-
Χμμμμ...Απο μεταθέσεις καλά είναι Χαλκίδα και Βόλο έχει....Αν και φοράνε πλέον πράσινο μπερέ και και όχι μπλε,οι πεζοναύτες δεν πάιρνουν μόρια για προσλήψεις για ειδικόυς φρουρούς,λιμενικό κλπ σε αντίθεση με τους καταδρομείς...
-
Δεν με ενδιαφέρει καθόλου να πάω εδ, το αντίθετο τοίχο πουε ενδιαφέρει είναι να τελειώσω όσο πιο γρήγορα γίνεται ...
Είμαι απλά λίγο μλκς και δήλωσα πεζοναυτες νομίζοντας αλλά... -
Αρα να εύχεσαι να μην σε επιλέξουν για ΕΔ..Αν όως καταταγείς στις ΕΔ τότε κατά την εκπάιδευση δεν θα ανταπκρίνεσαι στις απιτήσεις και θα κοπείς...
-
Καλα και που το δηλωσες δεν ειναι σιγουρο οτι θα εισαι μαζι τους στο κεντρο.. Αν στη χειροτερη πας, δηλωνεις οτι δε θες να παραμεινεις και μετα την ορκομωσια θα σου βγει μαζι με τη μεταθεση αλλαγη οπλου..
αν υπαρχει βυσμα εννοειται το βαζεις απο τωρα να μπεις απο την αρχη σε 'καλο' κεντρο-σωμα
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Κόβεσαι όποτε θες.
Μην πας, δεν ταιριάζουν στην ιδιοσυγκρασία σου Κώστα.
Στρατολογία είπες; Κάνω ότι δεν διάβασα.κι ομως ισως του ταιριαζει πιο πολυ αυτος ο στρατος απο τον πιο κανονικο
εκει υπαρχει μια λογικη και ολοι οι γυρω σου ειναι αυτης της λογικης , στον υπολοιπο στρατο ειναι ο,τι να'ναι φαση
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Παίζει να πάω να ζητήσω μετάθεση σε ξηρά σε στρατολογια ;δε ζητας τπτ , απλα κοβεσαι και γινεσαι κατα πασα πιθανοτητα ΠΖ ή ΤΘ και φευγεις για του διαολου το κωλο
αν εισαι φιτ τυπος ισως πεζοναυτης αυλωνα να ειναι και καλη φαση τελικα
αλλα αν τελικα βαλεις πρασινο σκουφακι, σε παρακαλω πολυ θυμησου με και μη γινεις μαλακας και αρχισεις και τρεχεις αναμεσα απο αλλους νεοσυλλεκτους , ή τελοσπαντων οπως θα εισαι με το υπολοιπο μπουλουκι των καθυστερημενων καντο οσο πιο χαλαρα μπορεις
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
εκει υπαρχει μια λογικη και ολοι οι γυρω σου ειναι αυτης της λογικης , στον υπολοιπο στρατο ειναι ο,τι να'ναι φασηΣτον ημί-στρατό που εσύ είδες δυστυχώς.
-
Πεζοναυτης έχει άδειες κλπ;;;
Είμαι στα σε φουλ φόρμα ... Αλλα πραγματικά δεν είναι του στυλ μου ...
Αν δεν κάτσει τίποτα με στρατολογια δεν υπάρχει περίπτωση να εμφανίστει ανταγωνιστικό άθλημα και να μην του αλλάξω τα φώτα μέχρι να τερμάτισε πρώτος... -
εκει υπαρχει μια λογικη και ολοι οι γυρω σου ειναι αυτης της λογικης , στον υπολοιπο στρατο ειναι ο,τι να'ναι φαση
Στον ημί-στρατό που εσύ είδες δυστυχώς.
ναι στον ημιστρατο που ειδα εγω και υπαρχει γενικως , γιατι για μολις 9 μηνες περασα απο διαφορα και ειδα διαφορα , ειναι ετσι το πραγμα
δεν υπαρχουν ουτε κανονες περα απο το φαινεσθαι , ουτε η συναδελφικοτητα που θα πρεπε
στους αλλους θα ειναι πιο σκληρα τα πραγματα , αλλα τουλαχιστον θα υπαρχει μια περισσοτερη 'λογικη'
και αν ειναι αυλωνα (γιατι βολο δε ξερω) , ειναι και ψιλο-οκ στρατοπεδο.. θα πηγαινει και σπιτι του
αν δηλαδη μπορει να ανταπεξελθει σωματικα θα ειναι μια καλη θητεια πιστευω -
Πεζοναυτης έχει άδειες κλπ;;;
Είμαι στα σε φουλ φόρμα ... Αλλα πραγματικά δεν είναι του στυλ μου ...
Αν δεν κάτσει τίποτα με στρατολογια δεν υπάρχει περίπτωση να εμφανίστει ανταγωνιστικό άθλημα και να μην του αλλάξω τα φώτα μέχρι να τερμάτισε πρώτος...οι αδειες ειναι ιδιες για ολους , απο κει και περα παιζουν διαφορα
μπορει να ξεκωλιαστεις στις αδειες , μπορεις να παρεις μονο αυτα που δικαιουσαι +κατι λιγα (οπως εγω)
αυτα που δικαιουσαι θα τα παρεις
επισης μπορει πχ να εισαι πεζοναυτης αυλωνα και να σε στειλουν 1 μηνα αποσπαση εκει που ημουν εγω να δουλευεις στα πλυντηρια
(γιατι τα πλυντηρια της αβυπ θελουν παντα κοσμο και στελνουν απο παντου, ερχονταν και πεζοναυτες και τεθωρες και τσολιαδες για αυτη τη φαση.. )δηλαδη δουλεια 7-13 και καθε μερα σπιτι σου μετα (σαββατοκυριακα δε θα πατας καν γιατι δε λειτουργουν τα πλυντηρια) και να σου κατσει ενας μηνας ετσι 'διακοπες'
και για ενα μηνα καμια υπηρεσιατιποτα δεν ειναι στανταρ
μπορει να σου σκασει καμια φοβερη τιμητικη απο το τιποτα, μπορει να τα κανεις ολα σωστα και να ξεκωλιαστεις και να μην παρεις τιποτα..
αυτα ομως που λεει ο νομος θα τα παρεις
-
Βασικά νοιώθω μλκς που δήλωσα εδ χωρίς να θέλω
Ελπίζω όντως να μην πάω γιατί θα στέρηση τη θέση σε κάποιον που πραγματικά το γουστάρει -
Γιώργο ξέρεις ποια είναι η πλάκα; Πριν 10-15 χρόνια το ΚΕΤΘ ήταν ίσως το σκληρότερο ΚΕΝ πλην Ειδ. Δυν. Και φυσικά τα ΤΘ στις Μονάδες Εκστρατείας ήταν μια γροθιά, σε βαθμό που στάθμευαν σε εμάς πρασινομπερέδες κι έλεγαν ότι είμαστε για δέσιμο εμείς οι μαύροι!!! Αλλά σου μιλάω για Στρατιώτες που σου έλυναν το μισό άρμα και έδειχναν στα νεοτοποθετημένα στελέχη πως γίνεται αρμολόγηση Μ1911Α1 με τον καουμπόικο τρόπο στον μισό χρόνο. Μετά ρωτούσαν ποιός τους το έδειξε αυτό...
-
Γιώργο ξέρεις ποια είναι η πλάκα; Πριν 10-15 χρόνια το ΚΕΤΘ ήταν ίσως το σκληρότερο ΚΕΝ πλην Ειδ. Δυν. Και φυσικά τα ΤΘ στις Μονάδες Εκστρατείας ήταν μια γροθιά, σε βαθμό που στάθμευαν σε εμάς πρασινομπερέδες κι έλεγαν ότι είμαστε για δέσιμο εμείς οι μαύροι!!! Αλλά σου μιλάω για Στρατιώτες που σου έλυναν το μισό άρμα και έδειχναν στα νεοτοποθετημένα στελέχη πως γίνεται αρμολόγηση Μ1911Α1 με τον καουμπόικο τρόπο στον μισό χρόνο. Μετά ρωτούσαν ποιός τους το έδειξε αυτό...αν εξαιρεσεις οτι ειχα πεθανει στη πεινα (αν και γενικα πεινασα στο στρατο , ισως λογω και της κρισης) το κετθ για μενα ηταν ισως το καλυτερο κομματι της θητειας μου
ο,τι να 'ναι , παιδικη χαρα κανονικη και ο πιο καλος λοχος
το οτι δε μαθαμε τιποτα στο χω ξαναπει , ουτε βολη δεν εριξα εκει περα, ουτε οπλο δεν επιασαεπεστρεψα μονο προς τα τελειωματα μου να ριξω στο καταραμενο πεδιο βολης με τους υλικοπολεμους
και στους ΤΘ που ημουν παλι κοροιδια , κανεις δεν ηξερε τιποτα ουσιαστικο πανω στα αρματα..
-
Βασικά νοιώθω μλκς που δήλωσα εδ χωρίς να θέλω
Ελπίζω όντως να μην πάω γιατί θα στέρηση τη θέση σε κάποιον που πραγματικά το γουστάρειθα εισαι στο κεντρο με αυτους , οποτε θα δεις και θα κρινεις αν σε σηκωνει το κλιμα..
-
Απο Δευτέρα πρωί στρατονομια να το αλλάξω... Το γαμηδι τους σιχαινομαι τους στρατόκαυλους..
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Γιώργο ξέρεις ποια είναι η πλάκα; Πριν 10-15 χρόνια το ΚΕΤΘ ήταν ίσως το σκληρότερο ΚΕΝ πλην Ειδ. Δυν. Και φυσικά τα ΤΘ στις Μονάδες Εκστρατείας ήταν μια γροθιά, σε βαθμό που στάθμευαν σε εμάς πρασινομπερέδες κι έλεγαν ότι είμαστε για δέσιμο εμείς οι μαύροι!!! Αλλά σου μιλάω για Στρατιώτες που σου έλυναν το μισό άρμα και έδειχναν στα νεοτοποθετημένα στελέχη πως γίνεται αρμολόγηση Μ1911Α1 με τον καουμπόικο τρόπο στον μισό χρόνο. Μετά ρωτούσαν ποιός τους το έδειξε αυτό...
αν εξαιρεσεις οτι ειχα πεθανει στη πεινα (αν και γενικα πεινασα στο στρατο , ισως λογω και της κρισης) το κετθ για μενα ηταν ισως το καλυτερο κομματι της θητειας μου
ο,τι να 'ναι , παιδικη χαρα κανονικη και ο πιο καλος λοχος
το οτι δε μαθαμε τιποτα στο χω ξαναπει , ουτε βολη δεν εριξα εκει περα, ουτε οπλο δεν επιασαεπεστρεψα μονο προς τα τελειωματα μου να ριξω στο καταραμενο πεδιο βολης με τους υλικοπολεμους
και στους ΤΘ που ημουν παλι κοροιδια , κανεις δεν ηξερε τιποτα ουσιαστικο πανω στα αρματα..
Παιδική χαρά έγινε από τότε που μπήκαν μέσα τα Σώματα από ότι έμαθα από συμμαθητές που είναι τώρα εκεί. Τεσπα, αναμνήσεις από τα παλιά με τον ακίνητο σκοπό στην ΚΠ (1ωρο) και το Διοικητήριο (2ωρο).
-
Απο Δευτέρα πρωί στρατονομια να το αλλάξω... Το γαμηδι...Όχι ΣΝ ρε, Στρατολογία σου είπα!
-
Παιδική χαρά έγινε από τότε που μπήκαν μέσα τα Σώματα από ότι έμαθα από συμμαθητές που είναι τώρα εκεί. Τεσπα, αναμνήσεις από τα παλιά με τον ακίνητο σκοπό στην ΚΠ (1ωρο) και το Διοικητήριο (2ωρο).
και παλι οι τεθωρες κυριαρχουν στο μερος , αυτοι στην ουσια ειναι παντου
εμενα ΤΘ με 'εκπαιδευσαν'
απλα οι ΤΘ ειναι ή του υψους ή του βαθους , ή πολυ τεντα ή τελειως στα παπακια τους
-
Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι απο λάθος της στιγμής θα πάω σα μλκς στις εδ
Δεν γουστάρω ούτε λίγο... -
Γιώργο ξέρεις ποια είναι η πλάκα; Πριν 10-15 χρόνια το ΚΕΤΘ ήταν ίσως το σκληρότερο ΚΕΝ πλην Ειδ. Δυν. Και φυσικά τα ΤΘ στις Μονάδες Εκστρατείας ήταν μια γροθιά, σε βαθμό που στάθμευαν σε εμάς πρασινομπερέδες κι έλεγαν ότι είμαστε για δέσιμο εμείς οι μαύροι!!! Αλλά σου μιλάω για Στρατιώτες που σου έλυναν το μισό άρμα και έδειχναν στα νεοτοποθετημένα στελέχη πως γίνεται αρμολόγηση Μ1911Α1 με τον καουμπόικο τρόπο στον μισό χρόνο. Μετά ρωτούσαν ποιός τους το έδειξε αυτό...Ετσι, οντως αρκετοι μαυροι, και ΣΤΡ και ΑΞ/ΚΟΙ ειχαν τοτε πολυ αγριεμενες φατσες... τωρα δεν ξερω.
Περί Θητείας [#3]