-
ειχαμε παιξει μπαλα με τη ταξιαρχια της κοζανης (και τους νικησαμε, who cares? )
και μας ειχαν βαλει να το βλεπουμε υποχρεωτικα μες στο ψωλοκρυο
-
Κζάνη πηγαμε για ΣΠΕΝ ....τρελή φαση κ πολύ γελιο
-
για να κανατε αλλου το σπεν δεν θα ειστε και πολυ μαχιμια φανταζομαι (καλο αυτο , γιατι δε θα σας κανουν εκπαιδευσεις και μαλακιες ολη την ωρα )
-
δε μας κανουν γιατι αν σπασει κανεις κανα χερι, ποδι δε θα εχουν αντικαταστατες για σκοπετα...
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
Κζάνη πηγαμε για ΣΠΕΝ ....τρελή φαση κ πολύ γελιοΕ τι έμεινε, Αμύνταιο, Φλώρινα και Καστοριά
-
εννουσα κυριως αν εχετε στιβους μαχης, πεδιο βολης, εξοχη να πηγαινετε για σχοινακια και αλλα 'μαχιμα' πραγματα
θα μου πεις εκπαιδευση ειναι και το να σε βγαλουν στην αυλη του ταγματος να κανεις οπλασκησεις , αλλα αυτο ειναι για πολυ προβληματικους (αν και ΠΖ εισαι που ειναι ολοι οι προβληματικοι σε μας ακομα και για αυτο φωναζαν πεζικαριους και πυροβολικαριους για να μας το κανουν -να δινουν τα παραγγελματα- , οι ΤΘ δε τη παλευαν )
-
Για τους μικρούς μας φίλους :
Αθήνα
Παρατείνεται έως τις 8 Μαρτίου η προθεσμία για την ηλεκτρονική κατάθεση του δελτίου απογραφής των στρατεύσιμων.Αφορά όσους έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και πρέπει να απογραφούν (πρώην περιοδεύοντες).
Πρόκειται για γεννηθέντες το 1995 (κλάσης 2016), και η απογραφή πραγματοποιείται μέσω των στρατολογικών υπηρεσιών και των ΚΕΠ.
Από τις 11 Μαρτίου 2013, η εκπρόθεσμη ηλεκτρονική κατάθεση του δελτίου απογραφής θα γίνεται μόνο στις Στρατολογικές Υπηρεσίες.
-
αν κόψω αναβολή την άλλη εβδομάδα, προλαβαίνω να μπω με τους ψάρακες του Μαΐου ?
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
αν κόψω αναβολή την άλλη εβδομάδα, προλαβαίνω να μπω με τους ψάρακες του Μαΐου ?Aneta an den apatomai . Etsi kai allios se 2 bdomades mpainei h B esso
P.S: Signomi gia ta greeklish tha to diorthoso otan gyriso spiti. Eimai apo pc tis douleias
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
αν κόψω αναβολή την άλλη εβδομάδα, προλαβαίνω να μπω με τους ψάρακες του Μαΐου ?
Aneta an den apatomai . Etsi kai allios se 2 bdomades mpainei h B esso
P.S: Signomi gia ta greeklish tha to diorthoso otan gyriso spiti. Eimai apo pc tis douleias
τέλεια
-
αυτο περιμενα τοσο καιρο , red monster στο στρατο
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
αυτο περιμενα τοσο καιρο , red monster στο στρατοTha staksei to kormaki tou
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
αυτο περιμενα τοσο καιρο , red monster στο στρατοαν καταφέρω να περάσω κινητό με κάμερα (που θα τα καταφέρω ) θα φτιάξω λεύκωμα με την θητεία μου...
ακόμα δεν μπήκα και το έκαψα ...
βαράτε βιολιτζήδες...
-
αν καταφέρω να περάσω κινητό με κάμερα (που θα τα καταφέρω ) θα φτιάξω λεύκωμα με την θητεία μου...
βαράτε βιολιτζήδες...
φροντισε να γραψει και ο Διοικηταγκας στο λευκωμα.......
-
αν καταφέρω να περάσω κινητό με κάμερα (που θα τα καταφέρω ) θα φτιάξω λεύκωμα με την θητεία μου...
βαράτε βιολιτζήδες...
καλα και στο κεντρο να μην εχεις , μετα θα εχεις κανονικα
εγω μονο φωτογραφιες απο την αθηνα εχω, τα υπολοιπα θελω να τα ξεχασω
-
αν κόψω αναβολή την άλλη εβδομάδα, προλαβαίνω να μπω με τους ψάρακες του Μαΐου ?δοκιμαστικα παρέλασης μες στη ζέστα ...
35 ΚΣ για να πάρω μεταθεση
Το σημερινο προγραμμα λέει πυλη κ λαντζα
που θα παει θα φυγω απτο τρελοκομείο 12 μέσα μια εξω -
Ο χρήστης vengas έγραψε:
δοκιμαστικα παρέλασης μες στη ζέστα ...
35 ΚΣ για να πάρω μεταθεση
Το σημερινο προγραμμα λέει πυλη κ λαντζα
που θα παει θα φυγω απτο τρελοκομείο 12 μέσα μια εξωυπάρχουν και χειρότερα..... (30 μέσα μία έξω....)
-
κοντα στην Αθηνα; για θηβα ειχα ακουσει τετοια
-
Και 45 μέσα 1 έξω. Η μονάδα που υπηρετούσα . Ψάρια πήξτε λιγάκι
-
Vengas η αϋπνία σε πειράζει περισσότερο ή η κλεισούρα;
Περί Θητείας [#3]