-
-
όποιος πρόλαβε πρόλαβε
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=107703&cid=4 -
εμάς μας έγραψαν τις 3 από τις 9 στην Αυλώνα...
-
Ο χρήστης melos86 έγραψε:
Ειναι απλα ανθρωποι που τους εχει φαει η καθημερινοτητα, ανθρωποι που δεν μπορεσαν να νοιωσουν το συναισθημα της δημιουργιας απο την εργασια τους, ανθρωποι που αναλωθηκαν να ψαχνουν μια ζωη βυσματα και να γλυφουν... πωπους πολιτικων για ευνοικοτερες μεταθεσεις, ανθρωποι που συνεχως προσπαθουν να αποποιηθουν των ευθυνων τους, ανθρωποι που ως μονο σκοπο εχουν το πως θα γλιτωσουν το να κανουν την δουλεια τους!To Στρατό περιγράφεις ή τον ευρύτερο Δημόσιο τομέα.....;;;
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Ειναι απλα ανθρωποι που τους εχει φαει η καθημερινοτητα, ανθρωποι που δεν μπορεσαν να νοιωσουν το συναισθημα της δημιουργιας απο την εργασια τους, ανθρωποι που αναλωθηκαν να ψαχνουν μια ζωη βυσματα και να γλυφουν... πωπους πολιτικων για ευνοικοτερες μεταθεσεις, ανθρωποι που συνεχως προσπαθουν να αποποιηθουν των ευθυνων τους, ανθρωποι που ως μονο σκοπο εχουν το πως θα γλιτωσουν το να κανουν την δουλεια τους!
To Στρατό περιγράφεις ή τον ευρύτερο Δημόσιο τομέα.....;;;
Αν και δεν πρεπει να απεχουν πολυ εντουτις ο στρατος ειναι κατα πολυ ανωτερος σε αυτο το θεμα...
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Ειναι απλα ανθρωποι που τους εχει φαει η καθημερινοτητα, ανθρωποι που δεν μπορεσαν να νοιωσουν το συναισθημα της δημιουργιας απο την εργασια τους, ανθρωποι που αναλωθηκαν να ψαχνουν μια ζωη βυσματα και να γλυφουν... πωπους πολιτικων για ευνοικοτερες μεταθεσεις, ανθρωποι που συνεχως προσπαθουν να αποποιηθουν των ευθυνων τους, **ανθρωποι που ως μονο σκοπο εχουν το πως θα γλιτωσουν το να κανουν την δουλεια τους!
**To Στρατό περιγράφεις ή τον ευρύτερο Δημόσιο τομέα.....;;;
Αυτό το τελευταίο είναι και η διαφορά του στρατού: πάντα βρίσκουν κάποιον να κάνει τη δουλειά τους...
-
Παιδιά, σόρρυ για τη γυναικεία παρέμβαση σε ένα 100% ανδρικό τόπικ.
Πρόκειται να καταταγεί ένας φίλος μου και θέλει να ενημερωθεί για τις ιατρικές εξετάσεις που κάνει κανείς την πρώτη μέρα. Έχω ακούσει διάφορα και κουλά, γι αυτό και ρωτάω εδώ για διευκρινίσεις.
Αν κανείς έχει περάσει από το στρατό πρόσφατα, τον παρακαλώ να μου το πει.
Ευχαριστώ. -
Ο χρήστης Monika έγραψε:
Πρόκειται να καταταγεί ένας φίλος μου και θέλει να ενημερωθεί για τις ιατρικές εξετάσεις που κάνει κανείς την πρώτη μέρα. Έχω ακούσει διάφορα και κουλά, γι αυτό και ρωτάω εδώ για διευκρινίσεις.
Ευχαριστώ.αμα δεν τον παιρνει , να μην ανησυχει.... ας παει χυμα
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
Ευχαριστώ.αμα δεν τον παιρνει , να μην ανησυχει.... ας παει χυμα
Αν τον παίρνει ακόμα πιο χύμα και χαρούμενα θα πάει...
-
Ρε παιδιά, ισχύει ότι τους βάζουν να σκύψουν και κοιτάνε την 'όπισθεν' και κάνει ο γιατρός και ψηλάφιση για να δουν αν 'ικανοπειίται' από πίσω;
Παρακαλώ ας απαντήσουν όσοι έχουν ήδη πάει και ξέρουν. -
Ουτε και ξερω ποσες ατακες θα μπορουσα να γραψω για την ερωτηση σου αυτη
-
Ο χρήστης Monika έγραψε:
Ρε παιδιά, ισχύει ότι τους βάζουν να σκύψουν και κοιτάνε την 'όπισθεν' και κάνει ο γιατρός και ψηλάφιση για να δουν αν 'ικανοπειίται' από πίσω;
Παρακαλώ ας απαντήσουν όσοι έχουν ήδη πάει και ξέρουν.Κοιτάνε τους όρχεις και την πίσω πόρτα. Γιατροί σε κοιτάνε βέβαια, όχι τίποτα άσχετοι. Δεν υπάρχει λόγος ντροπής ή ανησυχίας.
Ψηλάφηση (αν μπορείς να το πεις έτσι) κάνουν στους όρχεις. Βάζουν το δάχτυλο ανάμεσα στα 2 μπαλάκια.
Κωλοδάχτυλο δεν σου βάζουν. Αν είναι δυνατόν.
Κωλοδάχτυλο βάζουν μόνο για προστατικές μαλάξεις και εν συνεχεία εξέταση στα ούρα, κάτι που δεν κάνουν την μέρα της κατάταξης.
Συνοψίζοντας σου πιάνουν τους όρχεις και σε κοιτάνε από πίσω μη βρουν καμία σπηλιά. -
Αληθεια γιατι κοιτανε τους ορχεις? Απορια το εχω. Να δουν αν λειπει κανενας?
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Αληθεια γιατι κοιτανε τους ορχεις? Απορια το εχω. Να δουν αν λειπει κανενας?Ναι
-
Αληθεια γιατι κοιτανε τους ορχεις? Απορια το εχω. Να δουν αν λειπει κανενας?Αν λείπει 1 όρχις βγαίνεις Ι4.
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Αν λείπει 1 όρχις βγαίνεις Ι4.
Δλδ με εναν ορχη σε περιπτωση πολεμου δεν θα μπορει να πολεμησει? Μωρε μπραβο
-
Αν λείπει 1 όρχις βγαίνεις Ι4.
Δλδ με εναν ορχη σε περιπτωση πολεμου δεν θα μπορει να πολεμησει? Μωρε μπραβο
Είσαι βοηθητικός. Άμα χάσεις τον έναν όρχι στην μάχη, υπάρχει πρόβλημα μετά όπως καταλαβαίνεις...
-
Μάλιστα πριν την εποπτική εξέταση μας είχαν δώσει να βάλουμε χακί σώβρακο ΕΣ, για να μην υπάρχουν διακρίσεις μεταξύ CalvinKlein και λευκού Minerva.
Τα θυμάμαι και γελάω ακόμα! -
Ο χρήστης Monika έγραψε:
Παρακαλώ ας απαντήσουν όσοι έχουν ήδη πάει και ξέρουν.Ψηλάφηση μπορεί να έκαναν σε σένα επειδή τον είδαν ανοιγμένο.
Πάντως πηγαίνουν πηδες στο στρατό αλλά το κρύβουν (όχι ξεφωνημένες).
Μετά στη μονάδα βρίσκουν στερημένους και τους αρχίζουν στα τσκια. Πρόκειται να καταταγείς; -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Παρακαλώ ας απαντήσουν όσοι έχουν ήδη πάει και ξέρουν.Ψηλάφηση μπορεί να έκαναν σε σένα επειδή τον είδαν ανοιγμένο.
Πάντως πηγαίνουν πηδες στο στρατό αλλά το κρύβουν (όχι ξεφωνημένες).
Μετά στη μονάδα βρίσκουν στερημένους και τους αρχίζουν στα τσκια. Πρόκειται να καταταγείς;Όχι παιδί μου. Δεν είμαι άνδρας. Κοπέλα είμαι. Ρώτησα γιατί ακούσαμε με έναν φίλο μου την πληροφορία και μου φάνηκε τελείως κουλή. Ήθελα να αποκλείσω και το 0,01% πιθανότητα να λέει αλήθεια αυτός που μας πληροφόρησε. Μάλιστα μας είπε ότι ελλείψει γιατρού ένας αξιωματικός έκανε τον έλεγχο. Επίσης κουλό όαο δεν πάει.
Περί Θητείας [#3]