-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
στην Καμπότζη υπηρετείς ??Δεν έχει σχέση αυτό. Κακώς τα έπαθε όλα αυτά και κρίμα είναι.
ο στρατός στην ελλάδα είναι ΓΤΠ.-
Ρε συ Κώστα. Δεν έχεις πάει καν στον Ελληνικό, ξέρεις πως είναι και σε σχέση με άλλα στρατεύματα;
Ας τους αλλάξουν. Συνεχίζει να μου είναι αδιάφορο.
Άλλωστε έχουν γραφτεί έτσι επειδή τους έγραψαν αξιωματικοί.Ναι, αυτό είναι waste of resources. Ενώ 3 μηχανολόγοι να μαζεύουν γόπες είναι well used.
Σε αυτά που κέρδισα από το στρατό πάντως δεν είδα σχόλια.
Δεν θα τους αλλάξουν επειδή δεν σου αρέσουν. Κι εμένα πολλά πράγματα δεν μου άρεσαν αλλά έτσι ήταν και the end. 233 μηχανολόγοι μπορεί να μαζεύουν γόπες. Δεν λέει κάτι αυτό. Αν ήταν να στέλναμε μόνο τα παιδιά του δημοτικού στρατό. Και γόπες θα μαζέψεις και τα πάντα.
Αυτά που κέρδισες από τον στρατό τα έγραψες μάλλον μετά γιατί στη 1η σου δημοσίευση δεν φάνηκαν. Πολύ κακώς που έγιναν αυτά και θα έπρεπε να τρέχεις νοσοκομείο 'με την μία'. Από την άλλη όμως μάλλον είσαι ή πολύ άτυχος ή πολύ ευαίσθητος. -
κοίταξε να απολαύσεις τους λίγους μήνες που υπηρετείς την πατρίδα , κάνε καινούριους φίλους , προσπάθησε να χαλαρώσεις λίγο από το άγχος της επαγγελματικής αποκατάστασης και ο χρόνος θα περάσει πολύ εύκολα..
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
αλέξανδρε, με το μπαρδον, αλλά στο χωρίο μου, μαγαζί που δεν δουλεύει το κλείνεις... λύσεις υπάρχουν, το πρόβλημα είναι οι εκ/δες βολεμένοιΚώστα αυτό που δεν έχεις καταλάβει είναι ότι ο Στρατός και γενικά ο Δημόσιος Τομέας δεν είναι το μαγαζάκι του χωριού. Είναι Δημόσιες Υπηρεσίες που το Κράτος αποφάσισε ότι θα δουλεύουν βρέξει-χιονίσει για το καλό του τόπου.
πουλας την πλειοψηφία των δημοσίων υπηρεσιών σε γερμανικούς ομίλους, πουλάς και 3-4 νησία που έτσι και αλλιώς τα είχες ΓΤΠ, ανασαίνει η οικονομία, εξορθολογίζονται οι δημόσιες υπηρεσίες, αξιολόγηση, τον μπούλο οι κοπρίτες... δεν έχουν καμία διάθεση οι απεναντι φίλοι μας για παραβιάσεις συνόρων
Βασικά με αυτό που είπες πας μέσα για αισχάτη προδοσία καθώς παραβιάζεις την βασική Συνταγματική Επιταγή για εξασφάλισης της εδαφικής ακεραιότητας.
-
Αν σκεφτείς ότι επί 25 χρόνια δεν είχα πατήσει σε νοσοκομείο μάλλον δεν είμαι ευαίσθητος.
Θα τους αλλάξουν γιατί έτσι θα δουλέψει το μαγαζί. Είναι άσχετο με το τι μου αρέσει εμένα.
Αφού λοιπόν και 233 θα μαζέψουν τότε και 233 ευέλπιδες να μπουν και πλήρωμα να κάνουν και ένοπλες και να μαζέψουν και σκουπίδια αφού τους αρέσει ο στρατός και διάλεξαν να μπουν εκεί.
Προφανώς το να το κάνω εγώ είναι waste of resources και όχι αυτοί. -
κοίταξε να απολαύσεις τους λίγους μήνες που υπηρετείς την πατρίδα , κάνε καινούριους φίλους , προσπάθησε να χαλαρώσεις λίγο από το άγχος της επαγγελματικής αποκατάστασης και ο χρόνος θα περάσει πολύ εύκολα..Δεν έχω κανένα άγχος επαγγελματικής αποκατάστασης. Μπορώ να βρω δουλειά με το που βγω.
Αυτό δεν σημαίνει πως έχω 9 μήνες να χαλάσω χωρίς λόγο από τη ζωή μου για κάτι που δεν έχει κανένα νόημα.Όποιος θέλει να υπηρετήσει την πατρίδα πάντως του δίνω τη θέση μου ευχαρίστως.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
αλέξανδρε, με το μπαρδον, αλλά στο χωρίο μου, μαγαζί που δεν δουλεύει το κλείνεις... λύσεις υπάρχουν, το πρόβλημα είναι οι εκ/δες βολεμένοι
Κώστα αυτό που δεν έχεις καταλάβει είναι ότι ο Στρατός και γενικά ο Δημόσιος Τομέας δεν είναι το μαγαζάκι του χωριού. Είναι Δημόσιες Υπηρεσίες που το Κράτος αποφάσισε ότι θα δουλεύουν βρέξει-χιονίσει για το καλό του τόπου.
πουλας την πλειοψηφία των δημοσίων υπηρεσιών σε γερμανικούς ομίλους, πουλάς και 3-4 νησία που έτσι και αλλιώς τα είχες ΓΤΠ, ανασαίνει η οικονομία, εξορθολογίζονται οι δημόσιες υπηρεσίες, αξιολόγηση, τον μπούλο οι κοπρίτες... δεν έχουν καμία διάθεση οι απεναντι φίλοι μας για παραβιάσεις συνόρων
Βασικά με αυτό που είπες πας μέσα για αισχάτη προδοσία καθώς παραβιάζεις την βασική Συνταγματική Επιταγή για εξασφάλισης της εδαφικής ακεραιότητας.
αλέξανδρε όλα τα παραπάνω που έγραψες είναι ο λόγος που είμαστε διαχρονικά στον πάτο της ευρώπης...
-
κοίταξε να απολαύσεις τους λίγους μήνες που υπηρετείς την πατρίδα , κάνε καινούριους φίλους , προσπάθησε να χαλαρώσεις λίγο από το άγχος της επαγγελματικής αποκατάστασης και ο χρόνος θα περάσει πολύ εύκολα.. -
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Αφού λοιπόν και 233 θα μαζέψουν τότε και 233 ευέλπιδες να μπουν και πλήρωμα να κάνουν και ένοπλες και να μαζέψουν και σκουπίδια αφού τους αρέσει ο στρατός και διάλεξαν να μπουν εκεί.
Προφανώς το να το κάνω εγώ είναι waste of resources και όχι αυτοί.+100% ορθος...
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
α τους αλλάξουν γιατί έτσι θα δουλέψει το μαγαζί. Είναι άσχετο με το τι μου αρέσει εμένα.Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που επηρεάζουν αυτά τα θέματα. Δεν αλλάζουν έτσι εύκολα πάντως.
Δεν πάει έτσι. 233 Ευέλπιδες (και Ναυτικοί Δόκιμοι και Ίκαροι) πέρασαν 1000 μύρια κύμματα (όχι αστειότητες τύπου αντιγόπινγκ κλπ... μιλάμε για κάμψεις με γροθιές πάνω σε χαλίκια υπό χιονιά με το αίμα να βάφει κόκκινο το χιονάκι ) για να γίνουν Αξκοί των Ε.Δ. Ο κάθε Έλληνας όμως είναι υποχρεωμένος από τους Νόμους να υπηρετήσει την πατρίδα του. Αν θεωρείς λοιπόν πως σαν μηχανολόγος είσαι ανώτερος από τον τσοπάνο από την Άνω Τραχανοπλαγιά, δήλωσε ΥΕΑ. Να φας το καβλί της Σχολής και να βγεις Εφ. Αξκός. Να διατάζεις τους 'καραβανάδες',να παίρνεις διαταγές μόνο από Ευέλπιδες και να πίνεις τσίπουρα με τον Λοχαγό σου αντί να βαράς σκοπέτα!
-
Μπορεί να είναι μια παπαριά και μισή η θητεία, αλλά αν δεν το δεις χαλαρά με διάθεση χαβαλέ θα μιζεράσεις ανελέητα και θα χαλαστείς. Τέικ ιτ ίζ, νικ!
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
αλέξανδρε, με το μπαρδον, αλλά στο χωρίο μου, μαγαζί που δεν δουλεύει το κλείνεις... λύσεις υπάρχουν, το πρόβλημα είναι οι εκ/δες βολεμένοι
Κώστα αυτό που δεν έχεις καταλάβει είναι ότι ο Στρατός και γενικά ο Δημόσιος Τομέας δεν είναι το μαγαζάκι του χωριού. Είναι Δημόσιες Υπηρεσίες που το Κράτος αποφάσισε ότι θα δουλεύουν βρέξει-χιονίσει για το καλό του τόπου.
αλέξανδρε όλα τα παραπάνω που έγραψες είναι ο λόγος που είμαστε διαχρονικά στον πάτο της ευρώπης...
Αυτά που έγραψα Κώστα συνέβαιναν σε όλη την Ευρώπη, σε μερικά μέρη περισσότερο σε άλλα λιγότερο. Δεν ανακαλύψαμε εμείς την σύγχρονη στρατιωτική θητεία...
-
δεν υπαρχει τιποτα συγνχρονο στην ελληνικη στρατιωτικη θητεια
-
ειμαστε στον πατο εξαιτιας του στρατου;;;δεν νομιζω.........
το κακο ειναι οτι χρησιμοποιηθηκε για ρεμουλες και παλι απο τους πολιτικους!
αν κατι σημερα προσπαθει να δειξει οτι υπαρχει,αυτο ειναι ο Ε.Σ,Π.Ν.Π.Α.....
οι αμοιβες των στρατιωτικων ποτε δεν ηταν υψηλες,τουναντιον ηταν απο τις χαμηλοτερες του δημοσιου και δεν σχολιαζω για σημερα...... -
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
δεν υπαρχει τιποτα συγνχρονο στην ελληνικη στρατιωτικη θητειαΔεν έχεις άδικο σε αυτό.
Το να νομίζει όμως ο κάθε Έλληνας ότι είναι υπεράνω αυτής επειδή είναι μορφωμένος κλπ είναι λάθος. Στη θητεία ισχύει το 'Δεν πα να είσαι και παπάς, με την αράδα σου θα πας!!!'. Ναι ξέρω, υπάρχουν πολλά βύσματα. Δεν αναφέρομαι σε αυτά όμως. -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
ειμαστε στον πατο εξαιτιας του στρατου;;;δεν νομιζω.........
το κακο ειναι οτι χρησιμοποιηθηκε για ρεμουλες και παλι απο τους πολιτικους!
αν κατι σημερα προσπαθει να δειξει οτι υπαρχει,αυτο ειναι ο Ε.Σ,Π.Ν.Π.Α.....
οι αμοιβες των στρατιωτικων ποτε δεν ηταν υψηλες,τουναντιον ηταν απο τις χαμηλοτερες του δημοσιου και δεν σχολιαζω για σημερα......δεν μιλάω για τον ελληνικό στρατό, μιλάω για το ελληνικό δημόσιο αυτό καθ'αυτό...
-
δεν υπαρχει τιποτα συγνχρονο στην ελληνικη στρατιωτικη θητειαΟλα ειναι συγχρονα στην θητεία μας. Ειναι κατασκήνωση ενω πριν 20 χρονια ηταν στρατός με πειθαρχία και εκπαιδευση. Σημερα πας να τους εκπαιδευσεις η τους δινεις οπλο και την επομενη αυτοκτονουν επειδη δεν ειχε σπιτικη πιτσα απο τα χερακια της μαμας και επειδη ο Μπαμπης εκλανε πολυ στον θαλαμο. Μονο συνδικαλιστες που δεν υπαρχουν...
Τα δε στελέχη ειναι συγχρονοι δημοσιοι υπαλληλοι (για αποκατασταση μπηκαν, μην λεμε μλκιες) με βιτσια εξουσίας (αυτα υπηρχαν και απο πριν)
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Δεν έχεις άδικο σε αυτό.
Το να νομίζει όμως ο κάθε Έλληνας ότι είναι υπεράνω αυτής επειδή είναι μορφωμένος κλπ είναι λάθος. Στη θητεία ισχύει το 'Δεν πα να είσαι και παπάς, με την αράδα σου θα πας!!!'. Ναι ξέρω, υπάρχουν πολλά βύσματα. Δεν αναφέρομαι σε αυτά όμως.ξερεις οτι για να επανελθει η αξιοκρατια θελει πολυ δουλεια...
-
Το επανέλθει υπονοεί ότι κάποτε υπήρχε και μετά χάθηκε.
Επέλθει θες να πεις.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Ολα ειναι συγχρονα στην θητεία μας. Ειναι κατασκήνωση ενω πριν 20 χρονια ηταν στρατός με πειθαρχία και εκπαιδευση. Σημερα πας να τους εκπαιδευσεις η τους δινεις οπλο και την επομενη αυτοκτονουν επειδη δεν ειχε σπιτικη πιτσα απο τα χερακια της μαμας και επειδη ο Μπαμπης εκλανε πολυ στον θαλαμο. Μονο συνδικαλιστες που δεν υπαρχουν...
Τα δε στελέχη ειναι συγχρονοι δημοσιοι υπαλληλοι (για αποκατασταση μπηκαν, μην λεμε μλκιες) με βιτσια εξουσίας (αυτα υπηρχαν και απο πριν)
ενώ παλία σας βγάζαν τα νύχια... ασε μας ρε κουκλιτσες μου...
-
Δεν έχεις άδικο σε αυτό.
Το να νομίζει όμως ο κάθε Έλληνας ότι είναι υπεράνω αυτής επειδή είναι μορφωμένος κλπ είναι λάθος. Στη θητεία ισχύει το 'Δεν πα να είσαι και παπάς, με την αράδα σου θα πας!!!'. Ναι ξέρω, υπάρχουν πολλά βύσματα. Δεν αναφέρομαι σε αυτά όμως.ξερεις οτι για να επανελθει η αξιοκρατια θελει πολυ δουλεια...
τώρα που κόψαν τους διορισμούς στο δημόσιο οι πολιτικοί τι θα κάνουν? κλέφτες θα γίνουν?
Περί Θητείας [#3]