-
ολοι ακουμε για ατομα που εχουν παρει πολλες μερες αδεια , αλλα αλλο να το βλεπεις απο κοντα να γινεται
θελει συστημα και προσπαθεια, μη λεμε μαλακιες δεν ειναι τοσο απλο
γινεται , αλλα πρεπει να εισαι αποφασισμενος για ολα (γιατι οπως ειπαμε θελει και αλχημειες.. )
και δεν ηταν ο μονος , ειχαμε κι αλλους
εγω το χειριστηκα ασχημα , μπορουσα να φτασω σιγουρα καμια 60αρα , αλλα εκανα βλακειες..
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Τα ΧΩΚ στην κυμη είναι καλά;;
+1 στον Qsis
Ειπαμε T/ΓΕΕΘΑ αν θετε να περασετε καλά.Καλές μοναδες εντος Αττικης ειναι ελαχιστεςΠαίδες ειμαι νουμπας με την ορολογία, νιανια τα θέλω ...
-
@Qsis Νταξ οι πολλες μερες άδεια ειναι και αποτελεσμα προσπαθειας που δικαιουσαι πολλες φορές
Κι εγώ άδειες είχα συνολικά κοντα στις 50+ (με κανονικές, τιμητικες παραμεθορίου και τιμητηκές) αλλα όταν ήρθα για Πασχα περυσι και με ειδε η μανά μου έφριξε
Εκείνο το καλοκαιρινο 20ημερο περυσι πχ δεν ξεχνιεται με τίποτα (βεβαια μου χε βγει η παναγιτσα μεχρι τότε αλλα τεσπα )@Redmonster. Τάγμα ΓΕΕΘΑ. Για να ρωτάς για Χωκ σημαινει έχεις βυσμα για εκεί αρα πες του να σε στειλει ΓΕΕΘΑ.Απλό
-
Αβυπ;;
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
εχω φιλο που τελειωσε προ 3 ετιας απο εκει αν σε ενδιαφερει να ρωτησωΑν κα εμπιστεύομαι τον πατερ κιουση, αν δεν σου κάνει κόπο
-
τ/γεεθα
ταγμα γενικου επιτελειου εθνικης αμυναςειναι αρκετα βυσματικο αλλα πεφτει αραγμα και εκει μπορει να συναντησεις (ή μαλλον να μη συναντησεις ) και τυπους που δε πανε καν
ειχα γνωστους μου εκει αερονομους (περα απο τον ορεστη ) και δεν εκαναν τιποτα απολυτως , εκει νομιζω πυλες κτλ κανουν οι στρατονομοι και υπαρχει και το ταγμα γες που πρεπει να πηζει χειροτερα απο το γεεθα που ειναι αραλικι , αλλα και αυτοι μαλλον τα ξυνουναβυπ (εκει ημουν εγω )
αποθηκη βασης υλικου πολεμου
ειναι η κεντρικες αποθηκες του στρατου και ειναι στον αγιο στεφανο
εκει σε παει συνηθως 2μεσα μια εξω, αλλα εισαι οκ απο την αποψη οτι ειναι πολυ χαλαρα και δυσκολα θα σε παιξουν τρελες ή χειροτερες εμπλοκες. εισαι εκει στο 2 μεσα και δε σε πολυπειραζει κανεις
ειναι στρατος, αλλα οχι πολυ στρατος.. αντεχεται ευκολα δηλαδη και το βασικοτερο ειναι οτι βλεπεις το σπιτι σου τακτικα
επισης οι δουλειες που καθημερινα θα κανεις ειναι του κωλου και τις κανεις με το πασο σου
και αν εισαι ταξιδιαρης μπορεις να πηγαινεις δρομολογιο με τις νταλικες και τα φορτηγα που εχουν εκει να παραδιδεις διαφορα πραγματα σε διαφορα στρατοπεδα (απλα συνοδηγος, δεν κανεις κατι , ουτε κουβαλας)
αν πας μπορεις μετα να ζητας off-ακια , ειδικα απο πολυημεραο ξαδερφος του ορεστη πχ ειχε παρει τα ταξιδια παραμαζωμα και γλιτωνε υπηρεσιες, εκανε τα ταξιδακια του και γουσταρε και επαιρνει και αδεια με το κιλο
εγω δε τα συμπαθουσα, μονο ενα ειχα παει
επισης εκει πιανει και τελεια το 3g, αγοραζεις κανα πακετακι με καποια GB και τις ωρες των υπηρεσιων κανεις ΖΩΑΡΑ!
δε σε ενοχλουν μολις πιασει μεσημερι και μετα εκει περα κανεις ο,τι θεςΥΓ επισης απο γνωστους μου που ειχαν παει ειχα ακουσει και καλα λογια για 700 ΣΕ στο πειραια, ειναι πολυ καλα εκει δεν κανεις καμια απολυτως δουλεια (εχει εργατες το εργοστασιο κι εσυ εισαι περιττος) και κανεις μια υπηρεσια τη βδομαδα
υπαρχουν και κατι αλλα ακομα πιο καλα , αλλα ειναι πολυ χοντροβυσματικα
παντως μη δεχτεις χωκ, ειναι μουφα και τσαμπα η υποχρεωση -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Τα ΧΩΚ στην κυμη είναι καλά;;ΖΩΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΝΑ ΠΑΣ
[spoiler:1093yisa]Φίλος μου υπηρετούσε Δ1, απλά ξέχασε το σπίτι του και είχε βάλει βύσμα ο βλάκας [/spoiler:1093yisa]
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
τ/γεεθα
ταγμα γενικου επιτελειου εθνικης αμυναςειναι αρκετα βυσματικο αλλα πεφτει αραγμα και εκει μπορει να συναντησεις (ή μαλλον να μη συναντησεις ) και τυπους που δε πανε καν
ειχα γνωστους μου εκει αερονομους (περα απο τον ορεστη ) και δεν εκαναν τιποτα απολυτως , εκει νομιζω πυλες κτλ κανουν οι στρατονομοι και υπαρχει και το ταγμα γες που πρεπει να πηζει χειροτερα απο το γεεθα που ειναι αραλικι , αλλα και αυτοι μαλλον τα ξυνουναβυπ (εκει ημουν εγω )
εκει σε παει συνηθως 2μεσα μια εξω, αλλα εισαι οκ απο την αποψη οτι ειναι πολυ χαλαρα και δυσκολα θα σε παιξουν τρελες ή χειροτερες εμπλοκες. εισαι εκει στο 2 μεσα και δε σε πολυπειραζει κανεις
ειναι στρατος, αλλα οχι πολυ στρατος.. αντεχεται ευκολα δηλαδη και το βασικοτερο ειναι οτι βλεπεις το σπιτι σου τακτικα
επισης οι δουλειες που καθημερινα θα κανεις ειναι του κωλου και τις κανεις με το πασο σου
και αν εισαι ταξιδιαρης μπορεις να πηγαινεις δρομολογιο με τις νταλικες και τα φορτηγα που εχουν εκει να παραδιδεις διαφορα πραγματα σε διαφορα στρατοπεδα (απλα συνοδηγος, δεν κανεις κατι , ουτε κουβαλας)
αν πας μπορεις μετα να ζητας off-ακια , ειδικα απο πολυημεραο ξαδερφος του ορεστη πχ ειχε παρει τα ταξιδια παραμαζωμα και γλιτωνε υπηρεσιες, εκανε τα ταξιδακια του και γουσταρε και επαιρνει και αδεια με το κιλο
εγω δε τα συμπαθουσα, μονο ενα ειχα παει
επισης εκει πιανει και τελεια το 3g, αγοραζεις κανα πακετακι με καποια GB και τις ωρες των υπηρεσιων κανεις ΖΩΑΡΑ!
δε σε ενοχλουν μολις πιασει μεσημερι και μετα εκει περα κανεις ο,τι θεςΥΓ επισης απο γνωστους μου που ειχαν παει ειχα ακουσει και καλα λογια για 700 ΣΕ στο πειραια, ειναι πολυ καλα εκει δεν κανεις καμια απολυτως δουλεια (εχει εργατες το εργοστασιο κι εσυ εισαι περιττος) και κανεις μια υπηρεσια τη βδομαδα
υπαρχουν και κατι αλλα ακομα πιο καλα , αλλα ειναι πολυ χοντροβυσματικα
παντως μη δεχτεις χωκ, ειναι μουφα και τσαμπα η υποχρεωσηαυτό που λες είναι το 3ο Τ.Υ.Λ?
-
το 3ο τυλ ειναι στο μενιδι (καποτα) αν δε κανω λαθος και πρεπει να ειναι υποκταστημα του αγ στεφανου ή κατι τετοιο
εμεις ειχαμε το 1ο τυλ (αγιο στεφανο) και υπηρχε 2ο αυλωνα , 3ο μενιδι και το 4ο μαλακασα το οποιο 4ο εκλεισε σχετικα προσφατα και ενωθηκε με το 1ο
στα τυλ γενικα ο στρατιωτης τα ξυνει, ειδικα αυτοι στη μαλακασα που ειχα παει κανα δυο φορες για κατι δουλειες ηταν ξεχασμενοι απο το θεο
αγιο στεφανο τυλ εισαι αρχηγοπουλο παντως και εχει και ωραια θεα
-
Ζωάρα συνοδηγός στα φορτηγά. Άμα μου δινόταν η ευκαιρία εκεί θα ξημεροβραδυαζόμουν
-
κοιτα ολους μας στριμωχναν καποια στιγμη να παμε ,αλλα υπηρχαν και αυτοι που γουσταραν και εκαναν ολη την ωρα ταξιδια και οχι κοντινα μονο, εφταναν μεχρι εβρο (ελειπαν 6 μερες.. )
και ειδικα απο ενα σημειο και μετα εκανες 6 μερες πχ ταξιδι , ζητουσες και μια διημερη στα καπακια, δηλαδη 8 μερες τον επαιζες
απλα επρεπε να σου αρεσουν τα ταξιδια, εγω βαριομουν, μια φορα που πηγα και αυτο που πηγα ελεγα πώς και πώς να γυρισω
αλλα ησουν πενα αν πηγαινες, δηλαδη εσκαγες στο στρατοπεδο που σε φυλοξενουσε και δεν εδινες λογαριασμο σε κανενα , το βραδυ εξοδουχος κανονικα και φυσικα κανενα κουβαλημα φορτωμα (εκτος αν ηθελες να ψιλοβοηθησεις )
ο μονος λογος που πηγαινες ειναι επειδη προβλεπεται να υπαρχει συνοδηγος , ησουν απλα ενας αχυρανθρωπος
-
κοιτα ολους μας στριμωχναν καποια στιγμη να παμε ,αλλα υπηρχαν και αυτοι που γουσταραν και εκαναν ολη την ωρα ταξιδια και οχι κοντινα μονο, εφταναν μεχρι εβρο (ελειπαν 6 μερες.. )και ειδικα απο ενα σημειο και μετα εκανες 6 μερες πχ ταξιδι , ζητουσες και μια διημερη στα καπακια, δηλαδη 8 μερες τον επαιζες
απλα επρεπε να σου αρεσουν τα ταξιδια, εγω βαριομουν, μια φορα που πηγα και αυτο που πηγα ελεγα πώς και πώς να γυρισω
Υπάρχουν τέτοια πόστα? Εμείς στην Γκατζολία δεν τα ξέραμε . Επειδή τα γουστάρω τα ταξίδια με φορτηγά-λεωφορεία άνετα θα έπαιζα μπάλα .
-
Στα + του ΚΑΠΟΤΑ (μενίδι) να πούμε ότι προσφέρεται και για real life combat experience
Κάπου κάπου την πέφτουν τα βράδια αθίγγανοι (πιθανώς ένοπλοι), και τρέχεις να κάνεις deploy οπλισμένες ομάδες και να ψάχνεις τον οχτρό σε χωράφια, λοφάκια, υπαίθρια Parking και εγκαταλελειμμένα κτήρια[νομίζω είχα γράψει ένα τέτοιο σκηνικό που μου έτυχε, στον 1.5 μήνα που ήμουν εκεί]
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Στα + του ΚΑΠΟΤΑ (μενίδι) να πούμε ότι προσφέρεται και για real life combat experience
Κάπου κάπου την πέφτουν τα βράδια αθίγγανοι (πιθανώς ένοπλοι), και τρέχεις να κάνεις deploy οπλισμένες ομάδες και να ψάχνεις τον οχτρό σε χωράφια, λοφάκια, υπαίθρια Parking και εγκαταλελειμμένα κτήρια[νομίζω είχα γράψει ένα τέτοιο σκηνικό που μου έτυχε, στον 1.5 μήνα που ήμουν εκεί]
Τα ίδια και στο Τατόι .
-
Άσφαιρα είχα ακούσει ότι ήταν
-
τ/γεεθα- ταγμα γενικου επιτελειου εθνικης αμυνας
ειναι αρκετα βυσματικο αλλα πεφτει αραγμα και εκει μπορει να συναντησεις (ή μαλλον να μη συναντησεις ) και τυπους που δε πανε καν
ειχα γνωστους μου εκει αερονομους (περα απο τον ορεστη ) και δεν εκαναν τιποτα απολυτως , εκει νομιζω πυλες κτλ κανουν οι στρατονομοι και υπαρχει και το ταγμα γες που πρεπει να πηζει χειροτερα απο το γεεθα που ειναι αραλικι , αλλα και αυτοι μαλλον τα ξυνουν- αβυπ (εκει ημουν εγω )
-
οταν ημουν τ/γεεθα (στρατονομια το 1999) τα πραγματα ηταν πολυ καλα.
εγω βεβαια ειχα αποσπαστει στο ΓΕΑ και εκανα μια υπηρεσια την εβδομαδα.
εκει βρισκεται ο υφυπουργος αμυνας και 'φυλαγαμε' τα εισερχομενα-εξερχομενα... βυσματα!!
τελευταιος μηνας βεβαια αδεια προβλεπομενη. -
εκει δεν ειναι και τα πλυντηρια οπυ φερνουν κουβερτες κλπ για πλυσιμο?
-
Ο χρήστης edmond έγραψε:
- εκει δεν ειναι και τα πλυντηρια οπυ φερνουν κουβερτες κλπ για πλυσιμο?
hell yeah τα πλυντηρια ανηκουν στο ΤΣΥΜ
εχω κανει πλυντηρια πολλες φορες μεχρι να πιασω ποστο, η καλυτερη καβατζα
εκει απ'εξω μετραω και τις περισσοτερες με διαφορα σκοπιες μουεπισης οσοι επαιρναν αποσπαση απο αλλες μοναδες για τα πλυντηρια εκαναν αυτη τη δουλεια (ας το πουμε δουλεια , γιατι ηταν πολυ ρεκλα ) μεχρι τη 1:30 και μετα κατευθειαν σπιτι τους
αν δεν ειχες παει αποσπαση πλυντηρια , κακως
-
Όλα μαύρα μας τα περιέγραφες και τελικά έκανες την ζωή σου στον ΕΣ .
-
ενταξει στη αθηνα δεν παραπονιομουν τοσο
-
ενταξει στη αθηνα δεν παραπονιομουν τοσοΠλάκα είχαμε πάντως, και οι δύο κρατάγαμε τις θερμοπύλες (νταξ εγώ λίγο ποιό πολύ ) και εσύ γκρίνιαζες και εγώ έκανα χαβαλέ.
Περί Θητείας [#3]