-
ο ρεντ θα γινει πεζοναυτης και θα γουσταρει στο τελος το στρατο, να μου το θυμηθειτε
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ο ρεντ θα γινει πεζοναυτης και θα γουσταρει στο τελος το στρατο, να μου το θυμηθειτεΣτρατόκαυλος ο Ρέντ και δεν του φαίνεται
-
θα γινει οπως ενας γνωστος μου , θα περναει απο κανα μνημειο στυλ θερμοπυλες και δακρυζει
θα ταγουδαει το μακεδονια ξακουστη στο μπανιο του και θα βλεπει τη ΧΑ με αλλο ματι
-
θα γινει οπως ενας γνωστος μου , θα περναει απο κανα μνημειο στυλ θερμοπυλες και δακρυζειθα ταγουδαει το μακεδονια ξακουστη στο μπανιο του και θα βλεπει τη ΧΑ με αλλο ματι
Το μακεδονία ξακουστή δε το τραγούδισα ποτέ στον Αυλώνα. Και είμασταν η μοναδική σειρά (ίσως) που λέγαμε διάφορα στο βήμα. Όπως Aίμα να'ναι και ότι να'ναι ............................ (τα άλλα δεν τα λέω )
Κάτι πίπες για την βόρεια κύπρο κ.α. -
εμεις δεν ειχαμε τα τουβλα που ειχαν σε αλλες ιλες , για αυτο και δε λεγαμε μαλακιες
μια φορα μονο ειχε παιχτει ενα σκηνικο με τραγουδακια απο καραβανα αλλης ιλης, το οποιο θα στο πω οταν σε ξαναδω, γιατι βαριεμαι να το γραφω
εμεις ημασταν πενα , δε καναμε καραγκιοζιες και ξερεις γιατι και ποιους ειχαμε
-
εμεις δεν ειχαμε τα τουβλα που ειχαν σε αλλες ιλες , για αυτο και δε λεγαμε μαλακιεςμια φορα μονο ειχε παιχτει ενα σκηνικο με τραγουδακια απο καραβανα αλλης ιλης, το οποιο θα στο πω οταν σε ξαναδω, γιατι βαριεμαι να το γραφω
εμεις ημασταν πενα , δε καναμε καραγκιοζιες και ξερεις γιατι και ποιους ειχαμε
Εμείς για εκπαιδευτές είχαμε τα πιτσιρίκα τους ευέλπιδες σε συνδυασμό με τον Σάκη (ξέρεις ποιον λέω) όλο τέτοια λέγαμε . Είχαμε και έναν εύελπη πούστη
-
ο ρεντ θα γινει πεζοναυτης και θα γουσταρει στο τελος το στρατο, να μου το θυμηθειτεθα ταξιδεψει και με αρματαγωγα.......που το πας αυτο!
-
ε το τυχερουλη ,ζωαρα θα κανει
-
φαντασου τον πανω σε φουσκωτο με τα μαλλια να κοβουν τον αερα(οπως εκεινα τα σκυλια με τα μεγαλα αυτια )και να παιζει αυτο
σουρεαλ
-
-
Ναι, έτσι πάνε...
-
ετσι παει ο arnold
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Εξαρτάται και από την ηλικία του καθενός βέβαια. Δεν είναι 18άρης ο Ρεντ...Καλα απο σωματικής άποψης είμαι καλυτερα απο όταν ήμουν 18 που έδινα πανελλήνιες και είχα αδυνατισει... Το μυαλο ειναι το θεμα που είχε αποκτήσει περισσότερη ροπη προς αιτιολογικες ενέργειες ...
-
θα γινει οπως ενας γνωστος μου , θα περναει απο κανα μνημειο στυλ θερμοπυλες και δακρυζειθα ταγουδαει το μακεδονια ξακουστη στο μπανιο του και θα βλεπει τη ΧΑ με αλλο ματι
Μλκ κιουση με τρομαζεις
-
ποια ταινια του stevel γλαρου ηταν που εβγαιναν απο το f117 εκει που κανονικα ειναι τα καυσιμα για να μπουν στο 747?
-
hahahahhahaa, με μια φυσούνα, ναι, και ο γλάρος θυσιάζεται νομίζω
edit:
-
Εχθές άρχισα επίσημα προπόνηση πεζοναυτων... Ξύπνημα στις 7, επιμετρησεις στις σκαλωσιές μέχρι τις 4, επιστροφή απο Γρεβενά μονοκοπανια και τρέξιμο 18κμ στο διάδρομο
Βέβαια όταν τρέχω χωρίς ασικς γαμιεται ο Δίας (σορυ αλεξ ) , με αρβυλα προβλέπω να πάρω τα @@ στο χέρι
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
hahahahhahaa, με μια φυσούνα, ναι, και ο γλάρος θυσιάζεται νομίζωedit:
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
θα γινει οπως ενας γνωστος μου , θα περναει απο κανα μνημειο στυλ θερμοπυλες και δακρυζει
θα ταγουδαει το μακεδονια ξακουστη στο μπανιο του και θα βλεπει τη ΧΑ με αλλο ματι
Μλκ κιουση με τρομαζεις
Μια πλύση εγκεφάλου θα υποστείς, έτσι κι αλλιώς
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Εχθές άρχισα επίσημα προπόνηση πεζοναυτων... Ξύπνημα στις 7, επιμετρησεις στις σκαλωσιές μέχρι τις 4, επιστροφή απο Γρεβενά μονοκοπανια και τρέξιμο 18κμ στο διάδρομοΞυπνάς 1 ώρα αργότερα από το κανονικό βέβαια αλλά κάνεις άσκοπα πράγματα παιδί μου.
γαμιεται ο Δίας (σορυ αλεξ )
Ο Δίας συνουσιάζεται όταν αυτός δύναται.
Περί Θητείας [#3]