη μας ελεγαν οτι το αυγο ανεβαζει την χολιστερινη και τωρα λενε οτι δεν την ανεβαζει.
το παθητικο καπνισμα μπορει να βλαπτει αλλα οχι στον βαθμο που νομιζεις.
να χαρώ λογική...
-
δεν καταλαβαινω γιατι θελετε λογικα επιχειρηματα σε μια τοσο παραλογη συζητηση που ειναι η απαγορευση του καπνισματος?
οκ εσας σας ενοχλει να καπνιζουμε και μας μας ενοχλει να μην καπνιζουμε
στα @@ σας και σας που εμεις θα εχουμε προβλημα που μετα το φαγητο μας ή στη διασκεδαση μας θα θελουμε απεγνωσμενα τσιγαρο και θα παρουμε τα 3 , στα @@ μας και μας αν σε ενοχλει και σας βρωμαει
μην προσπαθειτε ομως να βρειτε 'λογικα επιχειρηματα' οτι σας βλαπτει και αλλες παπαριες γιατι αυτα ειναι ξεκαθαρες παπαριες
υπαρχουν πολλα περισσοτερα γυρω σου που σε βλαπτουν ουσιαστικα απλα σε αυτο το θεμα θες να βγαλεις το αχτι σου και να νιωσεις δικαιωμενοςδεν ενιωσες πριν, δε θα νιωσεις ουτε τωρα τι να κανουμε ετσι ειναι η ζωη
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
δεν καταλαβαινω γιατι θελετε λογικα επιχειρηματα σε μια τοσο παραλογη συζητηση που ειναι η απαγορευση του καπνισματος?οκ εσας σας ενοχλει να καπνιζουμε και μας μας ενοχλει να μην καπνιζουμε
στα @@ σας και σας που εμεις θα εχουμε προβλημα , στα @@ μας και μας αν σε ενοχλει και σας βρωμαει
δεν είναι καθόλου έτσι. στα @@ μου να καπνίζεις. κάνε και 500 τσιγάρα τη μέρα. αλλά σε δημόσιο χώρο ή θα με σεβαστείς ή θα γίνουμε θέαμα...
-
μην προσπαθειτε ομως να βρειτε 'λογικα' οτι σας βλαπτει και αλλες παπαριες γιατι αυτα ειναι ξεκαθαρες παπαριεςΦαντάζομαι ότι έχεις καμία 30αρία phd στην πνευμονολογία...
εσύ και ο ιταλάκιας...
-
δηλαδη μου λες να καθομαι ολη μερα σπιτι μου?
τι παει να πει δημοσιος χωρος?
σε ενα μεγαλο κτιριο κοντα σε ενα παραθυρο θα σε ενοχλησει ο καπνος μου?αν ειμαστε σε καμια αιθουσα οκ ειμαι μαλακας που θα σε ενοχλησω με τον καπνο μου, αλλα ο δημοσιος χωρος γενικα δεν παει να πει κατι
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
μην προσπαθειτε ομως να βρειτε 'λογικα' οτι σας βλαπτει και αλλες παπαριες γιατι αυτα ειναι ξεκαθαρες παπαριες
Φαντάζομαι ότι έχεις καμία 30αρία phd στην πνευμονολογία...
εσύ και ο ιταλάκιας...
γιατι εχεις εσυ?
-
δηλαδη μου λες να καθομαι ολη μερα σπιτι μου?
Όχι, όταν θέλεις να πάρεις τη δόση σου μπορείς να βγεις από τον ΚΛΕΙΣΤΟ χώρο.
τι παει να πει δημοσιος χωρος?
Οποιοσδήποτε μη ιδιωτικός.
σε ενα μεγαλο κτιριο κοντα σε ενα παραθυρο θα σε ενοχλησει ο καπνος μου?
Ναι
αν ειμαστε σε καμια αιθουσα οκ ειμαι μαλακας που θα σε ενοχλησω με τον καπνο μου, αλλα ο δημοσιος χωρος γενικα δεν παει να πει κατι
για τον νόμο μια χαρά λέει κάτι και στο 90% των μαγαζιών εφαρμόζεται (άμα ζητηθεί ). Οπότε σεβαστή η γνώμη σου, αλλά έξω θα περάσει το δικό μου.
-
οκ ας περασει το δικο σου
και αφου σε ενα μεγαλο κτιριο ενας που καπνιζει διπλα σε ενα παραθυρο σε ενοχλει, δε χρειαζεται να συζητησουμε αλλο..
αν δε κανω λαθος εισαι και φιλος φιλου μου, δε θελω να χαλασουμε τις καρδιες μας θα παω απο αλλον για μπανιο
-
δεν καταλαβαινω γιατι θελετε λογικα επιχειρηματα σε μια τοσο παραλογη συζητηση που ειναι η απαγορευση του καπνισματος?οκ εσας σας ενοχλει να καπνιζουμε και μας μας ενοχλει να μην καπνιζουμε
στα @@ σας και σας που εμεις θα εχουμε προβλημα που μετα το φαγητο μας ή στη διασκεδαση μας θα θελουμε απεγνωσμενα τσιγαρο και θα παρουμε τα 3 , στα @@ μας και μας αν σε ενοχλει και σας βρωμαει
μην προσπαθειτε ομως να βρειτε 'λογικα επιχειρηματα' οτι σας βλαπτει και αλλες παπαριες γιατι αυτα ειναι ξεκαθαρες παπαριες
υπαρχουν πολλα περισσοτερα γυρω σου που σε βλαπτουν ουσιαστικα απλα σε αυτο το θεμα θες να βγαλεις το αχτι σου και να νιωσεις δικαιωμενοςδεν ενιωσες πριν, δε θα νιωσεις ουτε τωρα τι να κανουμε ετσι ειναι η ζωη
No offence αλλά απογοητεύομαι ΕΛΕΟΣ τι λογική είναι αυτή ? Αφού φτάσατε στο σημείο να αμφισβητείτε οτι το παθητικό κάπνισμα βλάπτει τότε τι να πω και τι κουβέντα να συνεχίσω να κάνω ? Ειλικρινά δεν το περίμενα απο 2 μορφωμένους και μικρούς σε ηλικία συμφορουμιτες οι οποιο ζουμε σε μια κοινωνια εν ετη 2010 να έχουν τέτοιες αντιλήψεις ............. πραγματικά θλίβωμαι και με την λογικη του ΄΄ΩΧ ρε αδερφε εδω το αγχος και τα σκατα που τρωως σου κανουν μεγαλυτερη ζημια και εσυ μου λες για το τσιγαρο ?
-
οκ ας περασει το δικο σουκαι αφου σε ενα μεγαλο κτιριο ενας που καπνιζει διπλα σε ενα παραθυρο σε ενοχλει, δε χρειαζεται να συζητησουμε αλλο..
αν δε κανω λαθος εισαι και φιλος φιλου μου, δε θελω να χαλασουμε τις καρδιες μας θα παω απο αλλον για μπανιο
Δεν χαλάμε καμιά καρδιά. Απλά το άσπρο ΕΙΝΑΙ άσπρο
Ο φίλος είναι φαντάρος τώρα στη λήμνο; εκτός αν εννοείς τον pasxo οπότε
-
το Σπυρο λεω, που ναι σαπιζει στη Λημνο
το πασχο δεν τον εχω δει ακομα, πού θα μου παει ομως -
Επειδή μου είναι αδύνατον να διαβάσω όλο το θέμα καθώς δεν το έχω παρακολουθήσει από την αρχή, δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί το παρακάτω: Η απαγόρευση του καπνίσματος σε κλειστούς δημόσιους χώρους έχει ένα άλλο, σημαντικό, σκοπό. Την προστασία των εργαζομένων παθητικών καπνιστών σε αυτούς. Και για να προλάβω κάποιους «έτοιμους» να πουν «ας βρει άλλη δουλειά», ας σκεφτούμε το πόσο εύκολο είναι να αλλάξει κανείς δουλειά (ιδίως τώρα), οπότε η επιλογή ανεργία ή θάνατος πρέπει να αντιμετωπιστεί κάπως. Συγνώμη, αν έχει αναφερθεί, συζητηθεί, εξαντληθεί κ.ο.κ. προηγουμένως το θέμα των εργαζόμενων σε «τεκέδες».
ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ [#2]