-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Και τότε είχε έρθει παιδί στην Κω από Θήβα που 'χε πιάσει όπλο 1 ή 2 φορές στο κέντρο.
ημουν με πολλους απο θηβα (στην αθηνα γιατι πιο πριν δε τους ειχα πετυχει ποτε ) και εως τοτε νομιζα οτι στην αυλωνα εβγαιναν τα πιο τσιρκα, αλλα και αυτοι τελικα δεν πηγαιναν πισω
τα 2 πιο μεγαλα κεντρα βγαζουν τους χειροτερους (αλλα και με διαφορα τους περισσοτερους)
Θωμά μην ξεχνάς ότι η δική σου θητεία ήταν λίγο διαφορετική από των άλλων όμως.
Δεν βλέπω κάτι το διαφορετικό στο ΚΕΤΘ , όλοι όσοι περάσαμε και περνάνε λένε τα καλύτερα.
Στην μονάδα πάλι χαλαροί είμασταν καθότι καιρός εμπλοκής οπότε δεν ενοχλούν τους στρατιώτες και ο Δκτής είναι εξαιρετικός άνθρωπος.
Καλά όσοι ήταν ΚΕΠΒ ποιό παρτάλια και απο μάς. Γιώργο τα ξέρειςΣτο ΚΕΜΧ μπήκε ανηψιός μου και έλεγε τα καλύτερα. ΜΧ= Ξύσιμο με τα όλα του.
-
Ο χρήστης edmond έγραψε:
αυτο που πρεπει να ισχυει πλεον ειναι οτι στα μικρα κεντρα που ειναι πιο συμαζεμενα τα πραγματα γινεται δουλεια
στα μεγαλα που χανει η μανα το παιδι και το παιδι τη μανα (κετθ και πυροβολικο ) ειναι παιδικη χαρα
τι μου θυμησες
κεντρο νεοσυλλεκτων στην Κορινθο (98Δ)
1200 ατομα νεουδια + καμια 200αρια στελεχη
κανονικο χωριο
και απο τα μεγαλα κιολας..στην εποχη μου η κορινθος ηταν μονο για σπεν (επιπλεον σχολειο μπας και μαθεις κατι, γιατι στο κεντρο δε μαθαινες τιποτα ) και εκπαιδευση υεα
σαν κεντρο δε νομιζω οτι λειτουργησε
παντως για σπεν ηταν πολυ καλυτερο για τους καθαρα 'αθηναιους' στρατιωτες σε σχεση με τη τριπολη , οπου οσοι πηγαιναν εκλαιγαν
ειχα παει κι εγω για μια μερα στη τριπολη να παμε ρουχα στους νεοσυλλεκτους και καθισα εκει και καταλαβαινω το κλαμα...
τελειως χαλια στρατοπεδο με τους βλακες τους στρανομους να τους τα πρηζουν ολη μερα (και φυσικα αυτος ο φοβερος καιρος της τριπολης... )
-
(και φυσικα αυτος ο φοβερος καιρος της τριπολης... ) -
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Στο ΚΕΜΧ μπήκε ανηψιός μου και έλεγε τα καλύτερα. ΜΧ= Ξύσιμο με τα όλα του.
κανεις δε μου ειπε οτι ειναι σκληρο στρατοπεδο
και το φαι του ηταν οκ και απο καθαριοτητα οκ
ολα μαζεμενα και τακτοποιημενα
απλα λογω αυτου του συμαζεματος μαλλον εκαναν και λιγη κανονικη εκπαιδευση σε αντιθεση με μας που δεν καναμε απολυτως ΤΙΠΟΤΑ κι εσυ το ξερεις πολυ καλα
στη 2-1 ειδικα το ξυσιμο πηγαινε συννεφο
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
(και φυσικα αυτος ο φοβερος καιρος της τριπολης... )
Τι έχει ο καιρός της Τρίπολης??
Το ΣΠΕΝ της Κορίνθου ήταν στάξιμο , μου τα έλεγε ξάδερφός μου σειρούλα που ήταν στην ΣΠΒ μετάθεση και το ΣΠΕΝ το κάνανε Κόρινθο.
Στη 2-2 δεν ήταν λίγο ποιο 'τέντα'??? Τον Νικ**κο είχαν αν δεν απατώμαι. -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
εχω φιλο απο το στρατο (ακομα κανουμε παρεα) που οταν του μιλαω για τριπολη μονο που δε βαζει τα κλαματα
μου λεει
'εγω μλκα εκλαιγα στη τριπολη , ΕΚΛΑΙΓΑ, καθομουν το βραδυ τυλιγμενος στον υπνοσακο μου και εκλαιγα'
-
εχω φιλο απο το στρατο (ακομα κανουμε παρεα) που οταν του μιλαω για τριπολη μονο που δε βαζει τα κλαματα
μου λεει
'εγω μλκα εκλαιγα στη τριπολη , ΕΚΛΑΙΓΑ, καθομουν το βραδυ τυλιγμενος στον υπνοσακο μου και εκλαιγα'
Gay Alert??
Και ο αδερφός μου όταν ήταν στο Διακλαδικό Κέντρο 124 (μαζί με τον Ματέο) μου έλεγε τα χειρότερα . βροχές κρύα.
Τι να πούμε και εμείς τα κομμάντα της Βόρειας Γκατζολίας στους -20oC -
Και το '10 η Τρίπολη ακουγόταν ότι ήταν πολύ προβλεπέ-τέντα. Αυλώνα παιδική χαρά... έσκασε μύτη από εκεί στην Καστοριά ένας Ι1 που δεν είχε καν πιάσει όπλο όσο ήταν εκεί [ ]
Ρόδος ψιλοχύμα αλλά οτι έπρεπε να ξέρουμε για όπλα-υπηρεσίες τα μάθαμε. -
γιατι τριπολη νομιζεις δεν παιζουν -16 , -18 ;
δεν ειναι gay alert , ειναι απλα η μεγιστη απαλεψια (για αυτο και γιναμε φιλοι )
πηγαιναμε μαζι σκοπια και δε τη παλευαμε καθολου μα καθολου
τα θυμαμαι και γελαω
(τωρα ) -
γιατι τριπολη νομιζεις δεν παιζουν -16 , -18 ;Πότε έκανε στην Τρίπολη -16 ,-18 ?
-
γιατι τριπολη νομιζεις δεν παιζουν -16 , -18 ;δεν ειναι gay alert , ειναι απλα η μεγιστη απαλεψια (για αυτο και γιναμε φιλοι )
πηγαιναμε μαζι σκοπια και δε τη παλευαμε καθολου μα καθολου
τα θυμαμαι και γελαω
(τωρα )Σιγά το -10 αν το πιάσει ποτέ η Τρίπολη. Μια φορά το χρόνο και αν. Εμείς 2 μήνες συνεχόμενα -20oC . Οι οπλίτες δεν την πάλευαν καθόλου και παρακαλάγανε για θαλαμοφυλίκια και σιχτιρίζανε την ώρα και την στιγμή που ήταν ένοπλοι . Δεν τους χάλαγε καθόλου
Πάλι καλά που και στην μονάδα μου καβάντζωνα την σειρά μου και έχωνα τα νέα . -
Επειδή μου έκαναν εντύπωση αυτά που διάβασα, ρώτησα έναν συμμαθητή μου που είναι στο ΚΕΤΘ και μου είπε πως πλέον οι στρατιώτες θεωρούνται βοηθητικοί στα ΤΘ και για αυτό επήλθε το μπάχαλο. Καμία σχέση με παλιά που ήταν κανονικά πληρώματα αρμάτων!!!
-
Τι έχει ο καιρός της Τρίπολης??
Το ΣΠΕΝ της Κορίνθου ήταν στάξιμο , μου τα έλεγε ξάδερφός μου σειρούλα που ήταν στην ΣΠΒ μετάθεση και το ΣΠΕΝ το κάνανε Κόρινθο.
Στη 2-2 δεν ήταν λίγο ποιο 'τέντα'??? Τον Νικ**κο είχαν αν δεν απατώμαι.Κορινθος=παραδεισος
απ ολες τις αποψεις -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Πότε έκανε στην Τρίπολη -16 ,-18 ?
-16 στις 14/2/2008.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Πότε έκανε στην Τρίπολη -16 ,-18 ?
-16 στις 14/2/2008.
Που είχες σκοπιά εκείνο το βράδυ;
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Επειδή μου έκαναν εντύπωση αυτά που διάβασα, ρώτησα έναν συμμαθητή μου που είναι στο ΚΕΤΘ και μου είπε πως πλέον οι στρατιώτες θεωρούνται βοηθητικοί στα ΤΘ και για αυτό επήλθε το μπάχαλο. Καμία σχέση με παλιά που ήταν κανονικά πληρώματα αρμάτων!!!αυτο ομως δε δικαιολογει γιατι στο κεντρο καθεσαι ουσιαστικα και δε σε εκπαιδευουν εστω σαν απλο στρατιωτη
γιατι ξερεις τι γινεται τωρα; φευγεις απο το κεντρο χωρις να ξερεις τα βασικα , πας στη μοναδα οπου βλαστημανε
(παρολα αυτα σε στελνουν για υπηρεσια , χωρις να ξερεις καν πώς γινεται αναγνωριση και πώς κουμπωνει η γεμιστηρα )και στη συνεχεια ενω εχεις ηδη καποιους μηνες στη πλατη σου με κεντρο και 'ειδικοτητα' (που εως τωρα ειναι χαμενοι) σε στελνουν για σπεν να μαθεις αυτα που δεν εμαθες στο κεντρο
(και εγω στο μονο που ημουν τυχερος ηταν στο οτι η μοναδα μου εκανε σπεν, δεχομασταν ατομα απο αλλα λιγοτερο μαχιμα στρατοπεδα για αυτο το λογο που στον 4-5-6ο μηνα πηγαιναν να κανουν τη 'βασικη' που δεν εκαναν στο κεντρο , οποτε δεν εκανα ουτε σπεν στην ουσια γιατι με επαιρνε να λουφαρω διχως προβλημα )δε καταλαβαινω πώς στα κεντρα τους εχουν αφησει ελευθερους να μην εκπαιδευουν το κοσμο και να εχουμε καταληξει στο τελειως αντιπαραγωγικο συστημα του σπεν;
οπλο δε σε χρεωνουν, οπλασκησεις δεν κανεις , δεν κανεις τιποτα και πρεπει να πας να το κανεις μετα ενω εχεις ηδη κανει ενοπλες υπηρεσιες (σε μαθαινουν ξανα την αναγνωριση , ενω την εχεις μαθει στη πραξη )
εμενα μου ελεγαν να παω σε αγημα και δεν μπορουσα να παω γιατι δεν ηξερα και μετα τα ακουγα και απο πανω γιατι ενω ημουν 3 μηνες φανταρος δεν ειχα κανει ποτε ασκηση με οπλο
να με εκπαιδευσουν σε μιση ωρα δε μπορουσαν, οποτε απλα μου κατεβαζαν καντηλια και ολα αυτα επειδη οι συναδελφοι τους στο κετθ δεν ειχαν ορεξη να μας δειξουν καν πώς να κανουμε το κρεβατι μαςμεχρι καποια στιγμη καταλαβαινα οτι στα κεντρα ειχαν τη δικαιολογια οτι καθοσουν λιγο (εγω πχ ημουν απο τους τελευταιους που καθισαν τοσο λιγο)
στη συνεχεια ομως επειδη υπηρχε μεγαλο προβλημα απο τις μοναδες ξανακαν το κεντρο μηνα , παρολα αυτα το σπεν συνεχιζει και υπαρχει και παρολα αυτα στα κεντρα συνεχιζουν να μην εκπαιδευουν , οποτε εγινε ακομα πιο αντιπαραγωγικη η κατασταση
αποψη μου ειναι Αλεξανδρε οτι ο καθενας βολευεται εκει μεσα και απλα φορτωνει τη δουλεια του στον αλλον μεχρι που αυτη (μαζι με τις ευθυνες) να πεσει στη πλατη του φανταρου
πλεον επειδη εχουν πεσει και οι μισθοι , τα γραφουν ολα στα @@ τους και τελικα πας απλα και μονο για να χασεις το χρονο σου..
φταινε δηλαδοι οι πολιτικοι και οι καταστασεις που εγινε μπουρδελο ο στρατος, φταινε ομως και οι στρατιωτικοι
-
Δεν έχεις άδικο. Τα πράγματα μέσα σε 10 χρόνια άλλαξαν εντελώς. Τρελός κατήφορος!
-
Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι απο λάθος της στιγμής θα πάω σα μλκς στις εδ
Δεν γουστάρω ούτε λίγο...χαλαρωσε 10-15 μερες θα κατσεις και θα σε διωξουν
26 Μερούλες είναι το κέντρο Κώστα . Απλά αν παρουσιαστείς στο ΚΕΕΔ ετοιμάσου για μικροκαψωνάκια. Έκανες μαλακία
Ζωάρα το ΚΕΤΘ, όλη μέρα ύπνος. 2/1 για Πάντα
Επίσης μόλις κοπείς απο Ειδ.Δυν. Έβρος Power περιμένει μιας και μετά θεωρείσαι 'ανεπιθύμητος', όπως αν δεν πάς ΕΛΔΥΚ, ΥΕΑ, ΛΥΒ, κλπ.
Βάλε μέσον να μπείς ΤΘ, θα μπεις στο ΚΕΤΘ 26 μέρες θα λιώσεις στο καθισιό (εξαίρεση ο Κιούσης που έπηξε στην αγγαρεία) και θα πάς στην Επιλαρχία που θα σε στείλουν. Χαλλλλλλλαρά πράγματαΓαμω
-
Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι απο λάθος της στιγμής θα πάω σα μλκς στις εδ
Δεν γουστάρω ούτε λίγο...χαλαρωσε 10-15 μερες θα κατσεις και θα σε διωξουν
26 Μερούλες είναι το κέντρο Κώστα . Απλά αν παρουσιαστείς στο ΚΕΕΔ ετοιμάσου για μικροκαψωνάκια. Έκανες μαλακία
Ζωάρα το ΚΕΤΘ, όλη μέρα ύπνος. 2/1 για Πάντα
Επίσης μόλις κοπείς απο Ειδ.Δυν. Έβρος Power περιμένει μιας και μετά θεωρείσαι 'ανεπιθύμητος', όπως αν δεν πάς ΕΛΔΥΚ, ΥΕΑ, ΛΥΒ, κλπ.
Βάλε μέσον να μπείς ΤΘ, θα μπεις στο ΚΕΤΘ 26 μέρες θα λιώσεις στο καθισιό (εξαίρεση ο Κιούσης που έπηξε στην αγγαρεία) και θα πάς στην Επιλαρχία που θα σε στείλουν. Χαλλλλλλλαρά πράγματακατα 90% φευγουν πριν την ορκομωσια για πζ αλλιως πολυ δυσκολα φευγουν αυτο γινεται στις πρωτες 10-15 μερες
νεο! -
Η ειδικες δυνάμεις η Έβρος , καλοκαίριατικα
Περί Θητείας [#3]