-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Ακομα και σε μη καπνιστες, ασχημα μυριζει. Και ο καπνος ειναι ενοχλητικος για ολους.
Απλα οι καπνιστες παραβλεπουν αυτο το κομματι για ευνοητους λογους...αυτο ισχυει εγω δε μπορω με τιποτα να κοιμηθω σε δωματιο που πριν ειχα καπνισει, και τα αυτοκινητα ακομα αν εχουν ποτισει με ενοχλουν για αυτο αεριζω παντα το αυτοκινητο πριν το κλειδωσω (το audi ευτυχως δε βρωμαει καθολου λογω δερματινων )
-
Να ρωτησω κατι μιας και δε βρηκα αλλο καπνιστικο θεμα.Εχω εναν zippo του πατερα μου.Η ερωτηση ειναι η εξης.Γραφει απο τη μια μερια 01 και απο την αλλη Η.Το Η ειναι ο μηνας η η 'κλαση' του Zippo?Γιατι ειναι σπαστικο να λενε εγω εχω J αρα ειναι καλυτερο και κατι τετοιες βλακειες.
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Να ρωτησω κατι μιας και δε βρηκα αλλο καπνιστικο θεμα.Εχω εναν zippo του πατερα μου.Η ερωτηση ειναι η εξης.Γραφει απο τη μια μερια 01 και απο την αλλη Η.Το Η ειναι ο μηνας η η 'κλαση' του Zippo?Γιατι ειναι σπαστικο να λενε εγω εχω J αρα ειναι καλυτερο και κατι τετοιες βλακειες.Παλιότερα λέγανε ότι δείχνει μέχρι πόσα μποφόρ μπορεί να ανάψει ο καθένας. Αυτό που τελικά είχα καταλάβει/μάθει είναι ότι τα γράμματα απλά δείχνουν τη σκληρότητα του μετάλλου.
Ουτως η άλλως όμως ότι και να γράφει οι χαρλεάδες που σέβονται τον εαυτό τους μπορούν και θέλουν να ανάβουν με ζίπο.
Ας λένε ότι θέλουν αυτοί οι κάποιοι !
-
Να ρωτησω κατι μιας και δε βρηκα αλλο καπνιστικο θεμα.Εχω εναν zippo του πατερα μου.Η ερωτηση ειναι η εξης.Γραφει απο τη μια μερια 01 και απο την αλλη Η.Το Η ειναι ο μηνας η η 'κλαση' του Zippo?Γιατι ειναι σπαστικο να λενε εγω εχω J αρα ειναι καλυτερο και κατι τετοιες βλακειες.Αυτός με το J είναι ανώτερος από τον δικό σου. Ανάβει και σε τυφώνα ενώ ο δικός σου μέχρι τροπική καταιγίδα. Φυσικά ανώτερος όλων είναι ο Ζ, που δουλεύει με ψυχρή σύντηξη. Αλλά κοστίζει και 5000 ευρώ.
Με μονόγραμμα 5050 ευρώ. -
Μου είχε κάνει δώρο με μονόγραμμα μια πρώην (rest in peace, my lord). Τώρα βρίσκεται στο βυθό της λίμνης των Ιωαννίνων ο Ζιπος. Ελπίζω να είναι δίπλα δίπλα με την προαναφερθείσα!
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Μου είχε κάνει δώρο με μονόγραμμα μια πρώην (rest in peace, my lord). Τώρα βρίσκεται στο βυθό της λίμνης των Ιωαννίνων ο Ζιπος. Ελπίζω να είναι δίπλα δίπλα με την προαναφερθείσα!Φροσύνη την έλεγαν;
-
Ο χρήστης BEAMS έγραψε:
Να ρωτησω κατι μιας και δε βρηκα αλλο καπνιστικο θεμα.Εχω εναν zippo του πατερα μου.Η ερωτηση ειναι η εξης.Γραφει απο τη μια μερια 01 και απο την αλλη Η.Το Η ειναι ο μηνας η η 'κλαση' του Zippo?Γιατι ειναι σπαστικο να λενε εγω εχω J αρα ειναι καλυτερο και κατι τετοιες βλακειες.
Αυτός με το J είναι ανώτερος από τον δικό σου. Ανάβει και σε τυφώνα ενώ ο δικός σου μέχρι τροπική καταιγίδα. Φυσικά ανώτερος όλων είναι ο Ζ, που δουλεύει με ψυχρή σύντηξη. Αλλά κοστίζει και 5000 ευρώ.
Με μονόγραμμα 5050 ευρώ.Ο Βαλ Κίλμερ τον έψαχνε τον συγκεκριμένο...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ο Βαλ Κίλμερ τον έψαχνε τον συγκεκριμένο...
Να του δώσω έναν που μου περίσσεψε, απο τότε που δούλευα στην zippo στα εργαστήρια της ερήμου Mojave
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ο Βαλ Κίλμερ τον έψαχνε τον συγκεκριμένο...Και ο Μπάρκουλης στο Δόλωμα...
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
αλλα ετσι και εμενα οταν καπνιζα μου φαινόταν υπερβολικη η αντιδραση μιας θειας μου που ακομα και εαν μυριζες τσιγαριλα επειδη ειχες καπνισει 1-2 ωρες πριν την ενοχλουσε σε τετοι βαθμο που ανοιγε τα τζαμια να μπεει αερας στο σπιτι !
εγω εχω τη μητερα μου που με κυνηγαει και μου ανοιγει τα παραθυρα
νο 1 αντικαπνιστρια
υπαρχει και αλλη λυση σε αυτο
-
Ο χρήστης BEAMS έγραψε:
Μου είχε κάνει δώρο με μονόγραμμα μια πρώην (rest in peace, my lord). Τώρα βρίσκεται στο βυθό της λίμνης των Ιωαννίνων ο Ζιπος. Ελπίζω να είναι δίπλα δίπλα με την προαναφερθείσα!
Φροσύνη την έλεγαν;
Tην πρόλαβε ο Αλη αυτή. Όχι ο Μοχάμεντ, ο άλλος !
-
Εγω νομιζα πως ηταν η ημερομηνια κατασκευης.Δηλαδη Α Ιανουαριος ΠΧ.Γιαυτο μου σβηνει για πλακα αυτος που εχω ο Α. Θα αλλαξω εκεινο που εχει το μπαμπακι μεσα να παει στα διαλα!
-
Εγω νομιζα πως ηταν η ημερομηνια κατασκευης.Δηλαδη Α Ιανουαριος ΠΧ.Γιαυτο μου σβηνει για πλακα αυτος που εχω ο Α. Θα αλλαξω εκεινο που εχει το μπαμπακι μεσα να παει στα διαλα!εχεις δικιο ημερομηνια κατασκευης ειναι http://www.zippoclick.com/collecting/dateCodes.aspx
http://www.smokerstuff.com/datingcodes.htm -
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Μου είχε κάνει δώρο με μονόγραμμα μια πρώην (rest in peace, my lord). Τώρα βρίσκεται στο βυθό της λίμνης των Ιωαννίνων ο Ζιπος.Από το καραβάκι για το νησάκι πριν αρκετά χρόνια πέταξα και εγώ έναν Zippo στην λίμνη ... δώρο πρώην!!!
Από πρώην φίλες και τα χρηστικά δωρα πρέπει να εξαφανίζονται!!! -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Μου είχε κάνει δώρο με μονόγραμμα μια πρώην (rest in peace, my lord). Τώρα βρίσκεται στο βυθό της λίμνης των Ιωαννίνων ο Ζιπος.
Από το καραβάκι για το νησάκι πριν αρκετά χρόνια πέταξα και εγώ έναν Zippo στην λίμνη ... δώρο πρώην!!!
Από πρώην φίλες και τα χρηστικά δωρα πρέπει να εξαφανίζονται!!!αν και πλεον δεν καπνιζω τον εχω κρατησει γιατι μου την θυμιζει
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Μου είχε κάνει δώρο με μονόγραμμα μια πρώην (rest in peace, my lord). Τώρα βρίσκεται στο βυθό της λίμνης των Ιωαννίνων ο Ζιπος.
Από το καραβάκι για το νησάκι πριν αρκετά χρόνια πέταξα και εγώ έναν Zippo στην λίμνη ... δώρο πρώην!!!
Από πρώην φίλες και τα χρηστικά δωρα πρέπει να εξαφανίζονται!!!αν και πλεον δεν καπνιζω τον εχω κρατησει γιατι μου την θυμιζει
Δεν με συνέφερε! Υπήρχε περίπτωση ή να βρεθώ και εγω στη λίμνη ή να γυρίσω μόνος μου Θεσ/νίκη!!!
-
Εγώ έχω Zippo που έχει επιβιώσει της πρώην και της νυν. Είναι δώρο της πιο πρώην της πρώην...
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Δεν με συνέφερε! Υπήρχε περίπτωση ή να βρεθώ και εγω στη λίμνη ή να γυρίσω μόνος μου Θεσ/νίκη!!!
και με σημαδι απο τσοκαρο στην μουρη !!!
εμ κρυβε λογια , πολλες φορες και η ειλικρινια δεν ειναι και οτι καλυτερο
-
οπως ειπαν δωρα απο πρωην ειναι χειροτερα και απο το να ερθει ο διαολος το βραδυ για σενα
-
ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ [#2]