-
Ο χρήστης gto250swb έγραψε:
Φλωρεψε και ο στρατος;
οταν αυτοκτονουν η 'αυτοκτονουν' λογικο ειναι πολλα παιδια δεν αντεχουν αυτη την πιεση ποσο μαλλον να κατσουν σε κανα κατσικοχωρι
Kαλα ας ειχε αυτοκτονησει κανενας στην μοναδα σου βραδιατικα, οπως μου ειχε κατσει εμενα στο Ναυπλιο να δουμε αν θα γελαγες...νομιζω οτι η εβδομαδα προσαρμογης μπορει να φαινεται αστεια αλλα ειδικα σε ξεμπαρκες μοναδες χειμωνιατικα βοηθαει.
δεν καταλαβες καθολου το νοημα του ποστ μου
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
Φλωρεψε και ο στρατος;
οταν αυτοκτονουν η 'αυτοκτονουν' λογικο ειναι πολλα παιδια δεν αντεχουν αυτη την πιεση ποσο μαλλον να κατσουν σε κανα κατσικοχωρι
Kαλα ας ειχε αυτοκτονησει κανενας στην μοναδα σου βραδιατικα, οπως μου ειχε κατσει εμενα στο Ναυπλιο να δουμε αν θα γελαγες...νομιζω οτι η εβδομαδα προσαρμογης μπορει να φαινεται αστεια αλλα ειδικα σε ξεμπαρκες μοναδες χειμωνιατικα βοηθαει.
Kαλα δεν το αποκλειω ειμαι λιγο ψοφιος σημερα
-
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Eυχαριστω για τις απαντησεις.
Ειμαι Πατρα και πρεπει να παω Σαμο και δυστυχως χαλαει ο καιρος, οποτε δεν διακινδυνευω να παω με αυτοκινητο και καραβι, οποτε αεροπλανο την ιδια ημερα που ληγει το φυλλο πορειας.
Το θεμα ειναι οτι αν παρω την απογευματινη πτηση θα φθασω γυρω στις 5+ το απογευμα.
Υπαρχει προβλημα η τυπικα μπορω να παρουσιαστω ως τις 12 που αλλαζει η ημερα?Κανένα πρόβλημα. Θα παρουσιαστείς στον ΑΥΔΜ και θα σε στείλει στους θαλάμους. Απλά δεν θα μπορείς να χρεωθείς ατομικά είδη και κουβέρτες/μαξιλάρι.
ΥΓ: Μη πας όμως στις 12 το βράδυ γιατί θα τον ξυπνήσεις και θα σε διαολοστείλει...
-
Φλωρεψε και ο στρατος;
Kαλα δεν το αποκλειω ειμαι λιγο ψοφιος σημερα
βεβαια θα τρολλαρω τωρα..
εχει διαφορα αμα αυτοκτονησει πρωι η βραδυ? -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Eυχαριστω για τις απαντησεις.
Ειμαι Πατρα και πρεπει να παω Σαμο και δυστυχως χαλαει ο καιρος, οποτε δεν διακινδυνευω να παω με αυτοκινητο και καραβι, οποτε αεροπλανο την ιδια ημερα που ληγει το φυλλο πορειας.
Το θεμα ειναι οτι αν παρω την απογευματινη πτηση θα φθασω γυρω στις 5+ το απογευμα.
Υπαρχει προβλημα η τυπικα μπορω να παρουσιαστω ως τις 12 που αλλαζει η ημερα?Κανένα πρόβλημα. Θα παρουσιαστείς στον ΑΥΔΜ και θα σε στείλει στους θαλάμους. Απλά δεν θα μπορείς να χρεωθείς ατομικά είδη και κουβέρτες/μαξιλάρι.
ΥΓ: Μη πας όμως στις 12 το βράδυ γιατί θα τον ξυπνήσεις και θα σε διαολοστείλει...
παθων φανταζομαι?
-
Ναι, με ξύπνησε ένας ψάρακας κάποτε... αλλά δεν τον χάλασε... καθάρισε όλο το Διοικητήριο το άλλο πρωί...κακε εγω οποιον εβλεπα τον εβαζα να τρεχει!
-
297 Πεδίο Βολής στο Ναύπλιο αναφέρεσαι
Μηχανικάριος ήμουν και εγώ -
Ο χρήστης D1FF έγραψε:
297 Πεδίο Βολής στο Ναύπλιο αναφέρεσαι
Μηχανικάριος ήμουν και εγώNαι ρε σειρα! Ποιο λοχο?
-
Κατά τη διάρκεια της θητείας μου έχω να θυμάμαι δύο απόπειρες αυτοκτονίας, με τη χρήση του όπλου τους την ώρα της σκοπιάς. Ευτυχώς και στις δύο περιπτώσεις τα παιδιά σώθηκαν. Είναι πολλά που έχει ο κάθε άνθρωπος στο νου του.
-
Ο χρήστης D1FF έγραψε:
1o ΛόχοΗμούν Σπάρτη για ειδικότητα τότε που έγινε το περιστατικό και το είχα μάθει δια τηλεφώνου από παιδί στο Ναύπλιο!
3oς Λόχος. Το παλικαρι δεν ηταν στην διμοιρια μου και δεν μιλαγαμε πολυ, οταν αυτοκτονησε ημουν περιπολο στο στρατοπεδο, ειχε γινει ψιλοχαμος.Οταν πηγαμε για το μνημοσυνο στο ΠΒ ακομα η σκοπιά ειχε σταμπες απο το αιμα του παιδιου, ας τα να παν στο διαολο...
Btw ειχα τον κολλητο μου που πηγε Σπαρτη, πρεπει να ησουν μαζι του, αυτος πηγε Λεσβο μετα κι εγω Ξανθη.
-
Αφου απολυθηκα εγω απο τον Β.Eβρο εστειλα αντικαταστατη...Προχτες εφυγε με Φ.Π. ο κολλητος μου απο Κορινθο που ειχε παρουσιαστει και εχτες εφτασε στην μοναδα του...
617 Τ.Π. στην Πλάτη Έβρου...
Ζωαρα θα κανει κι αυτος οπως εγω ειδικα στα Ε.Φ....
-
Καμιά σειρά μου είναι σ'αυτό το φόρουμ
11ο ΣΠ Τρίπολη 9/1989, 265ΤΕ Μανταμάδο 11/89-12/90, ΑΣΔΕΝ 12/90-03/91; -
Ο χρήστης zx lover έγραψε:
Αφου απολυθηκα εγω απο τον Β.Eβρο εστειλα αντικαταστατη...Προχτες εφυγε με Φ.Π. ο κολλητος μου απο Κορινθο που ειχε παρουσιαστει και εχτες εφτασε στην μοναδα του...617 Τ.Π. στην Πλάτη Έβρου...
Ζωαρα θα κανει κι αυτος οπως εγω ειδικα στα Ε.Φ....
πλατη εβρου οτι να ναι
-
Ο χρήστης BEAMS έγραψε:
Καμιά σειρά μου είναι σ'αυτό το φόρουμ
11ο ΣΠ Τρίπολη 9/1989, 265ΤΕ Μανταμάδο 11/89-12/90, ΑΣΔΕΝ 12/90-03/91;A, εσύ είχες τοξοβαστούς και στον όρχο παρκαρισμένους δεινόσαυρους!
-
-
Ε βέβαια... με 9μηνο που να βγει; Αλλά τώρα πάνε να κόψουν τους ΕΠ.ΟΠ. μπας και γλυτώσουν και απο εκεί κανένα φράγκο...
-
Ντροπη στο Ελληνικο Κρατος που παει να κοψει τοσους σκληρα εργαζομενους νεους...
Απο τις πιο παραγωγικες ομαδες εργαζομενων! -
Άντε πάλι με την παραγωγικότητα... Πότε θα γίνει καταννοητό ότι ο ρόλος των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας δεν είναι να συνεισφέρουν στο ΑΕΠ της χώρας; Ο ρόλος τους είναι να εξασφαλίζουν την ακεραιότητα της και να προστατεύουν την χώρα απο εσωτερικούς και εξωτερικούς εχθρούς.
-
Άντε πάλι με την παραγωγικότητα... Πότε θα γίνει καταννοητό ότι ο ρόλος των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας δεν είναι να συνεισφέρουν στο ΑΕΠ της χώρας; Ο ρόλος τους είναι να εξασφαλίζουν την ακεραιότητα της και να προστατεύουν την χώρα απο εσωτερικούς και εξωτερικούς εχθρούς. -
Χαίρομαι να προσφέρω γέλιο.
Περί Θητείας [#3]