-
Ο χρήστης edmond έγραψε:
Νταξ υπολογιζω σε 2 ή 3 χρονια να εχω τελειωσει με το θεμα σχολη-φανταρικο, αρα δεν θα βγω παππους απο στρατο οπως κι αν εχει.
ανω των 22-23 χρονων θεωρεισαι παππους!
και οχι φυσικα λογω ηλικιας...
απ' οσο θυμαμαι, δεν γουσταραν πολλοι πχ 23αρηδες να τους διαταζουν 18αρηδες.Γιατί ποιος 18χρονος είναι βαθμοφόρος;
-
18 χρονων κανενας δεν εχει βαθμο (ισως καποιος εποπ που ετυχε να μπει με προκυριξη μετα το λυκειο).
η ΣΜΥ 2 η 3 χρονια ειναι? λοχιας βγενεις απο ΣΜΥ αν θυμαμε σωστα και εισαι 20-21 χρονων οταν βγεις.
μεχρι 25 ειναι καλα να πας φανταρος (αλλα οσο πιο μικρος τοσο καλυτερα), μετα τα 25
θα εχεις λιγα θεματακια, αν περιμενει και η 'σιγουρη' γυναικα τοτε ειναι παλουκι. -
sorry αλλα για εφεδρους δεν μιλαμε?
δεν υπαρχουν 18αρηδες τετοιοι, οι οποιοι οταν παλιωσουν θα 'διαταζουν' τους οποιους νεους 23αρηδες?
για αυτη τη φαση μιλαω μιας και αναφερθηκε απο εφεδρους προηγουμενως...
btw στην σειρα μου ειχα και εναν 17μισο ο οποιος ειχε δηλωσει εθελοντης για να ξεμπερδευει πιο γρηγορα.
μετα απο τα λυβ που περασαμε μαζι, ηταν ηδη στα 18 του λοχιας.
στο παραδειγμα αυτο το 18 καντε το 19 αντε και 20.
το θεμα ειναι οτι στις ηλικιες αυτες το 3 πανω 3 κατω κανει καποια διαφορα την οποια καποιοι δεν... γουσταρουν να το πω -
Ο χρήστης vaggos111 έγραψε:
18 χρονων κανενας δεν εχει βαθμο (ισως καποιος εποπ που ετυχε να μπει με προκυριξη μετα το λυκειο).
η ΣΜΥ 2 η 3 χρονια ειναι? λοχιας βγενεις απο ΣΜΥ αν θυμαμε σωστα και εισαι 20-21 χρονων οταν βγεις.
μεχρι 25 ειναι καλα να πας φανταρος (αλλα οσο πιο μικρος τοσο καλυτερα), μετα τα 25
θα εχεις λιγα θεματακια, αν περιμενει και η 'σιγουρη' γυναικα τοτε ειναι παλουκι.2 χρονια η ΣΜΥ.Πλειοψηφεια ατομων εκει μεσα ειναι χαζοτεροι απο τα φουντουκια.
-
διαφωνω, οι σμυ εχουν τους πιο προβληματικους και μαλακες, αλλα εχουν και τις μεγαλυτερες ατομαρες
ειναι ή του υψους ή του βαθους , αλλα αν ειναι ατομαρες τα σπανε
εκανα σκοπιες με σμυ αλχια που τον ειχαν βαλει στο ματι γιατι ηταν χαλαρος με τους στρατιωτες στη πυλη και για τιμωρια τον εστειλαν σκοπια (στα @@ του βεβαια, ελεγε καλυτερα τωρα μπορω και να κοιμαμαι )
επισης ενας λοχαγος που ειχα σε καποια φαση αμεσο ανωτερο απο σμυ ειναι ατομαρα που ομοια της δεν υπαρχει
περνουσαμε ζωη και κοτα ατακες φοβερες οταν εκανε εποπτης (φυλα το μαγαζι, παω να ριξω μια χεσα )παρολο που εχω σιχαθει πολλους σμυ, μερικοι απο τους αγαπημενους μου καραβαναδες ειναι σμυ
-
Γ αυτο ειπα πλειοψηφια και οχι ολοι
Οσοι δεν ειναι στοκοι,προφανως κ ειναι ατομαρες γιατι αλλιως θα αυτοκτονουσαν -
ναι απο ενα σημειο και μετα (ειδικα μετα το πρωτο αστερι , σχεδον παντα ) εχουν καψει φλατζα
και αν το καλοσκεφτεις ειναι αυτοι που τους τρεχουν περισσοτερο τους τρεχουν νεους και τους τρεχουν και μεγαλους
οι εμθ μεγαλωνοντας τα ξυνουν κανονικα και οι αξιωματικοι γεμιζουν αστερια και ζουν το δικο τους ονειρο,αυτοι ειναι μαλλον οι πιο ριγμενοι μαλακια η σμυ
-
Γενικα οι περισσοτεροι δεν ειχαν επιλογη περαν του στρατου για λογους αποκαταστασης.Αυτο και μονο μας λεει πως ενα μεγαλο νουμερο μπαινουν χωρις απαραιτητα να γουσταρουν στρατο.Βαλε και την κωλοκατασταση εκει μεσα,το χανουν.
Το θεμα ειναι οτι κ εκει μεσα ολο τους το ζορι ειναι τι εκανε ο διπλανος,τι ζητησε το 2αρι,τι ειπε ο αδερφος και κατι τετοιες μαλακιες,αντι να μαθουν και τιποτα ουσιωδες.Για μενα αποφοιτος ΣΜΥ ισοδυναμει με αποφοιτο λυκειου και κατω μορφωτικα,πως να χειριστουν ατομα και καταστασεις αυτοι μετα?
-
Όσους γνώρισα που ήταν απο ΣΜΥ ήταν Ατομάρες , όσες ηταν απο ΣΜΥ ήταν καυλιάρες .
Γουστάρω ΣΜΥ πάντως, δεν ξέρω αλλά οι σαρδέλες στο μανίκι φαίνονται ποιό γαμάτες απο ένα απλό αστεράκι,άντε 2 αστεράκια -
Ο χρήστης vaggos111 έγραψε:
18 χρονων κανενας δεν εχει βαθμο (ισως καποιος εποπ που ετυχε να μπει με προκυριξη μετα το λυκειο).Οι ΕΠ.ΟΠ. παραμένουν χρόνια στο βαθμό του στρ πριν πάρουν βαθμό. Ο 18χρονος ΔΕΑ όμως μια χαρά διατάσσει...
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Οι ΕΠ.ΟΠ. παραμένουν χρόνια στο βαθμό του στρ πριν πάρουν βαθμό. Ο 18χρονος ΔΕΑ όμως μια χαρά διατάσσει...
γινεται 18 χρονων να ειναι ΔΕΑ?
δεν υπαρχει οριο ηλικιας? -
Ο χρήστης edmond έγραψε:
sorry αλλα για εφεδρους δεν μιλαμε?
δεν υπαρχουν 18αρηδες τετοιοι, οι οποιοι οταν παλιωσουν θα 'διαταζουν' τους οποιους νεους 23αρηδες?
για αυτη τη φαση μιλαω μιας και αναφερθηκε απο εφεδρους προηγουμενως...
btw στην σειρα μου ειχα και εναν 17μισο ο οποιος ειχε δηλωσει εθελοντης για να ξεμπερδευει πιο γρηγορα.
μετα απο τα λυβ που περασαμε μαζι, ηταν ηδη στα 18 του λοχιας.
στο παραδειγμα αυτο το 18 καντε το 19 αντε και 20.
το θεμα ειναι οτι στις ηλικιες αυτες το 3 πανω 3 κατω κανει καποια διαφορα την οποια καποιοι δεν... γουσταρουν να το πωΣίγα μη σε διατάξει ο παλιός ρε παιδιά. Ήμαρτον. Δεν είμαστε στο 1970. Τα περί παλιών και νέων μόνο ως πλάκα υφίστανται σήμερα.
Ούτε ο λοχίας/δεκανέας από ΛΥΒ πρόκειται να σε διατάξει. Ντάξει μπορεί να βρεθεί κανένας μαλάκας και να πάει να το παίξει βαθμοφόρος, θα φάει το κράξιμο του από όλους τους υπόλοιπους και γεια σας.
ΣΜΥ συμφωνώ και εγώ ατομάρες. Κάποιοι ήταν απάλευτοι αλλά δε το βγαζαν στους φαντάρους, απλά ήταν στυλ αμίλητοι τυπικοί.18 χρονων κανενας δεν εχει βαθμο (ισως καποιος εποπ που ετυχε να μπει με προκυριξη μετα το λυκειο).
Οι ΕΠ.ΟΠ. παραμένουν χρόνια στο βαθμό του στρ πριν πάρουν βαθμό. Ο 18χρονος ΔΕΑ όμως μια χαρά διατάσσει...
18 χρονος ΔΕΑ; Συνήθως δεν καλούν με την ένδειξη ΥΕΑ τους απόφοιτους κάποιας σχολής; Εγώ πάντως δε συνάντησα ΔΕΑ απόφοιτο Λυκείου. Αν και συνήθως και αυτοί είναι στα παπάρια τους, χυμαδιό. Κάνουν τους τυπικούς όταν είναι μπροστά ο αστεράτος και όταν φύγει μαλακίζονται μαζί μας.
-
Ένδειξη ΥΕΑ όσοι έχουν τελειώσει Γεν. Λύκειο πλέον
-
Το βαφτιστήρι μου ήταν σειρά μου δεα, μπήκε στα 17 του στρατό εθελοντής , χωρίς να του χει έρθει καν χαρτί, ενηλικιώθηκε στο στρατό και απολύθηκε 6 μήνες μετά από μένα
Οπότε μην έχετε καμιά αμφιβολία για την ηλικία
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
Τι σειρά είπαμε είσαι??
323
LOL οι κλασικες δύο ατάκες...
- Τι ειναι αυτο νεος? Δε ρωτησα το τηλεφωνο σου
- Τι ειναι αυτο? Τελικη απο Πόρσε?
-
Ο χρήστης nikospappas έγραψε:
183
ποσα χρονια περασαν απο τον Αυγουστο του 1986 που παρουσιαστηκα στο ΚΕΔΒ στο Χαιδαρι...Πρεπει να πηγες πολυ νεος, χωρις καθολου αναβολή, ετσι?
-
Μερικά ενδιαφέροντα στατιστικά για να περάσει το 4-6 του θαλαμοφυλαξ...
Σε διμοιρία 48 ατόμων στο ΚΕΕΔ οι 25 δεν έχουν απολυτήριο λυκείου, οι 21 μόνο αυτό,και οι 2 είναι φοιτητές η πτυχιούχοι ΑΕΙ/ΤΕΙ... Από τους οποίος ο ένας έγραψε στην δήλωση για ΥΕΑ το 'φιτιτιδις τει' και με ρώτησε αν ο 'φοιτητής' γράφετε έτσιΚατα τα αλλά είχαμε ιστορίες γεμάτες από την αγωνιστική ζωή του *, το πόσο ΓΤΠ είναι οι δάσκαλοι και πόσο γαμει ο στρατός
Ενδιαφέρον έχει το προγράμματα των ΠΕΝ
-
4-6 το χειροτερο νουμερο μονο το 3-6 ή το 2-5 το ξεπερναει σε αηδια
τι λεει τη παλευεις εκει μεσα; γινεσαι κομμαντο ;
-
Για να γίνω κόμμαντο πρέπει να ασπαστω την λογική τους, και έχω υποσχεθεί στην αδερφή μου Να διατήρησω μερικά απο τα εγκεφαλικά κύτταρα μου...
Εχει πέσει μπόλικη αγγαρεία από την αρχή αλλά προς το παρόν είμαι κόμπλε
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Μερικά ενδιαφέροντα στατιστικά για να περάσει το 4-6 του θαλαμοφυλαξ...
Σε διμοιρία 48 ατόμων στο ΚΕΕΔ οι 25 δεν έχουν απολυτήριο λυκείου, οι 21 μόνο αυτό,και οι 2 είναι φοιτητές η πτυχιούχοι ΑΕΙ/ΤΕΙ... Από τους οποίος ο ένας έγραψε στην δήλωση για ΥΕΑ το 'φιτιτιδις τει' και με ρώτησε αν ο 'φοιτητής' γράφετε έτσιΚατα τα αλλά είχαμε ιστορίες γεμάτες από την αγωνιστική ζωή του *, το πόσο ΓΤΠ είναι οι δάσκαλοι και πόσο γαμει ο στρατός
Ενδιαφέρον έχει το προγράμματα των ΠΕΝ
Το είπα μερικά ποστ πριν.....για τους περισσότερους εκεί μέσα η θητεία στις Ειδ. Δυν θα είναι ότι σημαντικότερο θα έχουν κάνει στην ζωή τους.
Δυστυχώς το επίπεδο είναι πολύ χαμηλό.
Από την άλλη όμως γενικά είναι φιλότιμα παιδιά και κάνουν ότι τους διατάξεις άρα 'σκοπός επετεύχθη'.
Περί Θητείας [#3]