-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Πορειαρα και βολή με M16 ...
E, oχι και 'πορειάρα', κόψε κάτι...!
Νυκτερινη εκπαίδευση... Λοχιας (με κλασσικά iq κουνουπιδιου και καμία επαφή με φυσική ) να προσπαθεί να εξηγήσει σε 40 νεοσυλλεκτους με iq μπαμπαλου γιατί όταν εκ/τει όπλο φτάνει πρώτα η λάμψη και μετά ο ήχος ... Απόλαυση
Περίμενες Λοχία με iq προφέσορα, να το εξηγεί στους νεοσύλλεκτους στρατιώτες με επιστημονικούς όρους, αλα αμφιθέατρο του ΕΜΠ...?
ριξατε με τροχιοδεικτικες ; εχουν πλακα αυτες γιατι φαινονται οι μπεκατσες στο γαμο του καραγκιοζη
θελω να μου κανεις και συγκριση αργοτερα με g3 , να μας πεις ποιο σου αρεσει περισσοτερο
παντως τι μαλακια κεντρο ειναι αυτο; σας τρεχουν και μετα εσυ συγκεκριμενα θα τα ξαναπερασεις ολα σε πολυ πιο γελοιο βαθμο στο σπεν
δε θα μπορεις να κανεις και τον ανεκπαιδευτο να τη γλιτωνεις απο αγηματα
Μαλακία κέντρο, γιατί...? Και πώς η μαλακία του καθορίζεται απο το γεγονός οτι ο red monster θα τα περάσει όλα μετά, στο ΣΠΕΝ...?
Ναι γιατί εμείς που ξέραμε από φυσική και προσπαθούσαμε να τα εξηγήσουμε τα καταλάβαιναν.
Στου κουφού την πόρτα....πάρτην και φύγε
ε ενταξει οταν εισαι με τετοια πλασματα δεν ειναι πολυ δυσκολο να ξεχωρισεις
Πολύ κόμπλεξ βγάζετε εσεις με το υψηλό iq τελικά. Το έχετε πάντα και βγαίνει μονο στα περί Στρατού, ή και σε άλλες περιπτώσεις στη ζωή σας...?
δε θα μπορεις να κανεις και τον ανεκπαιδευτο να τη γλιτωνεις απο αγηματα
Ναι, θα τρομάξουν απο την εκπαίδευσή του και θα του αναθέσουν ολο το Στρ/δο.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
θεωρητικα μπορει να γινει, στη πραξη παιρνεις τα 3 , σιγα μη σου γραψουν στο φυλλο σου τις τιμητικεςεδω σου τρωνε απο τη κανονικη για αδεια ορκωμοσιας για να μην εχεις τιποτα στο τελος
Επειδή είμαι στα κομπιούτερ της στρατολογιας, καμία τιμητική για αιμοδοσία δεν θα παραστεί στο κέντρο
Την ορκωμοσίας την βάλαμε σαν '4 ημέρες τιμητική ', δεν είναι έτσι; Μας τρώνε τα μουνια;;
Την είχα ψιλιαστει την δουλειά και δεν έδωσα, θα δώσω στη μονάδα -
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
άλλωστε το να δίνεις αίμα είναι ένα κακό πράγμα που ποτέ δεν πρέπει να κάνεις δίχως ανταλλάγματαΦυσικά και να δώσεις αίμα
Προσωπικά ειχα δώσει πριν 3 μήνες και δεν μπορούσα τόσο νωρίς, αλλά δεν βρίσκω τίποτα αθέμιτο αν μπορεος να το εκμεταλλεύσεις να μην το κανείς , αυτό είπε ο Θωμάς
-
ο στρατός έχει αρχίσει να επηρεάζει τα ελληνικά σου
ο θωμάς έγραψε:Α Κώστα μην κάνεις την μαλακία και δώσεις αίμα στο κέντρο. Η τιμιτική απλά θα χαθεί στον δρόμο
το οποίο δεν ξέρω σε ποια γλώσσα μεταφράζεται σε κάτι διαφορετικό πέραν του 'μην πας να δώσεις γιατί δεν θα πάρεις τιμητική'.
Εγώ από την άλλη φυσικά έγραψα 'Φυσικά και να δώσεις αίμα' το οποίο μάλλον μεταφράζεται στο να δώσεις αίμα.
Το αν θα έχει bonus ή όχι, είναι άλλο θέμα. -
Σπαρταν
Αν σκεφτείς ότι από τα 200 άτομα του λόχου οι 50 βγήκαν ΕΥ, ενώ είχαν δηλώσει οι ίδιοι ΕΔ, ε...
Προσωπικά τρέχω σε διάδρομο 18αρικα...Κατα τα αλλά, ο έχει δίκιο ο κιουσισ, ο στρατός απευθύνεται σε ακριτους και απαιδευτους νέους, τα παιδεμενα μυαλά συνήθως τσινανε στην βλακεία και στον παραλογισμό
-
άλλωστε το να δίνεις αίμα είναι ένα κακό πράγμα που ποτέ δεν πρέπει να κάνεις δίχως ανταλλάγματα
Φυσικά και να δώσεις αίμα
Προσωπικά ειχα δώσει πριν 3 μήνες και δεν μπορούσα τόσο νωρίς, αλλά δεν βρίσκω τίποτα αθέμιτο αν μπορεις να το εκμεταλλεύσεις να μην το κανείς , αυτό είπε ο Θωμάς
Ακριβώς αυτό
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
ο θωμάς έγραψε:Α Κώστα μην κάνεις την μαλακία και δώσεις αίμα στο κέντρο. Η τιμιτική απλά θα χαθεί στον δρόμο
το οποίο δεν ξέρω σε ποια γλώσσα μεταφράζεται σε κάτι διαφορετικό πέραν του 'μην πας να δώσεις γιατί δεν θα πάρεις τιμητική'.
Εγώ από την άλλη φυσικά έγραψα 'Φυσικά και να δώσεις αίμα' το οποίο μάλλον μεταφράζεται στο να δώσεις αίμα.
Το αν θα έχει bonus ή όχι, είναι άλλο θέμα.Προφανως ο Θωμάς εννοεί να δώσω στη μονάδα ΑΝΤΙ του κέντρου
-
Το αν θα έχει bonus ή όχι, είναι άλλο θέμα.Προφανως ο Θωμάς εννοεί να δώσω στη μονάδα ΑΝΤΙ του κέντρου
Ακριβώς αυτό, απλά βαριόμουν να γράψω την συνέχεια
-
γιατί δεν μπορείς να κάνεις και τα δύο;
Σε εμάς πάντως στη μονάδα αιμοδοσία έγινε μια φορά και με κλήρωση, και πήγαν 1-2 άτομα γιατί διαφορετικά καταλαβαίνεις ότι για μια μέρα τα όπλα θα έμεναν μόνα τους στις σκοπιές
[μαζί με την τιμητική, είσαι και ΕΥ όλη την υπόλοιπη μέρα της αιμοδοσίας]
Άντε, πάρε και bonus, στο κέντρο δώσεις δεν δώσεις αίμα, κόλλα ένα βαμβάκι στο μπράτσο για την υπόλοιπη μέρα -
Βαριεμαι θανάσιμα το ΕΥ... Με ελαφριά γαστρεντεριτιδα είπα στον γιατρό να μην με βγάλει εκτός
-
Βαριεμαι θανάσιμα το ΕΥ... Με ελαφριά γαστρεντεριτιδα είπα στον γιατρό να μην με βγάλει εκτός
-
-
σε μονάδα μετά από αιμοδοσία θες δεν θες θα βγεις ΕΥ. Δεν θα σε αφήσει κανείς με όπλο σκοπιά.
Κι επειδή στις μονάδες δεν περισσεύει ο κόσμος, δεν γίνεται έτσι ελεύθερα το θέμα. -
Πάτα το άλλη μια
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
άλλωστε το να δίνεις αίμα είναι ένα κακό πράγμα που ποτέ δεν πρέπει να κάνεις δίχως ανταλλάγματαΦυσικά και να δώσεις αίμα
εγω δεν εδωσα ποτε αιμα στο στρατο, γιατι το θεωρησα υποτιμητικο να δωσω αιμα για να παρω αδεια
(γενικα εχω δωσει καμποσες φορες αιμα σε ασχετες φασεις γιατι ηθελα ή ετυχε να πρεπει , οχι για αδεια ) -
Δεν είναι υποχρεωτικό να πάρεις άδεια. Αν θέλεις δεν την παίρνεις την τιμητική.
-
θεωρητικα μπορει να γινει, στη πραξη παιρνεις τα 3 , σιγα μη σου γραψουν στο φυλλο σου τις τιμητικες
εδω σου τρωνε απο τη κανονικη για αδεια ορκωμοσιας για να μην εχεις τιποτα στο τελος
Επειδή είμαι στα κομπιούτερ της στρατολογιας, καμία τιμητική για αιμοδοσία δεν θα παραστεί στο κέντρο
Την ορκωμοσίας την βάλαμε σαν '4 ημέρες τιμητική ', δεν είναι έτσι; Μας τρώνε τα μουνια;;
Την είχα ψιλιαστει την δουλειά και δεν έδωσα, θα δώσω στη μονάδαγια αιμοδοσια εφοσον εγινε σε στρατιωτικο νοσοκομειο ή απο κλιμακιο στρατιωτικων γιατρων/νοσοκομων (διαφορετικα δε μετραει) παιρνεις σχετικο χαρτι και μπορεις να παρεις αδεια οποτεδηποτε στη θητεια σου
πολλοι τη κρατανε για το τελος
Δεν είναι υποχρεωτικό να πάρεις άδεια. Αν θέλεις δεν την παίρνεις την τιμητική.
σωστος , αλλα δεν ετυχε να το σκεφτω ετσι εκεινη τη στιγμη
επισης ενιωθα ερειπιο ολη την ωρα, δεν ημουν για πολλα πολλα, ουτε επαιζε στανταρ σε μας το ΕΥ
πολλοι δηλαδη ετυχε να δινουν εφοσον πρωτα συμφωνουσαν να κανουν μετα υπηρεσια , πραγμα φυσικα παρατυπο
σε μονάδα μετά από αιμοδοσία θες δεν θες θα βγεις ΕΥ. Δεν θα σε αφήσει κανείς με όπλο σκοπιά.
Κι επειδή στις μονάδες δεν περισσεύει ο κόσμος, δεν γίνεται έτσι ελεύθερα το θέμα.λαθος οπως λεω και παραπανω.. δυστυχως δεν τηρουνται ολα κατα γραμμα..
μονο οτι συμφερει τους ανωτερους σου και ενδεχομενως κι εσενα
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Πολύ κόμπλεξ βγάζετε εσεις με το υψηλό iq τελικά. Το έχετε πάντα και βγαίνει μονο στα περί Στρατού, ή και σε άλλες περιπτώσεις στη ζωή σας...?
εγω μονο στο στρατο το εβγαλα , καμια φορα και αλλου , αλλα σαν εκει πουθενα
και σκεψου δεν εχω καν υψηλο iqο πασχος ειναι πιο εξυπνος απο μενα
Μαλακία κέντρο, γιατί...? Και πώς η μαλακία του καθορίζεται απο το γεγονός οτι ο red monster θα τα περάσει όλα μετά, στο ΣΠΕΝ...?
σπαρταν εγω στο στρατο δεν ειχα καμια ορεξη για τα στρατιωτικα πραγματα
ο ρεντ αυτη τη στιγμη κανει κανονικη εκπαιδευση στο κεντρο, πραγμα που εγω δεν εκανα ποτε οποτε μου ακουγεται κουραστικο
και ειναι μαλακια γιατι θα κληθει να τα ξαναπερασει ολα αυτα λογω του καθεστωτος που υπαρχει και μαλιστα θα τα περασει ξανα σε πιο γελοιο βαθμο και θα ξενερωνει απιστευτα που θα χανει ετσι το χρονο του.. οπως και να το κανουμε ειναι καπως ενοχλητικο
μακαρι να του κατσει οπως εμενα που δεν παταγα καθολου σπεν και λουφαρα και απο κει
Ναι, θα τρομάξουν απο την εκπαίδευσή του και θα του αναθέσουν ολο το Στρ/δο.
μαλλον δεν εχεις δει τι κυκλοφορει στον υπολοιπο στρατο
το να ξερεις οπλοασκησεις θεωρειται κορυφαια εκπαιδευση στις μερες μαςοταν θα καθεται απειρες ωρες ορθιος σε ενα κατσικοχωρι κατω απο το καυτο ηλιο ή στο ψωλοκρυο μονο με το χιτωνιο να περιμενει να περασει για 2' καποιος παπας ή στρατηγος ή πολιτικος θα με θυμηθει
-
Μας βάζουν να καθόμαστε προσοχή όταν περναει το αυτοκίνητο του διοικητή ασχέτως αν είναι μέσα (που κατα κανόνα δεν είναι )
Αλλά επίπεδα προσφυγής
-
δηλαδη χαιρετατε τον οδηγο φανταρο?
εμεις ειχανε πιο πολυ γελιο οταν περναγε ο διοικητης γιατια ψαχναμε
να βρουμε τα τζοκευ. αλλος το ειχε στο παντελονι, αλλος στο χιτονιο. χαχα.
αυτοι που ηταν προβλεπε, το φοραγανε ηδη.
Περί Θητείας [#3]