Ο χρήστης ALPINESTARS έγραψε:
ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ!!!
Δεν βοηθαει ομως;
Μήπως να ρθω εγώ στο δικό σου γραφείο και να σου απαγορεύσω να πίνεις Κόκα-κόλα;; (κι αυτή μαρκοπρόθεσμα κακό σου κάνει)
Μήπως να ρθει κανένας άλλος τσακαλάκος να μας απογορεύσει να πίνουμε και κάνα ουισκάκι γύρω στι 9 που φεύγουμε αό το γραφείο μας;;; (και το αλκοόλ βλάπτει μακροπρόθεσμα)Aν ερθεις εσυ στο γραφειο μου και σε ποτιζω με το ζορι κοκακολα ή ουισκι;
όπου είναι υποχρεωτική η προσέλευση πολιτών (πελατών) να υπάρχει απαγόρευση, όπου είναι προαιρετική να επιλέγουν. Αυτό, άλλωστε, κάνει κανείς στην καθημερινότητά του. Επιλέγει τι θα φάει, τι θα πιει ,τι θεατρικό ή κινηματογραφικό έργο θα δει, σε ποιο μαγαζί θα καθίσει κ.ο.κ.»
ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ!!!!
ΕΠΙΛΟΓΗ…ΔΙΚΑΙΩΜΑ…
Μπούρδες βλακείες και σαχλαμάρες μας πετάνε κατάμουτρα προκειμένου να κάνουν κυρολεκτικά ότι γουστάρουν χωρίς να δίνουν δεκάρα.
Είναι άλλη μια προσπάθεια να φορολογήσει το σιχαμένο κράτος ότι έχει απομείνει στον πολίτη και φυσικά μια χρυσή ευκαιρία να εισβάλει στο ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ και να νομοθετήσει ΠΑΡΑΝΟΜΑ.
Με ποιο δικαίωμα κύριε με καθιστάς “παράνομο” μέσα στο ιδιωτικό μου γραφεία;;;
Με ποιο δικαίωμα παρεμβαίνεις και καταλύεις το ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ του πελάτη/καταναλωτή;;;Σε δημόσια κτίρια, ταμεία, τράπεζες κτλ απαγορέψτε ότι γουστάρετε.
Στα γραφεία και τα μαγαζιά του κοσμάκη που βγάζει το μεροκάματό του δεν έχετα απολύτως κανένα δικαίωμα να τους βγάζετε στην παρανομία ή να τους κλείνετε τα μαγαζιά.
Έναν προαιρετικό διαχωρισμό απέναντι σε μαγαζιά καπνιστών και μη καπνιστών θα μπορούσατε να θεσπίσετε ΚΑΙ ΦΤΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ.
Δεν είναι βλάκας ο πελάτης και δεν είναι παράνομο το κάπνισμα για να μας το επιτρέπετε υπό όρους
να επιτρεψουμε και τη κοκαινη και την ηρωινη τοτε σε ιδιωτικους χωρους.
να βγαλουμε τους καταλυτες απο τα αμαξια(ανοιχτοι χωροι ειναι)
να βελτιωσουμε το πεταγμα σκουπιδιων στο δρομο και στις παραλιες.
οσο για τα υπολοιπα ειχατε πολλα χρονια να τα σκεφτειτε και να τα κανετε απο μονοι σας οι καπνιστες,αλλα τα θελατε ολα δικα σας,να καπνιζετε παντου
σας δοθηκε μια τελευταια ευκαιρια περσι με τον νομο,ΤΟΝ ΓΡΑΨΑΤΕ ΣΤΑ @@ ΣΑΣ,τωρα για τα επομενα 5 δις χρονια τις ανθρωποτητας θα κανουν κουμαντο οι μη καπνιστες.